theblueeyedmermaid.blogg.se

Imorgon blir jag kassatant igen.

Publicerad 2013-12-21 19:17:15 i Allmänt,

Torsdag 19 december
Till skolan halv nio för att lyssna på seminarium av allas grupparbeten hela dagen. Riktigt intressant att se hur de andra hade utfört sina projekt och hur de framförde det. Vi hade vårt seminarium nästsist och det gick riktit bra, är nöjd i varje fall. När vi fick sluta tvingade jag iväg mig på ett träningspass men tog det relativt lugnt med tanke på att jag antagligen ännu hade vätskebrist dessutom hade jag lite småbrottom så fick skynda hem efter 45 minuter kardio och lite muskler, dock mer muskler än senast eftersom jag senast inte orkade något alls.
Duschade,städade lägenheten och gick sedan till tåget med tung packning, med inköpta klappar och två veckor hemma blir det en del som ska med. Var i varje fall i Karis klockan sju, gick hem och började städa även här sådär i väntan på julen men hann inte långt eftersom jag istället stack iväg till Abc med Pernilla. Satt där väldigt länge och pratade på. Dennis kom och drack en kopp kaffe med oss innan man skulle på jobb också och efter det kom Casso och Anton och prata lite skit med oss.
Mera babbel med Pernilla innan hon sen körde hem mig. 
Hemma lade jag en ansiktmask men den sved till tusen av någon anledning så fick tvätta bort den direkt eftersom jag blir livrädd när sånt händer, har så många gånger vaknat upp dagen efter med knallröda kinder och näsa efter ansiktsmasker jag själv blandat ihop. Går dessutom tillbaka till mitt liv som kassatant imorgon så vill inte se ut som en sönderbränd bimbo som doppat ansiktet i något väldigt frätande då.
Vi får se hur det går imorgon. Saknar arbetskamraterna, ska bli kul att prata strunt med kunderna igen och behöver verkligen pengarna men samtidit har jag ingen motivation alls till att jobba. Har varit så slött i skolan också så känns som jag är van med att inte göra så farligt mycket. Menmen två veckor ska jag nog klara av utan problem.
 
Tog tåget hem för jullov, skönt med två veckor ledigt fastän jag ska bli kassatant igen.

Dagen gick åt till att sova mig frisk.

Publicerad 2013-12-21 19:11:59 i Allmänt,

Onsdag 18 december
När jag vaknade kändes det som jag mådde bra så mötte upp Ronja och gick till skolan för lite obligatoriska timmar. Men började kännas värre igen så när matpausen började gick jag hem, de andra fick klara av arbetet på engen hand. Sov några timmar och efter det började jag må betydligt bättre. Låg mest i sängen ändå för säkerhets skull och ville inte träffa någon ifall det smittade så blev bara en massa Beverly Hills 90210 hela kvällen förutom att jag packade ned allt som skulle hem. Totalt händelselös dag alltså.
 
Orkade varken göra eller äta mat så gick via Hansa och köpte denna underbart goda smoothie påväg hem i hopp om att få en smula energi.

Häng med Ronja hos mitt.

Publicerad 2013-12-21 19:09:22 i Allmänt,

Tisdag 17 december
Träffade smågruppen klockan tio och började skriva på arbetet. Gick bra i ett par timmar och vi fick saker gjorda men efter maten hade nästan ingen någon energi kvar längre så vi slutade jobba för dagen och bestämde att skriva klart imorgon istället.
Kämpade mig igenom första träningen på kanske två månader. Jag vet ju själv att jag mår så mycket bättre när jag tränar men när det väl kommer av sig är det svårt att få igång allt igen. Ska försöka träna lite nu och då under jullovet så det blir lättare att börja träna på riktit när vi är tillbaka i skolan igen för denna träning var så otrolit tung. Efter en timme kardio hade jag inte mycket krafter kvar till muskeltäning längre och märker över lag hur myckethela jag har försämrats på alla vis de senaste två månaderna utan träning.
Efter en lång skön dusch hemma kom Ronja till mig. Fixade ihop lite mat som vi åt medan vi pratade om allt som hänt den senaste tiden och fick flera timmar att  gå.
Ronja stacksen iväg och plötsligt började jag må väldigt dåligt. Trodde det var av maten men eftersom Ronja inte hade märkt något så var det knappast det. Oavsett vad det var så var det fruktansvärt. Kallsvettades, mådde illa, magen värkt och jag kände mig yr. Efter att ha kastat upp som ju brukar hjälpa försökte jag sova men vaknade med ungefär en timmes mellan rum av att jag mådde lika illa igen. Fick till slut äntligen sova resten av natten utan att vakna.
 
Emma stod och ritade söta filurer på en tavla och viandra såg på.. så aktivt jobbade vi med grupparbetet!

Ute i kylan och regnet och bara hatade livet.

Publicerad 2013-12-21 19:02:50 i Allmänt,

Måndag 16 december
Vi vaknade tidigt, åt morgonmål och kollade på tv. Simon började jobba så låg och kollade vidare på tv. Fixade mig och packade ihop mitt eftersom jag skulle med tolvans tåg till Åbo. Han fick slita sig från sitt jobbas och köra mig till tågstationen.Vi hann spela en omgång biljard, roligare än jag minns det till och med och så sa jag hejdå och hoppade på tåget.
Vi hade bestämt träff med smågruppen klockan tre så hann hem och bara ta det lugnt en stund innan. Klockan tre åktevi iväg ut till förorten igen, denna gång Artukaisoch Jyrkkälä området.  Min energi var på botten, det regnade, var kallt och mörkt och jag kunde inte hålla mitt dåliga humör borta, ville bara hem. Områdena var betydeligt finare än de vi besökte på torsdagen visserligen och det var intressant att se. Efter några timmar tyckte vi att vi var färdiga där och åkte hem. Hoppade av på busstationen så hade nära hem och hemma somnade jag. Skulle träffa Ronja men blev aldrig något med det. Inte heller Sofia hade tid med mig eftersom även hon höll till ute i förorten så blev en hemmakväll.
 

Fast i Paradise Hotel.

Publicerad 2013-12-21 18:58:06 i Allmänt,

Söndag 15 december
Mysmorgon ända till någon gång efter mitt på dagen efter att först ha sovit länge. Vi låg i soffan och kollade alla möjliga program. Bland annat Kniven mot strupen som är en svensk serie där en proffesionell inom restaurangbranschen har en restaurang per avsnitt som går väldigt dåligt som han genom avsnittets gång fixar igång så att det fungerar igen. Roligt att se.
Smet mot eftermiddagen iväg till moster för att säga hejdå åt henne eftersom hon åkte tillbaka hem till Sverige.
Kom hem och packade väskan färdigt för Åbo innan jag drog vidare på en dejt i Abc med Pernilla, sjukt roligt hade vi, slöa till tusen och skrattade åt allt och inget. Satt oss senare med Simon och Page som också satt där, Page stack och efter ännu en stund med Pernilla åkte jag hem med Simon. Några smörgåsar och Paradise Hotel var vad resten av kvällen bestod. Började presic kolla på hotellet och fy vad man blir stuck direkt!
 
Visst är det skillnad på hur man gör bröd! Jag har osten under (som normalt folk) medan han absolut ska ha den på,

Sockerfylla.

Publicerad 2013-12-21 18:53:43 i Allmänt,

Lördag 14 december
Vi vaknade förvånansvärt tidigt men gjorde ändå inget särskilt annat än äta morgonmål och se på tv innan klockan närmade sig fyra. Klockan fyra var vi bjudna på middag med mamma och moster vilket var väldigt trevligt och moster hade gjort supergod asieninspirerad mat. När vi ätit, pratat och skrattat en god stund åkte vi vidare en sväng till Svartå för att hämta något från någon. Via Simmes efter tv:n innan jag körde honom till Tommis i Ekenäs, killen skulle spela hela natten.
 Själv kom jag hem, slumrade till en stund, fixade till mig och ungefär en timme senare befann jag mig igen en gång i Nox i sällskap av Madde. Det var inte alls mycket  folk och blev inte mycket dansas så var inte en superkväll men hade roligt ändå med de som var där.
Hemma sen kom jag fram till att det inte fanns en chans att jag skulle orka duscha på morgonen så gjorde grannarna arga genom att hoppa  i duschen fyra på natten, snabb dusch dock för var trött och ville sova! Men nejdå för när jag sedan precis hade lagt huvudet på dynan plingade det i fjongen. Simme hade tröttnat på att spela men det hade ingen av de andra så hanundrade om jag kunde hämta honom, så ja, upp igen, mössan på huvudet och iväg en vända till Ekenäs. Åkte sen till honom för att sova och energin existerade knappt mer så det var inte svårt att somna.
 
Detta hade Simon så fint skrivit upp... tror han tyckte jag var för hyper och upp i varvi tisdags när jag hade hjälpt mamma med pepparkaksbak innan höhö.

Åbo-Karis i en buss.

Publicerad 2013-12-21 18:37:58 i Allmänt,

Fredag 13 december
Hade där på natten planer på att ta det äckligt tidiga morgontåget hem eftersom det skulle gå ungefär två timmar efter det att jag kom hem... somnade dock på mattan hemma medan jag väntade och när jag vaknade igen hade jag även missat nians tåg men tur var det för tack vare den kraftiga stormen (flög in i människor på torget inatt för var omöjligt at hålla balansen) så gick inga tåg alls. Klockan elva drog jag mig iväg till tågstationen. Inte heller då hade de fått rälsarna ränsade men tågbolaget hade fixat det bra med bussar som ersatte tågtrafiken. Resan tog visserligen allt som allt två och en halv timme med en massa krångel men jag slapp i varje fall hem så var nöjd ändå. 
Hemma la jag mej och sova, hade inte hunnit få så många timmars sömn nämligen. Några timmar senare orkade jag mig ur sängen men någån träff med  Pernilla som jag hade tänkt fråga om hon hade tid med blev de tinte eftersom jag hade sovit lite för länge. Istället tog jag en snabbduschen och åkte till Abc där Simme var, hans vänner hade precis åkt så stack direkt till honom. Blev kvällsmål och filmkollas resten av kvällen.
 
Smutsiga fönster i bussen men jodå rätt chill att åka buss Åbo-Karis. Alltid skönt att komma hem visserligen.

Sprang runt utanför Åbo innan vi dansade fötterna av oss.

Publicerad 2013-12-21 18:34:29 i Allmänt,

Torsdag 12 december
Direkt på morgonen åkte vi med gruppen iväg ut till förorten för att få en bild av vad vi skulle skriva om samt ta bilder så vi gick några timmar i Pansio och Perno, intressant att se. Innan vi åkte tillbaka tog vi varsin snörgås på ett café för att få en ennu djupare inblick. Klockan var bara vid tolv och stället var redan halvfullt med folk, endel spelade biljard andra spelade på spelmaskiner men de flesta satt med ett halvfullt stop framför sig, tog ont i en att se, särskilt eftersom där även satt enstaka unga.
Till skolan på en kort lektion och sen hem. Petra kom senare på kvällen till mitt på spelkväll. Vi spelade Alias ich drack glögg, småningom blev glöggen utbytt till starkare drycker och Jenny kom också till mig. Efter ölspel aliasstyle var vi lagom lulliga att dra iväg till Monkey men tomt där så efter en stund drog vi vidare till Fortet. Har aldrig varit där förr, helt okej ställe och dit kom även Casso, Ette och lite andra Karisfilurer så vi hade superroligt!
Dansade tills förtterna värkte och sen lite till innan vi stack hem. Bra kväll♥
 
Ute i förorten.
 
Jenny stylar! Y olo-swag Buddah äger.
 
Finfina brudar!<3

Grattis Simon!

Publicerad 2013-12-11 23:28:00 i Allmänt,

Onsdag 11 december
Idag fyller finaste Simon år! Stort, fett megagrattis!
Tack vare att jag ska på Högskoledagen i Raseborg genom skolan hade jag den stora turen att få vara i Karis idag annars skulle jag suttit i Åbo och inte alls haft chansen att fira denna fina filur.
Vi tvingades stiga upp tidigt och efter present utdelning och öppning, ett stort morgonmål och otroliga stort kram- och pusskalas var måsta jag hoppa in i Cassos bil och åka till Ekenäs.
Trots att vi inte hann fira mer än den där ena timmen på morgonen är jag otroligt glad att jag hade möjlighet att befinna mig i Karis och dessutom vakna upp brevid födelsedagsbarnet<3 Vi får fortsätta firandet i helgen.
På mässan hade vi inte särskillt mycket att göra, vi gick mest omkring och kollade, deltog i tävlingar och pratade med folk, de studerande där skötte både pratet och rundvandringen själva så fanns inte mycket uppgifter för oss. Men dagen gick fort så det var roligt endå.
En vända till butiken för att passa på att bunkra upp med lösgodis eftersom de hade sjukt bra pris gjorde vi också innan vi åkte tillbaka till Karis. Fortsatte här handlandet med att försöka hitta lite julklappar men tror söknadet lyckas bättre i Åbo så ska gå på jakt där istället såfort jag får tid.
Påväg till tågstation mötte jag mammsen så hon var snäll och körde mig.
Nu i Åbo har jag kollar 90210 och slöat. Strax sova för imorgon väntar skola så måste orka upp i tid för har planer för hela dagen.
 
Finaste!<3

Smet till Karis och Simon ikväll.

Publicerad 2013-12-11 23:02:52 i Allmänt,

Tisdag 10 december
Hade lektion först klockan ett så hade tänkt hinna med en massa innan dess, städa, packa, duscha, fixa mig och allt sådant men så blev det inte eftersom jag sov som en stock i minst elva timmar så blev inte så mycket tid över. Hoppade i duschen och slängde ner lite prylar i väskan innan jag fick skynda till skolan. Skoldagen bestod av en totalt onödig timme info för färre en hälften lyssnade.
Ronja följde med hem till mig eftersom jag skulle hämta kassen och byta kläder, när jag hade fått det gjort gick vi till ett supermysigt café/lunchställe för att kompensera för vår träff som inte blev av igår. Efter en god laxsmörgås och lite på en timme fördriven där med massa roligt prat fick jag gå iväg till tåget.
I Karis igen gick jag hem för att packa in födelsedagspresent och fixa ett kort.
Moster har kommit till Finland för en vecka så hjälpte henne och mamma med pepparkaksbak innan jag smet iväg till Simon.
Där kollade vi tv och pratade men när det blev filmdags lyckades jag igen en gång somna... Börjar känna mig otroligt elak. Men kan helt enkelt bara omöjligt hålla mig vaken liggandes under ett varmt täcke i ett mörkt rum med ett par varma armar runt mig, inte så underligt egentligen att jag somnar. Vakcnade till innan slutet visserligen men rätt hopplös är jag oavsett... Efter mera mysas och pratas sussade vi sött.
 
Cafémys med finfin brud<3

Sov bort hela dagen efter en runda på stan.

Publicerad 2013-12-11 22:37:00 i Allmänt,

Måndag 9 december
Började morgonen med att påbörja sista och enda kursen som nu är kvar innan julen. Vi ska dra ut i Åbos förort och kika runt de närmaste två veckorna. Sedan kommer äntligen det efterlängtade jullovet! Vi orkade inte jobba så länge och tror ingen har särskillt mycke motivation till skolarbeten mer, alla behöver en paus så vi får se hur det går men vi får bara kämpa på och få det gjort helt enkelt. Jag tänker inte ta någon större stress över det nämligen.
Dessutom har vi ingen Alexandra med oss i vår grupp längre eftersom hon är upptagen med att studera flitigt i ÅA, vilket är himla tråkigt.
När vi jobbat klart gick jag iväg på presenthandel men skyndade hem såfort jag fått inhandlat det jag skulle eftersom jag blev alldeles otroligt yr. Kunde inte göra något alls så försökte somna och när jag väl lyckades gick många timmar snabbt förbi.
Efter sömn och mat var allt som vanligt igen men det hade hunnit bli så sent så träffen med Ronja som vi hade planerat in blev det inget av eftersom även hon hade somnat synd nog.
Kollade istället 90210, åt blåbärswiner och tog det lugnt. Och trots att jag sov på dagen hade jag inga problem att sova vidare innan tolv.
 
Och glögg såklart!

Tre timmars sömn.

Publicerad 2013-12-10 12:44:00 i Allmänt,

Söndag 8 december
Efter att ha kört hem Petra var jag hemma och kröp under täcket halvtio. Efter tre timmars sömn vaknade jag igen, duschade och stack iväg och träffade Pernilla sen. Massa skvallras och vi hade superkul. Hem efter bilen för att åka till Simon som nyss kommit hem från kryssning, ingen av oss var vidare piggare men efter lite tv-kollas, total uppdatering från oss båda av helgen och allmänt mysas smet vi iväg till Abc. Träffade där Tommi, Petra och Page så satt och pratade med dem en god stund. Klockan blev mycket och jag började få brottom till tåget så sa hejdå och åkte hem. Page och Petra var gulliga och hämtade mig så slapp gå hihi.
Asrolig tågresa med Petra och Casso, lite skvaller på tågstationen med Sofia och så hem. Lite mat innan sovdags och sussade sen gott.
 
Svävar åter på moln av lycka som vanligt.
 
...
Nä man sku behöva sova vaknar man och kan inte somna om men när man inte borde sova kan man omöjligt vakna...

Fest när den är som bäst.

Publicerad 2013-12-08 22:54:00 i Allmänt,

Lördag 7 december
Lördagkvällen gjorde susen för humöret precis som jag gissade. Älskar lördagar!
Började med en kaffe med Pernilla, sen en sväng till Serendi med Casso och Jontte innan vi drog förfest hemma hos mej, bra musik och riktigt roligt hade vi. Mot midnatt började vi gå mot Nox var kvällen spenderades full av dans med Petra, Casso, Madde och Jannica bland andra. Hur roligt som helst. En hel del väldigt intressanta diskusioner hann vi också med under kvällen.
Nox stängde för kvällen så jag, Petra, Casso, Samppa och Tommi bestämde oss för att sticka till Shell för att äta. Gick hem efter bilen, körde via Samppas var han lade eld i bastun medan vi väntade ute, tråkigt sånt juh så jag och Petra ställde oss på trottoaren och dansade som galningar, tog inte länge innan dom andra två också joinade så där stod vi mitt i natten. Älskar spontana ideér!
Åt morgongröt med Petra i Shell medan de andra körde kanakori och franskis. Körde efteråt hem en väldigt trött Casso, sen blev det bastubadas, skönt med värme såhär i vinterkylan
Efter lite på en timme tyckte vi att vi hade badat färdigt och gick upp i huset och fortsatte efterfesten, eller tja, blev bara chill.
Tommi somnade och även Petra hade svårt att hålla sig vaken efter lite glögg och några timmars snack så till slut var det bara jag och Samppa som satt och pratade om allt från sushi (vilket var himla intressant eftersom killen är kock och har koll på sådant) till Ultra Music Festival, festivalen verkar helt sjukt epic, är avunsjuk på killarna som ska dit 2015 gaah.
 
Roligaste lördagkvällen på en tid, deffinitivt! Blir bara mer och mer lycklig över att jag har så underbart fina människor i mitt liv! Tack♥
 
Fy faaaan så bra!!!

Ett uttryck av frustation.

Publicerad 2013-12-07 17:20:52 i Allmänt,

Dålig dag, fruktansvärt dålig dag...
Fina människor men av nån orsak hade jag ändå en otrolit dålig dag igår... En känsla av att allt var skit. Känns dessutom allmänt som om jag inte räcker till på något vis.
Antar att vintermörknet är orsaken till denna skitkänsla, delvis i varje fall.. Blir trött av mörknet vilket för att mina nerver inte är lika uthålliga så det blir en ond cirkel av alltihop...
Åååh, sku kunna hoppa på ett plan och sticka ut och se världen och vara med om massa saker. Få en paus från allt här hemma en liten stund.
Men nej ska bita ihop och komma över denna surperiod fort som vinden har jag tänkt. För samtidigt är jag så lycklig att jag har alla nära och kära, skulle brista i många bitar utan dem.  Älskar er<3

Och man får ha dåliga dagar ibland, man måse får vara ledsen nu och då även om man inte riktit vet orsaken. Men allt känns betydligt bättre redan idag så imorgon är allt antagligen som vanligt igen. Man drunknar inte av att falla i vattnet utan av att inte ta sig upp så det är bara att ta sig upp och leva vidare :D

try me 😏
Precis den jävlaranamma-attityden jag tänker köra på nu.

Ingen höjdare på Mario Kart.

Publicerad 2013-12-07 15:15:16 i Allmänt,

Fredag 6 december
Vi vaknade tidigt, duschade och åt morgonmål. Uträttade lite ärenden i stan och en runda till Abc. Såg sen på när han packade klart inför kryssningen med killgänget. Så fördrev vi tiden med att spelade fotboll i hallen och sen lite Mario Kart. Hade ingen chans mot sötnosen men roligt var det oavsett. Så var det dags att dra iväg så körde honom till Abc och sa hejdå. Jag vet minsann någon som kommer vara krabbisbarn till tusen på söndagen :D
Kom hem och chilla med mamma, kollade Beverly Hills, 90210 och snackade en massa med Ronja. Ångrar nästan att jag inte stannade i Åbo över helgen och hängt med henne för kom hem för att hinna umgås ordentligt med Pernilla istället men hon hade annat och jobb imorgonbitti klockan sex så hon hann aldrig träffas så kunde lika bra varit där och haft kul med fina Ronja. Nåja får kläma in någon träff med henne i veckan istället. Sovdags.

Minispakväll.
 

Fjaskotent, skoj med Ronja och filmmys hos Simon.

Publicerad 2013-12-07 14:31:16 i Allmänt,

Torsdag 5 december
Finskatent halv tio och följdes åt med Ronja påväg dit. Som jag hade tänkt mej kommer jag få skriva om tenten, men det var indelat i tre delar så finns en chans att jag bara behöver skriva om två av tre delar. Efteråt gick jag iväg och äta med Ronja. Hon stack på jobb ochjag fixade med lite pappper som skulle lämnas in innan det  blev en sväng till stan på hemligt uppdrag. Beslutsvårigheter.
Hem och äta och slänga allt i väskan igen för tog sjuans tåg till Karis, ett evigt rännas av och an har det varit den här veckan alltså.
På tågstationen var Simme, Cappe, Skonarn och Jontte så gick och pratade med dem. Cappe var supergullig och körde hem mig och de andra stack de också. Ingen var hemma så stannade inte länge utan snodde mammas bil och körde till Simmes. Död efter en lång dag så somnade igen medan vi kollade film. Haha men mys ändå.
 
Riktigt mysigt i stan med snön och alla juldekorationer.
 
Ready or not, here I come. Tågade hem igen.

Julkalendersöppning.

Publicerad 2013-12-07 14:20:35 i Allmänt,

Onsdag 4 december
Ville inte alls vakna och stiga upp, ville bara sova vidare. Kämpade tillslut upp ur sängen och så stack vi till abc wt varv. Hem till Simon igen och äta gott. Mys en stund innan jag var tvungen att sticka hem och packa väskan för Åbo. Gick till tågstationen och upptäckte att tåget var en halvtimme sent. Humöret for rejält men Pernilla kom förbi och muntrade upp mig så så illa var det inte.
Äntligen i Åbo travade jag hem i mörknet och började råplugga finska sista minuten som vanligt. Måååste läsa orden flitigare tills omtenten.. Sen bara sova för att orka upp och skriva tent.
 
Spenderade en halvtimme extra under den skylten...
 
Mumsigt mellanmål på tåget.
 
Väl framme fick jag äntligen öppna julkalendrarna som jag  hade där. Finns knappast något godare än Kinder choklad<3

PR-uppdrag för Novia.

Publicerad 2013-12-07 13:47:00 i Allmänt,

Tisdag 3 december
Tidig väckning idag. Fixade mig lite fort innan Pernilla kom och hämtade mig påväg till tågstationen. Vi tog tåget till Böle och studiamässan där. Hade en rolig tågresa med Pernilla och Hindrén. Framme i Böle hann vi en sväng via butiken innan vi gick tilll mässcentret, fick våra pass och ställde oss för att försöka få folk intresserade av Novia. Inte det lättaste när de flesta var finskspråkiga men visst fick vi en del att komma och fråga saker, annars stod vi bara och hoppade fram till folk som gick förbi och gav dem en broschyr med alla utbildningar, småroligt. Sista timmarna var det inte många kvar på mässan mer så vi fick tid att gå runt, äta lite och så chillade vi lite med arcadianer.
Fördrev väntan på tåget med ett Hesburger besök och väl i Karis körde Pernilla hem mig. Umgicks med mamma en stund innan jag drog iväg till Simon, filmmys igen :)
 
 
Var duktig och glömde telefonen i rockfickan i narikkan så sista bilden är snodd av Pernilla. Rolig dag har vi haft i varje fall.

Dejt med fina bruden.

Publicerad 2013-12-07 13:23:50 i Allmänt,

Måndag 2 december
Stojade på som idioter hela morgonen och var allt annat än seriösa. Abc en stund innan jag körde hem honom. Hem och duscha och läsa finska tills klockan blev åtta för då smet jag iväg och träffade Pernilla. Satt i Abc och pratade länge. Träffar henne allt för sällan även nu när jag har varit mycket här hemma känns det som. Blev en lång dejt med andra ord. Sen bara hem och sova.
 

Lugn söndag som inbrottstjuv.

Publicerad 2013-12-07 12:52:00 i Allmänt,

Söndag 1 december
Runt elva orkade jag mig upp, fixade med lite saker, duschade och kletade till och med smink i nyllet vilket är ovanligt för att vara söndag. Ett par timmar senare smög jag in i ett kolmörkt rum i ett i övrigt tomt hus och kände mig som en inbrottstjuv. Simon sussade på för fulla muggar så kryp ner under täcket jag med. Kunde dock varken sova eller ens vara stilla så småningom vaknade han till liv, fy på mej som väckte honom.
Vi åt gott, kollade tv och bara tog det lugnt såhär dagen efter. En sväng till Svartå var vi i alla fall och satt sen i Abc med Casso och Jontte, pratade och nördade telefonspel halva kvällen.
Hann göra ett snabbesök hos pappsen också, han bjöd på kaffe så vi satt och pratade med honom och bror en stund.
Hemma hade mamma kokat julgröt så vi åt oss mätta och glada medan  vi umgicks lite med henne. Blev sen filmmys men fy på mig igen för somnade innan halva.
 
Glögg till filmen medan jag ännu var vaken haha. Älskar glögg<3

Mysdag avslutad med apbra utekväll.

Publicerad 2013-12-07 12:25:00 i Allmänt,

Lördag 30 november
Efter att jag hade fått lite saker gjorda började Simon småningom också vakna så efter mysas körde jag hem honom. Själv var jag inte hemma länge innan jag plockade upp Alice som precis slutat jobbet, vi for till hennes och bara umgicks. Myys, älskar alla fina människor i mitt liv<3 Vi fördrev tiden med allt möjligt. Plockade hennes ögonbryn och klippte till pannluggen bland annat så kände mig som värsta stylisten, kulit.
Många timmar senare var jag hemma igen, hoppade i duschen och fixade mig innan jag stack vidare till Maddes, Awesome förfest med fina bruden igen innan Nox kallade.
Skitbra meno och hängde så gott som hela kvällen med Sandra å Wikströmarna, så sköna filurer!
Det skulle vara band där, The Capital Beat, men de började spela otroligt sent vilket Nox har fått mycket kritik för men själv tyckte jag det var bra så, det gjorde att folk började dansa innan de spelade och fortsatte då också medan de spelade och efteråt vilket jag, danstokig som jag är diggade, hade de börjat spela tidigare hade många inte börjat dansa innan spelningen var över och kvällen skulle antagligen över lag blivit segare och folk hade inte varit igång så fort som de var nu.
Det var även band på en annan nattklubb här i vår lilla stad så creds för att de får det att hända lite saker här, synd bara att folk alltid ska klaga. Man hör hela tiden någon som säger att här aldrig händer något och nu när det hände  både det ena och det andra klagade folk ändå...
Jag gillade läget och dansade med alla möjliga roliga typer hela kvällen i alla fall. Sista dansen dansade jag med Annika, haha vi drog hardcore balettdans där bland alla par, ojoj, udda till tusen men så jävla rolit!
Kom sen hem, fick i mig lite mat medan jag angstade över att ingen ville efterfesta och sussade sen sött.
Bra kväll.
 
Kusinernas söta kisse^^
 
Alltid lika kul med henne<3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela