theblueeyedmermaid.blogg.se

Tre år.

Publicerad 2013-05-31 22:14:06 i Allmänt,

Imorgon är dagen vi alla väntat så länge på äntligen här.
Vi har kämpat oss igenom varenda kurs som man kan tänkas behöva, varenda prov man måste klara och varenda dag av skoltrötthet, bland dessa har även funnits mängder av underbara dagar, dagar med fina vänner, dagar då man kännt sig duktig, dagar då man verkligen lyckats och dagar då man varit stolt.
Men tre år har gått fort och aldrig har vi varit så stolta som vi kommer vara imorgon.
Vi har kämpat och vi har nått vårt mål, vi har tagit ett steg vidare i livet och nya äventyr väntar oss.
Jag är glad över dessa år och jag kommer sakna mina klasskompisar! Tack.
 
Imorgon sitter den på huvudet.

Snart är den stora dagen här.

Publicerad 2013-05-31 22:04:21 i Allmänt,

Fredag 31 maj
Började jobba klockan åtta och trodde inte jag skulle slippa ur sängen, dödstrött. En arbetskamrat piggade upp min dag genom att hämta en underbart vacker vit ros till mig innan hon kom på jobb. Supergulligt och något jag verkligen inte hade förväntat mig.
Jobbade vidare och senare på dagen grattade även chefen och kassachefen mig med en ros och en muminmugg. Tusen tack.
Jobbade klart och sprang sen med ett brev om att avbryta studiebidraget till Kela, träffade efter det Bello som även hon grattade mig och så följde hon med och handlade lite innan jag fick skynda hem för att hoppa i duschen och fixa mig för fotografering.
Cappe hade tid så han fick fotografera ifall-att-foton på mig för säkerhets skull, för jag vet ju med mig själv att efter helgen kan både klänningen och jag själv vara förstörd men om inte ska det tas andra bilder sen. Ljuset var jobbigt och värmen var extrem men det blev faktiskt en del bra bilder ändå :)
Klockan sex var jag i skolan och lämnade mössan samt hade en övning på hur vi ska gå imorgon på dimensionen.
Efter det åkte jag med mamma till mofa och plocka lite blommor samt hämta stolar och pajer som vi inte haft plats med här hemma.
Blev kakkris så for en runda till Abc för att köpa det sista som behövdes. Nu håller vi på för fulla muggar och strax ska jag börja sova så jag orkar för fullt imorgon.
 
Glad fotograf och glad "snart-student".

Kakförberedas.

Publicerad 2013-05-31 21:49:00 i Allmänt,

Torsdag 30 maj
Jobbade kväll och innan dess hann jag fixa lite småsaker tills lördagen men inte mycket. Hade världens beslutsångest angående klädvalet också, har nämligen två klänningar och vill ha de båda. Funderade på det, hjälpte mamma och lite smått innan jag sprang på jobb.
På pausen blev det isglass och när jag slapp hem skulle kakan fyllas så det fixade vi med sen. Efter det var det inte mycket annat än att gå och sova efter lite chill framför tv:n.
 
Kakbak, bara dekoration som fattas nu.

Gurkpaus.

Publicerad 2013-05-31 19:33:04 i Allmänt,

Onsdag 29 maj
Jobbade och när jag slutade blev det att sitta på balkongen eftersom solen gassade för fullt än en gång. Satt och åt glass och fick absolut inget alls gjort..
Åkte sen och pantade alla flaskor från lördagen, fixade med lite saker här hemma och satte mig sen framför tv:n, där fastnade jag tills det hade hunnit bli sovdags.
 
Pausmat.
 

Kocken kockar gott.

Publicerad 2013-05-31 19:14:04 i Allmänt,

Tisdag 28 maj
Ledig dag och när jag vaknade strålade solen så hoppade upp ur sängen och inom högst en halvtimme var jag hos pappa och låg på hans balkong och solade.
När jag låg där slog tanken mig att det skulle vara super att ha hemmafest hos pappa någon gång i sommar, ingen aning om ifall det är möjligt och blir av men har hopp om det :) Solade, lyssnade på musik och fick först sällskap av brorsan sen lite senare kom Pernilla också dit. Det var stekande varmt och verkade aldrig bli svalare så för att inte dö av värmeslag bestämde vi oss för att åka till Flacksjön istället. Vi låg på bryggan där vinden svalkade rejält hur länge som helst och planerade vad vi ska hinna med på semestern bland annat.
Magarna började tillsist kurra väldgt övertygande så vi gav oss och åkte hem till henne och fixade mat istället. Kyckling med nudlar och grönsaker var vad vi åstadkom och  fy fasken vad gott det blev. Vi åt oss proppmätta och fick sedan sällskap av Niels som ville äta efterrätt med oss. Grädde och fruktsallad blev det, Pernilla ka detdär med efterrätter, helt klart!
Så drog vi till Abc, snackade och skrattade. Hemma snackade jag med en massa skojigt folk och gick och lade mig alldeles för sent.
 
Strandhäng<3

Mys med kissen och tårtbakas.

Publicerad 2013-05-31 00:31:57 i Allmänt,

Måndag 27 maj
Efter jobbet kom jag hem och gjorde en supergod avokadosmörgås till mig innan jag skyndade ner till stugan. Väl i Båsa skulle vi baka men mamma hade inte tid just då så mös istället med katten och passade på att sola en stund.
Vi hade skitroligt mamma och jag medan vi bakade. Sachertårta var det vi inspirerades av med eftersom dekorationen ska vara student-inspirarad fick vi experimentera lite. Om den blir god kan ingen veta, är bara rädd att den ska bli alldeles för söt tyvärr. VI får bara vänta och se hur det blir.
Kom tillbaka upp till Karis och var hemma en stund. Sen iväg till Ekenäs med Pernilla. Vi skulle bara på tobak med två av hennes vänner men de ville ha oss in så vi blev där en stund. Supertråkigt och var så sömnig så jag trodde jag skulle somna sittandes där.
Slapp äntligen hem och sova sen.


 

Chill söndag.

Publicerad 2013-05-30 23:40:34 i Allmänt,

Söndag 26 maj
Vi sov till hur sent som helst. Men varken jag eller Simme orkade stiga upp på länge sen heller, förutom när krabbisbarnet skulle spy hahahha :D Så vi låg bara och snackade om precis allt man kan tänka sig och det kändes äntligen som vi verkligen kan bli riktiga vänner igen, inte underligt efter allt vi har gått igenom att det är lite svårt men det är väl bara att försöka och göra sitt bästa och se om vi lyckas hålla fast vid vänskapen.
Halvbrorsan sov även han över eftersom han kom hit på morgonen på grund av att han låst ut sig haha. Eftersom han endå var där och dessutom deffinitivt nyktrare än oss för jag tror vi båda fortfarande var påverkade så fick han köra en sväng till butiken. Det blev glass och nuggets sen efter extranyckel till mofas efter som iroiskt nog låste även vi ut oss, tur var bilnyckeln med så det var lätt fixat.
Hemma igen fick Simme stå gör maten medan jag äntligen fick diskat. Såg på film medan vi åt oss mätta, Pernilla hämtade oss sen, körde hem krabbisbarnet som deffinitivt behövde sova vidare. Jag och Pernilla åkte Abc och chillade en stund. Via Ökis sen eftersom jag hade en massa saker där som jag lyckats glömma i Jogging Team och som han var snäll och tog med hem sen. Telefonen bland annat så var väldigt skönt att få tillbaka den.
Kom sen hem, bytte och och stack ut och springa med Niels, vi sprang inte långt och det regnade men det var otroligt skönt och kändes mycket lättare  huvudet efteråt, man blir ju allti så trög i skallen dagen efter. Snackade en stund med bror som fortfarande var här innan han stack och jag gick och sova.
 

Festas igen.

Publicerad 2013-05-30 23:13:54 i Allmänt,

Lördag 25 maj
Jobbade till fem igen. När jag kom hem möttes jag av ett sött litet troll iklädd studentmössa som mamma hade köpt till mig. Så gulligt.
Hoppade i duschen och började fixa mig, åkte sen efter Pernilla vid halvåtta och fixade mig sen klar tills Cappe och Jontte kom hit lite efter åtta.Vi flyttade ut festen på balkongen eftersom där var så svalt och skönt. Vi snackade, spelade ölspel, lyssnade på musik och fjanttade oss. Vi hade superskoj men så blev det affestiden så vi gick dit. Väl där blev det som vanligt dansas med alla och hade superskoj. Senare lite allvarligare disskusioner och tröstade lessen kompis.
Nox stängde och vi började dra oss mot Joggingteam för efterfest. Hade rocken och väskan på vift eftersom Cappe hade stuckit och han hade min narikka men tydligen var allt redan på efterfesten så vi började ta oss ditåt. Dog av köld så fick låna hoodie, tusen tack för det. På vägen hann jag bli sams efter lite svårigheter och så gick vi via Jasus för att dra med honom också. De andra dröjjde där ett bra tag så jag och SImme gick i förväg, slogs med kvistar, snodde blomma och annat skoj.
Där höll festen på för fullt. Vi drack öl, snackade om allt och inget och hade supertrevligt. Folk droppade av en efter en men segast var jag, Simme, Jontte, Mixu, Tim och någon jag inte vet vem var. Solen hade redan gått upp och då tyckte vi det var dags för bastubadas. Bastun var knappt ens varm men där satt vi med öl och snackade skit haha.
När klockan började närma sig väckning för den övriga befolkningen gick vi hem och sova. Eftersom jag bor så passligt mitt i stan nära allt fick jag som vanligt övernattare (överdagare...).
Hade verkligen en superbra lördag på alla vis, sjukt roligt med många vänner och lärde känna nya människor också. Det enda som drog ner på kvällen var meningskiljaktigheter med en nära vän men jag oroade mig inte särskillt över det eftersom jag inte hade någon som helst tvekan om att vi snart skulle vara sams igen :)
 

Träning och hälsosammt.

Publicerad 2013-05-30 13:37:13 i Allmänt,

Fredag 24 maj
Jobbade till klockan fem, kom sen hem och mummsade bönor. Hann även ut på en springrunda innan Pernilla slutade jobbet och vi drog till Abc för lite chill och snackas. Hemma blev det film men denna gång med dippad gurka istället för morötter.
 

Morötter med dipp.

Publicerad 2013-05-30 13:18:14 i Allmänt,

Torsdag 23 maj
Sov länge så gjorde så gott som inget alls för sen var det dags att sticka till jobbet. Kvällen bestod av chillas med film och morötter med dipp.

Filosofiskt rymdbabbel.

Publicerad 2013-05-30 13:09:21 i Allmänt,

Onsdag 22 maj
Städade hela morgonen sen chill med film. Handlade och snackade med allt och alla innan jag senare träffade Cappe. Vi satt i Serendi och snackade om allt möjligt, tobak med Simme och Jontte en liten stund, efter det kruisade vi runt stan och hade filosofiska disskusioner om rymden, universum och vår sxistens sådär i allmänhet. Helt jävla awesome! Vi hade superskoj :)
Mera film och tonfiskmacka innan sovdags.
 

Morgonträning, solas och rundor på stan.

Publicerad 2013-05-30 12:55:15 i Allmänt,

Tisdag 21 maj
Ledig dag. Började dagen med att springa en morgonlänk. Så hem och duscha och ut på stan och kolla lite. Hittade en klänning för två euro och ett par skor som möjligen ska sitta på fötterna när jag blir student. Egentligen de jag var ut för att söka eftersom jag inte äger några vita skor.
Pernilla slutade jobba så vi stack till hennes för att sola men molnen kom efter en stund så då sprang vi igen runt stan lite. Köpte en grill^^ En såndär hink med galler bara så man lätt kan ta med den vart som helst. Lite mer chill och så var den dagen över.
 

Kassatant med blåtira.

Publicerad 2013-05-30 12:44:30 i Allmänt,

Måndag 20 maj
Hade morgontur så i ungefär sex timmar satt jag och rullade kassaband och svarade på frågor om mitt öga. Och dom som inget sa dom bara kollade väldigt mycket haha, uppmärksamhet drar det deffinitivt till sig. Svullnaden hade gått ner rejält men det hade fått betydligt mera färg.
Alla arbetskamrater var så gulliga.
Så var det bara hem och chilla, det kändes fortfarande i kroppen att det varit rejäl fest och att sömnbrister var stor.
 
Rawr.

Blåögdt konfirmationsfiras.

Publicerad 2013-05-30 12:34:00 i Allmänt,

Söndag 19 maj
Vacknade med en blåtira som hette duga och snackade med folk hela halva morgonen. Mamma blev inte alls glad när hon såg ögat, men lugnade sig ändå fort. Hade förväntat mig betydligt värre.
Småningom var det dags att fixa sig så gott det går med tungt huvud, blått öga, eller mer uppsvullet, det blå hade inte hunnit komma riktit då än och sår i ansiktet för vi skulle åka till kusin på konfirmationskaffe. Hade skoj där med kusinerna, Danno och andra.
Hem en sväng innan Pernilla hämtade mig och vi åkte till Abc. Ekenäs en sväng och till Abc igen. Fick en del blickar för ögat haha.
 

Student blir jag och det firas med firmafest och en smula nattligt drama.

Publicerad 2013-05-30 12:15:31 i Allmänt,

Lördag 18 maj
Upp och iväg på jobb, Trevligt besked om att jag blir student iår. Fixade mig snabbt, sen iväg till Pernilla. Markus hämtade oss och vi stack till Påminne där firmafesten redan höll på för fullt. Vi åkte backbilar, drack och åkte mer backbilar, jag var asdålig men det var hur kul som helst att köra!
Vi åt supergott, kyckling, klyftpotatis och supergod sallad. Inne fanns bilar man buffade och dessa lekte vi lite med också men det blev lite för livat så vi fick sluta med det och lugna oss haha.
Snackas, skrattat och mystiska samtal var vad resten av kvällen till största del gick ut på.
Niels hämtade oss och vi tog oss till Nox. Bus i bilen och i nox var jag för full helt klart, snackade med alla och dansade med ennu fler känns det som. Bjöds på mer dricka och hade visserligen roligt och minns relativt mycket så så jädrars full kan jag väl ändå inte varit.
Skulle gå till toaletten med Jannica men det var en väggkant i vägen och min uppmärksamhet var inte med mig så vände huvudet rakt in  i kanten så ögat fick sig rejält. Blåtira och blödande kind samt ögonbryn var vad som blev av det. Tur blödde det inte mycket och jag var snart på dansgolvet igen.
Det var slut och jag blev inskuffad i en bil som jag inte riktit ville. Inget med det men när en sitter och fittas om saker jag helst inte vill höra så pallade jag inte, flippade och bad om att bli hemskjutsad men Pernilla kom med så vi åkte hem till henne istället.
Väl där ville Pernilla endå tillbaka och på förfest och jag som äntligen hade lugnat mig lite var helt med på den iden så Niels var snäll och hämtade oss och körde oss till Jasus. De andra hade inte ännu hunnit dit så vi låg på bänkar utanför och fortsatte dricka, smart nej men så gjorde vi. Sen började vi gå mot dem ropandes JASUUUU så antagligen var det endel grannar som lyfte ett ögonbryn eller två :D
Vi hann med lite snackas men sen orkade jag inte mer, så började gå hem. Kände mig som ett stort svin men om det är något som inte fungerar så måste man acceptera det annars kommer den andra bara att bli ennu mer sårad tyvärr. Hem och sova.
 

Sola, roadtrip och Sjundeå.

Publicerad 2013-05-30 11:45:48 i Allmänt,

Fredag 17 maj
Ledig dag och solsken, börjar redan bli en självklarhet att då är det ut i solen illa kvickt som gäller för min del och så även idag. Än en gång låg Pernilla ennu och sov så drog till pappas istället. Men såfort hon vaknade sprang jag iväg dit istället och fortsatte solandet. Isglass i Abc med Pernilla och Jürgen sen en stund, eftersom vi hade bestämt oss för att åka till Sjundeå och kolla Sjundeo Cup en stund. I Abc träffade vi på Simme och Jontte som också skulle dit så dom var vänliga och lät oss åka med dem. Vi hade en rolig roadtrip och där hängde vi med Madde, Janne och åt glass. När allt var slut för dagen åkte vi hem igen. Chillade en stund innan jag gick och lade mig.

Fartfylld dag.

Publicerad 2013-05-30 10:54:00 i Allmänt,

Torsdag 16 maj
Skyndade till jobbet iklädd gosig tröja. Gnagde på en gurka som pausmat och alla skrattade åt mig haha. När jag slutade sken solen så skyndade till Pernilla för att sola. Vi var sen duktiga och tvättade bilarna. I klädda bikini, då vet man att det är sommar. Plötsligt kom en vovve lufsande så vi fångade den och väntade på att ägaren skulle hämta honom. Sen blev det glass i Abc innan vi snodde med oss Janne och åkte till Baywatch. Chillade där i värmen en bra stund och hade trevligt sen tillbaka till Karis. Köpte glass och hallon och skulle hem och äta dem men nejdå, Erika ville ha skjuts från Pojo till Ekenäs så vi åkte dit. En fartfylld bilfärd till Fé var även vi sen blev en liten stund. Så skulle de tillbaka till Pojo och vi var en för mycket i bilen så de tvingade mej ligga tvärs över alla i baksätet. Fartfyllt till tusen igen så hoppade i taket ett antal gånger av alla guppar samt fick öl och lonkero i mängder över mig. Mys.. men kul ändå haha.
Så slapp vi äntligen hem till Pernilla och åt glass och hallon. Bra avslutning på dagen det juh.
 


Jobbar på.

Publicerad 2013-05-30 10:36:47 i Allmänt,

Onsdag 15 maj
Målade naglarna himmelsblå och förargades över en ojämn bränna men färg hade jag hunnit få dagen innan i vilket fall så happyhappy. Sov länge så mycket hann jag inte med innan det var dags att springa till jobbet.
 
Hade visst inte dratt ner sortskanten särskillt jämnt... Röd som en kräfta var jag dessutom.

Ta vara på solstrålarna innan jobbet kallar.

Publicerad 2013-05-30 10:30:00 i Allmänt,

Tisdag 14 maj
Vaknade elvatiden och såg att det var väder för solning, Pernilla sov så åkte till pappa istället för att sola där. Tog innan solen nådde terrassen men så fort den gjorde det låg jag och lapade sol enda tills det var dags att springa iväg på jobb. Och där befann jag mig resten av kvällen.
 
 Inte god.

Regnig dag med bruden.

Publicerad 2013-05-30 10:22:21 i Allmänt,

Måndag 13 maj
Ledig dag så när jag vaknade skyndade jag ut. Åkte till Säästöpörssi för att kolla på ballerinor och hittade två par. Var en sväng via ett loppis också. Hittade en vit läderrock för fyra euro. När jag kom hem och kollade i fickan hade försäljaren glömt 2,95€ där så betalade egentligen bara typ en euro för den, väldigt värt det och lite småkul.
Pernilla slutade jobba halv tre så vi åkte till Ekenäs och Baywatch sen. Duggregnade men var himla mysigt. Drack en lonkero och fnissade resten av kvällen, lättpåverkad till tusen :D
När vi inte längre orkade sitta där kom vi tillbaka till Karis, köpte en Kotzone och snackade med Sammu medan vi väntade. Iväg hem till Pernilla för att äta godaste pizzan ever och kolla Dear John. Underbar film, helt omöjligt att tröttna på den<3
Sovdags blev det så kom hem och sova.

Glad morsdag.

Publicerad 2013-05-30 00:17:51 i Allmänt,

Söndag 12 maj
Trevlig morgon, sen var det bara att börja dammsuga och fixa innan mamma slutade och kom hem från jobbet för då skulle morsdag firas. Jag gav henne en typisk men asrolig "mamma är bäst"-bok som hon som tur var verkade uppskatta.
På eftermiddagen åt vi morsdagsmiddag tillsammans med pappa och morfar. Förvånansvärt roligt hade vi faktist. Satt sen en stund i Abc med Pernilla och åkte senare hem till henne, vi chillade, snackade och nördade men min energinivå var på noll så slocknade plötsligt. Såfort jag vacknade till och orkade lyfta huvudet från kudden hoppade jag i bilen och körde fort hem för att sova vidare.
 
Morsdagsoutfit.

Fyradagarsfestandets sista dag.

Publicerad 2013-05-30 00:05:00 i Allmänt,

Lördag 11 maj
Kämpade mig upp och på jobb. Klockan tre var arbetsdagen äntligen slut och solen strålade så jag skyndade iväg till Pernilla för att sola. Vi låg i solen och åt glass, snackade och skrattade.
När vi hade färdigsolat kom vi hem till mig och chillade medan jag fixade mig lite inför kvällen. Efter det åkte vi till Abc och satt där en stund. Hem och fixa mig klar och så körde Janne mig till Ekenäs till Yvonnes där hon och Cappe hade gemensam födelsedagsfest eftersom hon fyllde år hon också. Vi hade super roligt med ölspel, snack, kaka och festas i största allmänhet. Småningom blev det dags att dra vidare till Ettan. Där var det heldött. Vårt gäng och ett tiotal till på sin höjd och så var det hela kvällen.
Ät mycket tacksam för skjutsen hem. Otroligt intressant dessutom att de hur någon kan vara så otroligt gläs och elak och samtidigt försöka ragga till tusen.
I Karis blev det snack länge, promenad i kylan och sen äntligen sova.
 
Tomt dansgolv.

Födelsedagsfest på balkongen.

Publicerad 2013-05-29 23:20:45 i Allmänt,

Fredag 10 maj
Klockan halv nio började mina sex timmar jobb. Det var inte kul, sömnbrist till tusen men överlevde och kom hem och fixade, städade och sånt. Det skulle nämligen firas födelsedag eftersom en av mina bästa vänner, Cappe, fyllde år. Vi åt glass med färska jordgubbar i solen på balkogen, lite senare åkte vi en sväng till Ekenäs och så till Pojo på kruis.
Sen hade han annat så jag träffade Pernilla och vi tog med oss Niels och åkte för att grilla. Orkade inte åka långt så det fick bli gammla goda Pumpviken. Trevligt hade vi med majs och skratt.
Senare blev det chillas med film. Skojigt. Massa snackas om allt sen innan jag kom hem och sova. Sömnbristen bara fortsätter fast nu fick jag sovit hela fem timmar så visserligen bättre.
 

Fyradagarsfestandet dag två.

Publicerad 2013-05-29 23:17:33 i Allmänt,

Torsdag 9 maj
Sov långt in på dagen för hade ju varit uppe hela natten så inte att undra på. Såfort jag orkade dra mig upp drog jag till Abc med Pernilla. Chillade där en bra stund men vi bestämmde oss sen för att vi ville sola så böt kläder och drog till Joggin Team där killana hade fortsatt sitt festat och solade en stund men molnen kom så då chillade vi bara där med dem. De hade planer på att åka in till Hesa och festa senare och plötsligt var det bestämt att vi skulle köra dem.
Jag var och hämtade min bil som pappa fixat. Jag och Pernilla chillade med Joni i Abc och så mot kvällen stack vi tibax till killarna och det bar av mot huvudstaden. Jag, Janne, Olli och Robin i min bil, vi hade skitroligt hela vägen :D I Hesa var det ju tänkt att vi bara skulle släppa av killana och åka hem igen men så blev det inte, istället gick vi med in för vi kan ju aldri säga nej till en fest, det vet ju alla redan. Karle XII var nattklubben vi åkte till. Konstiga människor, tröttheten efter gårdagen och dessutom nykter och jobb som väntade på morgonen gjorde att det kanske kunde varit ännu roligare men vi hade skitkul ändå, dansade och skrattade.
Så skulle vi åka hem men den andra bilen skulle bli i Esbo så vi skulle mötas upp där igen, innan dess virrade jag och Janne runt i huvudstaden. Besökte McDonalds och försökte sen ta oss till Esbo. Mitt lokalsinne existerar knappt och jag har aldrig någonsin förr kört i Helsingfors så mitt i vårt virras kom polisen och stannade oss. Han pratade finska och sa att dom undrade vad jag sysslade med (eftersom jag körde så långsamt) jag svarade honom på svenska att jag försöker ta mig till Esbo, hans svenska var tydligt inte nått vidare för då stammade han bara fram "jaa-jaa blås heeer". Så sa han inte ett ord utan väntade bara på att det skulle visa resultatet sa sen att de visar noll och gick fort iväg, Vi skrattade åt honom i minst fem minuter :D
Väl i Esbo hoppade hoppade Pernilla och de andra in i bilen och vi fortsatte hem. Körde hem mina passagerare och skyndade sen själv hem för att sova och orka vakna till jobbet. Trodde jag skulle börja tio men såg när jag skulle sova att det var redan 8.30 så fick en smula panik för sova skulle jag hinna med bara tre timmar.
 
http://placepics.triposo.com/N__946387586.jpeg

Fyradagarsfestandet har börjat.

Publicerad 2013-05-29 23:13:00 i Allmänt,

Onsdag 8 maj
Jobbade till klockan fem sen hem och fixa mig och förfesta med nykter Pernilla innan vi sen stack och snacka med Niels och så stack vi alla till Ekenäs och Fé för en gångs skull. Och för en gångs skull hade vi faktist roligt där, dansade som galningar och hade allmänt jävla awesome, kan ju bero på att det var massa karismänniskor där förståss haha :D Grattis till Sebbe som fyllde också!
Så började vi ta oss till Karis och funderade var efterfesten skulle äga rum. Hos Page var det först tänkt men istället stack vi till Jogging Team som killana haft hyrt på dagen och festade där. Det strömmade mer och mer folk dit och tillsist var hela bk laget där och många fler därtill. Vi pratade, skrattade, drack och hade bara så sjukt jävla roligt hela natten. Sitta ute i regnet och prata om livet hann jag också med och mot morgonsidan sprang alla snubbana runt med bara handduk runt höfterna eftersom fick för sig att bada bastu medan solen gick upp, inge dåli syn, näärå!
Småningom fick vi ändå ge upp och gå hem och sova, man kan inte festa hur länge som helst utan att sova imellan fick vi bara ta och medge och så sov vi, sov som fasen.
 

Bildjäveln går inte att få rätt väg, ni får helt enkelt bara ursäkta :)

Kryddstark broiler med grönsaker.

Publicerad 2013-05-29 22:47:51 i Allmänt,

Tisdag 7 maj
Vaknade i god tid innan jobbet så kunde ha en lugnt morgon. Fixa mig, chilla och fundera på livet.
Så ut i värmen och gå till jobbet, hade roligt med Lotta på morgonen och några timmar senare kom Pernilla också påjobb så att va seriös var inte det lättaste men sånt gör att dagen går så fort, hade mängder av trevliga kunder att prata med också juh. Underbart skönt att sligga hem ändå.
Till middag blev det kycklig med massa kryddor och wookade grönsaker. Smakade super.
Ännu när klockan var halvsex satt jag och solade utan minsta kyla. Nästan sommar. Det börjar visserligen verkligen vara på tiden men endå, man blir så lycklig.
Sen träffade jag Cappe resten av kvällen.

Snack å chill.

Publicerad 2013-05-29 22:40:00 i Allmänt,

Måndag 6 maj
Sov länge och skyndade sen till jobbet till elva. Efter sju timmar slutade jag och gick hem. Satt mig på balkongen och åt glass med varma hallon innan Cappe kom till Karis. Satt och pratade med honom om allt möjligt, särskillt helgen eftersom vi inte hunnit catcha up om det ännu. Vi fick sällskap av Jonas och när dom stack träffade jag Pernilla. Vi var superslöa och skrattade åt allt och inget hela tiden. Så åkte i till Nils och hämtade min halsduk som jag glömt efter mig i helgen.
Hemma kollade jag ett avsnitt Game of thrones och somnade sen gott.
 
http://www.cokeandpopcorn.info/wp-content/uploads/2013/04/game-of-thrones.jpg

Vecka 18

Publicerad 2013-05-24 08:33:15 i Allmänt,

Måndag 29 april
Fixade mat till mig och mamma.
 
Tisdag 30 april
Firade vappen på jobbet med munkar med äppelsylt på pauserna och stressade men glada människor i kassan. Slutade och då kunde vappenfirandet ta fart påriktit. Fixade mig och så åkte jag med Pernilla och Erika till Ekenäs. Vi var på en tråkig förfest en stund men jag och Pernilla orkade inte stannade länge utan gick istället till kårken där Cappe, Jontte, Simme och lite såna var. Där hade vi betydligt roligare och drog så småningm vidare till Ettan. Helt awesome kväll med massor av människor och vi hade verkligen superkul :D Mot slutet blev det drama, höll reda på ett fyllo men pallade inte mer sen så när vi skulle sova så fick jag bara nerver och stack hem med Pernilla istället och sov där, betydligt bättre! Tack bruden<3
 

 
Onsdag 1 maj
Mysigt att vakna upp hos Pernilla såhä dagen efter, vi åkte till Abc där vi chillade med Jürgen. Fick en passli bränna på axlarna vilket ju inte hade varit helt fel förutom att jag hade en topp med brottarrygg och det är fanemej inte det minsta fint med en sådan bränna!
Vi köpte grillmat och åkte hem till hennes för att grilla, då ringde fredde och ville bli hämtad från Ekenäs så åkte efter honom mot att han skulle följa med och grilla, så kom Jürgen också dit och Erika en sväng så plötsligt slutade med att vi var fem där fasten det bara var tänkt att jag och Pernilla skulle grilla först.
Killen gick och sova i sngen bara helt plötsligt.. jävla idiot men ett gott skratt fick vi oss i varje fall :D
Var ut en sväng med bilen sen och precis när jag skulle svänga in på gården hemma fungera konan inte längre så var bara att buffa den till parkeringen och snällt be pappa fixa den. Billös några dagar dådå.
 
 
Torsdag 2 maj
Jobba, sola och sen träffa Cappe är vad jag hunnit med.
 
Fredag 3 maj
Jobbade från tio till fem. Skulle sen träffa Pernilla men hon var kraslig så hon sov istället. Hann istället träffa Cappe. Först chillade vi bara här men åkte sen till Fiskars bara för att vi kunde liksom. Chillade i lekparken där hur länge som helst, gungade och snurrade och klättrade. Fy fan så skoj! Men till sist blev det så kallt så vi kom tillbaka till Karis. Det måste absolut göras om i varje fall!
Snodd från Cappes instagram. Älskar hans taggningar! Såhär ser de ut:
 
Lördag 4 maj
Jag och Pernilla hade bestämt oss för att vi ville dra till Lojo så hade väckning på åtta och gjorde mig klar. Ringde och ringde till bruden men hon vägrade svara, sov som en stock tydligen men tio kom vi ändå iväg och jag hade hunnit städa vilket behövdes inför kvällen så det blev alldeles perfekt.
Hittade kläder i mängder och hade superroligt. Efter några timmar gav vi oss hem igen. Chill i Abc en sväng innan vi åkte hem till henne, lade oss på terassen och försökte få mörkare hudton, inte supervarmt så kanske inte lyckades vidare bra men det var oavsett grymt skönt att ligga där och njuta av värmen.
Pernillade fixade värsta lyxmiddagen med klyftpotatis och ugnskorv med mängder av ost! Asgott.
Sen började det bli dags att fundera vad vi skulle ha på oss på kvällen. Duschade, fixade oss och började grunda. Så småningom kom Cappe efter oss och vi kom hem till mig. Musik, alkohol och fixade oss.. Vi hade bestämmt oss för att köra på lösögonfransar vilket jag aldrig någonsin förr testat på så det var himla underlig känsla men roligt samtidigt.
Klockan närmade sig utgång så vi började dra oss iväg. Nox levererade än en gång! Eller tja.. Vi levererade, mycke forlk var det egentligen inte men vi hade så grymmt roligt, superbra kväll.
Minnen från i somrast gjorde sig påminnda på ett väldigt angenämt vis vilket bara gjorde mig ännu gladare.
Dansade, pratade och dansade mer!
När det stängde drog jag och bruden på efterfest till random människor. Var lite småtrist först me när det kom mer folk blev det skoj. Lyssnade bland annat på dansband, hur awesome som helst juh. Senare ville folk börja gå och lägga sig så vi drog vidare till Nino på nästa efterfest. Påväg dit anföll jag asfalten så mitt knä grät bokstavligen blod i mängder. Blev omplåstrad och så kunde festandet fortsätta. Länge hann vi visserligen innan en efter en sloknade men med tanke på att klockan var runt 8-9 på morgonen var det inte att undra på :D
Hitta denhä på moron... no ska man ligga på golve, räck ut tungan å fota tänkt ja å så gjord ja :DD
 
Söndag 5 maj
Efter ett par timmars sömn kom Pernilla och väckte mig. Morgonmys innan vi båda drog hem och lämnade de andra sovandes kvar. Hann slänga i mig en smörgås, byta kläder och fresha upp sig en smula innan Pernilla kom och hämtade mig och vi stack till Abc och chilla. Efter den tillhörande genomanalyseringen av gårdagen stack vi och drog upp fisknät till hennes sommarställe haha, bättre söndag har jag inte haft på länge! Vi lyssnade på Gyllene tider och chillade med fiskarna. Att reda ut näten var inte det lättaste och tålamodet såhär dagen efter var väl inte på topp så efter två nät av tre stack vi hem. Hemma mös jag med glass och varma bär medan jag kollade Game of thrones. Men med sömnbristen jag samlat på mig orkade jag inte se klart utan somnade.
Denna helg har gjort mig lycklig! Det är vid sånähär tillfällen man vet att man lever, man njuter och man kan verkligen älska sit liv! Hade en sjukt rolig fredag med Cappe och under de 36 timmar jag och Pernilla inte skiljdes åt en sekund från lördagen til söndagen hann mycket hända, och vi hade så otroligt roligt. Sommaren är påväg och jag älskar minna vänner!<3 Jag har de underbaraste människorna i mitt liv och då är det omöjligt att inte bara älska hela sitt liv. Tack alla!
 

Vecka 17.

Publicerad 2013-05-23 11:36:00 i Allmänt,

Måndag 22 april
Lackade naglarna i himmelsblått. Slöade med film och med massa tankar, usch pallar inte. På kaffe med Pernilla på jobbet och igen när hon slutade hann jag också med.
 
Tisdag 23 april
Tisdagsmys.
 
Vaknade onödigt tidigt men klämde i mig lite frukost och drog ut på stan och kika i affärer bara för att det är mysigt. Var och handlade mat på samma gång och kom sen hem och fixade ihop couscoussalland. Supergott med avokado speciellt<3 Slöade en god stund men var så rastlös och hade så många tankar i huvudet så tänkte bota det genom en liten promenad, den lilla promenaden blev inte så liten.. efter nästan två timmar hade jag gått 12 kilometer och eftersom det mulnade och blev kallt mot slutet var det himla skönt att komma hem igen sen.
Orsaken att jag ville gå var ju att rensa tankarna men det fanns saker och ställen överallt som påminde mig men efteråt kändes det endå betydligt bättre :)
Stack en sväng till butiken och snackade med Pernilla sen. Så hem och slöa. Kollade serien 30 grader i februari och fastnade så kunde inte slita mej innan solen renn började gå upp.
 
Onsdag 24 april
Tränade, uttryckt mina känslor i cp min och hade ett ostädat rum.
 
Trots att jag somnade så sent vaknade jag endå relativt tidigt, sömnbrist jodå, men kunde omöjligt somna om så kollade sista avsnittet av 30 grader i februari och stack sen upp och springa, kände bra av gårdagens promenad för varja steg jag sprang men skönt var det oavsett. Satt och tänjde en god stund. Det blir ofta lite slarvigt så tänkte att jag skulle göra det verkligt ordentligt idag.
Stack ut och köpa kokosolja och smörjde in hela mej bara för jag älskar doften haha, och huden verkar må super av det.
Vek alla kläder jag slängt på golvet i min garderob... Får göra det hela tiden eftersom jag hela tiden river ut allt när jag ska bestämma vad jag ska ha på mig haha.
Senare till Abc och träffa Cappe. Jonas och Jukki kom dit dom också sen, kul hade vi men de var tvugna att sticka.
Hemma blev det mer Game of thrones kollas och mummsade godsaker innan jag la mig och sova.
 
Torsdag 25 april
Picknickade med Cappe i Billnäs, superskoj. Snackade om allt mellan himmel och jord.
 
Fredag 26 april
Jobbade.
 
Lördag 27 april
Jobbade och festade sedan med bruden här. Blev lite stressit efter jobbet men hann fixa mig och så blev det fest. Nykter var jag och hade sjukt roligt med awesome folk. Lycka!
 
Söndag 28 april
Vakna tidigt, jobba hela dagen och chill resten av kvällen.

Vecka 16.

Publicerad 2013-05-23 11:18:00 i Allmänt,

Under veckan blev det ett besök till kårken på onsdagen som kusk. Tillbaka till karis så småningom med mycke problem. En jag kört hem började beskylla mig för stöld då han inte hittade sin plånbok så jag tappade nerverna totalt och kommer aldrig någonsin låta honom åka med mig igen. Han kommer aldri lägga sin fot däri ens. Sen var det äntligen filmmys.
Torsdagen gick åt till att sova länge och sen fixa med bilen, torkarna hade sett sina bästa dagar och det var dags att byta så åkte till pappa och chillade sen där en bra stund.
Händelselös fredag men jobb och lite chillas men lördagen var däremot inte alls händelselös!
Började dagen med att jobba till tre, fixade sen födelsedagspresent åt mamma innan jag skyndade hem och stack ut och springa. Hem och duscha och fixa mig. Pernilla kom hit och förfestade en stund innan vi sen drog vidare till jonis och festade vidare. Drack för mycket gjorde jag utan tvekan. Så småningomfor vi vidare till affes. Inget minne, har aldrig förr hänt att jag inte minns nått alls så usch och fy säger jag bara. Har fått höra att jag surade en smula så fölåt alla som fick stå ut med det. Lite lessen minns jag att jag var men inte av den orsaken folk trodde i och för sig. Hann även tapp bort mej in i köket en sbnabbsväng men vvände tvärt och gick ut igen så nått vett hade jag i alla fall kvar om tur. Mot slutet blev kvällen betydeligt bättre och jag minns endel från sen.
När vi skulle gå hem förföljde en surgubbe oss och slog honom, vi brusade upp oss rejält mot honom å surkillen ryggade ihop, sa förllåt tretusen gånger å drog... Irriterande sånt. Blev buren halva vägen också, ja gick visst för långsammt kanske :D Sen bröt helvetet löst, visste inte vad jag skulle ta mig till. Sams blev vi tillslut och kunde äntligen sova som tur.
Söndagen bestod av film, mys och morgonmål i sängen. Sen trodde jag ju att allt från igår var överstuget renn men det drogs upp och det var inte alls som jag hade trott så kom sen hem, hade inget att säga, var bara alldeles tom i huvudet.
Packade mammas present innan vi åkte till pappa och åt middag, gott var det men efter maten gick jag bara och la mig för var trött till tusen och inte på det soligaste humöret precis. Hem och slöa med film resten av kvällen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela