theblueeyedmermaid.blogg.se

Fått träffa både Casso och Fiizi!

Publicerad 2015-10-24 01:36:55 i Allmänt,

Tisdag 20 oktober
Började dagen med att kolla Magic Mike xxl bara för att jag kunde liksom. Men den levder inte upp till förväntningarnaöver huvud taget. Början var super när han dansar i garaget men resten var inget vidare. Så lyssnade jag på Fiizen som var med i radion, hon pratade på x3m om sin spindelskräck, såå söööt!
Sen fick jag snabbt som blixten hoppa i duschen, fixa mig dejtredo och gå för att möta upp Casso på ett café. Så skönt att bara sitta och babbla med henne i lugn och ro.
Runt halvnio gick jag och mötte upp Fiizi, hon kom hit på témys och babbel. Flera timmar satt vi och babblade bort, hihi.
När hon sen stack hem fick jag ta migi kragen och göra skolarbete. Plötsligt hade många timmar in på natten redan gått så känslan när jag äntligen blev klar och fick sovavar himla bra!

Lugn och skön dag.

Publicerad 2015-10-24 01:24:38 i Allmänt,

Måndag 19 oktober
Diskade och fixade där hemma, packade väskan och tog ettans tåg till Åbo. Köpte solo och choklad och hade tänkt spendera mestadels av dagen i sängen med dessa som sällskap men choladen var inte vidare god och tidningen var ju slutläst på nolltid. Istället fixade jag med lite räkningar, kollade skolmail och drog sen ut på stan för att kika lite. Köpte BB-cream i ett försök att vara lite snällare mot huden och en burk dustit som jag tänkte pröva på.
Bones och fixas med bloggen resten av kvällen.
 
Massa folk köper den chokladen ser jag när jag sitter i kassan men.. särskillt god var den verkligen inte i min smak...

Smurfnostalgi med mamma.

Publicerad 2015-10-24 01:14:10 i Allmänt,

Söndag 18 oktober
Sov så länge jag kunde, fixade mig och så var det dags för jobb igen. Samma syssla även idag och blev ännu inte klar så är sjukt lätta över att jag inte har jobb imorgon och tvingas fortsätta, haha. Gillar egentligen aldrig rökare men efter denhär helgen ogillar jag rökare och rökning lite extra mycket.
Efter jobbet åkte jag till Abc och träffade Pernilla. Babbel länge och väl, awesome!
Sen hade jag tänkt ta mig till Åbo men kallt och mörkt som det ångrade jag mej och sköt upp det, betydligt enklare att åka imorgon.
Istället stack jag och hälsade på mamma en stund, hon bjöd på svamppaj och kärlek liksom. Älskar min mamma så sjukt mycket! Vi hade jätteroligt, haha lyssnade på smurflåtar som vi hörde på när jag var liten, värsta nostalgikicken ♥ 
 

(Skippa till 0:50) ♥

Utgångsfri och superkiva lördag.

Publicerad 2015-10-24 01:05:00 i Allmänt,

Lördag 17 oktober
Väckning klockan sex, fy och usch men skulle hinna med dusch och allt möjligt innan jobb så var illaa tvungen att kämpa mig ur sängen. Tog bilen som jag fått fixad igång igen så behövde i varje fall inte gå i kylan, lyx. Gjorde sen inte mycket annat under mina sju timmar är  jobbarde vidare med tobaksskåpen så ni kan tänka er hur mina händer mådde sen men dagen flög fram i illfart.
Handlade lite, var hem via och vidare till Sandra där jag spenderade hela eftermiddagen och halva kvällen. Vi hade hur kul som helst och det var så skönt att bara vara och inte ha någon brådska över huvud taget.
Runt nio åkte jag vidare till Ekenäs för film med en fin filur. Något jag snabbt lärde mig var att det inte är kul att åka med mig om man har brutet ben... Tror jag är så gott som okapabel till att köra sakta och försiktigt men försökte i varje fall, haha!
Vi bestämde oss i varje fall väl där för att se på Minions. Så jäkla bra den filmen, låg bara och skrattade så gott som genom hela, haha. När filmen var slut låg vi bara och pratade en go stund men sjuklingen var himla trött så fick sluta babbla tillslut och låta honom sova. 
Var påväg raka vägen hem men när jag satt där i bilen kom jag fram till att jag nog inte vill sova än, kom på att Prillan säkert var i klubben än så körde där förbi och gick och hälsade på hennen en sväng, hon hade ingen aning om att jag skulle dyka upp så minen när hon såg mej var guld. Så kul att se henne och så kul att se hur glad hon blev överraskningsträffis, älskar min pingla!
Efter att ha chillat där med dem en stund körde jag henne vidare och åkte via till en efterfest där jag tänkte fungera kusk men blev istället att jag satt där en go stund och pratade med allihop om allt och inget. 
Men sen blev det bara hem och sova för vid det laget var jag ordentligt trött redan!
 
Ännu en lördag utan utgång. Hela veckan utan utgång denna gång dessutom, vit vecka liksom, lär väl vara bra det också, haha. Sjukt bra lördag har jag i varje fall haft!
 

Massa vovvemys.

Publicerad 2015-10-24 00:53:00 i Allmänt,

Fredag 16 oktober
Sov länge, fixade mig sen jobbklar, drog iväg och köpte födelsedagspresent åt syster min och lite sånt innan klockan närmade sig två och det var dags för jobb. Vi byter tobaksskåp i butiken så det sysslade jag med hela kvällen. Så jädra ont i händerna efter att ha kämpat med det hur länge som helst men tiden gick fort så på det viset var det roligt.
Efter jobbet hämtade mamma mig och vi åkte till syster för att fira hennes födelsedag. Myste mest med deras söta vovve men kul att se hela familjen samlad och prata lite med dem såklart.
Pappsen körde sen hem mej och det blev sovdags för min del.
 
 

Till Karis och jobb i två timmar.

Publicerad 2015-10-24 00:50:00 i Allmänt,

Torsdag 15 oktober
Temadag hela dagen så det var skola från tidigt och hela dagen lång. Lite skönt på sitt vis är det nog att för en gångs skull ha lite mer skola så man känner att man gör något vettigt. Hann ändå prata med Fiizi och Ronja lite också och bestämma träff inför nästa vecka. Vi tänkte köra på ett Ikeabesök eftersom allihop länge har velat åka dit.
Jobbet hörde av sig under dagen och behövde lite extra jobbtimmar så när jag väl slapp från skolan var det bara att packa väskan och skynda mot tåget och hem. Direkt från stationen till jobbet vilket kändes jädra underliget för klockan var redan sju när jag var i Karis så bara två timmar jobb, men det gick superfort och var hur skönt som helst att inte behöva jobba en vanligt lång dag.
Efteråt plockade mamma upp mej och följde med hem, hon hade med sig svampsoppa till mig, måste vara något av det godaste som finns, mammas svampsoppa. Hon vet precis hur man gör mej lycklig. Har nog världens bästa mamma, är så otroligt tacksam!
 

Oäkta nässmycke. Kanske inte passar farligt bra men kul att pröva på.
 
Åååh vad vacker världen är!

Superawesome träning med Fiizen som PT!

Publicerad 2015-10-24 00:47:00 i Allmänt,

Onsdag 14 oktober
Började dagen med att sova lite för länge och äta gott morgonmål i form av kvarg med hallonsoppa och banan med jordnötssmör, perfekt start på dagen.
Gick iväg till skolan för att fixa och lämna in skolarbete, när det var gjort blev det gym och länge hann jag inte vara där innan finFiizen min kom och gjorde min sällskap. Cardio och mage idag. När vi var klara och skulle gå gjorde jag misstaget att klaga på att det kändes som jag hade varit allt för slö idag (i stunden kändes det som ett misstag men egentligen var det det bästa ever). PT-instingten i Fiizen slog till på stört och snart var vi ute i gymmet igen och på ungefär tio minuter körde hon slut mej helt totalt. Var så sjukt glad i både kropp och själ efteråt, otroligt tacksam för att ha så bra och pushande träningssällskap! <3
Efter lite babbel med henne ännu var den dags att gå hem, duscha, äta och städa. Blir Karis över helgen så vill ha det städat och fint när jag kommer tillbaka, känns alltid lika så skönt att komma tillbaka då.
Jürgen kom här förbi på kaffe innan han skulle smita vidare på festligheter. Kul att babbla lite med honom men någon fest blev det minsann inte för mej. Soffan vinner idag, känner att jag nog festade tillräckligt förra veckan!
 
Förresten. Har äntligen fått praktikplats fixad så om några veckor kommer jag spendera den sex veckor långa praktikperioden i Karis och även jullovet antagligen så blir en go stund. Känns underligt, vet inte om jag ska vara glad eller ledsen för jo jag kommer sakna Åbo, trivs ju så otroligt bra här just nu men lite småskönt också på sitt vis och kommer hinna umgås riktigt rejält med alla finingar där, det känns självklart super!
 

Legday och témys med Fiizen.

Publicerad 2015-10-24 00:46:44 i Allmänt,

Tisdag 13 oktober
Började dagen med frukost följt av legday. Hatkärleken för att trötta ut ben och rumpa tills man är alldeles, matt, skakig och mör är total. En av de bästa känslorna ever samtidigt som man nästan vill släppa en tår. 
Hemma hade jag tänkt skriva skolarbete men slumrade istället till på soffan en sväng, huuups.. 
Fiizen kom sen hit på té. Har inte skvallrat med henne på typ en vecka så var verkligen på sin plats nu! Blir alltid på lika gott humör efter att ha fått prata med henne, är alltid riktigt sådär äckligt positivt efter en träff med henne.
Skolarbete hade jag ju inte fått gjort så det var vad kvällen sen bestod av istället, lär mig aldrig någonsin att inte skjuta upp allt till sista minuten.. Men jag är ju knappast den ända och jag får det i varje fall gjort i tid för de mesta så det är ju huvudsaken.
 

Skola, gym och té hos Julia.

Publicerad 2015-10-24 00:40:53 i Allmänt,

Måndag 12 oktober
Efter att ha sovit dagen, kvällen och natten igenom igår vaknade jag klockan sex pigg som en mört och kunde inte sova mera. Satt mig med en ordentlig frukost framför Bones medan jag fixade lite saker på sidan om. Så fortsatte min morgon rätt länge innan det blev dusch och fixa till sig och iväg till skolan. 
Theraplay gick lektionen ut på, metoden är verkligen intressant men lite underligt utformad lektion kanske, haha, roligt hade vi oavsett.
Träning efteråt och satsade på överkroppen idag, skönt. Efteråt han jag bara hem via en snabbsväng, slängde i mig lite mat och hoppade i duschen innan jag stack vidare till Julia för témys och snack.
Är så tacksam för alla superfina människor jag har i mitt liv!
 

Har en sån finfin kompis.

Publicerad 2015-10-24 00:37:36 i Allmänt,

Söndag 11 oktober
Slö morgon sådär som det ska vara när man har krabbis. När klockan slog tolv och butikerna öppnade var vi där direkt eftersom magarna började kurra rejält. Sallad, yoghurt och choklad. Vi kom tillbaka hit, la på Big Bang Theory, åt sallad och chillade. Somnade till i något skede tydligen, usch va jobbig jag kände mig när Simon nu för en gångs skull är här och hälsa på. 
På tal om det, ju mer jag funderar på det desto underligare förstår jag att det är att vi kan vara så bra vänner trots att vi har ett förhållande bakom oss, tycks ju finnas about ingen som det fungerar för. Visst anpassar man ju lite vad man säger och hur kanske men det gör man ju alltid beroende på vem man pratar med. Vi kan prata om allt, vilket jag förstår att är en smula konstigt. Är i varje fall sjukt tacksam för att det fungerar, att vi kan vara så goda vänner fortfarande. Vi behöver inte ha kontakt på flera veckor och så när vi ses igen är det ingen skillnad.
Han tog treans tåg hem mot storstan och jag följde honom till tåget, tänkte att annars kommer jag inte lämna lägenheten på hela dagen och då känner jag mig nog lite för lat även fast det är söndag så det var ett perfekt sätt att komma ut. 
Hemma sov jag visserligen ändå bort det mesta av dagen, vaknade till nu och då men slumrade lika fort bort igen. Har inte varit så trött på en evighet. Slumrade mig liksom igenom hela eftermiddagen och lyckades ändå sova även hela natten.. Har nog inte sovit så mycket på ett dygn på flera månader. 
Men med tanke på att jag har orkat festa rätt rejält tre gånger den här veckan är det nog inte undra på.

Finbesök x2 i Åbo.

Publicerad 2015-10-24 00:24:00 i Allmänt,

Lördag 10 oktober
Vaknade och fortsatte städa vidare det sista här hemma. Efter en dusch var det dags att dra och möta finpinglan min som äntligen kom och hälsa på till Åbo. Vi började med en runda i stan för hon ju ville shoppa lite när hon var här såklart. Mys och gå runt och kolla och prata. När vi hade shoppat färdigt gick vi och köpte varsin supergod sallad och kom hit hem till mig för att bara ta det lugnt, prata och chilla. Fanns som vanligt mängder att prata om. Hon var tvungen att åka iväg igen med sexans tåg så skulle följa henne till tåget, mötte upp Simon som även han kom och hälsa på. Men hans besök var mer festrelaterat, Cassos och Jonas inflyttningsfest stod på schema nämligen och jag hade självklart lovat stå för övernattningsställe i fina Åbo. Efter att ha vinkat av Prillan min på tågstationen, gick vi hem till mig, fixade oss festredo och vidare till Casso. Hade superskoj där med allihop ett bra tag men passliga mängder alkohol senare var det dansdags. Första destinationen blev det inget med eftersom där var proppfullt och därav hemsk kö så vi struntade i det, styrde stegen in mot centrum och vidare in på Apan. Apan gjorde mig verkligen inte besviken. Vi dansade, dansade och dansade natten lång. Så jäkla kul att dansa runt där bland alla roliga filurer!
När krogen stängde hade alla dansat ur sig all sin energi redan så ingen efterfest. Istället kom vi bara hem och slocknade helt slut efter superlyckad fest.
 
Så bra dag, så sjukt lycklig! Två superfina vänner på Åbobesök och dunderbra party som pricken på i:et! 
 
Dagens outfit.
 

Min fina pingla! ♥
 
Simsson på besök och förfest hos Casso ♥

Loppis och städning.

Publicerad 2015-10-24 00:17:02 i Allmänt,

Fredag 9 oktober
Efter morgonmål cyklade jag iväg till loppis och fyndade massa fint. Olika överdelar och en vattenkanna. Hem och byta till träningskläder och iväg till gymmet. Efter att sen ätit framför ett avsnitt Bones blev det storstädning. Väntar ju finbesök av finfina vänner i helgen. Både Prillan min och Simon ska hälsa på så vill ju inte att de ska tycka jag har ostädat och dessutom ät det ju bästa ursäkten ever att för en gångs skull få lite noggrannare städat. Torkade damm i hela lägenheten, alla hyllor och speglar, städade upp i köket ordentligt och rensade kylen. Till och med garderobsgolvet blev fritt från kläder plus att jag plötsligt fick nån störd idé att jag skulle börja byka kläder för hand.. Nåja, nu är det gjort i varje fall så känns jäkligt bra.
 
Nya vattenkannan.

Bones och kokosbollar.

Publicerad 2015-10-24 00:14:59 i Allmänt,

Torsdag 8 oktober
Självstudiedag för ett pararbete så ledigt med andra ord eftersom jag hade få turen att få bästa paret ever som var helt chill med hela uppgiften, vi skriver varsin del, klipper sen bara ihop dem och skickar in så jag tog sovmorgon, slöade och klämde i mig en rejäl portion bananpannkakor med micrade hallon och jordnötssmör till morgonmål eller snarare brunsh. Följt av en vända via stan och kolla runt lite.
Snackade en stund med Julia när vi råkade stöta på varann nere i butiken - perks of beeing neighbours. Bones och kokosbollar fick fylla min kväll.
 

Svinskoj utekväll med Casso.

Publicerad 2015-10-24 00:12:33 i Allmänt,

Onsdag 7 oktober
Mässa som började klockan elva så hann sova ut lite efter gårdagen, finbruden smet iväg astidigt för att träna, ingen förståelse för hur hon skulle klara träna så tidigt men iväg stack hon medan jag sov vidare. Gick sen till mässan och lyssnade på vilka slutarbeten studerandena har gjort vilket var intressant med tanke på att det snart är dags för oss själva att välja vad vi ska skriva om. Ringde sen runt till praktikplatser i hopp om att få napp men fick för det mesta beskedet att de ringer tillbaka, sååå stressande att behöva gå och vänta.. men håller tummarna! 
Efter att det äntligen var gjort blev det träning även för min del. Inte särskilt högintensivt men tog på bra ändå.
Tog det bara lugnt resten av dagen men så hände samma som igår, fjongen plingade och sa fest och jag sa självklart jo! Casso kom hit och efter lite babbel och miniförfest så stack vi ut. Det stod mellan Forte och Lyni och Lyni vann, var nog bra val för musiken var betydligt bättre idag och massvis med mer och roligare människor idag så det blev massa babbel med människor i motsats till gårdagen. 
Helt superrolig kväll med massor med dans, babbel och skratt men framför allt dans. Casso och jag dansa över hela dansgolvet av och an hela kvällen, min pärla!
 

Träffisar och party.

Publicerad 2015-10-23 13:50:00 i Allmänt,

Tisdag 6 oktober
Självstudiedag igen så började dagen med träning. Fick sällskap av favvoFiizen och körde legday så de skramla om det! Efter en dusch kämpade vi oss med våra spagettiben ner för trappan och iväg till ett supermysigt café, Café Carre. Ett av mina favoritcafeér till och med. Vi pratade på utan stopp i en halv evighet. Direkt vidare på nästa kaffeträff sen. Mötte upp Jürgen på stan och gick till Brahecafé. Jag var duktigt och lyckades nola ut mej en smula men hej, sånt får man ju bara leva med ibland juh, haha. Han följde med hit en sväng sen också för att döda lite tid innan han skulle vidare. Snubben låg i min säng och sjöng medan jag låg och skrattade i soffan, såna vänner gillar vi!
Casso ville ha sällskap en vända in till stan så såfort Jürgen stack vidare blev det stan med Casso. Köpte sååå för många skor men kunde omöjligt hålla mig. Älskar skor!
Hemma igen tänkte jag att nu räcker det med program för idag, tog täcket med mig och kröp upp i soffan men se ni nej minsann, inge slappas här inte, telefonen plingade och sen sa party. Säger mina vänner party så ställer jag fanemej upp. Fixade mig festfärdig och så knackade festsällskapet på dörren. Vette fansen varifrån bruden fick den iden men utgång blev det och efter mycket funderas valde vi Lyni som destination. Var typ tomt och svindålig musik men vi struntade i det och gjorde kvällen awesome endå. Körde vårt race och dansade loss i tre timmar. Mestadels av tiden var det bara vi två på dansgolvet men det störde inte alls. Två störda brudar på ett dansgolv.. kan det bli annat än succes liksom? :D
 
Fiinis! ♥

Tror ni han hittar något intressant? :D

Han tycker nog det räcker med foton nu,..

Skola och gym.

Publicerad 2015-10-23 13:49:00 i Allmänt,

Måndag 5 oktober
Tog nians tåg tillbaka till Åbo och började skoldagen med gruppträff inför ett arbete som ska va klart om några veckor. Följt av en lektion forskningsmetodik, inte favoriten men med bra sällskap kan man leva sig igenom det. Efteråt gick jag till gymmet i varje fall så dagen blev bättre med det samma.
 
Nytt skal hade landat i postlådan!

Söndag med mammaträff, té med Nette och film.

Publicerad 2015-10-23 13:38:29 i Allmänt,

Söndag 4 oktober
Såfort mammsen min vaknade fick hon genast äran att hämta mej haha, jobbig unge som tvingar upp henne supertidigt på en söndag.. Men eftersom hon är världens bästa mamma klagade hon inte utan plockade snart upp mej, alla andra sov ännu gott så smög mej försiktigt iväg.
Hemma sov jag en stund och fixade mej sen när jag hade fått lite energi. Hoppade i bilen och stack till Ekenäs för att träffa Nette, blev té och snack med henne en stund innan det var dags att dra vidare. Hade bestämt att se film med en fin filur så stack dit. Det blev en skräckis sist å slutligen efter att tekniken varit helt emot oss en go stund. Superunderlig film, clown typ.. Usch. Lite chill framför Talent ännu och så var det dags att åka hem.
Bra söndag! 
 
Inte ens några små tecken av krabbis mer efter den frukosten!

Världens finaste Sandra fyller år!

Publicerad 2015-10-23 13:33:00 i Allmänt,

Lördag 3 oktober
Jobbade från tio till sex, hem snabbt bara för att klä om till fest och hämta dricka, men det gick inte. Ursäkta språket men nån jävla äckeltjuv har varit och skruvat loss dörren till vårt förråd i kallkällaren och snott all min dricka jag hade där och det var en hel del må jag säga. Var sur en stund men släppte så fort som möjligt bitterheten, tog Sandras present under armen och stack iväg på födelsedagsfest till henne! 
Hon bjöd på mängder av gott och det var superkiva där med alla andra gäster. Grattis världens finaste Sandra! ❤
Så var det ju dagen för Affes opening som jag utan att skämmas medger att jag väntat en hel del på. Var jätteroligt att se alla igen som man inte sett på en stund. Dansade natten lång med alla fina vänner. Efteråt blev det efterfest men var tydligen inte på hugget alls för de andra såg bara på tv och skrattade åt dåliga finska skämt så jag somnade. När jag vaknade till en halvtimme senare låg alla och sov så jag sökte upp en filt och la mig på golvet för det var allt för kallt att gå hem i klänning.. :(
 

Har hunnit med precis allt och lite till idag!

Publicerad 2015-10-23 13:22:11 i Allmänt,

Fredag 2 oktober
Efter morgonmål drog jag träningskläder på och stack ut på en superskön springrunda. Efter dusch och lite fixande bakade jag en kaka till pappsen min som fyller år, såfort den va klar hoppade jag i bilen och åkte till Ekenäs för att träffa Elin. Vi chillade hos henne tills hennes syster kom dit och vi drog till hundparken med deras vovve och lånevovve. Kul hade vi.
Hem och vända innan jag åkte till pappa för att fira honom, snart kom även mamma dit så hade lilla finfamiljen min samlad där, vi åt kakor och annat gott, pratade och skrattade halva kvällen. Efteråt hann jag ännu till ABC med Prillan en stund. Awesome dag igen en gång ❤
 
Morgonmål och Bones är en rätt bra startpå dagen!

Röd men lycklig efter springtur.


Träning innan tåget till Karis.

Publicerad 2015-10-23 13:15:01 i Allmänt,

Torsdag 1 oktober
Jag lyckades försova mej sådär smått.. Känns alltid himla oartigt att flåsa in en kvart efter att föreläsningen redan har börjar så eftersom det inte var obligatorisk närvaro skippade jag helt, vi skulle bara leka med appar och det klarat jag minsann bra av som självstudier så nemas problemas. Istället fortsatte jag sova, packade "kariskassen" och smet och träna en sväng innan jag tog tåget till Karis. 
Blev en sväng till butiken för att åtgärda kylskåpet som ekade tomt, träffade mamma en stund och tog det sen bara lugnt.
 

Ledig dag och chill med Petra.

Publicerad 2015-10-23 11:39:52 i Allmänt,

Onsdag 30 september
Började ringa runt efter praktikplats äntligen men fick inte napp men väntar på besked från ett ställe så får vänta och se och annars får sökandet fortsätta helt enkelt.
Tog mig sen till gymmet för att träna i lugn och ro en god stund. Kvällen bestod inte av några särskilda planer. 
Satt och pratade med Petra hur länge som helst om allt mellan himmel och jord, det är nog det bästa med att bo tillsammans med en fin kompis, om kvällarna kan man sätta sig och catcha up en stund utan några krav, man kan prata i en timme eller fem minuter, ingen skillnad.
 
Fick lite skojiga klänningar från Boohoo idag också!

ÄlsklingsCasso.

Publicerad 2015-10-23 11:36:34 i Allmänt,

Tisdag 29 september
Skola till tre och sen träning. Skönt. Efter att ha varit hem och duschat bar det av vidare till Rento där jag fick träffa Casso. Satt länge och bara pratade och skrattade med min älsklingsbrud!
 
Hisselfie påväg till skolan.

Åkte till Åbo med Petra.

Publicerad 2015-10-23 11:33:52 i Allmänt,

Måndag 28 september
Gjorde inte mycket vettigt på hela dagen. Men hade turen att få åka med Petra tillbaka till Åbo. Skönt att få prata massor hela vägen med henne, fining ♥
 

Chill, jobb och Eladejt.

Publicerad 2015-10-23 11:29:17 i Allmänt,

Söndag 27 september
Chillade där hela morgonen och förmiddagen, trevligt värre. Såpass länge så jag bara hann hem en snabbsväng och gnida på en gnutta smink innan jobbet.
Efter jobbet blev det sen en dejt med Prillan min, hihi. Snackade en stund men sen fick jag skynda vidare och träffa Ela, fruktansvärt länge sen sist, var verkligen på tiden och det var så kul att catcha up med henne!
 
Min fina skyddsunicorn hade krabbis och låg låg hela dagen.

Sista Ettankvällen.

Publicerad 2015-10-23 11:25:58 i Allmänt,

Lördag 26 september
Väckning lite efter sex smakade inte jättebra men ska man jobba på lördag är morgonturen i kassan absolut den bästa turen, så skönt att inte behöva jobba ända till stängning.
Efter jobbet åkte jag iväg och hälsade på Nette till Ekenäs och fick se hur hon bor, mysig lägenhet sådär passligt nära skolan och allt, där har hon det nog bra. Länge sen vi sågs senast så satt och pratade om allt möjligt innan det var festdags för oss båda men på olika håll.
För mig bar det av till Sandra efter att ha varit hem och bytt kläder en sväng. Det var bara vi två men det var allt vi behövde. Vi hade jätteroligt.
Påväg till Ekenäs och sista kvällen i Ettan innan det stängs för vintern åkte vi och plockade upp Fiizen så med bra humör och bra musik tog vi oss till grannstaden redo för riktig rejäl fest. Ettan är alltid ettan så visst hade vi kul men nog var det lite av en besvikelse. Man brukar känna så gott som alla men nu var 80% okända och yngre men vi hade ju varann så det gjorde inte så mycket. Tyvärr var det jättetrångt vilket gjorde det jobbigt att dansa särskilt eftersom jag var nästan nykter.
Men plötsligt kom Fiizen helt supertaggad och berättade att hon hade fixat efterfest, haha sötsak! Så efter stängning styrde vi stegen mot efterfest. Efter att ha chillat, snackat, skrattat massa, kollat Talentklipp och annat sköj somnade vi gott.
 
Älskling ♥
 
Fiizen och jag i vilmlet hamnade visst på Ettans facebook haha!

Jobb och Prillandejt.

Publicerad 2015-10-23 11:17:56 i Allmänt,

Fredag 25 september
Sov lääänge vilket jag verkligen behövde, tog bara lugnt hela dagen sen innan det var dags för jobb igen klockan två. När jag slutade fick jag träffa en väldigt saknad Pernilla. Hade båda hur mycket som helst att prata om och vi hade hur roligt som helst.

Karistripp med jobb.

Publicerad 2015-10-23 11:15:46 i Allmänt,

Torsdag 24 september
Vaknade, mådde inget vidare... Usch. I Karis hade jag jobb som började klockan tre vilket verkligen inte lockade men hade turen att få skjuts så det kändes lite bättre. Hann precis passligt till jobbet och efter ett par timmar där började jag må fint igen så det var inte helt illa.

Superparty med förfest hos Casso.

Publicerad 2015-10-23 11:13:22 i Allmänt,

Onsdag 23 september
Vaknade till ett sms från skolan om att lektionen blivit inställd så tog sovmorgon och sov vidare. När jag orkade mej upp blev det gym och där fick jag sällskap av Fiizi igen en gång, lika kul varje gång.
Utgång var kvällens program så gick till Casso på superbra förfest med massa kul typer innan vi sen drog vidare till Apan på Red Cup Party. Plötsligt stod det karistyper framför oss mitt på krogen, såå kul att se dem här. Vi festade loss hela natten och jag tog minsann inte minnet med mig så halva kvällen är väldigt blury men roligt vet jag att det var. Efterfesten blev hos oss eftersom Petra och jag tydligen inte hade festat klart än haha. Småningom sov alla dock.
 
 

Hahaha dör!

Témys i Cassos nya fina hem.

Publicerad 2015-10-23 11:09:58 i Allmänt,

Tisdag 22 september
Hela två lektioner idag. En föreläsning och en pysseltimme då vi skulle fixa ihop en bordsteater inför praktiken. Vi samarbetade Fiizen och jag och valde vargen och de tre små grisarna. Vi var inte jätteaktiva men en varg och tre grisar fick vi sydda i varje fall, haha.
Träning sen och på kvällen gick jag iväg till Cassos för att kolla in lägenheten hon och Jonas har fixat till superfint! Supermysigt att sitta och prata i ljusbelysning med varsin kopp té.
 

Massa skolarbete gjort.

Publicerad 2015-10-23 10:53:00 i Allmänt,

Måndag 21 september
Städade för det var akut behov för det! Resten av dagen bestod av att försöka få skolarbete gjort. En deadline klockan 14 så den fick jag gjord utan problem men en handbok i kriminalvård som skulle vara inne innan midnatt gick inte lika effektivt, sköt upp på det hela dagen och gorde allt annat. Men när klockan började bli riktigt sent tog jag mig i kragen och fick det äntligen klart och insickat. Man blir ju nog lite glad varje gång man får ett arbete gjort och inlämnat.

Söndagsmys vid ån med finingar.

Publicerad 2015-10-23 10:52:41 i Allmänt,

Söndag 20 september
Hade bestämt träff med Ronja på dagen, lite innan det var Jürgen nere vid ån och chillade så tänkte gå där förbi en snabbsväng innan jag träffade Ronja men det hela slutade med att hon kom dit hon också och vi hängde där med honom och hans vänner i flera timmar. Prata om massa intressant, åt glass, skrattade tills det tog ont i magen. Så perfekt program en söndag, ibland är söndagar otroligt sjukt bra dagar!
Åbodagen var det också tydligen så på kvällen firades det med massa fyrverkerier, kunde inte låta bli att gå ut på balkongen och kolla en stund, så fint.
 


Lugnt lördag igen.

Publicerad 2015-10-23 10:50:13 i Allmänt,

Lördag 19 september
Skönt att inte behöva ränna av och an mellan Karis och Åbo varenda helg så glad och lycklig vaknade jag fortsättningsvis i Åbo.
Inga särskillda planer på hela dagen. På kvällen var jag nära att dra ut och dansa med Jürgen och hans vänner men skippade det och körde nykter hemmalördag istället, festade ju tidigare i veckan så kändes helt okej med lugn helg för en gångs skull.
 
Andra lördagen irad utan utgång känns ändå jäkla konstigt nog, det kan jag inte förneka men inte helt fel ändå.
 
Mys med Finrexin och film haha.

Inställda lektioner.

Publicerad 2015-10-23 10:42:33 i Allmänt,

Fredag 18 september
På grund av strejkerna hade vi inga lektioner utan det blev självstudier istället. Jag hoppade på cykeln och trampade iväg till Manhattan loppiset och fyndade lite grejjer. 
Kände mig flunssig så spenderade det mesta av resten av dagen i soffan. Fixade med självstudierna lite men mest kollade jag ju såklart Bones. Så beroende... ojdå.. 
 
Några fynd blev det allt.

Tvingade mig till skolan.

Publicerad 2015-10-23 10:40:56 i Allmänt,

Torsdag 17 september
Kämpade mig ur sängen och till skolan för mer forskningmetodik. Efteråt blev det massa Fiizbabbel.
Låg låg hela kvällen, gårdagen tog på energinivån rejält, superslö.
 
Fining! ♥

Superawesome party med finingar från klassen.

Publicerad 2015-10-23 10:40:42 i Allmänt,

Onsdag 16 september
Hade bestämt träff med Alexandra innan skolan, vi passade på att lunch samtidigt, superbra start på dagen må jag säga. Efter skola i form av forskningmetodik var det sjukt skönt att ha det undan och få gå och träna istället.
På kvällen blev det party. Hoppade på cykeln och drog iväg till Jessica på förfest såfort jag fixat mig partyklar. Vi spelade drinking games, skrattade, pratade och drack passligt med alkoholhaltiga drycker. Klockan var strax midnatt så vi började röra oss mot stan och till Apan. Dansa, snacka med massa roligt folk och dansade ännu mer hela natten lång. Det är så alla bra partynätter ser ut tror jag bestämt, dansa är det bästa som finns!
En riktig succefest så tack alla för en rysligt bra onsdag!
 
Dagens outfit.

"I need water.. NOOOW!"




Stötte på de här filurerna utanför krogen i väntan på de andra!

Träff med två finvänner.

Publicerad 2015-10-23 00:35:00 i Allmänt,

Tisdag 15 september
När jag ätit morgonmål och fixat lite här hemma blev det träning. Lite skola på det och sen blev det lite shopping och så kaffe på det med Fiizen. Fyndade några plagg som jag är väldigt nöjd med, hihi, och att umgås med Fiizen blir man ju alltid glad av.
Senare kom Jürgen hit och chillade, babbel och cocacola till det var dags för honom att sticka hem och sova.
 
Tihi...
 
Jag har så jädra fina vänner! ♥

Promenix med Julia.

Publicerad 2015-10-23 00:32:37 i Allmänt,

Måndag 14 september
Lite skola som start på dagen. När vi slutade gick jag och fixade klart ett arbete och skickade in det. Vidare till gymmet för lite måndagsträning. Känns alltid bra med måndagsträning på något vis, som att man verkligen kickar igång veckan. 
Tänkte bara chilla hela kvällen men Julia tyckte vi skulle ta en promenad så snart var vi ute och gick runt fina Åbo och pratade en massa.
 
Man blir så glad av att träna!

Jobb, Elindejt och Åbofärd.

Publicerad 2015-10-23 00:31:46 i Allmänt,

Söndag 13 september
Sovmorgon och sen jobb. Efter jobbet träffade jag Elin i ABC. Hon är så fin hon. Vi satt och skvallrade till det var dags för mej att åka hem, kasta väskan över axeln och ta tåget till Åbo. Tog cykeln med mig så nu har jag äntligen en cykel i Åbo. Tredje under studietiden här och hoppas jag får behålla denhär betydligt längre än de förra som har blivit stulna väldigt fort haha.
 
Bones och kokosbollar!

Myslördag med Sandra.

Publicerad 2015-10-23 00:30:10 i Allmänt,

Lördag 12 september
Jobb tills stängning och tänkte sen hälsa på pappsen min men han var inte hemma så får försöka pånytt en annan gång. 
Istället skyndade jag hem och fixade lite snacks och sånt inför kvällen. Sandra kom över och vi mös framför tv:n med grönsaker och dipp hela kvällen lång. Som sagt var ju kroppen min riktigt sönder efter festandet så hade inte ork till utgång den här helgen tyvärr. Men vi hade jätteroligt och mysigt med Sandra istället så hade ändå en ruskigt bra lördag.
 

Krampande ben och finkusin som fyller år.

Publicerad 2015-10-23 00:26:00 i Allmänt,

Fredag 11 september
Vaknade av att jag trodde jag hade en förfärlig krabbis vilket ju inte var troligt eftersom jag inte har det, men märkte sen där jag lov halvsovandes att det handlade om kramp i benen, det tog inte slut. Kramp på kramp på kramp, helt sjukt för jag har typ aldrig någonsin förr haft kramp heller ens. Har tydligen festat sönder kroppen rejält. Dans och alkohol två dagar i rad plus övandet på brädan och deffinitivt stor vätskebrist var ingen höjdare. Lag och försökte börja må bättre halva dagen i varje fall men finkusinen min skulle ha födelsedagsaffebjudning i Karis så det var bara att hoppa i duschen, fixa mig och styra stegen mot tåget. Mamma var söt och plockade up mig, hem en sväng för att byta kläder och sen blev det som sagt att fira kusin min. Jättetrevligt att träffa dem igen för blir verligen allt för sällan. Alice och Robin, lika dunderfina båda två!
Grattis världens bästa Alice! ♥
Efter att ha varit där tvingade jag mig orka träffa Pernilla i Serendi också. Saknad var hon också så blev superglad av lite skvaller med henne.
 

Sååå sjuka ben!

Att lämna Åbo och min sköna säng är aldrig jäldigt awesome.

Kikade in gulisintagningen.

Publicerad 2015-10-23 00:23:57 i Allmänt,

Torsdag 10 september
Vi vaknade, var dödligt otaggade på skolarbete så vi satt och dog en stund innan Fiizen stack och jag tog mig i kragen och fixade med skolarbete. 
På eftermiddagen gick jag iväg till vårdberget för att kolla gulisintagningen på vårdis. Stötte på lite trevliga filurer så hängde med dem en stund innan jag joinade Petra och hennes gäng som höll en punkt. Mötte upp Casso och Jonas som också kom upp till berget. Vi satt och snackade och drack lite smått en god stund. Vi skiljde sen åt och bestämde att träffas utanför Apan senare. Joinade Petra igen, vi stack sen och körde norsk fylla där man skulle svepa en äcklig jäkla öl med de som höll sjömännens punkt. Superroligt. Sen var det dags att möta upp Casso och gå in och dansa loss. Det var exakt vad vi gjorde, dansa och snacka med alla awesome typer och dansa, dansa, dansa.
När det stängde stod jag en stund och pratade men sa hejdå och sprang hem i kylan och kröp under täcket och tuttade gott.
 

Vill inte  göra skolarbete.


Så fick partajandet börja igen!

Party hos Timo och vidare till apan!

Publicerad 2015-10-23 00:21:31 i Allmänt,

Onsdag 9 september
Ledig dag. Gick en stund på stan där på dagen, skönt ibland att bara ensam gå runt och kolla i lugn och ro. Inte för att shoppa utan mest för att liksom få tid för sej själv och låta tankar snurra fastän man ändå är bland folk.
Så var det sjömännens gulisintagning borta vid slottet. Har ingen cykel och orkade inte gå dit. Har däremot min bräda men jag kan verkligen inte åka på den, hade inte övat en ända gång och har så gått som aldrig förr stått på en bräda men tänkte gå ut och pröva ändå och om det mot förmodan hade gått bra t'nkte jag rulla iväg till slottet. Det gick betydligt bättre än väntat, föll inte en ända gång och märkte hur fort det började gå bättre men deffinitivt inte så bra att jag skulle klara av att ta mig tre kilometer, särskillt inte med tanke på att jag sen också skulle tillbaka juh. Istället gick jag hem och umgicks med Petra till de andra var redo för förfest. Mötte upp Casso och joinade de andra till Timos. Vi hade jättekul och gick småningom vidare till Apan för att dansa loss. Så jäkla kul som vanligt med alla skojiga typer! Efterfest blev det också, Fiizen hade hittat några typer hon kände så vi drog dem med oss på efterfest. Länge orkade vi dock inte haha, inga krigare denna gång inte så sovdags och hade turen att få ha Fiizen min här stannades övernatt.
 
Köpte  en discolamppa på Tiger så nu är det värsta dansgolvsfiilis hos oss!
Fina!

Té hos Julia.

Publicerad 2015-10-23 00:12:38 i Allmänt,

Söndag 6 september
Supertrött så försökte tvinga mig sova vidare men det gick inte så bra, är verkligen urusel på att få sovet dagen efter utgång.
Mot kvällen hade jag ändå betyddligt mer energi fastän sovandet inte hade lyckats, haha. Gick över till Julia på té, älskar att bara sitta och prata med henne, blir ofta massa djupa funderingar om hur folk fungerar och vad som ligger bakom olika beteenden och beteendemönster.
 
Den här sötnosen ville inte vara med på bild :(

Miadejt och utgång.

Publicerad 2015-10-23 00:08:38 i Allmänt,

Lördag 5 september
Stannar i Åbo över helgen så började dagen med lite skolarbete. Träffade sen Mia och catchade up om allt som hänt, har inte träffat henne på så gott som hela sommaren så vi hade hur mycket som helst att prata om. 
Efter att ha varit hemma, fixat mej i ordning och druckit en cider gick jag och Petra till Aussiebar på lite mer cider. Vi hade jäkligt roligt som vanligt. Hemma igen chillade vi lite till men sen var det dags för utgång. Mötte upp Casso och massa andra utanför Forte. Vi hade så sjukt roligt och dansade loss totalt med Ette utan att bry oss det minsta om hur vi såg ut, så kul. Pratade även med lite nytt folk vilket också alltid är roligt. Efteråt blev det lite efterfest men snart var jag ändå hemma under täcket och sussade efter en sjukt bra utekväll. Precis sådär som det brukar vara.
 


Aussie med fina klasskompisar.

Publicerad 2015-10-23 00:06:46 i Allmänt,

Fredag 4 september
Föreläsning följt av seminarie där varje grupp presenterade sitt grupparbete. När skoldagen var över gick några av oss från klassen till Aussie bar för att fira att första skolveckan nu var över. Hade jätteroligt där med dem en god stund. Men småningom var det dags att ta sig vidare, själv valde jag att bara komma hem.
 

Träffa Casso i Rento.

Publicerad 2015-10-23 00:06:04 i Allmänt,

Torsdag 3 september
Fortsatte med grupparbetet klockan ett så lugn och skön morgon med god frukost innan det var dags att ta sig till skolan. När vi jobbar klart blev det en loppisrunda för mig, skulle egentligen kolla upp information för att själv ha ett bord men självklart fyndade jag ett par saker också som vanligt.
På kvällen mötte jag upp Casso i Rento där vi satt med varsit glas och pratade och pratade. Mestadels blev det om hur lyckliga vi är att få vara tillbaka i vårt älskade Åbo, hihi.
 

Kämppismys.

Publicerad 2015-10-22 23:57:49 i Allmänt,

Onsdag 2 september
Skolan började klockan tolv och vi jobbade med grupparbete vilket gick bra faktist. När vi hade jobbat klart var det bara att traska hem igen. Fixade med lite grejjer och gjort i orddning en rejäl och supergod sallad!
Satt och pratade med Petra så gott som resten av kvällen, mys.
 

Lyckliga efter att ha fått återvända.

Publicerad 2015-10-22 23:56:41 i Allmänt,

Tisdag 1 september
Började dagen med att dra ut på en springrunda. Så jäkla skönt väder och allt så det kändes super. Terminens skolgång inleddes med en föreläsning i krimialvård. Intressant ämne, kan bra tänka mej att jobba med kriminella i framtiden. Haha detdär lät ju lite fel men ni förstår haha.
När vi slutade gick vi in till stan Casso och jag, gick runt en stund och bara njöt av att vara tillbaka.
Kvällen fortsatte rysligt bra. Jag gick med Petra ner till Ån där hennes vänner redan var, chillade en stund med dem innan jag gick hem igen för att få besök av Casso och Jonne. Förfestade tills klockan blev utgång. Back to School-party på Lynin var det juh. Dethär med Åbo känns bara bättre och bättre precis hela tiden, så jäkla bra livet är hörni!
 
 
Weehoo!

Back to School-party!

Back in Åbo.

Publicerad 2015-10-22 23:46:10 i Allmänt,

Måndag 31 augusti
Terminens första skolvecka börjar och Åbo kallar. Känns vemodigt och sjukt bra på sama gång. Sommaren är över och det är självklart synd men samtidigt så känns det kul att komma tillbaka till Åbo och studielivet en stund igen. Dessutom är det redan tredje året för min del, vilket känns helt sjukt men samtidigt otroligt bra!
Petra och jag satte oss i bilen och drog iväg mot Åbo. Vi började med att packa upp och städa lägenheten. Nu är vi hemma! 
Efter så länge ifrån Åbo kändes det som en nödvändighet att dra ut och gå en runda runt stan, kolla lite affärer och bara ta in Åbo liksom <3 Passade även på att fylla kylskåpet riktigt ordentligt och fixa supergod sallad.
 

Hämta Prillan från Ekenäs

Publicerad 2015-10-22 23:41:12 i Allmänt,

Söndag 30 augusti
Åkte till Ekenäs för att plocka upp Prillan eftersom hennes efterfest blev lite vildare än min väldigt icke-existerande efterfest haha. Sjätte gången denna helg som jag kör Karis-Ekenäs-Karis så börjar bli småtrist vägen. Men självklart vill jag ju hämta pinglan min så snart var jag där och så kom vi mot Karis, fick ju en liten dejt med henne på köpet så winwin. Via Abc och vidare till Bilis en sväng. Vi satt och chillade där med dem och snackade om gårdagens festas medan de glufsade i sig äcklig krabbismat som om de fick betalt.
Körde hem Prillan och kom själv hem för att chilla en stund. På kvällen gick jag sen över till Sandra för att spendera kvällen där chillandes och babblandes med henne.

HejdåKaris-Party.

Publicerad 2015-10-22 23:37:37 i Allmänt,

Lördag 29 augusti
Jobbade till sex, sista arbetsdagen innan skolan börjar och jag har två veckor ledigt så kändes himla bra.
Vi hade bestämt med Prillan att festa till det rejält tillsammman nu innan skolan börjar så åkte hem till henne och började förfesta men hoppade snart i bilen och åkte till Page för att joina deras förfest. Vi spelade massa spel och hade sjukt skoj. Fick allihop övertalade att följa med till Ettan så efter att ha kört av och an och fört och hämtat folk var vi till slut äntligen allihop i Ettan.
Dansade loss hela natten lång och fungerade sen kusk efteråt så blev av och an mellan Karis och Ekenäs ännu några varv haha. När alla var hemförda var det även dags för mej att åka hem och krypa under täcket för att sova.
 

Alban med Casso.

Publicerad 2015-10-22 23:35:22 i Allmänt,

Fredag 28 augusti
Slö morgon med bara ett bibbabesök men mot eftermiddagen blev det mer happening. Först en dejt med Pinglan min i Serendi med massa babbel. Sen hade jag lovat köra mammsen, pappsen och deras vänner iväg på fest så det bar av till Ekenäs och föra dem tilll Sea Front. 
Plockade upp Casso i Karis och åkte tillbaka till Ekenäs för dejt i Alban med henne. Satt ute i svalkan och babblade på om allt och inget hela kvällen innan vi sen åkte hem igen.
Hade sagt åt mamma att det är bara att ringa så kommer jag och hämtar dem från festen också så precis när jag nästan hade somnat ringde telefon en och jag körde efter dem. Haha trejde gången för dagen. Körde hem dem och kom sen själv hem för att äntligen sova.
 
Redo för skolstart.

Bilen i skick igen.

Publicerad 2015-10-22 23:31:33 i Allmänt,

Torsdag 27 augusti
Har bil igen eftersom pappsen tog bilen med efter att jag bjudit på middag så han böt till ett helt fönster snabbt som blixten och på morgonen när jag skulle på jobb stod bilen hel och fin nere på gården och väntade på mig. Efter jobbet gjorde jag inte mycket alls, en ansiktsmask och det var det.
 

Bjöd mamma och pappa på mat.

Publicerad 2015-10-22 23:24:26 i Allmänt,

Onsdag 26 augusti
Jobbade morgon igen och sen bestämde jag mej för att bjuda mamma och pappa på mat. Tänkte göra det imorgon men de hade annat så fick bli redan idag istället. Ville göra det eftersom skolan börjar nästa vecka och sen kommer jag vara i Åbo en massa så ville hinna umgås med dem riktigt ordentligt en sista gång innan dess. Blev räk-avokadopasta med glass till efterrätt. Hur trevligt som helst <3 Har världens finaste mamma och pappa!
När vi hade ätit klart och de hade åkt iväg kom Nette hit på en kopp té, vi satt ute på balkongen och chillade och snackade hela kvällen.
 

Mer kömpiiisdejter.

Publicerad 2015-10-22 23:24:01 i Allmänt,

Tisdag 25 augusti
Hade jobb men fick sluta redan tre vilket var helt superskönt! Mötte upp Petra som äntligen är tillbaka från Åland påriktigt nu och liksom stannar när. Åååh vad skönt att bara sitta i skugga i Serendi och babbla i lugn och ro.
Senare blev det igen Serendi men med Elin den gången. Så glad att ha så fina människor i mitt liv!

Kömpiiisdejter.

Publicerad 2015-10-22 23:23:27 i Allmänt,

Måndag 24 augusti
Slö förmiddag men på eftermiddagen blev det Serendi med Fiizen min för en liten pratstund och update. Åkte sen vidare till ABC för att träffa Casso. Typ en hel vecka sen vi sågs så var verkligen på sin plats!
 

Mamma fick släppa in mig.

Publicerad 2015-10-22 23:20:14 i Allmänt,

Söndag 23 augusti
På morgonen kom mamma och släppte in mig så fick fortsätta sova i egen säng med nykeln återfunnen, skön känsla. På kvällen fick jag äntligen träffa och fira finpinglan min fastän det var en dag för sent men ändå!

Förfest hos Elin med finingar.

Publicerad 2015-10-22 23:16:18 i Allmänt,

Lördag 22 augusti
Jobb till sex men sen blev det partydags. Förfest hos Elin den här gången. Hon, jag, Fiizi, Isa och Alisa festade loss rejält där och hade en super förfest på alla vis. Så var det dags att dra vidare mot Ettan. Dansade loss och hade super kväll som så många gånger förr.
När natten började lida mot sitt slut och krogen stängde lyckades jag få skjuts fixad till Karis så snart var jag hemma meeen nykeln hade nog hunnit hem innan mig, eller tja.. inte alls lämnat hemmet så var liksom utlåst. Av någon orsak hade jag ändå med mig både nykeln till garaget och till bilen. I bilen låg madrass och allt kvar efter sommarens alla äventyr så bäddade fint i bilen inne i värmen i garaget så mig gick det minsann ingen nöd på. Tuttade gott där jag.
 
Grattis världens finaste pingla! Och tur fick vi dansa loss tillsammans på Ettan för att fira dej! <3
 
En gammal bild ♥

Volley i Tenala.

Publicerad 2015-10-22 23:15:53 i Allmänt,

Fredag 21 augusti
Jobbade till fyra och tog mig sedan till Ekenäs. Tåg eftersom bilen min inte tycker om mig. Skulle iväg till Tenala och spela volleyboll med Fiizi och massa hennes vänner. Detta var ju inte helt lätt utan bil men fick åka med några snälla typer som även de skulle dit för att spela så hade tur. 
En kväll fylld med spelande, skrattaden, pratande och en sjujädra teamspirit oavsett lagen under kvällen, peppade varann till tusen och hade verkligen superoligt! Så kul att hitta på något annat ibland med folk. 
När många timmar gått var Fiizen min världens snällaste och körde mig hem till Karis ♥ Lyckligt lottad!
 
 
Inte så kul med förlust kanske?

Träffade äntligen Julia utanför jobbet.

Publicerad 2015-10-22 23:05:22 i Allmänt,

Torsdag 20 augusti
Jobbade till halvfyra och sen blev det Serendi med Julia. Vi har alltid så himmla mycket att prata om på jobbet så nu bestämde vi att träffas utanför jobbet istället så vi skulle hinna babbla ordentligt, så härlig tjej hondär!
Avslutade dagen med en springtur ut i sommarnatten.
 

Blåbärsplockning och ett dopp.

Publicerad 2015-10-22 23:00:22 i Allmänt,

Onsdag 19 augusti
Vi började dagen i riktig stugandra och gick ut i skogen för att plocka blåbär till morgonmålet. När vi ätit skyndade vi vidare till standen för att hinna spendera några timmar där innan det var dags att dra hemåt igen. 
Så lycklig och glad efter att jag fått spendera lite riktig kvalitetstid på stugan med min fina Fiiz, tack sötnos! Var hur awesome som helst.
På kvällen träffade jag först Pernilla och sen stack jag till Serendi för att träffa Nette. Kvällen bestod av en massa snack med andra ord!
 

Stugmys med FinFiizen.

Publicerad 2015-10-22 22:55:21 i Allmänt,

Tisdag 18 augusti
Stugmys väntade så gick med glatt humör på jobb och fyra när jag slutade hann jag bara hem en sväng så var Fiizen här och vi vrommade ner till Båsa.
Började med att fixa ihop en paj. Favoriten min - fetaost och spenat fick det bli. Vi tänkte åka till stranden, dra på en en springtur därifrån och sen avsluta rundan med ett dopp och sitta på stranden och njuta av pajjen när nöjda efter springandet och exakt så blev det. Så härligt att springa i Fagervik och ut till Kinesiska paviljongen, där är otroligt fint. Och att ha Fiizen som sällskap var ju självklart det bästa!
Satt lämne på stranden och pratade med varsin bit paj sen innan vi åkte tillbaka till stugan och bara njöt av stuglivet ända tills det var dags att sova.
 

Förberedelser.

Publicerad 2015-10-22 22:37:41 i Allmänt,

Måndag 17 augusti
Jobbade till sju, på kvällen kom Casso hit på tobak som blev rätt lång som vanligt <3
Har pratat med Fiizen nu en tid om att det skulle vara så skönt med en stughelg men eftersom jobb och fest kallar varje helg bestämde vi oss för att det fick bli stugmys i veckan i stället och råkade passa oss båda imorgon så vi kom övernes att såfort jag slutar jobbet imorgon drar vi iväg. Packade lite och fixade klart så vi skulle komma snabbt iväg sen.
 

Sandradejt efter jobbet.

Publicerad 2015-10-22 16:38:21 i Allmänt,

Söndag 16 augusti
Jobb tolv så gick och försökte väcka killarna i bilen haha. Lyckades såpass att de sa vart de skulle så jag klörde hem dem och stack själv vidare på jobb. Dagen flöt på fort och efteråt fick jag träffa Sandra och babbla lite, sköj.

Förfest hos Staffan med Fiizen min.

Publicerad 2015-10-22 16:37:07 i Allmänt,

Lördag 15 augusti
Jobbade till klockan sex men sen var det dags för fest! Började med att åka en sävng via Prillans där hon höll kräftskiva. Chillade en stund med dem men så vrommade jag iväg mot grannstaden. Skulle möta upp Fiizen och börja festen men destinationen för förfest var ännu oklar så när jag råkade få syn på Staffan när jag körde runt i Ekenäs så stannade jag självklart och pratade med honom. Fiizen hittade oss småningom och med gemensam charm lyckades vi övertala honom att hålla förfest för oss, hihi, superskoj hade vi!
Småningom vidare till Ettan för att dansa loss natten lång. Efteråt var det ju detdär med att slippa hem.. Haha både Fiizen och jag hade ju nog druckit men slutade nästan direkt vi kom in på krogen så frågade snällt polisherrarna om de ville låta mig testa blåsa. Det fick jag och jag var i körskick så Fiizen, jag, Lina och två andra stackare som också skulle till Karis traskade till bilen min som snällt väntade på S-markets parkering eftersom allt annat var proppfullt när jag kom till Ekenäs tack vare "Livs levande Ledin".
Körde hem Fiizen, skulle sen köra hem killarna men visste inte riktigt var de bodde och de var helt omöjliga att väcka så kunde inget annat än låta dem sova vidare i min bil.. Usch vad elak jag kände mig när jag lämnade dem där! Men som sagt, kunde inget annat för inget väckte dem, haha. Jag och Lina stack sen vidare på efterfest till grannen min men jag avlägsnade mig rätt så fort och gick upp till mitt för att sova.
 

Träffade Elin, Simon och Majk,

Publicerad 2015-10-22 16:29:22 i Allmänt,

Torsdag 13 augusti
Hade jobb till klockan sex och åkte sen iväg för att träffa Simon. Plockade upp honom och åkte ner till Ekenäs för ett besök på Bayan. Där stötte vi på Elin och Majk så vi joinade dem istället. Satt där och babblade en go stund, stack ut och åka med Majks nya bil och hade superksoj. Via Slottsknäckten bland annat och kika in grisarna och sånt. Sen slängde jag av Simon och stack hem för att sova.
 

Grattis finaste Petra!

Publicerad 2015-10-22 16:27:20 i Allmänt,

Onsdag 12 augusti
Njöt till fullo av sista timmarna på stugan med att bara ligga ute i solen. Packade sen allt i bilen och åkte till Vitträsk för ett sista dopp innan hemfärd. Nakensolare låg där på berget när jag kom. Haha, så jäkla härligt med människor som inte är blyga!
Kom upp till Karis och fixade en tårta eftersom jag skulle få finbesök av Petra som är och hälsa på en sväng från Åland och hon fyllde nyss så tycker hon förtjänade en tårta. Nutellatårta fick det bli för den är ju bara typ världens godaste tårta. Tårta och babbel var himmla mysigt för har verkligen saknat henne, såg ju henne på RockOff men hann inte på det viset bara sitta ner, ta det lugnt och bara prata med henne så.
Hon drog vidare och jag åkte till Casso för lite témys på hennes terass i mörknet. Så jädra mysigt var det att sitta där med varsin varm kopp och filosofiera om livet och allt som händer.
 


Stugmys med bär, simtur och Fagervikpromenix.

Publicerad 2015-10-22 16:24:39 i Allmänt,

Tisdag 11 augusti
Drog och plocka hallon till frukost, så jäkla skönt att bara gå ut, över vägen och in lite i skogen och så har man värsta lyxfrukosten fixad helst plötsligt, landelivet är underbart!
Alice, hennes mamma och Osku var och hälsa på hos grannen så plötsligt när jag ligger där och solar så stor Alice och Osku framför mej, satt och prata med dem länge, träffar min kusin alldeles för sällan, blev aldrig av liksom så när vi sen ses är det varje gång lika jäkla kul och finns hur mycket som helst att prata om. Vi tre drog sen till Vitträsk och simma och jädrar vad skönt det var att få simma.
De hade sen andra planer så de stack iväg och själv gick jag en Promenix i vackra Fagervik och kände extrem nostalgi. Har haft så otroligt mycket roligt där i min barndom, särskillt med Ela, vi hängde där så gott som varje dag om somrarna. Simmade, solade, satt på café, sprang runt, pratade med främlingar, hade kul med vänner, spelade volleyboll och liksom bara njöt av livet.
 

Springtur och Sandra på besök.

Publicerad 2015-10-22 16:19:09 i Allmänt,

Måndag 10 augusti
Vaknade rätt tidigt och började känna mig levande igen efter helgen. Gjorde ändå inget vettit fören ett par timmar senare. Ringde pappa angående mitt sönderslagna fönster och drog sen ut på en joggingtur. En evighet sen sist så konditionsmässigt blev jag positivt överraskad. Musklerna i benen hade dock inte återhämtat sig från helgens mängder med timmar av dans och suttit har vi inte gjort nästan alls så det är väl ganska förståeligt visserligen. Sex kilometer blev det i varje fall.
Hemma tillbaka har jag legat i solen och tagit det lugnt. Fixat lite mat och sen kom Sandra och hälsade på ♥
 

Tillbaka på stugan.

Publicerad 2015-10-22 16:15:20 i Allmänt,

Söndag 9 augusti
Vaknade tidigt som vanligt så tvingade mej upp ur sängen för att packa inför lite Båsasemester eftersom jag råkar ha lite ledigt. Såfort butiken öppnade blev det en sväg där via och ner till stugan.
Solade, slöade med en bok och en tupplur var vad dagen gick ut på. Iväg och plockade hallon med fina mammsen min hann jag också med. Kvalitetstid med mamma igen med andra ord ♥
 
Dom jävlarna...

Weekend Festival dag 2 och Ettaaaan!

Publicerad 2015-10-22 16:13:00 i Allmänt,

Lördag 8 augusti
Dag två av detta festivalliv. När vi satt där i bilen med tegelstenen inatt så tänkte vi båda samma sak men ingen vågade riktigt vågade säga det. Men Fiizen samlade mod och kläckte ur sig att Ettan, de sku fan vara grejjer det! Blicken vi gav varann när hon sa det sa allt, inga ord behövdes. LördagsWeekend var slut ännu tidigare, redan elva så då bestämde vi att det minsann blir ettan för vår del såfort festivalen är slut så nivån av lycka var betydligt högre idag!
Chillade där hos Simon hela dagen. Lånade duschen och fixade oss och när det började bli festivaldags hoppade jag, Fiizen, Simon och Miko in i bilen min och körde mot området och parkerade så nära vi bara kunde för att så fort som möjligt slippa iväg efteråt. Alltså blev det nyktert idag. 
Vi sa tack och hej åt killarna och ställde oss i den about kilometerlånga kön. Fyfan men väl inne bestämde vi att vi skulle ännu kämpa för att göra det bästa av detta så vi bet ihop, körde bort alla negativa tankar och hade betydligt bättre än gårdagen tack och lov. När det närmade sig slutet sprang vi som blixtar ut från området och iväg till bilen för att köra raka vägen till Ekenäs, ingen höjdare utan fönster men vill man så går allt haha.
Vi båda var bara så jädra lyckliga när vi småningom steg in på Ettan. Så sjukt bra kväll där och gick bara runt och delade med oss av alla lycka och kärlek och bara kramades med alla fina människor. När vi väl hade kommit sådär långt och kämpat så mycket som vi gjort för att göra denna helg till succes hade nog ingen kunnat förstöra den sen mer. Alla negativa typer fanns liksom inte i våra ögon utan vi hade bara typ the best time of our life där. 
Helt slut var det sen jädra skönt att bara komma hem och sova.
Bara man vill kan man rädda det mesta med rätt attityd <3 men tyvärr hade vi inte ork att vända Weekend till något vidare bra men helgen vände vi till bra i alla fall. Aldrig mer Weekend Festival för oss!
Stort tack till Fiizen, Simon och Miko som var enda orsaken till att jag alls överlevde tills jag var tillbaka hemma och i Ettan  <3 
 

Weekend Festival dag 1.

Publicerad 2015-10-22 16:06:00 i Allmänt,

Fredag 7 augusti
När jag vaknade hoppade jag i duschen och packade ner det sista sen.
Efter att ha blivi lovade sovplatser på världsbästa ställe, alltså lägesmässigt bästa eftersom det var typ högst tio minuters promenadväg till festivalområdet blev det att planera om. Visst sjönk humöret en smula men vi tänkte att skit samma, vi ska ha roligt oavsett vad än som händer och inget kan förstöra den här helgen för oss!
Halvtolv hade vi bestämt oss för att starta och dra iväg mot Helsingfors, lite försenat blev det men i relativt god tid var vi iväg. Vår nya plan blev Vanda och Simon för att i varje fall få låna dusch innan festivaldag två och sånt men de var supergulliga och bjöd oss på förfest också så började partajandet med Simon, Miko, Kyngäs, Samppa och Tommi. Vi hade ju inte alls tänkt vara med dem då egentligen men efter att de erbjöd sig lära oss hitta till området och tillbaka och eftersom de är roliga filurer dedär så tackade vi ja och kul hade vi. När vi tagit oss från Vanda till Helsingfors satt vi i en park och chillade och förade i väntan på metron till området. Perfekt början på festivalfirandet blev det slutligen.
Väl på området skiljdes vi åt från killarna och körde vårt eget race finFiizen min och jag. Passligt full och lycklig hade jag inget att klaga på till en början! ^^
Men snart märkte vi att vi nog hade haft för höga förväntningar på weekend, vi var ju på Ruisrock vilket var det mest fantastiska och perfekta vi varit med om typ så vi förväntade ju oss en hel del bra även av denna festival men vi blev minst sagt besvikna.
Nu kommer jag att klaga, förlåt för negativitetten men allt kan inte alltid vara bra.
Mångder av små ynglingar kryllade överallt, folk låtsades vara fulla till tusen, fiilisen var inget alls emot Ruisrocks. På Ruisrock hoppade alla sönder marken redan på dagen, var riktigt roisiga och levde livet till fullo och bara hade så sjukt bra fiilis redan mitt på dagen men här stod folk och gungade lite försiktigt i takt med musiken. Hoppandet började först när mörknet kom men även då var det ingen höjdare. Festivalen var desutom slut klockan tolv... vem fasen ordnar en festival på ett ställe där de inte får ha den längre än till tolv.. helt vrickat. Att sen ta sig därifrån var ju ett projekt för sej det också. Fyfan. Bara att kolla ut från området tog en evighet, kön till metron var sen helt extrem på alla vis, trodde aldrig det skulle vara över, hade bara lust att sätta mej ner och gråta typ. I ett överproppfullt tåg tog vi oss sen vidare till Vanda. Trodde knappast vi skulle överleva resan, usch, vi stod där och tänkte att nu finns det ingen chans att något kan bli sämre. Men oturen gav inte med sig.. Väl vid bilen hade någon trevlig jävel slängt en tegelsten i sidorutan där bak... Vi som hade tänkt sova i bilen var inte lika sugna på den tanken mer.
Men Simon, världens snällaste som han är, lät han oss komma in på efterfest och sen också sova där när han kom från krogen som de varit till efter festivalen. Efterfesten var chill och rolig och betydligt bättre än själva festivalen. Sov sen alldeles väldigt trångt tillsammans med Fiizen i en väldigt liten säng, haha. Men skönt att få sova inne oavsett så vi var jädra tacksamma!
 

Besök hos Prillan.

Publicerad 2015-10-22 15:56:00 i Allmänt,

Torsdag 6 augusti
Weekend Festival 2015 imorgon! 
Packade och fixade allt inför det på förmiddagen innan jag sen jobbade kvällstur. Efteråt åkte jag till Pernilla och chillade lite med henne, skoj.

Mer stugmys innan jobbet.

Publicerad 2015-10-22 15:54:56 i Allmänt,

Onsdag 5 augusti
Började dagen med att hjälpa mamma att klippa gräs. Har bara använt skuffklippare förr så kändes nästan lite spännande att pröva på åkklipparen. Tog det bara lugnt och njöt av landelivet och mammas sällspak innan jag var tvungen att skynda upp till Karis igen och iväg på jobb.

Stugmys och svampplockning med mamma.

Publicerad 2015-10-22 15:52:00 i Allmänt,

Tisdag 4 augusti
Fick plötsligt förra veckan ett sånt jädra behov av att sticka till stugan vår lite men hade helt fullproppat så det fick vänta. Men såfort jag slutade jobbet hoppade jag i bilen och åkte ner i varje fall. Mammsen var också där så jag solade lite först men sen fixade vi tsatziki och bara satt och hade kvalitetstid. På kvällen följde jag med ut i skogen med mammsen och plocka lite svamp också. Hittade ett ställe med helt sjuk mängd kantareller. Helt gult, har aldrig sett något liknande!
Sen så hade jag lyckats med en stor tabbe. Hade nämligen lovat Casso att få sova i lägenheten i Åbo men hade helt glömt det eftersom det var flera veckor sen vi pratade om det så jag hade helt glömt att ge henne nykeln så blev en sväng upp till Karis mitt i natten för mej haha. Tillbaka nere i stugan var det dags att sova.

 

Lasse Näsman Cup 2015 och Ettan.

Publicerad 2015-10-22 15:45:00 i Allmänt,

Lördag 1 augusti
Massa morgonmys vilket aldrig är helt fel. När vi sen småningom äntligen orkade oss upp ur sängen var fortsatte helgen med temat, alla happenings på en och samma gång. Lasse Näsman Cup, Poker Run även idag och utgång till Ettan stod på to-do listan. 
First off var då alltså Lasse Näsman Cup, vi var via butiken och sen dit. Jag chillade lite med dem och alla andra där för var massa skoj folk där och människor som kör med dagsfylla är fanemej härliga på sitt speciella vis, alla är liksom så lyckliga. Lite senare kom Fiizen dit så hängde med henne och Madde där hur länge som helt och vi bestämde oss faktist för att skippa Hangö eftersom vi ju redan hade så roligt. 
Janne skulle ha sin bil till Karis eftersom han ju också var full vilket var jädra tur för mig eftersom jag inte själv hade någon bil eller skjuts heller för den delen så helt perfekt att slippa till Karis och hjälpa en kompis på samma gång. 
Efter en dusch smet jag över till Sandras för lite chill i väntan på att kvällen skulle fortsätta i festens tecken. Mötte sen upp Fiizi i Ekenäs och stack till Mannström på förfest. Han superfulla kompis var också där och vi hade så jäkla kul. Snart kallade Ettan så vi stack vidare dit och dansade loss natten lång.
Finaste Fiizen min körde sen hem mig och fy jädrar vad jag älskar den bruden! Tror inget annat än Ruisrock slåt denna helgen! Tack finaste för allt! ♥
 

Lassecup med Fiizen och annat sköj folk!


Förfest! ♥

Vi hittade en minst sagt salongsberusad Bilis dansandes på gatan också! Haha!

PokerRun 2015 och Karisnatten!

Publicerad 2015-10-22 15:37:00 i Allmänt,

Fredag 31 juli
Jobbade till halvfyra men sen kickade Fiizens och min dunderhelg igång! Rokerrun i Hangö och Karisnatten med Affes i Karis och vi tänkte fanemej inte missa någon dera så först hoppade vi i bilen och brummade ner till Hangö där vi först traskade runt en stund men mötte sen snabbt upp Ronja och hennes vänner och tog sen en kall i Roxx med dem, superkul att se Ronja igen.
När vi varit där i många timmar åkte vi tillbaka mot Karis. Plockade upp Mannström också och började sen förfest hos mig. Så jäkla roligt hade vi och så vidare till Affes såklart. Där var Casso och alla andra fina typer redan så dansade med den i ett par timmar. Full, lycklig och rojsig på Affes är precis vad man behöver ibland. Livet är härligt. Meen jag gjorde något som verkligen inte händer ofta.. Lämnde nämligen krogen minst två timmar innan den stängde, inte alls likt mej haha. I varje fall så blev det nu så och plötsligt befann jag mig i Ekenäs. Efter en massa babbel sussade jag snart gott.
 

PokerRun med massa fina!
 
Förfest hos mig!

Brunch hos Sandra, Fiizhäng och på behök till mammsen.

Publicerad 2015-10-22 15:23:28 i Allmänt,

Torsdag 30 juli
Började dagen med brunch hos Sandra. Hon hade fixat helt superfint och mysigt så vi satt där läänge och åt gott och pratade. Brunsh måste vi deffinitivt köra med igen snart. Så perfekt.
Mot kvällen kom Fiizen min hit. Så kul att få träffa henne och vi har dessutom sjukt rolig helg planerad framför oss så är jädra taggad. När Fiizen åkte hem stack jag och hälsade på mamma en stund också ♥
Så en bra dag bakom, tack alla fina jag har i mitt liv!
 
Sandra hade dukat fram superfint! 

Drog till Klubben och hälsa på Prillan min.

Publicerad 2015-10-22 15:20:53 i Allmänt,

Onsdag 29 juli
Slö morgon, följt av jobb och stack sen en sävng till Klubben eftersom Pernilla var där och jag ville hälsa på henne. Blev lite dans också när jag nu en gång var där fastän stället verkligen inte alls är i min smak haha. Slutade ändå med att jag stannade där alldeles för länge, körde sen hem Prillan och hem och sova för min del också.
 
Älskling! ♥

Serendidejt med Prillan.

Publicerad 2015-10-22 15:16:39 i Allmänt,

Tisdag 28 juli
Jobb till halvfyra, blev sen chill i bra sällskap, babblade bara på om allt och inget i flera timmar. Vi har haft superroligt tillsammans men tyvärr så blev det ett slut på det nu. Skönt när det går såhär och man ändå kan prata om det istället för att någondera plötsligt börjar ignorera. Självlart var der jättesynd och var ju inte världens gladaste för det är man ju självklart inte efter något sånt. Man ska heller inte försöka tvinga något som inte känns bra och  har ju inte förlotat något alls, vi har som sagt haft det jätteroligt så glad är jag samtidigt och vi är inte istrid heller så det är lugnt liksom. 
På kvällen drog jag till Serendi för en dejt med finPrillan min igen och det var såklart hur skönt som helst att få ventilera lite tankar.
 

Sov ikapp sömnbristen.

Publicerad 2015-10-22 15:14:54 i Allmänt,

Måndag 27 juli
Sov igen helgens megabrist på sömn vilket var väldigt behövligt. Jobbet väntade klockan två men innan dess hann Prillan komma förbi en stund och prata lite, så jädra mys, vi låg bara i sängen min och chillade och babblade.
Efter jobbet blev det bara chill tills sovdags.

Åland dag 3.

Publicerad 2015-10-22 15:11:35 i Allmänt,

Söndag 26 juli
Regnet fortsatt ösa ner hela dagen. Vi satt inne med Petra och de andra och snackade och chillade tils det vardags att ta oss till hamnen och in på båten. Vi hade inte varit så försiktiga med akkun i bilen och den är verkligt dålig redan från början så vi fick en liten panikattack när vi skulle iväg men det inte startade. Med gemensamma krafter och hjälp av Fanny buffade vi i varje fall igång bildskrället och känslan när det startade var helt otrolig! Lite stolt var jag dessutom eftersom jag aldrig förr har suttit i bilen och varit den som startar när man har behövt skuffa igång någon bil. Brudar kan också hörni!
Försökte sova så mycket vi kunde hela båtresan förutom ett besök till Taxfreen för att uppdatera spritförrådet där hemma. Väl iland bar det av mot Ekenäs för att släppa av Elin. Påväg hem ville polisen sen ha mej att blåsa och fick beröm för att jag var enda bruden under hela dagen som hade blåst tillräckligt på första försöket, hihi.
Helt död kom jag sen hem och slocknade tvärt!
Så sjukt bra helg, tusen tack alla fina och särskillt Elin såklart! ♥
 
När vi vaknade var regnandet fortfarande i full gång.

Glada efter awesome helg! ♥

Åland dag 2.

Publicerad 2015-10-22 15:06:08 i Allmänt,

Lördag 25 juli
Vaknade till finfint väder där i bilen. Åt morgonmål och gjorde oss redo för en dag på stranden. Folk var rätt låga idag men kul var det ändå att chilla där men mot eftermiddagen mulnade det till så vi tyckte vi hade solat klart och gick hem istället, lånade Petras dusch och fräshade till oss för kvällen. Småningom tog vi oss in till stan och tillbaka till campingen där alla andra var. Tappade bort varann och alla andra i något skede men hittade tillsist Casso och chillade med henne, råddade förutom det på runt campingen av och an och inte till stna och tillbaka hela kvällen haha. Full javisst men sjukt roligt hade vi! Efter massa rådd hittade jag i varje fall Elin och joinade henne, Mika och massa andra raseborgare, vi chillade på ett par uteserveringar innan det blev dags att dra till krogen. Helt superkul hade vi med massa dans men folk orkade inte så länge idag, alla var stupfulla och helt sönder mot slutet av kvällen men vi kämpade ändå på så länge vi bara orkade. När krogen stängde öste regnet ner och vi frös som bara den så efterfest i något tält på campingen lockade inte utan vi skyndade oss till bilen och kröp upp under täcket för att inte frysa ihjäl! Låg och pratade och skrattade tills vi somande lyckliga efter lyckad Ålandfest.
 

Wtf??

Två fyllon som försöker sig på vessaselfie... Haha ♥

Åland dag 1.

Publicerad 2015-10-22 15:00:00 i Allmänt,

Fredag 24 juli
Lite efter fem var jag i Ekenäs och plockade upp Elin och resan mot Åbo och vidare till Åland började. Visst var vi lite trötta men så sjukt taggade också. Väl på båten tog vi oss till hytten vår och försökte sova men gick inget vidare. Men vi duschade och fixade oss där eftersom det kändes betydligt smartare än om vi hade gjort det mitt i natten hemma, nu hade vi ju lite tid att döda så perfekt att passa på och göra det då.
Resten av resan gick vi runt i båten och kollade bara, köpte all alkohol vi skulle behöva under helgen och chillade. Precis innan vi var iland hittade vi ett par Karisvänner så i vår redan fullproppade bil klämde vi in även dem och körde ut på Åland. Så underbar känsla att vara där. VI åkte och släppte av dem på campingen innan vi åkte via bytiken och handlade lite och sökte sen upp huset där Petra och hennes vänner bor eftersom vi skulle spendera helgen där. När vi hittat rätt och bytt om gick vi till stranden där Petra, Casso och massa andra fina vänner redan var. Så himla kul att träffa Petra igen efter att inte träffats på hela sommaren!
Vi satt där och chillade, pratade, drack lite cider och hade superkul. De andra hade legat där hela dagen så de skulle fixa sig så vi gick sen via bilen en sväng för att fixa oss lite vi också efter stranden. 
Väl tillbaka i stan mötte vi upp Mika och Sammen och chillade med dem på en uteservering tills det var dags att möta upp Casso och de andra och dra till krogen. Dansade och hade super ända till stängning. Efteråt köade vi efter pizza i en halv evighet, lite efterfest i huset när vi kom hem men blev snart sovdags för oss för att orka vidare imorgon.
 
En favvobild! SötElin! ♥
 

Mina älsklingar dihär två! ♥

En dag kvar till Åland!

Publicerad 2015-10-22 14:44:50 i Allmänt,

Torsdag 23 juli
Morgontur följt av att förbereda för helgen resten av dagen. Åland och Rockoff imorgon med Elin och det kommer bli helt superbra! Fixade allt som skulle med, plockade fram biljetter, packade allt och packade bilen staart och sovredo eftersom den får fungera sovplats även denna helg. Fy fan vad jag älskar sommaren och allt sånthär den har att erbjuda. Klockan kvart över sju ska vi senast vara i hamnen så ska starta runt fem så blev sovdags rätt tidigt.

Matfix.

Publicerad 2015-10-22 14:43:55 i Allmänt,

Onsdag 22 juli
Morgontur satt fint med hela kvällen ledig. Vid femtiden fick jag sällskap, vi hade bestämt oss för att fixa ihop lite mat tillsammans. Tortillas skulle det bli så vi åkte till butiken först innan vi började kocka. Jätteroligt att fixa mat juh! Kvällen bestod sen bara av filmmys ända till sovdags.

Sola är skönt!

Publicerad 2015-10-22 14:42:54 i Allmänt,

Tisdag 21 juli
Stack till mammsen för att sola. Hade sen stämmt träff med Sandra men det var så jädra skönt där i solen så bad henne joina mig där istället. Vi låg och solade och pratade ända tills jag var tvungen att skynda iväg till jobbet. 
 
Hann plocka lite blåbär också.

Kladdkaka i mängder.

Publicerad 2015-10-22 14:39:00 i Allmänt,

Måndag 20 juli
Efter jobbet blev det dejt med Prillan på hennes terass med kladdkaka tills vi båda mådde riktigt pyton. Ibland är det helt okej det också, hihi. Vidare sen för att träffa Casso och snacka loss en stund.
 

Orange is the new black och Sandraträff.

Publicerad 2015-10-22 14:36:00 i Allmänt,

Söndag 19 juli
Låg bara och snackade och chillade hela morgonen, så hade jag lyxen att bli bjuden på supergo middag också vilket var jättetrevligt. Resten av dagen bestod av Orange is the new black. Men mot kvällen var det dags för mig att åka hem för hade stämmt träff med Sandra på kvällen ♥

Partylördag.

Publicerad 2015-10-22 14:34:45 i Allmänt,

Lördag 18 juli
Började jobbet klockan sex, lite jobbigt är det nog att stiga upp och kämpa sig iväg såna tider men tack vare att man alltid har kul på jobbet går det bra ändå. När jag slutade åkte jag via Prillan och snackade en stund innan jag åkte hem och tog en tupplur för att orka med kvällens planer. 
Först en dejt med Casso äntligen och sen vidare till Ekenäs och hälsa på en förfest en stund. Kul att lära känna massa nya människor, några av dem åkade sen med mig till Ettan, mötte upp Sandra och vi dansade sen natten lång. 

Friends.

Publicerad 2015-10-22 14:32:57 i Allmänt,

Fredag 17 juli
Friends, mys och morgonmål var vad förmiddagen bestod av. Sen hem och fixa mig klar för jobb så spenderade sen kvällen med det. Sovdags sen på grund av tidig väckning som väntade.

Kvällstur och film.

Publicerad 2015-10-22 14:32:03 i Allmänt,

Torsdag 16 juli
Slö morgon, kvällstur och filmmys i trevligt sällskap som avslutning på dagen gjorde den här torsdagen väldigt bra.

Fick träffa två fina vänner.

Publicerad 2015-10-22 14:30:38 i Allmänt,

Onsdag 15 juli
Morgontur och fick sluta redan halvtre, superskönt. Sen fick jag sällskap av Fiizen, vi drog på picnic i solen och satt och pratade där på filten hur länge som helst. Men så var det dags att skynda vidare, Alban med Simon var planern och det var superskoj som vanligt att sitta och prata med honom om allt och inget. Är så tacksam att vi kan vara så goda vänner.
 

Träffade Elin i Serendi.

Publicerad 2015-10-22 14:25:17 i Allmänt,

Tisdag 14 juli
Slö morgon igen. Serie och morgonmål i lugn och ro. Casso kom sen förbi på tobak eftersom vi inte hann med någon längre dejt idag. 
Så bar det dags att dra iväg till Serendi med Elin innan jobbet började för oss båda. Bra start på dagen.
Efter jobbet blev det ännu en Serendidejt med Prillan min.
 
Världens gulligaste! ♥

Serendidejt med Nette.

Publicerad 2015-10-22 14:22:52 i Allmänt,

Måndag 13 juli
Vaknade tidigt. Kollade mumin hela morgonen. Babbel, mys och sen morgonmål. Vi låg och slöa till klockan nästan hann bli ett. På eftermiddagen blev det sen dejt med Sandra för mej. Alltid lika kul.
Senare på kvällen gick jag till Serendi och träffa Nette. 
Var sen äcklig och köpte en fet pizza, haha, serie och pizza resten av kvällen då bara alltså.

Dagen efter-jobb.

Publicerad 2015-10-22 14:21:56 i Allmänt,

Söndag 12 juli
Vi bara låg och pratade och lyssnade på musik hela morgonen innan det var dags för mig att dra på jobb. Tror dom har lärt sig jag är en av få som inte har några problem att jobba dagen efter fest så tror jag har haft söndagsjobb varenda gång vi har haft firmafest dagen innan, haha, men det är bara roligt så kan fler delta i festandet och inte stanna hemma på grund av jobb som väntar dem.
När jag slutade jobbet blev det filmmys i bra sällskap. Narnia och jädrar så kul att se den igen, evigheter sen jag såg den senast.

Firmafest är awesome!

Publicerad 2015-10-22 14:10:00 i Allmänt,

Lördag 11 juli
Började dagen med att genast hoppa i duschen och sen fixa mig för fest eftersom idag är dagen för firmafest och jag ska jobba hela dagen så måste dirket vidare på party efter jobbet. Det var superkul med massa lekar, supergod mat och underbart sällskap. Vi hade verkligen jätteroligt. 
Men kvällen var ju minsann inte slut där, Casso kom sen och plockade upp mig och vi åkte via Sandra för att plocka upp henne, Robin och en Micke och iväg till Ettan. Kvällen fortsatte minst lika bra sen. Så roligt i Ettan. Efter krogen fick jag sovsällskap med mig hem, vi bestämde oss för att sova ute på balkongen.
 
Såhääär glad av att få gå på firmafest!
 
Bästa gänget!
 
Min pingla! ♥
 
Så mycket kärlek! ♥

Balkongpicnic.

Publicerad 2015-10-22 13:56:10 i Allmänt,

Torsdag 9 juli
Förmiddagen gick åt till att städa ordentligt. Träffade sen Prillan en sväng för lite uppdate om gårdagens party och sånt skoj. På kvällen kom Sandra till mig och vi hade picnic ute på balkongen, hade egentligen tänkt sticka ut någonstans på picnic, det var planen men vändret var emot oss så en balkong passade sig bättre.
 
Här vaknar man glad!
SötnosSandra vill inte visa sig på bild haha ♥

Serendi och nattdopp igen.

Publicerad 2015-10-22 13:50:42 i Allmänt,

Onsdag 8 juli
Fixade med det ena och det andra under förmiddagen. Klockan halvfyra stack jag till Serendi för en liten träff. Eller tja, så liten var den väl inte, det slutade med att vi hade suttit där i nästan sex timmar. Var inte tyst en minut utan allt bara flöt på och vi pratade och pratade hela tiden om allt och inget och det var superkiva. Sen var det dags för honom att sticka på jobb så själv kom jag hem. Lyxade till livet ännu mer med jordgubbar och nutella bara för att jag kunde, hihi. 
Prillan min hade partajat så skulle köra hem henne från krogen sen men innan dess drog vi på nattdopp till Svedja, så skönt! Hemma tog jag sen ut madrassen för att sova på balkongen, så jädra skönt det också.
 
Så sjukt mysigt att sova ute.

Fårselfies och mattvätt.

Publicerad 2015-10-21 23:49:43 i Allmänt,

Måndag 6 juli
Startade jättetidigt efter bara några timmas sömn så var minsann inte pigg alls, halvvägs mellan Karis och Salo stannade jag och hälsa på en massa får, då var klockan 7:30 haha, så startade about lite efter sex. Vissa av fåren var shygga men några var superysiga och ville gärna bli klappade, så söta.
Kom till Karis passligt när mammsen kom från sin nattur och underliga som vi är vi två stack vi och skura mattor, jösses, men roligt hade vi i varje fall.
Åkte med till mammsen sen och vi la oss och sova men plötsligt blir jag väckt av mamma som vill få skjuts till hälsocentralen för att kolla upp foten som hon har problem med ibland, akilessenan bråkar nu och då så vi stack iväg så hon skulle få hjälp med det. Medan hon var där blev det ett varv till Lindex för mig och de hade massa rea så lite grejjer fick snällt följa med mig hem, höhö.
Så hade mamma fått hjälp så vi åkte tillbaka till Karis.
Småningom for jag hem och släpade upp allt från bilen och gjorde mig redo för en Serendidejt med Pernilla och Josse. Skojit hade vi.
 

Ruisrock dag 1.

Publicerad 2015-10-21 23:38:24 i Allmänt,

Fredag 3 juli
Vi startade redan nio eftersom vi skulle till Ruissalos camping och man kan inte reservera plats där så för att kunna vara hundra på att slippa dit valde vi tidig start för att inte riskera något. Väl där kändes det otoligt bra att vi kom så tidigt för kön var redan lång och vi fick vänta en god stund innan vi fick betala och välja en plats.

(Mer text på kommande)

Imorgon bär det av.

Publicerad 2015-10-21 23:34:14 i Allmänt,

Torsdag 2 juli
Blev sola hos mamma även idag, men bara en stund för hade bestämt Skypedejt med Petra innan jobbet. Underbart att prata med henne igen, hon är ju på Åland mest hela sommaren så vi har alldeles för lite kontakt. Det var super att få höra lite om hur hon har det därborta.
Efter jobbet blev det sen en träffis med Fiizen för att planera lite inför morgondagen. Mys på Alban blev det.

Biljetter till Åland med Elin köpta!

Publicerad 2015-10-21 23:05:12 i Allmänt,

Onsdag 1 juli
Stack till mamma och sola innan jobbet. När jag låg där tänkte jag på hur awesome Rockoff på Åland skulle vara. Frågade Elin om hon kommer med mej, hon blev också taggad så sen höll vi på att typ spricka av förväntan när vi väntade på att hon skulle ta reda på om hon kunde få ledigt. 
Satt hela arbetsdagen som på nålar och när hon äntligen meddelade att jadå det blir Åland blev jag så jäkla lycklig. Såfort jag slutade jobbet mötte hon upp mig hemma hos mig och vi beställde genast båtbiljetter. Åååh, det kommer bli så jädra roligt! Fick dessutom det skitbilligt trots både hytt och bilplats så vi var väldigt nöjda.
Med biljetterna beställda och Ruisrock om bara ett par dagar gick jag och sova med världens störst leende på läpparna. Mitt liv är absolut helt totalt underbart!
 
Biljettbeställning på g!

Grillkväll.

Publicerad 2015-10-21 23:01:17 i Allmänt,

Tisdag 30 juni
Började jobba 11 men innan dess stack jag via pappsen för att säga hejdå åt honom. Han drog upp till plattlandet. Petalax närmare bestämt och det brukar sluta med att han blir där nästan hela sommaren så ville hinna säga hejdå!
Jobbade till sex och träffade sen Sandra!
Vi skulle grilla. Snoffsade till det med fyllda paprikabitar, färskostfyllda och baconinlindade championer och lite sånt smått och gott men vi lyckades inte få på grillen hur vi än kämpade så tur man har fvärlden sfinase mammsen till hands. Hon la på grillen och vi tog våra grejjer och stack dit. Supergott och mysigt att sitta uppe på berget ovch mummsa grillmat<3
 

Picnic vid slottet.

Publicerad 2015-10-21 22:59:00 i Allmänt,

Måndag 29 juni
Ledig dag!
Sovmorgon men inte alt för länge för tolv hade jag träff med Elin vid Raseborgs ruiner, vi hade bestämmd oss för att köra med picnic på ängen där nedanför innan hon sen skulle på jobb. 
Då stack jag på en rundtur upp i ruinerna eftersom jag inte har varit dit på väldigt väldigt länge. Kul att kolla in nu och då. Sen blev det vidare till mammsen min för mig för att sola vidare :)
Hemma igen råkade jag slummra till, hups... 
Babblade sen hela kvällen med en fin en, hihi, duscha och drog och hälsa på mamma efterosm hon inte var hemma tidigare på dagen när jag var där. Stack sen vidare iväg till Prilllan på ett litet besök. Trevligt <3
Serie en stund väl hemma men sen sovdags.
 

Stugmys med Prillan.

Publicerad 2015-10-21 22:52:00 i Allmänt,

Söndag 28 juni
Riktiga dagen för födelsedag dådå. 21 år... känns sjukt, fyllde 19 igår känns det ju som.
Lyckades sova till 12 för ovanlighetens skull så kände mej sjukt utvilad och glad.
Prillan kom och hämta mig sen och körde mig till pappsen där vi städade undan från gårdagens festligheter och så tog jag bilen. 
Drog hem en sväng innan vi stack vidare till Prillans stuga där hon avnjöd bålen som livit kvar från gårdagen haha. Sötnöten! Vi solade, åt kaka, och solade ännu mer. Simma vågade jag dock inte, är djupt besviken på mig själv men burr vad kallt det var!
Slängde av henne på vägen hem och resten av kvällen bestod av slöas. Hade inte farligt mycke energi kvar efter helgen.
 

Födelsedagsparty med mina finaste vänner!

Publicerad 2015-10-21 22:44:45 i Allmänt,

Lördag 27 juni
Stack och plocka blommor inför kvällen eftersom jag inte hade någon annan passlig tid för det. Jobb sedan från nio till sex. Plockade upp Sandra och drog raka vägen till pappa för att fixa det sista. Plocka ut alla stolar, blanda bål och fixa sallad. Fiizen min kom också lite tidigare så fick lite mer hjälp så tog inte länge så var allt redo. Så började folk småningom komma. 
Alla mina finfina vänner <3 Vi hade sjukt kul och drack sådär passligt hihi. Jag är så otroligt lyckligt lottad. 
Mot natten bar det av vidare till Ettan. Supermegaasbra party där också. Så kul med alla och så kul att alla kom dit. Cappe skjutsa sen hem oss.
 
Favoriter allihop! ♥

Födelsedagskaffebjudning.

Publicerad 2015-10-21 22:38:13 i Allmänt,

Fredag 26 juni
Bakade kakor och pajjer halva dagen både till kvällen och morgondagen. Så roligt att baka ibland^^
Fixade mej, plockade upp Frey och stack ner till stugan. Födelsedagskaffe där för släkten och såna. Trevligt var det och särskilt trevligt att umgås lite med finkusinerna mina igen. Massa kaka, chill och kubbspel.
Hemma igen var det bara att krypa under täcket.
 
Mina älskade fina kusiner! ♥

Festfix och nattdopp.

Publicerad 2015-10-21 22:31:26 i Allmänt,

Torsdag 25 juni
Dagen gick åt till att handla, städa och fixa inför festen på lördagen. På kvällen stack jag till mammsen för att säga hejdå åt moster och morbror som drog hem till Sverige.
Chilla med serie och var påväg för att sova när Prillan bad mej kuska på henne när hon skulle från krogen så blev mer serie för att hålla mig vaken haha. Plockade upp henne passligt mitt i natten och så drog vi till Svedja för att simma. Superskönt! Älskar pinglan min!
 
Kakbak och annat festfix!
 
Glada efter simtur!

Serendi med Fiizen och teater med Sandra.

Publicerad 2015-10-21 22:23:00 i Allmänt,

Onsdag 24 juni
Hälsade på moster och morbror igen. På eftermiddagen blev det en dejt med Fiizen min i Serendi vilket var himla mysigt och det höll upp under tiden dessutom så vi kunde sitta ute. 
Efter en sväng hem via plockade jag upp Sandra och vi drog och kolla på genrepet till Raseborgs sommarteater. Emil i Lönneberga det här året. De hade lyckats superbra och pjäsen var superbra och himla rolig.
 
 

Dekorationsfixas.

Publicerad 2015-10-21 22:15:12 i Allmänt,

Tisdag 23 juni
Stack en sväng till mamma, moster och danne för att sola lite, handlade lite inför helgen och på kvällen träffade jag Sandra för lite glass och babbel i Abc.
Fixade sen decorationsflaggor innan läggdags.
 

Dejter med fina vänner.

Publicerad 2015-10-21 22:11:07 i Allmänt,

Måndag 22 juni
Slöade, sökte recept till helgens fester och planrade lite dekoration och annat. Kikade massa serie också. 
Mot kvällen fick jag träffa Casso efter alldeles för länge sen sist! Babblade på länge om allt möjligt.
När Elin sen slutade jobbet kom hon till Karis så blev en dejt med henne sen.
 
Så vackert!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela