theblueeyedmermaid.blogg.se

Varit och träffat awesome tjej i huvudstaden.

Publicerad 2013-04-24 16:41:00 i Allmänt,

Tisdag 16 april
Heldag i huvudstaden. Började med att gå runt och shoppa lite. Träffade sen Angeline. Vi gick på café, satt och drack smootie och jädrars vilken supertrevlit typ hon är! Vi snackade om precis allt mellan himmel och jord och hade verkligen skitkul. Så även när vi gick runt för mera shopping. Tankande sen med lite mer energi i McDonalds, lite mer shopping men började få rejält trötta fötter och tåget skulle strax komma så vi skiljdes åt men ska deffinitivt träffa den bruden igen.
Skyndade iväg till tåget och genomled en relativt tråkig tågresa eftersom min mobil redan hade dött. Såfort det dessutom försenade tåget anlände till Karis fick jag skynda som fasen iväg till Sisu Arena eftersom jag skulle kolla när en arbetskamrat spelade handboll. Skulle med Pernilla men var så sen så hon hade redan stuckit å hittade Madde när jag äntligen slapp in så satt med henne.
Det var min första handbollsmatch någonsin så tog lite tid att förstå hur det fungerade men väldigt roligt att kolla på var det i varje fall.
Hem och snacka med folk, tänkte sen kolla film men såg inte långt innan jag inte orkade mer utan sov istället.
 
 
Denna söta tjej var jag och träffade och väntar redan tills nästa gång jag får träffa henne! (bild snodd av henne själv).

Skyr vanilj.

Publicerad 2013-04-16 07:51:19 i Allmänt,

Att blogga är superbra underhållning när man sitter och tråkar i ett tåg men att äta morgonmål fungerar riktit bra de också!

Film och glass.

Publicerad 2013-04-16 07:33:03 i Allmänt,

Måndag 15 april
Tidig väckning och iväg på jobb. Dagen gick fort. Slutade och vandrade runt lite hit och dit. Köpte sen glass och kom hem. Kollade filmen Kyss mig med glass och helvete så gott det var. Magnums nya stora burk.
Började se en annan film men somnade. Sov inte länge men fick absolut inget annat gjort heller på hela kvällen. Bara slöa. Sen var det gonatt.

Inte mycket sömn.

Publicerad 2013-04-16 07:26:03 i Allmänt,

Söndag 14 april
Efter två timmar sovit var det bara att stiga upp, dra på sig kläder och iväg på möte. Fick skjuts av söta pernilla som var ungefär precis dödstrött stackarn. Vi hade faktist rätt roligt på mötet med allt vi pratade om.
När det var slut kom jag hem och städade medan jag väntade på att butiken skulle öppna så jag kunde hämta min efterlämnade telefon. Det blev ett kärt återseende.
Hem och städa klart, slöa och snackade med folk. Slumrade till ett varv och drömde då helt sjuka drömmar.  Typ som om jag halucinerade. En rosa nallekanin blev bara större och större och kom över mig, känslan av itritation var då densamma som mot påträngande gubbar en utekväll. Kaninen äcklade mig men skrämde mig inte haha!
Stack sen på kaffe med Jenny.  Satt ute i solen och njöt. Senare kom även Pernilla dit.  Snack och sen hem. Sov tidigt.

Full partyfiilis.

Publicerad 2013-04-14 12:26:50 i Allmänt,

Lördag 13 april
Jobba klockan nio och nio timmar framåt, inget jag såg fram emot särskillt inte eftersom jag varit sjuk men energi börjar nog ta sig tillbaka och dagen löpte på i god fart. Blev stressigt när vi skulle hem så lyckades duktigt nog glömma mobilen på jobbet. Att leva nästan ett dygn utan telefon var inte det lättaste särskill inte att fungera som halvkusk en lördag men det gick.
Hem och duschade och fixade mig, chillade en stund. Sen till Abc med Pernilla var tanken men väl där kom hon inrusande och hämtade mig för då skulle fyllon köras, skojskoj. Hem till henne och fixa oss klara och byta om. Körde med shorts, älskar det! Längtar bara me och mer till sommaren^^
Så småningom bar det av till nox. Vi dansade, snacka med folk, dansade mer och så ennu lite till. Plötsligt ville vänner i grannstaden som var ute och festade där också komma till Nox så stack iväg efter dom efter att ha övertalat potsarna. Tillbaka och dansa och prata med mer folk, dansa, dansa dansa och dansa! Hade fiilis upp i skyarna trots nykterheten. Asbra kväll och träffade mängder av roliga människor!
Efteråt körde jag på lite folk och sen hem och sova i väntan på möte sisådär två timmar senare så böhövde den lilla sömn jag hann med.
Tack alla fina människor<3
Tumblr_ml8629z4y51s4xym1o1_400_large
That's what we did last night!

En fredag med jobb och jordgubbar.

Publicerad 2013-04-12 22:30:16 i Allmänt,

Kämpade mig igenom arbetsdagen med inte mycket energi men så länge jag inte behövde tänka gick det bra. Superskönt att få komma hem och krypa ner under täcket var det i varje fall. Jordgubbar för att fira fredag. Nam.
Imorgon bitti jobb igen och jobbar hela dagen så ska strax sova.
 

Ska försöka orka jobba.

Publicerad 2013-04-12 12:18:00 i Allmänt,

Fredag 12 april
Sov länge och försöker nu få i mig lite näring så jag ska orka jobba ikväll... Borde kanske egentligen stanna hemma men känner mej helt okej och detta är en annans tur jag lovat ta så om jag inte jobbar faller den tillbaka på honom och han hamnar jobba men han har annat så ska försöka orka endå.
 
Min söta mamma kokade blåbärssoppa till mig<3

Orkeslös, halvdöd... Sjuk.

Publicerad 2013-04-12 12:12:19 i Allmänt,

Vaknade plötsligt med illamående vilket var underligt eftersom jag inte druckit en droppe alkohol eftersom jag körde, dessutom brukar jag annars heller inte spy av krabbis men... Istället trodde jag att jag hade ätit något olämpligt men det visade sig vara spysjuka så låg deckad precis hela dagen, kvällen och natten och orkade knappt lyfta huvudet från kudden...
Det förklararar i varje fall varför jag varit så trött de senaste dagarna men trodde det var över efter att jag fått sovit ordentligt igår men tydligen inte. Det förklarar också varför jag hade frusit hela morgonen men trodde det berodde på sömnbristen, tydligen inte det heller.
 

Uppe hela natten.

Publicerad 2013-04-12 12:05:00 i Allmänt,

Torsdag 11 april
Hade superrolig natt och morgon med Cappe. Han trodde sig börja skolan åtta så han tänkte att han inte skulle sova alls innan dess men såg sen att han började ennu senare men då hade vi rean varit vakna tills dess så istället blev det mer sittas i shell i fem evighetet och snackade, sen kruis och gå till butiken och köpa morgonmål som vi sen satt och åt i solen. Var så övertrött så allt bara blev ennu roligare. Underbart med vänner an kan prata om precis allt med<3
Så äntligen hem och sova!
Hihi, tack^^

Dansa en onsdag.

Publicerad 2013-04-12 11:52:25 i Allmänt,

Onsdag 10 april
Sov länge, duschade sen och fixade mig för jobb. Jobbade till åtta och åkte sen och träffade Cappe i Abc. Pernilla kom och ville ha med mig till Santa Fé så vi bestämmde att jag skulle köra. Hem en sväng innan jag körde efter henne och iväg till en förfest hos hennes klasskompis. När vi väl kom till Fé var det bara fyra människor där på övre våningen, trotsade det och dansade ändå en stund men gav fort upp och stack istället till Kårken (en festlokal i Ekenäs). Övertalade Cappe att komma dit så de gjorde han. Vi dansade allihop halva natten. Jag körde sen hem lite männsikor och jag och Pernilla åkte till Shell och mötte upp Cappe där. Hon åt en panini och jag har seriöst aldrig varit med om en långsaare äten panini i hela mitt liv haha :D
Klockan var kanske fem när vi körde hem henne och kom sen tillbaka och satt och snackade ennu mer.

Försöker samla energi.

Publicerad 2013-04-12 11:22:00 i Allmänt,

Tisdag 9 april
Vaknade tidigt och stack ut på stan och gick runt. Mysigt och bara gå runt. itt på dagen ungefär satt jag med Pernilla i Abc och åt glass ute i solen. Underbart. Snartsnartsnart kan man äntligen börja gå runt i tunnare kläder.
Var totalt energilös precis som de senaste dagarna vilket också är orsaken till att det är så dött här. Försökte bota detta genom att ligga nerkurad under täcket och kolla filmen ten inch hero och sova tidigt.
 
Bra  film om fyra ungdomar som jobbar i ett café. Endel av storyna intressantare än andra men klart sevärd ändå.

Måndagsfilmer.

Publicerad 2013-04-10 12:07:20 i Allmänt,

Filmerna jag såg var Keith och Awaken båda väldigt bra:
File:Keith2006.jpg
Filmen Keith hadlar om den populära flickan som börjar umgås med den han dom inte bryr sej, han som är galen, lite av en badboy.  Dom faller för varann men han förösker stöta bort henne, hon käpar och får tillslut reda på varför han är som han är. Ingen happy ending precis utan sorglig, vacker, trgisk och fin. Älskade den.
 
http://coreyconnection.com/gallery/albums/userpics/10001/AwakenPoster.jpg
Filmen Awaken handlar om en singel man som aldrig vågar ta chansen.  Han jobbar i ett café, en kvinna kommer in och de blir intresserade av varann n han avfärdar henne, när hon går ut drabbas hon av olycka och dör. Han kan inte glömma henne utan tar reda på allt han kan om henne. Han börjar drömma om henne och i drömmen inleder de en relation och är lyckliga. Inte bästa filen jag sett men klassisk kärlekshistoria med en liten tvist.

Massa film.

Publicerad 2013-04-10 11:57:38 i Allmänt,

Måndag 8 april
Drog till jobbet till halv tio och jobbade mig igenom dagen. Hem och slöa hela kvällen med filmer. Mysigt. Så ringde Pernilla och ville ha mig på kaffe så vi drog till Abc och satt och snackade. Hem och sova efter det bara.
 

En söndag precis som den ska vara.

Publicerad 2013-04-09 08:28:49 i Allmänt,

Söndag 7 april
Pernilla kom hit och chillade en stund och vi diskuterde gårdagen och allt va den hade innefattat. Väldigt intressant och jag kan inte låta bli att tycka all drama är underhållande när det egentligen inte är drama alls men folk drar allt till sin spets och överdriver, haha.
När hon stack blev det sen inte alls film utan kollade Friends och lite annorlunda incidenter. Stack på tobak med Cappe och sen hem. Massa snack halva natten sen ennu. Superslö dag men det är precis så söndagar ska vara så bra dag.
 

Söndagsmys med film.

Publicerad 2013-04-07 14:17:36 i Allmänt,

Myser skiten ur denna söndag. Kollar filmen Brave och väntar på att få besök av Pernilla. Skojigt och senare blir det mer film. Visst är det underbart med lata dagar.

Se den, den är superbra, älskar!

Godmorgon med sen frukost.

Publicerad 2013-04-07 13:12:51 i Allmänt,

Har legt och slöat i sängen hela morgonen för vaknade förvånansvårt tidigt. Hade bara hunnit sova ungefär fyra timmar men kunde omöjligt somna om så fick bli så. Drack mängder med vatten och mös för fulla muggar. Så när jag äntligen orkade dra mig ur sängen fixade jag frukost. Favorit teet och mackor med ost, tomat och purjo. Supergott!

Bilar på ryggen.

Publicerad 2013-04-07 12:55:00 i Allmänt,

Förfestade med finaste bruden igår. Först hemma hos mej och sen drog vi till en annan förfest. Chillade där en stund innan vi gick till nox. Kvällen var fylld med dansas och hade väldigt roligt. När det var slut var det hem och sova som gällde men lite snackas med trevligt folk innan dess.
 
Världens sötaste plåster fick pryda min rygg haha! Hoppas såret läker lite extra sanbbt bara för detdär^^

Träningsvärk och rännas på stan.

Publicerad 2013-04-06 20:52:18 i Allmänt,

Lördag 6 april
Vaknade vid tio, steg upp och drog direkt ut på stan och kollad. Fyndade en del trevligt faktiskt. Så började de flesta affärer stänga ett par timmar in på eftermiddagen så kom hem igen. Åt lite supergod kyckling och stack sen ut på en springrunda. Mina sätes- och lårmuskler är assjuka efter gårdagens träning efter som jag använde vikter vilket jag aldrig brukar göra. Visst kändes det för varje steg jag sprang men så illa var det inte, däremot undrar jag hurdan träningsvärk jag kommer vakna med efter ännu denna joggingtur och dessutom allt dansas som kommer bli av ikväll haha usch, men så värt det!
Sprang i bara tröja och med solen mot huden, underbart.
Hem och duscha och fixa mig. Sitter för tillfället med klädkris och kan inte alls bestämma mej för vad jag ska ha på ikväll men Pernilla är strax här så hon får lov att fungera klädråd.
 
 

Smoothie på päron, apelisn, kiwi och banan.

Publicerad 2013-04-05 23:30:24 i Allmänt,

Fredag 5 april
Jobbade, handlade, kom hem, gjorde supergod smoothie, snackade med folk, ska sova. Min dag i korthet. Planer inhiberade och fick stå över förslag för har ingen energi igen en gång men det ska samlas nu - Gonatt!
 
Päron, apelsin, kiwi och banan. Inte tokig alls.

One day closer.

Publicerad 2013-04-05 12:04:00 i Allmänt,

Drog träningspass här hemma idag, orkade inte ut och springa då det fortfarande var rätt kallt och kunde inte vänta för skulle då inte hunnit duscha och fixa mig innan jobbet men det gick ju såhär också. Cardioboxning tio minuter och nått annat tiominuterspass med vikter som också gick på tio minuter och efter det ytterligare lite övningar och så tänja.
Så tog jag massa underliga bilder haha och åt en supergod macka. Knäckebröd med grynost och banan, nam!
Nu drar jag på jobb.


"If you work out 5 times per week for 1 hour, you will work out 20 hours per month. That is less then one day. So are you ready to sacrifice one day per month for the body of your dreams?"
Når inte upp till fem gånger men det är lite av mitt mål.

Tillfällig header.

Publicerad 2013-04-05 08:34:15 i Allmänt,

Gjorde header på ungefär fem minuter, en väldigt tillfällig sådan men kände att det var på tiden för en egen nu men hinner inte lägga tid på det just nu plus att jag ska få hjälp med designen så småningom tror och hoppas jag i varje fall så väntar med spänning på det istället.

Mys en vanlig fredagsmorgon.

Publicerad 2013-04-05 08:03:00 i Allmänt,

Mysmorgon innan det blir jobb senare. (Blåmärket på låren är sedan påskfirandet... kombinationen av att folk buffas och att man inte alls har full kontroll över sina rörelser kan sluta sådär nämligen haha). Älskar för övrigt mina pyjamasshorts, så söta juh.

Nytt nagellack från Seppälä - Jolly Jewels.

Publicerad 2013-04-04 23:56:32 i Allmänt,

Var tvungen att testa mitt nya lack. Tycker i allmänhet naglar ska ha enkel design och inte massa småkrams, plickar och filurer men gillar faktiskt detta mycket. Dock kommer det inte vara särskilt fint mer imorgon kväll eftersom jag har jobb och en nackdel med kassajobbet är att naglar och händer tar jobbigt mycket skada. Men det är sådana småsaker man bara får stå ut med här i livet.

Nya trosor från Gina Tricot.

Publicerad 2013-04-04 23:41:59 i Allmänt,

En stor fluffig halsduk, ett par gröna jeans, vantar, svarta solglasögon, massa trosor (älskar de från gina tricot<3), nagellacksborttagningsmedel och ett nagellack, mycket mer än så blev det inte idag. Sökte nämligen en sportbh i HM men den jag ville ha fanns inte i min storlek och ett pyjamas-set som jag inte alls hittade, men bättre lycka nästa gång för tänker definitivt fortsätta leta.

Rolig dag fylld av shopping.

Publicerad 2013-04-04 23:23:29 i Allmänt,

Torsdag 4 april
Hade klockan att ringa på nio men vaknade innan och hur skönt är det inte att få vakna av sej själv liksom. Fixade mig och gick ut på en minimalisk kort promenad till butiken och köpa morgonmål innan Cappe hämtade upp mej och det bar iväg till Sello. Musik och skratt hela vägen och åt dessutom morgonmål. Väl där delade vi på oss efter att ha förstått att vårt intresse inte alls var desamma. Träffades nu och då på tobak och senare för att äta. När vi kollat klart gick vi och köpte varsin smoothie från arnolds innan vi sen startade hemåt.
Vid bilen stod en parkeringsböter-gubbe men han sa bara "overtime but no.." och gick när Cappe sa att han inte kunde finska, haha skojig var han i varje fall och usch ett sånt tråkigt jobb den stackaren måste ha.
På hemvägen svängde vi in ett varv till Lojo men fortsatte snart vidare hem efter en otroligt rolig dag.
Hemma har jag gjort absolut inget alls. Slöat, druckit te, ätit smörgås och kollat film bara. "The perk of being a wallflower", sevärd film.
 
Köpte äntligen Arizona, i två smaker dessutom, denna och den med citron. Har så länge velat smaka så tyckte det var dags nu, har dock inte ännu hunnit smaka så vi får väl se. Och tack Cappe, hade apskoj :)

Top 3 av materiell lycka.

Publicerad 2013-04-03 21:45:00 i Allmänt,

Förrutom påfyllning på kontot som ligger på första plats och påfyllning i garderoben på andra så är det nog påfyllning i min kära fruktskål som tar hem trejde placerning i vad som ger mej materiell lycka.
Så gott<3
Imorgon blir det dessutom shopping så även de blir tillfredställt.

Sprang med solens strålar mot huden.

Publicerad 2013-04-03 21:27:51 i Allmänt,

När jag var klar med allt som skulle fixas idag tog jag mig i kragen och stack ut på en springrunda. Svårt att veta vad man ska ha på sig nu när det varken är varmt eller kallt så hade lite varmt så fort jag sprang i solskenet men så otroligt skönt att känna solens efterlängtade värme så det var inget jag klagade över.
Så skönt när vägarna äntligen börjar bli bara igen och man få springa i tunna kläder.Känslan när man kommer hem från en runda är ren och skär lycka.
 

En sanndröm.

Publicerad 2013-04-03 21:20:38 i Allmänt,

Onsdag 3 april
Vaknade mitt i en dröm i vilken jag drömde att jag försov mig till jobbet. Såg på klockan och upptäckte att jag hade sovit betydligt längre än tänkt klockan va precis på pricken när jag kom springande.
Dagen gick rätt fort och älskar morgon turer när man slipper ut medan det fortfarande är dag, särskillt en varm och skön dag som denna. Sprang runt på stan i bara skinnjacka för första gången i år. Underbart med vår<3
Var och köpa lite behövligt från apoteket, massa frukt och lite morgonmål för morgondagen då jag sticker iväg och shoppar med bästa Cappe. Kommer att bli superkul!
 

Sova efter jobb innan jobb.

Publicerad 2013-04-02 23:31:04 i Allmänt,

Tisdag 2 april
Jobbade på, sen en snabb kaffe med bruden och snacka om livet i allmänhet. Hem och stoppa i sig lite ätbart och snacka med vänner. Nu ska jag krypa under täcket så jag orkar på jobb tidigt imorgonbitti.
 
Nam<3

Jobb strax.

Publicerad 2013-04-02 12:28:34 i Allmänt,

Sovit, sovit och sovit så nu efter ett rejält morgonmål börjar jag känna mej som en människa igen.
Om en halvtimme ungefär ska jag springa iväg på jobb och kommer hem först ikväll. Underbart väder ute så kanske skiter i att ta bilen, vi får se om jag hinner.
Ha en bra dag!
 
Förlåt för urusel kvalité.

Chill hela dagen.

Publicerad 2013-04-02 12:14:00 i Allmänt,

Måndag 1 april
Slöade bara hela morgonen, hem tretiden och slöa vidare. Hade tänkt gå ut på en springrunda men verkade svinkallt och var rätt slut så lät bli. Istället låg jag bara och gjorde absolut inget, surfade runt och kollade kläder och läst bloggar mest bara.
Mot kvällen drog jag mig till Abc och träffade Pernilla, Jenny och massa andra, skoj. Kom hem, snackade med lite folk och somnade sen framför datorn och vaknade inte ens till en enda gång under natten. Inte underligt med tanke på sömnbristen jag har samlat under påsken.
 

Welcome April.

Publicerad 2013-04-02 11:50:07 i Allmänt,

Tumblr_mklk1hwk7t1s1f8j1o1_500_large
Första april. Ny månad igen. En till underbar månad bakom oss med andra ord och jag tror att april kommer bli minst lika bra som den månad som passerat. Kanske även bättre för våren är snart här.

Firat påsk för fulla muggar nu.

Publicerad 2013-04-02 11:36:29 i Allmänt,

Söndag 31 mars
Sov långt in på dagen men det behövdes. Ont i hela kroppen efter gårdagen, blåmärken lite här och var.. oj. Men superrolig lördag hade jag så whatever, haha. Förvånansvärt nog hade jag knappt någon karbbis alls, småont i huvudet bara, men det är ju inte precis något man klagar över.
När jag kom hem kom Eve hit en stund, chilla och snacka om allt och inget. Hon stack, jag hoppade i duschen och fixade mig så kom Pernilla efter mig och iväg.
Tredje dagen Nox irad, still going strong! Nej det blev nog inte mycket alkohol alls, smakade inte riktit.
Raseposse spelade superbra men så gott som nykter och bland människor som bara stod och gungade till musiken var det svårt att släppa loss ordentligt så blev mest att stå och prata med en massa trevligt folk.
Slut var det redan klockan två då drog jag med Pernilla på lite nattmat till Shell. Energin började nog ta slut för den här påsken så det var otroligt skönt att sen äntligen få krypa ner i en skön och varm säng :)
 
Fredagen outfit eftersom det är den enda jag gĺyckats få på bild haha :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela