theblueeyedmermaid.blogg.se

Har överlevt mitt livs hittills bästa midsommarhelg.

Publicerad 2015-06-23 13:48:00 i Allmänt,

Söndag 21 juni
Vaknade alldeles för tidigt så hoppade i bilen och drog ner till stugan för att chilla med mamma och pappa redan runt tio. De höll på med ved så hjälpte dem med det och babblade på en god stund och fotade lite fina heppor hann jag också med jag var tillbaka i Karis.
Bilis hade glömt sin tröja i min bil efter sin simtur igår så var förbi Serendi för att ge den till honom men fastnade där för Jürgen råkade sitta där ensam och vänta på en kompis så höll honom sällskap en stund. Men blev kallt så smet hem. 
Började planera nästa helgs fest men somnade. Så skönt! Ett par timmar fortsatte jag planera lite och drog ett varv via pappa för att se vad som behöver göras för att där ska bli festvänligt innan det var dags att åka till mamma och välkommna morbror min som kom från Sverige och hälsa på Så nu är både moster och morbror här^^ 
La mig och sova väldigt lycklig efter bästa midsommarhelgen i mitt liv! Har fått träffa så gott som alla mina närmaste vänner och även lärt känna flera nya supertrevliga och roliga människor, sömnbristen tyder på att jag har hunnit med massor och hade inte ens en tråkig söndagmorgon tack vare mammsen och pappsen, vilket jag varit lite rädd för. Tack, tack och tack igen alla. Jag känner mig otroligt lyckligt lottad!
 
Passlig söndagssysselsättning^^

Sååå vackra! Och en kom så nära så jag fick pajja den på pannan! ♥

Serendihäng.

Midsommardagen 2015!

Publicerad 2015-06-23 12:40:00 i Allmänt,

Lördag 20 juni
Vaknade igen efter typ en timmes sömn men chillade vidare med musik för alla andra sov. Småningom vaknade folk en efter en så det blev chill och babbel länge. Alla var superslöa haha. 
Sen när jag vågade köra var klockan runt 2-3 så drog hemåt, hoppade i duschen och var påväg iväg till Fiizen men det blev det inget med.
Istället satt jag och var irriterad över alla var slöa, hälften av världen järmade att de inte orkade festa vidare idag och andra hälften bröt överenskommelser och Prillan hann inte rädda mig då än så tänkte fuckit och la mig för att sova vilket också behövdes i och för sig. Ett par timmar senare vaknade jag med toppenhumöret tillbaka, energi, taggad till tusen för mer fest och redo att bara ta det spontant och se vad kvällen har att erbjuda!
Fixade mig och drog till Prillan där hon bjöd på kaka from heaven. Typ godaste jag någonsin smakat! Vi fixade blomsterkransar och funderade ut kvällens planer. 
Vi åkte sen ner till Backgränd för att hälsa på Casso och de andra en stund. Roligt att höra om deras firande också och krama henne lite^^
Tillbaka i Karis skildes vi åt Prillan och jag. Hade bestämmt oss med Sandra för att det får nog bli Ettan ikväll ändå. Det får bära eller brista. Hon kom och förade till mig en stund medan vi lyckades locka med oss ännu fler på fest. Vi plockade upp två finfina filurer och stack mot Ekenäs. Där var mer folk än vi hade förväntat oss faktist! Vi hade superbra kväll med massa dansas och pratas. Min krans fick också förlja med men Sandra fick ta över den efter en stund haha.
Till efterfest fick vi med oss ytterligare en person så nu var vi redan fem. Två av snubbarna skulle simma så de hoppade i från kajjen bara. Usch. Sen blev det problem... För tankspridd som jag är hade jag glömt lamporna på bilen så den startade inte men med lite hjälp från snälla typer var vi iväg igen!
Det blev efterfest hos Sandra där en av killanra slockanade, Sandras som var så otroligt supersöt och började kocka ihop knackorv och mos till oss fick hjälp med det och själv satt jag i bra sällskap och pratade om allt från takfester och skortstenar till brackvatten och blev retad för mina okunskaper, haha! :D
Supermegabra och spontan kväll och natt blev det tillslut! Tack allihopa, det var guld värt!
 
Bilen min är mys!
 
Min favvopingla! Så mycket kärlek! ♥

Godaste kakan någonsin!

Älskar denna brud sååå mycket! 

Midsommarafton 2015!

Publicerad 2015-06-23 11:49:00 i Allmänt,

Fredag 19 juni
Midsommar idag då! Peppad till tusen redan när jag vaknade!
Tog i varje fall minisovmorgon innan jag packade ihop allt inför firandet, bäddade bilen midsommarredo och hoppade i duschen. När både bilen och jag var redo var klockan två och jag startade ner mot stugan vår. Blev mat med mamma, pappa, moster och hennes man. Mamma kan <3 Band en krans av björkris också innan det var dags att dra vidare.
En riktigt ordentlig midsommarfest hos Kyngäs var kvällens plan och fy jädrar vad lyckat det var! Underbart god mat bjöds det på, så blev det bastubadas och poolsimmas. Så satt vi ute och chillade halva natten. Sjukt trevligt självklart med mängder av dunderfina vänner!
Småningom drog vi oss in och spenderade ännu flera timmar tillsammans. Folk började sen droppa av en och en för att gå och sova men vi var sex stycken som inte gav upp på länge än utan gjorde vardagsrummet till dansgolv och hade roligt länge än. När jag själv smög ut till bilen för att sova var klockan närmare halvsju tror jag och det var bara två kvar som orkade festade vidare, starka typer didär! :D
Tusentusen tack för att jag fick komma och fira med alla er! Ni hade ställt till med en helt fantastisk fest och ni ska veta att alla uppskattar er insats till tusen! Tack! <3
 
(Hihi blir lite bildbomb här nu...)
 
Packat och klart! Där kommer jag att ha det finfint.

Fina mamma! ♥

Fick fira midsommar med bland annat denna fining!♥
 

Tror ingen hade något att klaga på denna kväll över huvud taget!
 
Maaaassor av finfina superdupervänner!  ♥ 

Förberedelser för midsommaren.

Publicerad 2015-06-23 10:41:26 i Allmänt,

Torsdag 18 juni
Stack ut och midsommarhandlade när jag orkade mig upp. Tog en stund eftersom det ju blev lite sent igår...
Hälsade sen på pappa en stund och vidare till mamma och moster sen och chilla där lite. 
När Prillan slutade plockade hon upp mig och det blev dejt. Pre-midsommar fiilisprepp! <3
Senare träffade jag Sandra i Abc, var superlänge sen sist nu igen föreutom när vi festat tillsammans så superkul och hade hur mycket som helst att prata om <3
Jürgen joinade oss sen och vi stack en sväng hem till honom och babblade innan Sandra stack hem och jag körde Jügen på fest. Blev själv kvar på festen och chillade. Körde dem sen till klubben och kom själv hem. 
 
Riktiga puddingar är vi! Hahahah xD

Massa catching up!

Publicerad 2015-06-22 16:05:00 i Allmänt,

Onsdag 17 juni
Efter att ha kämpat en stund med skolarbete stack jag iväg till Ekenäs för dejt med Fiizi och Ronja. Stallörs för chill, massa snack och sola. Har inte träffat Ronja ordentligt sen hennes tre månader i Danmark så fanns massvis att prata om! Senare kom Marre också förbi så det blev en riktig socionomträff. 
Mötte sen upp Elin i Bayan där vi satt i ett par timmar. Varmt och skönt trots lite moln^^
När jag kom hem igen var det bara att kämpa vidare med skolarbete, deadline tio imorgonbitti... Men fick en paus i skrivande när Prillan kom förbi en sväng också.
Färdigskrivet fick jag klockan fem på morgonen hahah, men nu är det skrivet och inskickat! Ute i sista minuten borde vara mitt mellannamn tror jag... 
 
Selfietime så tusan! ♥
 

Umgås med moster.

Publicerad 2015-06-22 15:18:14 i Allmänt,

Tisdag 16 juni
Hälsade på mamma, moster och hennes man. Fick två par superfina skor som moster skulle slänga bort, iband har man tur!
Lånade sen en hög böcker och började skriva skolarbete men gick inget vidare. Chillade istället haha.
 
Nya dojjor!

Jeejee..

En perfekt måndag.

Publicerad 2015-06-16 23:26:00 i Allmänt,

Måndag 15 juni
Tog en dejt med Fiizi på dagen. Bayan på varsinn Pepsi eftersom vädret vr emot att vi skulle sola. Men supermysigt var det också och babbel om allt i ett par timmar. Prat om helgen som gott, prat om midsommaren, prat om Ruisrock och resten av sommaren, livet är så jäkla bra när det är sommar. 
Så var planen att göra skolarbete så stack och lånade en enorm hög böcker men hann inte jättemycket innan jag skulle träffa Prillan. Prioriterade att äta och annat roligare liksom.
En väldigt välbehövd Prillandejt sen då. Satt och snackade hur länge som helst. 
 
 
Älskar denna fina brud!♥
 
Såna enorma mängder kärlek, javisst! ♥

Årets första simtur.

Publicerad 2015-06-16 22:54:23 i Allmänt,

Söndag 14 juni
Vaknade typ tre timmar efter att jag somnat så pigg var jag inte men kunde som vanligt inte somna om. Fixade lite här hemma en stund innan jag stack iväg till mamma där ju moster är för att umgås med dem. 
Senare for jag med Jürgen till Abc där här skröt om att han varit och doppa sig under natten, klart jag blir avunsjuk på det så vi gjorde något åt saken, hämtade handukar och iväg till Svedja. Lite jobbigt att gå i var det ju men så värt det när man väl var i. Och inte bara nått kort dopp utan vi simmade faktist en go stund till och med. 
Efter att ha skjutsat hem Jürgen åkte jag senhem för att ducsha av mig Svedjavattnet och gjorde inte mycket resten av kvällen.
 
Superkompis! Så awesome snubbe handär juh!
 
Såå glad blir jag efter att ha fått simma seni!

 
PS.
Nu har de senaste månadernas inlägg kommit i en klunga, har inte satsat så mycket på att få bilder till allt heller, för skrev det bara för att jag själv vill ha det som minne, inget som är särskillt intressant att läsa, förlåt för det men nu är det helt enkelt bara så, haha. Kanske jag skärper till mig, jag hoppas nämligen på det i varje fall.

Fira Betti och sen vidare till Ettan.

Publicerad 2015-06-16 22:24:44 i Allmänt,

Lördag 13 juni
Moster och hennes man är på besök från Sverige och kom fram imorse så då var jag dit och chillade med dem hela dagen men sen blev det Partytime så stack hem och fixade mig. Var snäll kompis så drog efter Simon, Janne och Sander påväg till Bettis. Betti hade nämligen fixat fördelsedagsfest där! Så:
Grattis Betti! Och tusen tack för att jag fick komma! ^^
Vi var en hel drös skoj shack där, de flesta av snubbarna stack tidigare men vi andra stannade nästan till midnatt. 
Slängde hem lite folk och plockade upp Sandra och så blev det Ettan och dansa natten lång! Så sjukt glad att jag fick henne med dig för är en go stund sen jag festat med min partyqween nu. Dansade, sprang runt, dansade massa mer, prata med folk, dansa vidare, så såg vår kväll ut. 
Så var vi påväg på efterfest till någons stuga men ångrade oss i sista sekunden och drog hem istället. Så sjukt lovely den bruden också ska ni veta sådä för övrigt! <3
 
Kvällens outfit!
 
Tre superfinfina vänner! ♥
 
"Kramkalas" hann det också bli innan Ettan kallade... hihi. 

Love this one so so much! ♥

Vedjobb med mammsen!

Publicerad 2015-06-16 16:37:00 i Allmänt,

Fredag 12 juni
Vaknade och kände mig mycket bättre. Började sen dagen med att sticka till mamma för att sola lite. Superskönt! Packade även bilen midsommarklar med liggunderlag och madrasser.
Senare hjälpte jag mamma att kärra och rada ved. Förvånansvärt roligt var det dessutom och alldeles perfekt att så röra på sig, sol och umgås med mamma,  allt på samma gång. 
 
Vi var jääätteduktiga^^
 
Snyggdojjona på!

Kursdagarna över.

Publicerad 2015-06-16 16:04:23 i Allmänt,

Torsdag 11 juni
Sista dagen kurs. Intressantaste dagen av alla tre så den flöt på med fart. Trots sjukt jobbig flunssa klarade vi desa dagar. Med massa tröstshopping och tröstätas visserligen. Båda kommer väcka ångest kan jag tänka mej men det får man ju leva med helt enkelt, haha!
Nu är det bara tio sidor som ska skrivas innan nästa torsdag så är kursen avklarad sen. Skönt.
Hemma kröp jag under täcket och försöktebli frisk bara.
 
Cocis, halstabletter och papper så klarar man nog lite flunssa också.

Shopping och filmmys med min sötnos.

Publicerad 2015-06-16 15:14:24 i Allmänt,

Onsdag 10 juni
Dag två av kursen. Ännu mer flunssa... Gick och köpte mat på lunchen och gick tillbaka till skolan för att mummsa i oss sen :)
Slutade halvfyra och drog till stan för lite mer shopping, vi började u på den linjen igår redan så varför sluta redan tänkte vi. Tröstshopping juh! Eftersom vi båda var flunssiga. Hemma igen blev det pizza, film och choklad. Tröstätas också med andra ord. För det är okej när man är sjuk! 
 
Sötnosen min! ♥

Till Åbo på kurs.

Publicerad 2015-06-16 14:38:00 i Allmänt,

Tisdag 9 juni
Casso plockade upp mig och så stack vi till Åbo. Första kursdagen var som alla andra introdagar, behövlig men lite långrandig. På lunchen mötte vi upp Sofia som också var i Åbo och gick till Subway för att äta. När kursen var slut för dagen drog vi till Manhattanloppiset för att kolla om där fanns nått trevligt.
Fyndade lite smått och så stack Casso iväg på kvällen så låg hemma och kollade serie bara för kände att en sjujädra flunssa var pågång.
 


Fyndade klänning och skor för under en tia, andra må tycka vad de vill men loppis är bra!

Picnic och lite sol med FinFiizen.

Publicerad 2015-06-16 12:50:00 i Allmänt,

Måndag 8 juni
Klockan tolv skulle jag vara i Ekenäs och träffa Fiizen. Före det hann jag en sväng till mammasen och sola men även denna gång kom molen nästan direkt..  Blir nog inte brun iår känns det som. Nånej så illa är det väl inte, tar bara längre än förr om åren, haha.
Planen med Fiizi var också att sola, riktigt så blev det inte men vi drog picnic istället i Stallörs och senare kom solen till och med så bara man låg platt mot marken var det varmt och skönt.
Hemma igen skulle jag göra förhandsuppgift inför morgondagen kurs som jag sa iväg på med Casso. Extrakurs om socialt arbete i skolan.  Men sköt hela tiden upp det så slutade med att jag satt och skrev den halva natten... Duktigt... Ne men fick den ju gjord i varje fall!
 

Söndag med kompismys och serie.

Publicerad 2015-06-16 12:46:01 i Allmänt,

Söndag 7 juni
Morgonmys sitter ju aldrig fel en söndag och när jag sen äntligen orkade dra mig hem och duscha och allt var klockan redan tusen men hann med en snabb kaffedejt till Casso ändå <3 För sen hade jag bestämt träff med Prillan så blev massa babbel med henne sen också! <3
Avslutade sen dagen med serie.
 
Har ni krabbis är detta bästa metoden att bli av med den!

Vi firade vår skolavslutning!

Publicerad 2015-06-16 12:37:05 i Allmänt,

Lördag 6 juni
Sola hos mamma en lite men sen kom massa moln så drog hem igen. På kvällen hade vi bestämt utgång med Fiizen för att fira att vi också nu fått offecillt sommarlov! 
Förfest körde vi hos Robban med boysen och Madde^^ Efter att vi druckit passlit och babblat länge bar det av mot Ettan. Även Casso kom dit så vi hade en riktigt jävla bra avslutning. Röjde natten lång, pratade med massa folk, dansade såklart och så var Fiizen världens sötaste helt enkelt! 
Efter krogen blev det efterfest men vi somnade rätt fort så blev ingen brakfest precis haha, men kul ändå.
 
Festförberedelser!
 

Iskick!
 
Partypeople efter Ettan! Nyktert... va e de?

Ettan levererar även på fredagar!

Publicerad 2015-06-16 12:12:22 i Allmänt,

Fredag 5 juni
Skulle egentligen haft min andra fysioträff men eftersom läkaren sa att inget går att göra och att jag inte orkar springa till Åbo en massa bara för det under sommaren så avbokade jag det helt.
Började istället dagen med att sticka till mamma för att sola, det är lätt det bästa sättet. Men så kom molnen så åkte hem tillbaka och slöade och fixade med det ena och det andra. 
På kvällen plockade jag upp Prillan och Josse och drog till Ettan. Första ordentliga fredagen de har öppet för sommaren så vi var tvugna att sticka och pröva på om det var bra. Elin och Linnea var där de också så vi joinade dem och satt och chillade en god stund innan festen tog fart så lite segt var det men kul ändå och när festandet väl drog igång, drog det igång rejält!
Dansade med Elin så gott som hela kvällen från början till slut, snackade med lite trevliga typer och tvingades nästan springa undan mindre trevliga typer, haha, bra kväll ändå!
Körde sen hem Prillan, Gösta, Kimmen och Josse. De fittades med mig när polisen råkade köra efter mig eftersom de ville att jag skulle bli stannad och de fick som de ville så fick igen en gång blåsa en fin liten nolla åt herr polismästare.. Känns som att det inte har hänt en ända gång när jag kört från Ekenäs på natten att de sett mej och inte stannat mig. Deffinitivt inte när jag har kört med Sierran min så tänker skylla lite på bilen, att det är den som lockar :D
 
Den här Pingelsommarn kommer bli underbart bra! ♥

Vilka sötnosar! ♥

Sista skoldagen!

Publicerad 2015-06-16 11:41:00 i Allmänt,

Torsdag 4 juni
Praktikserminarie och därmed sista skoldagen då äntligen! Vi startade mot Åbo halvtolv efter liten försovning haha men vi hann precis i tid till klockan ett. Litet grupparbete innan vi fick sluta rätt fort.
Då stack en helf hög av oss från klassen iväg till Cindy - en åbåt, för ett par kalla och lite uppdatering efter denhä långa tiden ifrån varann. Supermysigt!
Tillbaka i Karis tog jag mig en kvällspromenad innan sovdags.
 
Fina klasskompisar! ♥

Promenix!

Missade sista praktikdagen men mådde bättre mot eftermiddagen.

Publicerad 2015-06-16 11:33:23 i Allmänt,

Onsdag 3 juni
Sista dagen praktik innan skola sista dagarna så nu är praktiken över för denna termin. Kunde visserligen inte gå på grund av extrem mensvärk. Som tur började det släppa lite mot eftermiddagen så då blev det Jürgendejt en stund, ett varv via mamma och så träffade jag Elin i Abc. Satt och snackade länge^^
Senare på kvällen kom Ela och plocka upp mig och vi drog på kaffe. Evighetslänge sen sist så det var verkligen på tiden. Vi har pratat om det massa gånger men har inte blivit av förän nu.

Praktik och Cassodejt.

Publicerad 2015-06-16 11:30:39 i Allmänt,

Tisdag 2 juni
Nästsista praktikdagen. Efteråt blev det Cassodejt <3 Jürgen joinade oss en stund han också.
 
En sån jädra kö :O Alla ville tydligen ifrån Ekenäs, hihi.

Juni är redan här!

Publicerad 2015-06-16 11:27:10 i Allmänt,

Måndag 1 juni
Juni är här redan! Det betyder sommar men har varken sommarlov eller väder som säger sommmarlov så känns verkligen inte som juni månad.
Praktiken fortsätter även denna vecka fastän så gott som alla andra redan har sommarlov, bittert javisst men vad kan man.
Efter praktiken blev jag i varje fall på supergott humör igen genom en dejt med finpinglan min! <3 Fortsatte dessutom kvällen med ännu en finisdejt. Stack till Sandra på kvällen nämligen. Kul som alltid <3

Fest med mängder av fina!

Publicerad 2015-06-16 11:24:40 i Allmänt,

Lördag 30 maj
Kämpade mig upp och iväg på jobb till 6 då alltså. Usch. Men slutade redan tolv så dagen flöt på fort som tur. Efteråt åkte jag raka vägen till mammsen för att sola med bra musik och jordgubbar. Perfekt! På kvällen mötte jag upp Fiizen och gick till Alban där en väldigt, väldigt saknad Petra var! <3 Fy vad jag saknar henne när hon håller till på Åland så gott som hela sommaren! Även Casso, Madde, Annika och Jonne var där. Men vi gick rätt snabbt vidare till Ettan eftersom alla hade en sån jäkla dansfiilis! Vi var rädda att kön skulle gå ut till gatan eftersom det är avslutning men vi hade tur, det var bara runt tio före oss i kön så vi hade inga problem att slippa in^^ Även Ronja var där så fick äntligen träffa henne också!
Dansade loss som attan hela kvällen men alla fina <3
Skjutsade sen hem Janne, Ette och hennes syster och Simon också men det blev såndär perus nattliga filosofier med honom innan jag stack hem. Once again - Älskar mina vänner!
 
Lyxade till solandet med lite jordgubbar!

Nettes dimenssionskaffe och Alban på kvällen.

Publicerad 2015-06-16 11:15:14 i Allmänt,

Fredag 29 maj
Praktik men samma sak idag, fick sluta redan tolv eftersom handledaren skulle iväg.
Stack hem och slöa och fixa mig innan jag drog iväg till Nette på dimenssionskaffe. Stort grattis sötnos!
Några timmar gick fort där, sen körde jag henne till tåget eftersom hon skulle till Hesa och fira avslutningen. Superskoj att få träffa henne igen.
Senare plockade Casso upp mej, vi stack efter Jürgen och iväg till Alban där Prillan, Betti och Ette också var. Satt där och hade trevligt till nästan midnatt. Jobb sex på morgon lockade inte farligt mycket när jag äntligen kröp under täcket helt slut.

Bästa med att sluta tidigare är att få sola dagar som dessa.

Publicerad 2015-06-16 11:12:33 i Allmänt,

Torsdag 28 maj
Praktik men bara till ett eftersom det handledaren hade saker jag inte kunde delta i. Istället tog jag en bok jag fått för egenstudier och stack till mamma för att sola. Hoppas väder för sånt börjar hålla i sig!
På eftermiddagen träffade jag Simon också. Abc och babblade superlänge.
 
Inte ett moln!
 
Skola skulle gärna altid få se ut såhär!

Bayan med Fiizi och Serendi resten av kvällen.

Publicerad 2015-06-16 11:04:03 i Allmänt,

Onsdag 27 maj
Praktik. Drog sen till Bayan med Fiizi såfort jag slitade. Babbel och Pepsi max! <3 På kvällen mötte jag upp Prillan i Serendi, länge hann vi inte sitta innan en massa shack kom och joinade oss. Många av de som blivit klara i Axxell idag var där och firade så Gonnar och massa andra kom och snackade med oss. Vi hade skitskoj allihop där hela kvällen.
 
♥ (Bilder snodda av Fiizi).

Att vakna i skogen när alla andra sover är en smula tråkigt.

Publicerad 2015-06-16 10:16:00 i Allmänt,

Söndag 24 maj
Efter att ha varit vaken eviheter före dom andra, suttit ute och kollat omgivningen och hållit tummarna att solen skulle visa sig men nej, hörsökt underhålla mig med instagram och sånt men nej, nästan inget nät i skogen och sen legat och slöat och babblat länge när de andra äntligen vaknade så snodde jag med mig allihop, slängde av killarna i Ekenäs och tog en rejäl Prillandejt. När jag sen kört hem henne blev det hem och sova för min del, kunde inte sova inatt mer än ett par timmar, var alldeles för partypigg.
När jag orkat mig upp igen stack jag till Jürgen och satt där och babblade om Ruisrock och annat skoj. Vidare till Abc för en träff med Sandra <3
Bra söndag!
 
Vackert!

Tappade bort oss till Tenala efter Ettan.

Publicerad 2015-06-16 10:09:19 i Allmänt,

Lördag 23 maj
Jobbade från nio till stängning men sen var det dags för partaj!
Fixade mig, plockade upp Prillan och stack till Mannström på förfest^^ Hade superskoj där innan det var Ettandags. Superpartaj där också med massa skoj folk. Efter krogen ville vi ha efterfest. Vi drog med oss två ekenässnubbar och efter lite funderas var vi påväg till Åbo, haha. Detta är en av sakerna jag älskar med att vara nykter på krogen - inga begränsningr, jag kan ta mig vat jag vill när jag vill.
Men nu blev det inte så... när vi var mitt i Tenala ångrade de sig och vägrade gå med på Åbo fastän de hade rådiggat idén tidigare så det blev att vänta och köra efterfest i Tenala istället. Mysigt det också med eld i kaminen dessutom eftersom snubbarna frös haha. 
 
Pingelparty e bästa partyt♥

Läkarbesök, sola och jobb.

Publicerad 2015-06-16 09:58:17 i Allmänt,

Fredag 22 maj
Iväg till Åbo för läkarbesök igen. Ortoped denna gång och vet ni vad? Han kunde säga vad problemet var, lär ska vara rätt vanligt bland unga kvinnor sa han men finns inget att göra åt det annant än låta bli att anstränga knäna. Besöket tog inte alls länge så hann med nästa tåg hem. Stack till mammsen och solade såfort jag var tillbaka i Karis. Efter några timmar böt jag solplats. Drog nämligen vidare till Prillan och fortsatte sola där några timmar till <3
På kvällen tackade jag ja till en extratur på jobbet så spenderade kvällen på jobbet.
 
Alldeles vintervit än så länge... Men de ska de ändras på!

Stallörsdejt med Sofia.

Publicerad 2015-06-16 09:52:41 i Allmänt,

Tisdag 19 maj
Fick följa med en annan familjehandledare idag igen. En med socionomutbildning bakom sig så hon gör ännu mer det jag skulle göra i detta yrke vilket gör det superintressant. Klockan ett mötte jg upp de andra Raseborgspraktikanterna och läraren på toget i Ekenäs. Satte oss ute på ett mysigt café där och diskuterade hur praktiken nu har gått. Intressant att få höra om de andras praktikplatser nu igen. Vi hade superskönt där med strålande sol, mer skoldagar som dessa hade jag tackat ja till haha.
Efteråt blev det dejt med Fiizi, Casso satt också kvar med oss en stund och babblade, supermys!
Så körde vi med picnic i Stallörs. Älska detta väder!
Sen blev det kvällskurs i för praktiken igen innan jag fick åka hem. Snackade superlänge i telefon med Simon när jag kom hem, vi har alltid massor att prata om så det behövs ibland. 
Känns som jag säger det hela tiden men det är för att det stämmer hela tiden så: Jag har så sjukt fina vänner, älskar er allihop! <3 
Fortsatte även kvällen sen med ännu en fin, älskad vän. Serendi med Prillan nämligen <3
 
Så fint! (snodde bilden av Fiizen, hihi).

Åbo idag också.

Publicerad 2015-06-16 09:41:46 i Allmänt,

Måndag 18 maj
Tog tåget till Åbo klockan elva och iväg på läkarbesök, eller fysio närmare bestämt. Tog superlänge och hemst mycket kom han inte fram till, ingen hittar något fel på mina knän, så jobbigt att ha ont utan att veta orsaken -.-
Klar där stack jag en sväng via stan innan jag tog tåget hem igen. 
Tog en dejt med Casso på kvällen <3
 
Såg denna i HM och blev kär så den fick följa med hem.

Så var det slut på den kryssningen.

Publicerad 2015-06-16 09:31:12 i Allmänt,

Söndag 17 maj
Vi låg i hytten sjukt länge och bara slöade, sov ibland och slöade vidare. Myspys sånt! När vi orkade oss upp blev det tillfräshning, taxfreebesök och lite mat i magen. Mys ute på däck i blåsten också.
Båten var tillbaka i hamn sju. Själv hade jag tänkt stanna i Åbo över natten eftersom jag hade läkarbesök på måndagen men kände inte alls för det utan ångrade mig och stack med på roadtripen hem med Casso, Simon och Miko.
Tack finisar för en rolig kryssning!
 
Tack alla! ♥

Kryssning med finisar!

Publicerad 2015-06-16 09:26:00 i Allmänt,

Lördag 16 maj
Kryssningsdags!!!
Dagen började bra med supertaggande inför kryssingen, packade det sista och fixade mig men sen blev det kaos. Cassos plåmsare var spårlöst försvunnen... Vi sökte genom hela bilen, hela hennes hus, hela hennes pojkväns hus och började nästan lipa. Inge kul med kryssning utan id och pengar liksom... Men efter mycke tid och panik så hittades den och vi kunde dra iväg! Den lyckan, houh, kan inte förklara den ens.
Då var vi äntligen startklara. När vi kom till Åbo blev det förfest i vår lägenhet innan det bar vidare till terminalen och kryssningen började! Jag, Pernilla, Casso, Simon, Miko, Page, Cappe och Jontte.
Vi började med ett besök till taxfreen, så blev det mer förfest i hytten innan vi drog oss upp till baaren. Hade inte ätit tillräckligt och drack alldeles för mycket så riktigt många minnen har jag inte men roligt var det är jag minsann bombsäker på! <3
 


 En stor hög söta vänner, vad mer behöver man! ♥

Kompishäng heal dagen.

Publicerad 2015-06-16 09:18:30 i Allmänt,

Fredag 15 maj
Dag två ledig då alltså. Slöade hela förmiddagen men sen blev det Fiizdejt. SuperDuperAwesome var det. Babblade hur länge som helst innan hon drog vidare till Sjundeå Cup.
Träffade sen Sandra vilket var lika mys som alltid. En riktig fining hon också <3
På kvällen sen kom Jürgen hit. Vi satt och lyssnade på musik och pratade tills vi  båda höll på att somna.
Jag är så lyckligt lottad. Har så grymmt underbart fina vänner ska ni veta! <3

Långledigt.

Publicerad 2015-06-16 09:17:30 i Allmänt,

Torsdag 14 maj
Kristi himmelsfärdsdagen och därmed ledigt. Har även fredag och måndag ledig så får mig en minisemester på fem dagar. Skönt! Kollade på förspelet i väntan på nästa sesong av Paradise Hotel, skitkul, haha.
På kvällen stack jag till mammsen och hälsade på <3

Egenstudier och jobb.

Publicerad 2015-06-16 09:16:22 i Allmänt,

Onsdag 13 maj
Egenstudier idag igen. Sjukt skönt att inte behöva köra till Ekenäs alla dagar. Tre var det dags för jobb och där spenderade jag sen min kväll.
 
Mellanmål!

Tandläkarbesök igen en gång.

Publicerad 2015-06-16 09:14:23 i Allmänt,

Tisdag 12 maj
När jag vaknade hade Elin redan stuckit iväg till tåget och skolan. Jag fixade morgonmål åt mig och så blev det praktik. Men bara två och en halv timme för sen bar det av till tåget för mig också. Åbo och tandläkare lockade inte alls men måste man så måste man. Tog evighetslänge igen men nu är bråkartanden äntligen färdigfixad så hoppas verkligen det är slutkrånglat med den nu.
Såfort jag fick gå gick jag till skolan för att fixa ett skolarbete som blivit och hänge efter alldeles för länge nu. Hemma igen fixade jag det sista och fick det äntligen inskickat.
 
Helt okej utsikt från tåget ändå.

Sleepover med Elin.

Publicerad 2015-06-16 09:12:07 i Allmänt,

Måndag 11 maj
Vecka två på denna praktikplats inleddes med övertid som tusan. Stackars Prillan som jag hade stämmt träff med fick vänta över en timme. Men sen blev det raka vägen och träffa henne i varje fall <3
Så var jag bara hem via innan jag stack tillbaka till Ekenäs och till Elin och hennes nya lägenhet. Superfin! 
Vi körde sleepover party med musik, vindruvor och prat <3 Men tidig väckning gjorde att vi försökte gå och sova i någorlunda rimlig tid och det lyckades vi till och med nästan med!
 
Hon har superfint med blommor och allt!

Glad morsdag världens bästa mamma!

Publicerad 2015-06-16 09:09:53 i Allmänt,

Söndag 10 maj
Morsdag idag så vaknade redo att sticka till mammsen men hon ville bjuda på mat senare nere på stugan så hann i lugn och ro slöa och fräsha upp mig från gårdagens festande innan jag sen drog neråt mot Fagervik. Var för en gångs skull i dundergod tid så passade på att dra en sväng via träsken där. De är verkligen mina smultronställen i livet. Särskillt det ena träsket där som jag spenderat alla somrar sen barnsben. Har så otroligt många minnen därifrån med Ela <3 Det var vårt ställe, vårt element. Där trivs jag!
Efter den lilla nostalgitrippen blev det i varej fall morsdagsfiras. God mat och fin mamma. Hon ville sen ta en tupplur, underligt sätt att spendera morsdagen kanske men mammsen bestämmer idag så vi la oss alla och sov bort en timme ungefär. Jag älskar min mamma så otroligt mycket! <3
På kvällen när jag kom hem hann jag även med en liten dejt med Casso <3
 
Mitt smultronställe! ♥

Grillkväll hos Partypinglan min!

Publicerad 2015-06-16 09:06:33 i Allmänt,

Lördag 9 maj
Jobbade morgon och slutade redan kvart över ett, skönt! Hann ta en tupplur, fixa med en massa och göra mej redo för fest hur bra som helst!
Sen blev det dags för grillkväll hos Prillan med henne, Josse och Jocke. Supergod grillmat, ölspel och skratt i mängder!
Duktig och nykter som jag var körde jag sen hem Jocke innan vi drog vidare till Sebbes där massa folk var och festade. Vi lyckades efter lite kämpade locka med dem till Ettan och småningom bar det av dit. Dansade sönder oss Fiizen och jag hela natten och hade sån otrolig fiilis. Det var verkligen du och jag mot världen då hörru finis! <3
När krogen stängde blev det raka vägen hem förutom att kasta av lite fyllevänner såklart, haha!
 
Såååå jädra mycket kärlek! ♥

Superbra kväll! Tack!

Sömnig fredag.

Publicerad 2015-06-16 08:56:38 i Allmänt,

Fredag 8 maj
Praktik, vanlig dag med massa besök på mottagningen. 
Helt utmattad somnade jag supertidigt på kvällen också. En hel vecka med massvis med nytt för en alltid lite trött antar jag. Lite skämmigt att sova bort en fredagkväll må hända men det var alldeles underbart skönt.

Hangöbesök.

Publicerad 2015-06-16 08:55:33 i Allmänt,

Torsdag 7 maj
Inte heller idag kunde jag följa med min handledare så fick vara med en annan familjearbetare på förmiddagen vilket var superintressant det också. På eftermiddagen drog vi sen till Hangö på studiebesök till familjecetret där. Det funderar himla bra så det var kul att få möjlighet att besöka stället.

Pingeldag.

Publicerad 2015-06-16 08:54:43 i Allmänt,

Onsdag 6 maj
Handledaren inte på plats idag heller så min dag bestod av egenstudier med lite böcker jag fått låna. 
Sen tog jag mig i kragen för något jag mu funderat på att göra sen jag blev artton och bilen min blev min. Nämligen att skaffa en ny stereo för i bilen har varit orginalet så kasettspelare och skranglig radio... Kände att det nu var dags för en uppdatering så tog Prillan min med mig och stack och inhandlade en stereo. Nästa delemma var att få den instalerad. Pappsen min har aldrig gjort sånt så han var inte jättetaggad att fixa det så isället var Osku snäll och kom och fixa det. Den killen har stenkoll på allt såntdär så det blev gjort blixtsnabbt. Kul att snacka med honom lite också, länge sen sist.
Så stack vi vidare till Serendi Prillan och jag. Tre dejter med henne på en dag, rekordet för iår ;)
 
Min lilla skydds- och vaktenhörning vaktar nu även en ny stereo^^

Praktik och Prillandejt.

Publicerad 2015-06-16 08:46:23 i Allmänt,

Tisdag 5 maj
Min handledare var inte på plats idag så fick följa med hälsovårdaren på en hälsogranskning på en tio månader gammal sötnos på morgonen och sen delta i ett HBT-utbildningstillfälle. Bra att sånt hålls men målgruppen var kanske avsedd för lite äldre inom denna branch för själv hade jag hört så gott som allt redan många gånger om så den gav inte jättemycket men ändå - bra initsiativ att ordna sådan.
Tillbaka i Karis blev det Prillandejt <3
 
Sötast i världen juh! ♥

Picnic på bryggan.

Publicerad 2015-06-16 08:40:00 i Allmänt,

Måndag 4 maj
Första dagen på ny praktikplats. Fem veckor har jag nu alltså framför mig och det känns verkligen som att jag kommer trivas. Gör min praktik med en familjehandledare vilket är ett yrke jag skulle kunna tänka mig i framtiden så praktik här passar mig fint.
Det blev ingen mjukstart utan efter en åtta timmar lång dag skulle jag tillbaka på kvällskurs efter en och en halv timmes paus. 
Pausen spenderade jag på en brygga i hamnen i Ekenäs med finaste Fiizi. Vi körde picnic i solen. Blåste gjorde det men vi överlevde, supermysigt att sitta och snacka med filtar och lite mummsigt!
Hemma var jag först runt halvåtta så fullproppad dag kan man lugnt säga.
 
Sötnos! ♥
 
Sofia och en ordentlig sallad gör mej på rysligt gott humör!

Massa kompismys.

Publicerad 2015-06-16 08:35:13 i Allmänt,

Söndag 3 maj
Superslö mysmorgon med massa babbel innan jag äntligen orkade mig upp, iväg till bilen och vidare hem.Tog Cassodejt såfort hon hade lite tid över, älskad flicka!
Kvällen blev det ännu en sväng till Ekenäs för mys hos Elin. Musik, snack och supermys helt enkelt <3

Utgång igen!

Publicerad 2015-06-16 08:14:32 i Allmänt,

Lördag 2 maj
Tog en ordentligt lugn morgon innan jag på eftermiddagen drog till Sandra för massvis med babbel. Underbar tjej den bruden! Diskuterade utgång med henne också men vi kom fram till att Vappen kanske räckte för denna vecka men hann knappt komma hem innan Fiizen skickade att det är fest och säger hon det så är det ju så. Bara att fixa sig med andra ord och iväg mot Ekenäs. Förfest hade hon fixat hos Robban så där var satt vi i hans lusthus och hade trevligt. Kom dit nykter utan dricka för att lyckas hålla mig nykter men som ni säkert lärt er redan så är jag väldigt svag. Övernattning fixade de åt mig och likaså dricka... jag är inte såpass stark att jag då klarar av att säga nej, haha. Tog inte länge så var jag ikapp de andra för lättpåverkad är jag ju också så sen var det bara att springa till Ettan och dansa loss och prata med alla och allt!
Casso kom och partaja hon också vilket gjorde en superbra kväll ännu bättre. När vi dansat så vi knappt orkade stå på benen längre blev det sovdags och ingen efterfest för det lyckades vi inte hittade.
 
Ing partypoopers här inte! Råbra fest som vanligt! ♥

Firar första maj med glass i solen.

Publicerad 2015-06-16 08:06:57 i Allmänt,

Fredag 1 maj
Världens sötaste Casso erbjöd sig att komma och hämta från Ekenäs på morgonen så slapp hem passligt tidigt. Simon och Jontte var med de också så vi stack via Abc och fastnade liksom där hur länge som helst.
Så blev det träff med finPrillan. VI firade första maj med glass i vårsolen <3
Sen blev det träff med Simon igen också. Vi har ju alltid mängder att prata om så trevligt var det också.
 
Min finpingla! ♥

Firade Vappen med massa finisar!

Publicerad 2015-06-16 00:47:15 i Allmänt,

Torsdag 30 april
Sista praktikdagen på det här stället! Det betyder att fem hela veckor redan flygit förbi och fy jädrar vad tiden gått fort som vanligt! 
Vappen idag dessutom så fest stod självklart på agendan. Cassos place var planen och så blev det. Nykter skulle jag också ända till Ekenäs men det däremot gick inte som planerat efter att skjuts och allt fixat sig ändå så varför inte börja dricka redan där och då? Ne precis, fanns inget som hindrade. 
Vi grillade, spelade ölspel av alla de slag, snacka och hade himla skoj. Bland andra Casso, Fiizi, Prillan, Tobias, Jürgen och Simon var där, kan inte bli annat än bra då <3
Ettan levererade och vi dansade natten lång. Bra kväll!
Lite tillhörande drama hann vi med efter krogen också innan det blev efterfest hos Mannström men trökmånsana somnade en efter en så vi fick alla ge upp rätt fort och sova.
 

Min älskling!

Publicerad 2015-06-16 00:40:58 i Allmänt,

Onsdag 29 april
Praktik och raka vägen på jobb efter det. Men efter jobbet strålade hela jag av glädje för jag fick sticka och hämta finbilen min som pappa varit supergullig och fixat! <3 Min älskade lilla Sierra!
 
Hur kär kan man va i ett bilskrälle?

Praktikträff så bara halv dag praktik.

Publicerad 2015-06-16 00:39:41 i Allmänt,

Tisdag 28 april
Praktik men bara halva dagen för sen var det praktikträff med de andra praktiserande inom Raseborg så bland annat favvobrudarna - alltså Casso och Fiizen dök upp på min praktikplats eftersom vi bestämt träff där, lika läraren, Josse och Johanna :) Vi diskuterade hur praktiken gått och lite sånt, fick höra massvis med intressant om de andras praktikplatser.
Efteråt blev det Abc en stund med Casso för att babbla lite mer.
Körde hemaspa när jag kom hem och färgade bland annat ögonbrynen. Har jag inte de färgade känner jag mig som en albino utan smink så en sån enkel sak att göra typ varann månad känns inte allt för mycket för att känna mig bekväm osminkad. Tar typ tio minuter liksom. 
På kvällen stack jag och träffa Jürgen och snackade superlänge, Prillan joinade en stund hon också så det var en jäklit trevlig kväll <3

Pizza och massa kompismys.

Publicerad 2015-06-16 00:34:14 i Allmänt,

Söndag 26 april
Jag är en himla lyckad varelse... haha, hade varken rock, telefon, nycklar eller plåmsare med mig hem igår eftersom jag hade gett min narikklapp och en fin kompis som hade fått ta allt med sig hem eftersom vi inte hittade varann efter krogen, alkoholen hade påverkat mig för mycket och vi sprang hem med fart direkt med Elin eftersom vi tydligen tyckte det var en bra idé. Hela världen var ju inte det heller. Vi stack efter sakerna och vidare till Abc för pizza tyckte vi minsann vi behövde. Är ingen sucker för krabbismat men idag smakade det nog nära himmelriket!
På eftermiddagen när Elin vågade köra hem blev jag ensam men inte länge för sen blev det Prillandejt <3
När kvällen närmade sig stack jag hem till Sandra för lite babbelmys <3

Affesavslutning - självklart är vi där då!

Publicerad 2015-06-16 00:32:17 i Allmänt,

Lördag 25 april
Jobb från åtta till fyra. Så blev det raka vägen hem och fixa inför kvällen och Affesavslutning. Förfest här hos mig med Elin, Linnea, Jouni och Miia. Det blev massvis med alkohol, lite för mycket. Har yrat runt påväg till Affes eftersom jag skulle hem efter plåmsaren som jag tydligen lyckats glömma. Har pratat med random folk på vägen har jag i efterhand fått reda på och kanske även tagit cykeln på en runda, jag vet faktist inte alls haha. Kom i varje fall till Affes tillslut och röjde där. Elin och Jouni kom sen och crashade hos mig men mycket babblas hann vi inte med innan vi alla slocknade. 
 

Grattis världens bästa mamma!

Publicerad 2015-06-16 00:23:03 i Allmänt,

Tisdag 21 april
Efter praktiken kom jag hem och fixa mig och så raka vägen till mamma för att fira henne med kaffe och kaka. Grattis världens finaste mamma! 
 
Vår!
 
Denna sötnos var också på besök.

Prillan drog på kryssning, hade inte varit helt fel att va med.

Publicerad 2015-06-16 00:13:07 i Allmänt,

Måndag 20 april
Efter praktiken stack jag till Klubben med Prillan och Robu. De skulle iväg på kryssning med klassen så jag passade på att chilla med dem en stund innan det bar av. Hemma lyckades jag somna, haha, hups.
Casso kom förbi på en tobak hon också så fick babbla en stund med henne igen^^
 
Mumsmat!

Klubbenhäng med vänner.

Publicerad 2015-06-16 00:08:59 i Allmänt,

Söndag 19 april
Sov ända till halvelva vilket är en jäkla lyg för mig eftersom jag aldrig lyckas sova mycket längre än till nio dagen efter fest juh, oavsett när jag lägger mig för att sova.
Gick en promenad såfort jag stigit upp och körde med dunderfrukost igen <3 
På kvällen blev det Klubben med Casso, Simon och Jontte. Jontte stack hem och vi andra for till Klubben och mötte upp Jonne. Supersöndag igen!
 

Promenix, bananplättar och fest.

Publicerad 2015-06-16 00:07:02 i Allmänt,

Lördag 18 april
Kände mig duktig när jag vaknade så började dagen med en promenad. Sen fixade jag till en ordentlig frukost med bananplättar med Nutella, banan och hallon, underbart gott!
Efter att ha städat och fixat och chillat blev klockan förfestdax så gick iväg till Robu där Sandra och Fille också var. Roligt som tusan och det roliga fortsatte i Fé som vanligt. Superparty med dem, Prillan, Jürgen, Tiffe, Petra och massa annat kiva folk!
 
Nam!

Kompisdejter.

Publicerad 2015-06-16 00:05:10 i Allmänt,

Torsdag 16 april
Praktik. Tog en dejt med Elin när jag slutade, massor att prata om som vanligt^^ På kvällen blev det Serendi med Prillan och Jürgen. Myspys.

Morgonpromenad med finPrillan.

Publicerad 2015-06-16 00:01:44 i Allmänt,

Söndag 12 april
Såfort jag orkade mig ur sängen blev det promenix med Prillan. Första halvan var finfin men så plötsligt kom det massa regn. Vi fick far på tillbaka hem haha. På kvällen träffade jag Casso en stund också <3
 

Övertalade frisbeekompisar att joina fest!

Publicerad 2015-06-15 23:58:00 i Allmänt,

Lördag 11 april
Jobbade till klockan sex, sen blev det Prillandejt! Nöjt av solen i Abc med glass<3 Senare stack jag iväg på Frisbeegolf med Cass och Jontte. Superroligt men blev ju så mörkt så man knappt såg korgarna till sist. Under tiden passade jag också på att övertala dem att joina party så när vi spelat klart stack vi till Elin på förfest och så vidare till Fé. Lika roligt som vanligt! Men någon efterfest blev det tyvärr inte.. Hem och sova iställe bara.
 
Soligt! ♥

Superparty med massa fina! ♥

Mammsenbesök.

Publicerad 2015-06-15 23:55:00 i Allmänt,

Fredag 10 april
Praktik och mammsen hälsa på. Somnade supertidigt, så tidigt så det inte ens var lkite okej med tanke på att det var fredag.
 

Dejt hos Fiizen min.

Publicerad 2015-06-15 23:53:02 i Allmänt,

Torsdag 9 april
Praktik på dagen och på kvällen drog jag till Fiizi. Blev babbel suuuperlänge, mys som tusan!
 
Dödligt ofotogeniska nästan men usch så jag älskar den bruden! ♥

Jadå Δ

Publicerad 2015-06-15 23:48:01 i Allmänt,

Tisdag 7 april
Tillbaka på praktiken idag då. Och så Prillandejt på kvällen <3
 

Barösund en sväng med Casso.

Publicerad 2015-06-15 23:45:25 i Allmänt,

Måndag 6 april
Ännu en dag ledig från praktiken. Spenderade den med att träffa Casso. Vi stick till Barösund en sväng för att föra saker till hennes sommarstuga. Supermysigt och kul att vara där igen, åka färja igen, haha länge sen sist.
Träffade Elin på kvällen^^
 
Finis! ♥
 
Long time no see!

Söndag som den ska vara.

Publicerad 2015-06-15 23:41:04 i Allmänt,

Söndag 5 april
Vi vaknade rätt tidigt men ingen av oss orkade flytta oss ur fläcken på länge så vi låg där och chillade i ett par timmar. Så tänkte jag åka och plocka upp Prillan från efterfesten hon var på men slutade med att jag gick in och chillade med dem en stund istället. På kvällen träffade jag Sandra och skvallrade med henne en massa. 
Klubben med Casso, Jonne, Cappe och Jontte fick bli avslutet på denna söndag som var precis så som en söndag ska vara.

Tequilan drogs visst fram...

Publicerad 2015-06-15 23:39:42 i Allmänt,

Lördag 4 april
Jobb klockan sju, trevligare saker har jag råkat ut för, särskillt med tanke på att min arbetsdag var tio timmar lång, inte van med sånt men gick snabbare än jag väntat mig tack och lov. Direkt efter jobbet blev det dejt med Petra <3 Hon ränner runt jorden hela tiden känns det som och nu när praktiken börjat och jag inte ens är i Åbo längre så känns det som vi aldrig ses mer men det var supermys med ordentlig dejt nu.
Sen blev det förfest hos Mannstöm! Skulle vara nykter men han smälde tequilaflaskan framför mig och erbjöd mig soffan om jag inte skulle slippa hem så kunde ju inte motstå, kort därefter - vääääldigt kort därefter - var jag redan i långt över passligt skick men som tur var stack vi till Fé sen så jag tvingades skilja mej från tequilaflaskan... Kön var extrem men jag kom in tillslut och där var Elin också så dansade en massa med henne och hade superskoj <3 Efteråt var det lite tal om efterfester men det slutade med att vi båda stack hem till henne och sova efter massa babbel och chips i hennes soffa <3
 
Jag är en svag individ vid såna här tillfällen!

Fredag som känns som söndag.

Publicerad 2015-06-15 23:33:06 i Allmänt,

Fredag 3 april
Blev en massa morgonmys. Senare kom Casso förbi på en tobak för lite babbel och sen var klockan såpass att jag var tvungen att dra på middag med mammsen och pappsen. Hann ju inte fixa mig så bad dem vara glada att jag vill spendera tid med dem även fast jag ser ut som jag sovit en halvtimme under en gran på sin höjd haha. Sååå söta e dom och supergod mat fick jag också <3
På kvällen blev det Serendi med Prillan och Tiffe^^
 
Bäst i krabbis!

Inleder påsken med ordentlig fest!

Publicerad 2015-06-15 23:26:23 i Allmänt,

Torsdag 2 april
Praktik och raka vägen vidare på jobb efteråt, så blev lång dag men inte var den slut där! Påsken började ju så det blev fest såklart. Förfest här hos mig. Prillan, Casso, Tiffe, Jonne, Jontte, Elin, Linnea, Jouni och 3 random people så vi var en hel hög med människor. Så var det Affesdags och hade dessutom VIP så vi slapp in gratis och utan att köa, när vi var inne bjöds vi genast på skumppa. Inte illa alls! Skumppan steg snabbare än kvickt och jag blev full, klängig och glad haha.
När krogen stängde fixade Samppa efterfest så stack och fortsatte festa med massa folk, Petra, Prillan och Simon bland andra, supersskoj!
 
Min fina! ♥
 
Still dreamteam juh! ♥

Folk!

Träffa vänner.

Publicerad 2015-06-15 23:21:22 i Allmänt,

Onsdag 1 april
Efter praktiken stack jag och träffa Casso. Fick en superintressant update om hennes praktik, jädrar vad händelserikt hon har haft, min praktik är inte händelserik över huvud taget i jämförelse haha.
Träffade senare också Elin och babblade länge med henne^^

Prillandejt.

Publicerad 2015-06-15 23:20:33 i Allmänt,

Tisdag 31 mars
Praktik dag två och somnade igen när jag kom hem. Men blev i varje fall en trevlig Prillandejt på kvällen <3

Första praktikdagen.

Publicerad 2015-06-15 23:19:14 i Allmänt,

Måndag 30 mars
Första dagen på praktiken idag. Skönt att inte behöva gå till skolan på en stund. Min praktikplats är en dagverksamhet för äldre. Handlar om att hålla aktiviteter för dem och sånt. Såhär efter första dagen var jag dödstrött när jag kom hem. Tog en tupplur och orkade inte med något vettigt på hela dagen.

Hesaäventyr och Fé.

Publicerad 2015-06-15 23:17:36 i Allmänt,

Lördag 28 mars
Cyklade hem lite efter tio efter alldeles för lite sömn och så kom mamma hit för att få hjälp med datorn, haha, stackars söta mamma fick stå ut med mina korta nerver vilket aldrig är allt för bra i samband med hennes datorkunskaper haha. 
Senare träffade jag Casso innan Prillan kom och hämta mig för vi skulle ta en trip till Hesa och hämta lite Axel och hans kompis. Hann sitta och babbla i ABC en stund innan det blev dags att dra dit. Påväg hem bestämde vi oss för att vi nog skulle orka med Fé ändå trots gårdagens fest och knappt någon sömn på det. Roligt hade vi men sista timmen var jag nog alldeles för trött särskillt som nykter, hade jag druckit hade det nog gått vägen men nykter så nej... Drack en cola och fick lite ork tillbaka men den blev det nog raka vägen hem när det stängde.

Partyfredag och random efterfest.

Publicerad 2015-06-15 23:15:17 i Allmänt,

Fredag 27 mars
Det blev slö dag men ordentligt jäkla fredasparty sen!
Började sakta förbereda, städa undan för att tegdas ha folk hit och fixa mej. Simon och Miko kom här via på tobak innan de stack vidare. Casso och Jontte kom hit på förfest, drack nästan passligt och hade superskoj. Så var det dags att gå till Affes. Dansade och hade en superkväll. Texta alla tyckte jag var en bra idé också haha. Så gick jag hem och böt till myskläder men ville inte sova, ville efterfesta så under alkoholens påverkan tyckte jag att det var en superbra idé att söka fram cykeln och cykla iväg till en halvrandom efterfest. Roligt med random juh.
 
 Partyyy! 
 
Älskar bilden och bruden! ♥

Lite skola och kompishäng.

Publicerad 2015-06-15 23:03:53 i Allmänt,

Torsdag 26 mars
Skola hela dagen innan jag kom hem och packade lite mer som ska hem under sommarne. Tog sen tåget hem tillsammans med Casso och hemma drog jag till Serendi med Prillan en stund. Senare stack vi vidare till Klubben dit Tiffe också joinade. Snack, chill och biljard!
 
Vi fick rita denna snygging på timmen ida!

Kämppismys!

Publicerad 2015-06-15 23:00:39 i Allmänt,

Onsdag 25 mars
Ända skolan för dagen bestod av en grupptent. Perfekt med grupptenter juh, en uppgift och massa folk. Kvällen bestod av Petrababbel hur länge som helst. Jag har världens bästa kämppis! <3
 
Petrababbel med benen i vädret går också!

Jobb innan Åbo kallade.

Publicerad 2015-06-15 22:57:00 i Allmänt,

Tisdag 24 mars
Började även idag dagen med en halvtimmes joggingtur. Sen iväg på jobb klockan tio. När jag slutade stack jag raka vägen till tåget och iväg till Åbo. Vi hade en gulisträff inplanerad men ingen kom så vi stod en stund och väntade men gick sen hem.
 
 Tågmellanmål.

Joggingtur och Prillandejt.

Publicerad 2015-06-15 22:46:00 i Allmänt,

Måndag 23 mars
Började dagen med lite träning i form av en halvtimmes joggingtur. Annars var det mest slöas hela dagen, förutom att jag klippte mammas hår också, haha, ingen av oss orkar gå till frissan så vi klipper varandras hår eller våra egna hela tiden och bra går det också tycker jag!
Avslutade dagen med en Prillandejt i Serendi <3
 
Morgonmål!
 
Favvispinglan!

Morgonmys med finpinglan min.

Publicerad 2015-06-15 22:42:12 i Allmänt,

Söndag 22 mars
När vi småningom vaknade började folk grilla korv till morgonmål, usch! Vi chillade där en god stund innan jag körde hem Prillan och kom hem och sov vidare. Kände att lite mer än två timmars sömn nog kanske skulle behövas. På kvällen drog jag till pappa och hälsade på, även mamma var där så fick umgås med dem båda samtidigt^^ Efteråt drog jag på kaffe med Elin också <3
 
Trött dendä pinglan min!  Mys! ♥

Badtunna tills solen steg upp.

Publicerad 2015-06-15 22:34:00 i Allmänt,

Lördag 21 mars
Jobb igen. Slutade halvtre och stack iväg på kaffe med Casso <3 Mammsen kom hem och hälsa på en sväng också innan jag stack till Prillan för lite festfixas. Vi stack till Ranta på förfest där Mannström och Staffan och massa annat folk också var. Badtunna hade de också fixat men vi skulle ju till krogen så det blev inget badtunnebadas för oss ännu.
Så blev det dags att dra till krogen. Vi mötte upp Sandra och drog till Fé. Dansade och hade superkul tills stängning men sen blev det dags att dra tillbaka till Rantas och nu blev det direkt även badtunna för oss! Så skönt att sitta i varmt vatten när luften är kall. Där satt vi och babblade i många timmar tills solen började stiga upp. Såfort alla duschat så slocknade hela huset bums.
 

Prillandejt i solen.

Publicerad 2015-06-14 08:52:34 i Allmänt,

Onsdag 18 mars
Hade en slö morgon, packade ner massa saker och kämpade mig sen till tågstation, kände mig som en packåsna, fyfan så tungt det var! Fick gå via posten dessutom för att posta tillbaka ett par skor som kommit från Sportamore eftersom de tyvärr var för små. På stationen väntade sen Prillan på mig så fick träffa henne direkt. Massa babbel <3
 
Wow!

Förkyld.

Publicerad 2015-06-14 08:01:49 i Allmänt,

Tisdag 17 tisdag
Tog lunchdejt med Alexandra innan skolan. Förkylningen hälsar på så blev inget tränat heller, spenderade lite tid med att gå runt på stan istället, kollade runt i massa butiker.

Stötte på kusin.

Publicerad 2015-06-14 08:00:57 i Allmänt,

Måndag 16 mars
Tog tåget till Åbo efter att ha träffat på kusin min på tågstationen och babblat en stund. Skolan bestod av bara en lektion så inte farligt alls. Såg att jag tydligen slagit mej blå under lördagens festligheter men det har jag inte kännt. Man märker inte sånt när man har roligt, haha.
 
 

Söndag med jobb och kompishäng.

Publicerad 2015-06-14 07:58:20 i Allmänt,

Söndag 15 mars
Jobbade tolv till sex men dagen gick fort. Träffade sen Prillan och efter en stund joinade även Jürgen så vi hade superskoj, hihi. Senare träffade jag också Ela en stund innan det var dags att dra hem för att sova.
 
 

Fest med mina fina.

Publicerad 2015-06-14 07:57:19 i Allmänt,

Lördag 14 mars
Började morgonen med en halvtimmes springtur, hem och duscha och slänga i mig morgonmål och så iväg på jobb. Jobbade till klockan sex men sen blev det party! Prillan kom hit så vi borjad med Melodifestivalenkollas, vi måste ju kolla in Samir och Victor förfan. När vi sett dem och fixat oss festredo drog vi till Ekenäs och till Mannström på ordentlig förfest! 
Småningom vidare till Fé för att dansa loss natten lång, jädra kul som vanligt! Efterfest körde vi även det hos Mannström men alla började somna så drog med mej Prillan och stack hem tillslut haha.
 
Riktiga finvänner didär! ♥

Mammas mat, finPrillan och glass.

Publicerad 2015-06-14 07:53:43 i Allmänt,

Fredag 13 mars
Stack till mamma för att äta, så skönt att inte behöva laga mat själv och mammsen kan det där med mat dessutom. Mums!
Hann bli en träff med Prillan där mot kvällen sen också.
 
Lite för gott detdär ♥

Tandläkare är inte kul.

Publicerad 2015-06-14 07:51:58 i Allmänt,

Torsdag 12 mars
Hade tandläkartid på morgonen, fy fan.. Hatar tandläkare... Men det gick bra och så gick jag vidare till gymmet för träning.
På kvällen bar det av mot Karis med Petra.

Skolarbete och slöas.

Publicerad 2015-06-14 07:45:33 i Allmänt,

Onsdag 11 mars
Stort mogronmål innan jag drog till skolan för att fixa skolarbete. Tillslut fick jag det äntligen inskickat.Träning på kvällen sen och förutom det bara slöas.
 
 

Studiebesök och babbel med finkämpisen min.

Publicerad 2015-06-14 07:43:43 i Allmänt,

Tisdag 10 mars
Studiebesök till Daisy Laidies, intressant ställe. För invandrare för att hjälpa dem komma in i samhället, de får hjälp med att lära sig språket, fylla i pappersarbete och lära sig laga mat tillexemple. Det är nästan ett ställe jag skulle kunna tänka mej att jobba med i framtiden, i varje fall för en tid, inte hela livet.
Kvällen blev det träning och snack med Petra.
 
Bra start på morgonen med te, grape och sol.

Lyx hos mammsen.

Publicerad 2015-06-14 07:37:00 i Allmänt,

Måndag 9 mars
Hade jobb till halvtre. Och vilket väder sen. Soligt och skönt! Så jag stack till mamma och satt ute i solen en god stund. Söt som hon är mammsen min så hämtade hon ut mat och mej, lyxigt liv, haha.
 
Det börjar bli vår!

Kvinnodag och massa kompisdejter.

Publicerad 2015-06-13 09:44:54 i Allmänt,

Söndag 8 mars
Kvinnodag idag så grattis brudar!
En maaassa träffar denna söndag. Stack först och hämtade Pinglan från Ekenäs och så blev det snack med henne en god stund. Sen träffade jag Simon. Mammsen kom och hälsa på senare men hann inte länge för gick sen till Sandra för mera babbel. På kvällen träffade jag Ela. Helt slut efter allt detta såhär dagen efter dessutom men sjukt kul ändå. Har så sjukt fina vänner <3
 
Abc bjussade ros till alla kvinnor!
 
Hahahah! ♥

Superlördag igen en gång!

Publicerad 2015-06-13 09:35:00 i Allmänt,

Lördag 7 mars
Stack på en springtur på morgonen. Så blev det dejt med Lotta på dagen, en söt och söndrig Lotta som hade varit på dunderpartaj haha. 
Och i vanlig ordning så är de ju fest på lördag så blev förfest hos mej sen. Prillan, Lotta, Simon, Cappe, Jontte och Josse. Sen blev det Fé för oss brudar medan snubbarna drog till Affes.Sjukt rolig kväll!
Sen blev det efterfest också med Prillan, Lotta, Mannstöm och annat fint folk ♥
 
Syntes i varje fall haha!
 
 


Min partypingla!
 
Eeeefteeeefeeest!

Träning och hemfärd.

Publicerad 2015-06-13 09:27:31 i Allmänt,

Fredag 6 mars
Stack till skolan och skrev klar en bokressencion och skickade in den. Stack och tränade och såfort jag duschat och packat ihop lite saker och stack till tåget till Karis. 
 

Kaffe med Alexandra.

Publicerad 2015-06-13 09:25:15 i Allmänt,

Torsdag 5 mars
Sista skoldagen för veckan med presentation av grupparbetena och arbetande inom missbruk som vi fick ställa frågor till. På kvällen drog jag på kaffe med Alexandra. Det var som vanligt superkul och vi hade massor att prata om som vanligt.
 
Vackert i Åbo!
 
Vacker vän!

Kaffe med kompis och träning.

Publicerad 2015-06-13 09:19:46 i Allmänt,

Onsdag 4 mars
Dag två med grupparbete, i fixade klart det rätt fort så hade inte farligt länge skola. Stack på kaffe med Silvester på ett skitmysigt café vid ån. Stack direkt och träna när vi hade fikat klart. BodyCombat och 30 minuter mage och bröst. 
På kvällen blev det snackas med Petra i soffan hela kvällen <3

Springrunda för en gång skull.

Publicerad 2015-06-13 09:18:36 i Allmänt,

Tisdag 3 mars
Grupparbete hela dagen, vi hade först en idé men böt sen idé helt så vi onödade en massa ti på det tyvärr men sen kom vi äntligen igång ordentligt och började fixa.
Kvällen gick åt till att slöa och gå och träna. BodyInterval och så drog jag på en 20 minuters springtur utan att få farligt ont i knäna, sjukt skönt!
 

Intressant föreläsning.

Publicerad 2015-06-13 09:17:20 i Allmänt,

Måndag 2 mars
Temavecka nummer två startade. Denna veckas tema är missbruk. Superintressant gästföreläsning där tre tidigare missbrukare kom och berättade för oss om sitt liv, sina upplevelser och livsstoryn helt enkelt. Alltid intressantast att höra om såntdär liksom innefrån istället för att lyssna på någon som pratar teori.
På kvällen stack jag sen för att träna. Blev en timme BodyCombat och 30 minuter muskler på det. 

Har sprungit runt med finisar hela dagen.

Publicerad 2015-06-13 09:14:17 i Allmänt,

Söndag 1 mars
En bra söndag! Träffade Prillan, fick mamma på besök, drog senare på kaffe med Jürgen och på kvällen kom Casso, Jonne och Jontte förbi på tobak.
 
Inte farlit fotogeniska kanske men fyy vad jag råälskar denna brud! ♥

Superparty och desperat sökande efter efterfest.

Publicerad 2015-06-13 09:09:04 i Allmänt,

Lördag 28 februari
Jobb till klockan sex, stack sen direkt till mamma för att äta. Supermys.
Så var det att dra hem och fixa sig för Fé med finFiizen min väntade. Superroligt hade vi och efteråt blev det lite fortsatt fest med Lotta, Ida och ett par snubbar. Vi drog runt både hit och dit men alla bara gick och sova överallt och en efter en droppade av så tillslut var vi bara tre kvar. Ja så... efter mycket kämpande för att hitta nattugglor gav vi tillslut upp och stack hem. 
Tack brudar! <3

Fina vänner!

Publicerad 2015-06-13 09:03:52 i Allmänt,

Torsdag 26 februari
Seminarie halvelva till halvtvå sen stack vi till Karis Fiizen och jag. Mys med sällskap i tåget igen. Och en dejt på samma gång ju, babbel hela vägen.
I Karis plockade Pinglan min upp mig och vi drog till Abc. Satt där en god stund men så for vi båda hem. Orkade nada resten av kvällen. Låg bara och slöade framför datorn med glass och serier.
 
Skola är skoj om man har fina vänner ♥

Ingen utlandspraktik men ska nog hinna resa ändå.

Publicerad 2015-06-13 08:54:17 i Allmänt,

I söndag åker alltså Ronja och Marre iväg till Danmark och i måndag åker några andra som också gör sin praktik utomlands iväg. Själv hade jag ju planer på praktik i Tanzania som jag funderade på i somrast men inte blev till något eftersom Ebolan skrämde och ingen ville heller följa med på grund av den. Harmar som fan för jösses vilken upplevelse det hade varit och harmar lika så att jag inte sökte annanstans, ångrar det litegrann nu. Fast jag bara skulle sökt till Sverige eller något men för upplevelsens skull hade det varit perfekt. Nu sitter jag i Finland och är stuck här, känns förvånansvärt bra det också nog i och för sig. Har mängder av planer och mängder av fina vänner som jag mer än gärna spenderar våren med så egentligen klagar jag inte för jag ska resa och jag ska uppleva, det kan ni ge er fan på. Jag kommer nog att hinna med det också, ska bara få studierna undan först!
 

Avskedsmiddag för brudarna.

Publicerad 2015-06-13 08:50:13 i Allmänt,

Onsdag 25 februari
Grupparbete hela dagen men vi bestämde att träffas tolv så sen skrev vi lite info, filmade materialet till filmen och jobbade lite vidare med information innan vi stack hem.
Fortfarande sjuk så låg mest under täcket. Fixade skolarbete lite men väldigt lite och sen blev det att fixa sig och iväg för att träffa några från klassen. Vi hade avskedsmiddag för Ronja, Marre och Heddi som åker på praktik utomlands nu i slutet av veckan. Nått ställe med chiken wings som  huvudtema vlket inte alls är typen av mat som jag gillar. Franskis, lökringar, wings och sånt, usch! Så blev bara franskis för mej. Men hade så sjukt skoj med allihopa, vi satt där i flera timmar och babblade ♥
Så blev klockan hemdags så vi gick in till stan igen om hem. Mer skolarbete, tro det eller ej, innan sova.
 

Har äntligen fått praktikplats fixad!

Publicerad 2015-06-13 08:38:26 i Allmänt,

Tisdag 24 februari
Skola med en intressant föreläsning med en man som var rom. Jag tror att de flesta av oss har fördomar eller i varje fall felaktiga bilder av romer så även jag så det var väldigt intressant att höra om kulturen från hans synvinkel och få en bild innifrån kulturen istället för sedd utifrån.
Senare fick vi börja med grupparbete, vi bestämde oss för att fixa ihop en film, planerade lite och så gick vi hem. Ringde igen praktikplats men ingen ansvarig var längre på de två ställen jag ringde. Angstade över att ännu inte ha en praktikplats och tänkte trästa mej med shopping för det hjälper alltid så vandrade iväg till Manhattan loppiset och fyndade litegrann. Fick dessutom en promenad på samma gång för lät bli att träna eftersom både hostan och snuvan är på besök.
På kvällen ringde hon från ena praktikplatsen och sa att jag var välkommen! Ni kan kanske förstå min lycka, typ svävade runt på moln seriöst! Äntligenäntligenäntligen är det fixat.
Fick direkt lite motivation till skolarbete tillbaka så fixade lite smått, snackade massa med Petra och så blev det sovdags.
 
Firade praktikplatsen med lite vindruvor ♥

Mer praktiksök, träning och Petrasnack.

Publicerad 2015-06-13 08:36:04 i Allmänt,

Måndag 23 februari
Temavecka om multikulturellt arbete började. En föreläsning om mångkulturallitet och rasism, intressant men allt för mycket focus på muslimer enligt mig och föreläsaren hade allmänt en negativ inställning. En åsikt han hade var att ingen invandrare/flykting kommer att tycka om oss som jobbar med att ta emot och hjälpa dem och också att ungdomarna inte klarar av att passa in i vårt samhälle eftersom de inte har en "ungdomskultur" på samma vis som vi har. I många kulturer går man direkt från barn till vuxen. Sjukt negativ i varje fall vilket gjord att intresset att lyssna dog helt.
På eftermiddagen började vi med veckans grupparbete. Satt i en evighet och fundrade och planerade innan vi kom på en idé men sen gick vi äntligen hem. 
Ringde runt angående praktik men ingen var på plats så inget napp nu heller. 
På kvällen stack jag iväg för att träna. BodyCombat och en halvtimmes bröstpass. Hem i duschen och babbel med Petra innan sovdags.
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela