theblueeyedmermaid.blogg.se

Bra stugsöndag med spontan Lojoutfärd.

Publicerad 2013-07-31 13:23:00 i Allmänt,

Söndag 30 juni
Jag vaknade riktigt äckligt tidigt för att vara söndag och åkte såfort jag litade på att jag lagligt kunde köra ner till stugan och lade mig i solen. Åt mammas supergoda mat och slöade där långt in på kvällen. Påväg hem blev det smultronplockning. Nam. Cappe ville träffas så vi satte oss i bilen och drog iväg till Lojo abc en sväng. Hade superkul och det var helt awesome, älsskar våra spontana utfärder :D
Fyra på natten började han jobba så lite över tre var vi tillbaka i karis igen och jag kröp under täcket. Bra söndag<3
 
Fiiiiin kompiiis<3

Firandet fortsätter.

Publicerad 2013-07-31 13:15:26 i Allmänt,

Lördag 29 juni
Vi vaknade småningom efter alldeles för lite sömn. Några av hans vänner kom och såg till att vi vaknade. Han fick även dejourtelefonen eftersom det var hans tur att ha den. De åkte iväg och några timmar senare ringde den, då blev det inte kul. Ingen av oss mådde fint. Rännde runt världen en stund först men dejouren kallade som sagt så fick bli ensam i lägenheten och vänta på att Pernilla var gullig och hämtade mig.
Det bar av till pappas för att städa efter gårdagen och sjuttsingen vad där såg ut :D Fick hjälp med det värsta av Pernilla som sen åkte hem och sova. Själv fixade jag det sista och kom sen hem. Öppnade de superfina presenterna jag hade fått. Dricka i mängder men även ett superfint glas av söta Pernilla och ett stort ljus på ett fint fat av Madde :)
Sova hann jag aldrig fastän det hade behövts för sen var det dags dör dest igen :D Gräsfest med Pernilla när vi fixat oss och förfesten vi tänkte gå till åkte till Ekenäs så så även vi. Vi dansade för fulla muggar men sen åkte Pernilla hem och likaså Madde och Cappe körde Pernilla så dansade bara med alla möjliga människor innan det blev dags att åka hem även för mig och Cappe var supersnäll och körde :) Så var det bara att slänga sig i sängen och sova.
Fredagen var betydligt bättre men hade väldigt roligt även idag. Tack för denna helg alla<3
 

Nitton år på jorden.

Publicerad 2013-07-31 13:02:43 i Allmänt,

Fredag 28 juni
Åkte hem till pappa och började fixa för fest. Duschade och fixade mig, handlade allt som behövdes, städade hela huset, hem en sväng efter vispen innan jag kunde börja baka tårtorna. Blandade bål och fixade sånt.
Sextiden kom Niels och Pernilla och snart därefter även Jürgen så festen började. Fler och fler droppade in hela  tiden så tillslut var vi lite färre än 20 där. Ekegolfkillana hann bara komma förbi en sväng innan de flesta av oss bestämmde oss för att åka till Ekenäs och fortsätta festa i Ettan.
Vi hade superkul i Ettan med massa dansas och snackas. Efteråt när det stängde gick vi till Prisses och snackade med folk. Sen blev det problem med nycklarna. Vi var tvugna att cykla ända till Trollbölet för att hämta dem och sen tillbaka in till stan. Haha asroligt var det. Ingen pakethållare så jag fick sitta på styrstången medan Makkan cyklade. Hann falla så som vanligt hade jag fina sår, börjar bli en vana snart efter ala utekvällar. Är glad att jag inte behövde cykla i alla fall för då hade vi nog hamnat i diket inte bara en eller två gånger :D
Fick nykeln och så hem igen. Där fortsatte vi dricka fasten vi redan var relativt nyktra då vilket vi deffinitivt skulle få ångra på morgonen.
Sen somnade vi rätt fort.
 

Födelsdagsfiras.

Publicerad 2013-07-31 12:28:30 i Allmänt,

Torsdag 27 juni
Jobbade morgon. Sen var det att skynda hem och duscha och fix mig ian jag åkte vidare till Båsa dit jag hade bjudit släkten på födelsedagskaffe. Fixade det sista innan gästerna började komma. Fick en massa fint, bland annat världens underbaraste örhängen av Eve! Vackert armband, klänning och annat fint.
Hade skoj med Api och Eve och festade loss i bilen en stund haha.
Umgicks med släkten och åt massa gott.
Alla åkte hem och så småningom åkte jag själv också hem och sova.
 

Som små röda rubiner.

Publicerad 2013-07-31 11:55:07 i Allmänt,

Måndag 24 juni - Onsdag 26 juni
Händelselösa dagar, humöret på botten. Jobbade massa och hade ingen ork. Och en hel del fixas inför födelsedagsfirandet.
 
Försökte vara lite aktiv och mös med smultron efteråt.

Ibland hatar till och med jag söndagar.

Publicerad 2013-07-31 11:13:14 i Allmänt,

Söndag 23 juni
Dålig dag minsann.
Vaknade och allt var lugnt, städade där runt stugan dör fasen vi hade fått det att se ut haha. Massa snack men den ena och den andra men folk åkte sen hem rätt tidigt, så även jag. Råkade komma precis passligt så jag slapp de långa köerna till färjan för såg hu köerna blev allt längre bakom mig medan jag satt och väntade.
När jag senare snackade med Pernilla fick jag höra både ddet ena och det andra som jag själv inte hade en aning om... Detta fick mej på ytters dåligt humör... Hur korkad får man bli liksom... Kan inget annat göra än att säga förlåt.
Skitdag, hata denna dag... Värsta söndagen i mitt liv.
På kvällen satt jag i abc en stund med Pernilla och Niels.

Tröstäter vattenmelon. Omnom! :)

Modsommarafton 2013.

Publicerad 2013-07-31 11:03:00 i Allmänt,

Lördag 22 juni
Vaknade och så fortsatte midsommarfirandet. Hade skoj med folk, åt lite och tog sen med några av killarna till andra sidan ön, sommarö. Vi köade i en hel evighet i den stackars lilla butiken för en dag som denna ville ju alla handla där. Satt ute och åt glass innan vi åkte tillbaka.
Vi solade, simmade, chillade och hade det bra hela dagen. Mot kvällen fick vi Pernilla övertalad att även hon skulle komma dit så efter vi hade hämtat henne från färjan började även jag dricka lite... lite för mycket. Hade inget annat än malibu att dricka eftersom jag inte hade varit hem som jag hade tänkt och det blev nog lite för mycket för mej.
Först hade vi superkul allihop med badtunna och mys och snack men så började folk dela upp sig i grupper och tja mer minns jag inte.  Vi simmade i fyllan i alla fall, badade både bastu och badtunna hur länge som helst. Humörsvängningar till tusen har jag även fått höra att jag haft. Pernilla stack hem mitt i natten och efter att jag sovit av en del gick jag till stranden där de andra satt. Vi chillade där en stund innan vi sen gick och sova.

 Mysigt att vakna med regnet smattrande mot biltaket<3  Awesome killar dedär!

Midsommarfirandet kan börja!

Publicerad 2013-07-31 10:56:28 i Allmänt,

Fredag 21 juni
Midsommarafton och dagen började på jobbet. Jobbade till halvett och åkte sedan ner till stugan för att midsommarfirandet med familjen. Fixade krans, packade inför midsommaräventyren som var på kommande och bäddade i bilen så jag kunde bli precis var jag kände för att sova.
Vi åt en massa gott och hade supertrevligt. När kvällen började göra intrång hann jag bara hem en sväng och slänga in det sista i bilen innan jag stack iväg till Madde. Vi åkte till hennes mommo och mofa, åt lite mer gott och hade hur kul som helst med hennes familj men hunden hatade mej totalt. Såfort jag gick nära Madde flippade den. Skällde och hoppade som fan haha :D
Vi åkte sen till Gammelboda och chillade en stund med Maddes vänner.  Vi åkte på ett bilflakt i illfrt rakt genom skogen så man fick ducka för trädgrenarna, kollade på när snubbana åkte wakeboard och satt på stranden. Roliga killar.
Småningom åkte vi vidare till Skåldö där Makkan och hans vänner var. Vi satt mest och snackade vid hans bil allihop, simma hann vi också med och dricka litegrann. Madde åkte hem men jag blev kvar och chillade. Hade druckit en del så slapp inte precis bort heller, men alla var trevliga och vi hade kul långt in på natten. Sov sen gott.
 
 

Gråa dagar.

Publicerad 2013-07-19 09:22:51 i Allmänt,

Onsdag 19 juni - Torsdag 20 juni
Massa jobb, massa träffar med Pernilla och allmänt trevliga dagar.
 

Shopping med finaste bruden.

Publicerad 2013-07-11 21:16:33 i Allmänt,

Tisdag 18 juni
Mös länge i sängen innan Pernilla och jag åkte till Lojo för lite shopping. Loppisar först och sen in till city och ströva i alla butiker där. Hade superskoj med finaste bruden! puss på henne. Cola på hese innan vi kom hemåt och städa lite. Byka en maskin fick jag också gjort.
 
 
 

Jobbdag.

Publicerad 2013-07-11 20:59:30 i Allmänt,

Måndag 17 juni
Blev ju väldigt sent i klubben så sov superlänge sen iväg på jobb till två och dit for hela dagen. När jag sen slutade klockan nio gjorde jag heller inget. Hem och åt glass med blåbär. Mums!
 
 

Killarna orkade fortsätta även idag.

Publicerad 2013-07-11 13:56:00 i Allmänt,

Söndag 16 juni
Slö morgon med matlagning, makaroner igen en gång. Tv tittas, mys och så iväg på jobb till kvart över tolv. Fick promenera iväg till Ettans parkering där bilen ju hade blivit och sen skynda iväg på jobb med äter än gång totalt nedsmuttsade fötter. Men älskar ballerinor ju, så mycket bekväare att dansa med än klackar.
Timmarna rullade på fort trots att jag var hur trött som helst. Efteråt hann jag bara hem än sväng och äta för första gången på hela dagen innan jag drog till Serendi med Pernilla där massa folk vi känner var. Jasu, Jürgen och alla dom satt dör och söp idag igen. Snackade först själva men joinade snart killana. De började bli passligt fulla vid det laget osh snackade om allt som inte borde snackas sådär högt om på ett ställe med mängder av nyktra människor som lyssnar, haha!
Vidare till klubben där det söps vidare för fullt. Eddie, Osku och Jasu höll ut längst så satt länge där med dem. Vi hade skitroligt men jag var dödstrött så fick ge upp till sist, hade ju ingen alkohol i blodet så orkade inte riktigt lika bra som de andra. Jasu for samtidit och utanför träffade vi på en superrolig gammal gumma haha hon berättade om sitt kärleksliv och berättade hur fina vi var tillsammans eftersom hon tydligen trodde vi var tillsammans :DD Snackade dock inte så länge med henne men fick pratat om allt mellan himmel och jord på vägen sen skiljedes vi åt och gick hem och sova. Skönt!

Såhär kan man också köra tyckte dom. Haha killen orkade tydligen inte gå :D
 

Planerna på nykter lördag sket sig än en gång :D

Publicerad 2013-07-11 13:23:00 i Allmänt,

Lördag 15 juni
Efter att ha blivit lämnad ensam och tutat vidare mös jag kvar i sängen och orkade inte stiga upp men åkte sen och köpte blåbär till morgonmål och så till Karis och på jobb i sju timmar. Hem och fixade mej och snackade med fina människor. Tryckte i mig lite mat och så kom Pernilla hit. Lite förfest innan vi satte oss i bilen, drog efter boysen och iväg till Ekenäs.
Satt i Alban en bra stund, träffade Madde och snacka med de flesta. Så fick vi ett sjujädrars danssug som så många gånger förut så vi gick till Ettan och dansade. Än så länge hade jag klarat vara nykter men när sovplats blev fixad och det bjöds på dricka så kunde jag inte längre motstå. Shottade med den ena efter den andra och dansade runt med alla. Klockan blev halv tre och vi stod länge där ute och chillade med folk. Gick till Prisses en snabbsväng innan vi drog vidare på efterfest. Folk kom och folk for och tillsist var vi bara fyra stycken kvar så det blev småningom sovdags. 
 
Mys och blåbär innan jobbet kallade.
Hann inte duscha innan jobbet så fötterna hade tydliga bevis av gårdagens festande :D Ballerinor ut = söndertrampade fötter med massa smutsliga skomärken på :D

Bra fredagsfestande!

Publicerad 2013-07-11 12:59:44 i Allmänt,

Fredag 14 juni
Jobbade till nio, duschade och fixade mig och åkte sen till Jürgen på förfest med fina människor. Höll till där ett bra tag men så blev det dags att åka till Ettan. Körde hem Pernilla som inte ville med ändå sen och vi drog iväg. Dansade hur mycket som helst och hade askul! Lycka.
Ettan stängde och träffade på Cappe och Jontte, vi körde runt i Ekenäs lite hit och dit. Cappe och Jontte åkte hem så småningom och själv behövde jag inte kuska på de andra så slutade med att jag stannade i Ekenäs. VI fixade makaroner och chillade lite. Sov sen en timme innan jag blev lämnad ensam i den stora sängen och sov några timmar till innan jag var tvungen attt springa iväg på jobb.
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela