theblueeyedmermaid.blogg.se

Onsdagsparty.

Publicerad 2014-01-30 10:45:09 i Allmänt,

Hallo people!
Blev ju fest igår och usch vad roligt jag hade, lite för roligt för ville inte gå hem så var ingen höjdare att stiga upp imorse. Men här har jag nu suttit i skolan snart två timmar och mera blir det. Slutar först fyra och efteråt ska vi fixa en jobbig skoluppgift med Ronja. Urk men skönt att inte behöva göra den ensam.

Det var black and pink party i Apan ihåg då för att inviga halarna och dit skulle vi också så mötte upp Ronja och började direkt dansa loss. iklädda våra snygga halare blev det fort väldigt varmt så blev ofta små pauser då vi var tvungna att gå ut och svalka oss. Petra kom senare hon också och vi dansade och dansade och dansade! Ronja gick hem lite tidigare medan jag och Petra fortsatte dansa fastän det inte var många kvar men när klockan började bli närmare tre gav även vi upp och gick hem och sova.
Hade glömt hur roliga dessa onsdagsfester är så blir nog snart igen, fast i gott sällskap kan en kväll omöjligt bli misslyckad så har Ronja och Petra att tacka. Underbara brudar♥







Hem eller inte imorgon?

Publicerad 2014-01-29 17:53:21 i Allmänt,

Hade tänkt stanna här över helgen eftersom vi hade planer på att festa även då men Sofia är tvungen att åka hem till fina Raseborg och flytta och Ronja har också endel att göra så då funderar jag också på att åka hem. Har inte gjort mycket skolarbete i veckan eftersom jag trodde jag skulle få tid på helgen här när jag ändå inte skulle ha så mycket annat för mig så har sånt som väntar på mig också vilket är svårare att få gjort hemma men det måste göras så kommer nog att få det gjort oavsett var jag är.
Har inte bestämt mig än vad jag ska göra men självklart skulle det vara skönt att åka hem så vi får se imorgon.
 
Miss you darling
Jag vill också vara där med dig♥

Fest ikväll.

Publicerad 2014-01-29 17:40:51 i Allmänt,

Onsdag 29 januari
Ledig dag så passade på att sova ut ordentlig och steg inte upp ur sängen förrän efter klockan tolv. Har pysslat med det ena och det andra hela dagen.
Av nån orsak är jag bara lite nere för tillfället och har varit det de senaste dagarna, vet inte varför, man kan väl inte alltid vara bara glad heller antar jag. Kanske är det det förflutna som knackar på dörren men ska försöka låsa ordentligt.
Oavsett går det nog snart över för har så underbart fina vänner och världens finaste pojkvän som jag vet att alla finns här för mig när jag behöver dem♥
Ikväll blir det att gå ut och dansa lite med mina fina vänner och vad hjälper inte bättre än att dansa när humöret är nere. Kommer bli awesome!
 
Fuck study

Dejt med fina Sofia.

Publicerad 2014-01-29 16:21:40 i Allmänt,

Tisdag 28 januari
Gruppträff klockan tio där vi började påriktigt med vårt arbete. Hade efter maten en lektion men tiden gick fort och efteråt gick jag med Sofia på kaffe till Arnolds. Satt i flera timmar och pratade. Så skön brud, känns som vi kan prata om så gott som vad som helst♥
Lite skolarbete på kvällen men mest bara chill.

TumblrMums.

Skulle vara duktig skolflicka men hade ingen lektion.

Publicerad 2014-01-29 15:31:10 i Allmänt,

Måndag 27 januari
Jag tvingade upp mig själv för att vara duktig och gå på svenskan som inte är obligatorisk. Kom fem minuter sent men det gjorde inget för läraren själv var tio minuter sen. När hon väl kom berättade hon bara för oss att hon hade annat att göra och att vi fick jobba med eget så kom till skolan i onödan. Ända gången jag tänkte vara duktig så hade vi ingen timme. Surt.
Satt i datasalen och fick lite skolgrejer gjort i varje fall så kanske inte helt onödigt. Hade roligt med fina vänner och när skolan var slut kom jag hem och gjorde inget vettigt annat än mat och prat med finingar.
 
Ṡтαч Ṡтяσηģ. . . | via Facebookhttp://data3.whicdn.com/images/98306962/large.jpg
Måndagen är alltid jobbig känns det som. Vill ha helg och vill vara hemma. Jobbigt att varje måndag veta att jag inte får träffa Simon igen innan nästa helg. Denna helg har vi lite planer i Åbo dessutom så kan hända att det blir två veckor. Långdistans är ingen höjdare men bara att bita ihop för så värt det♥

Att hata kommer bara skada dig själv.

Publicerad 2014-01-29 15:05:01 i Allmänt,

En sak jag inte förstår är att människor alltid pratar om hur falska alla är och att de aldrig säger sin åsikt utan bara fegt håller med och sedan pratar illa bakom ryggen istället men sedan när man vill ta upp någon face to face med någon och klargöra vad man tycker då är det fel på det också. Onödigt tycker endel, löjligt tycker endel.
Klart ingen säger vad de tycker om det gör en löjlig, onödig och barnslig, fast kanske hellre det än feg eller falsk kan jag tycka..?
Och om någon försöker göra mitt liv surt så gör det inte så mycket, det är inte som att jag skulle ta åt mig.
Folk behöv absolut inte tycka om mig men ogrundat hat är omoget så självklart tappar jag nerverna en smula men inget mer men om de börjar gå ut över personer som är viktiga för mig blir det storm.
Då blir jag en ärlig jävel som vill säga mina åsikter och jag förstår inte varför jag inte skulle borda. Jag vill inte vara elak mot någon men jag står alltid på mig när det behövs särskillt om de skulle berör någon som står mig nära.
 http://data2.whicdn.com/images/98336032/large.jpg
Hat gör ingen lycklig så sluta hata.

Ingen fet krabbismat denna gång.

Publicerad 2014-01-29 02:36:21 i Allmänt,

Söndag 26 januari
Jag vaknade tidigt och mådde till och med illa i ungefär en halvtimme. Ingen farlig krabbis precis men inget jag är van med. Lät i varje fall Simon sova vidare medan jag gjorde en skoluppgift och städade undan efter gårdagens fest. När han småningom vaknade gjorde jag en fetaostsallad och så blev det tv-tittas. Gjorde inget annat än slöade hela dagen förutom en säng till butiken. Köpte physalis, såå gott.
Några fler timmar mys innan han åkte till Pages, jag packade väskan, åt bullar med mammsen och tog tåget till Åbo. Helgerna är hela tiden alldeles för fort över.

Jag har många underbara människor i mitt liv.

Publicerad 2014-01-28 21:42:00 i Allmänt,

Lördag 25 januari
Efter mysmorgon åkte jag hem och klädde på mig flera lager kläder och väntade på Petra. Vi hade bestämt att vi skulle åka till Fagervik och gå en promenade med hundarna så de skulle få springa fritt. Efter att ha pulsat fram i snö i över en timme var vi båda trötta, även hundarna, så vi åkte hem igen.
Handlade inför kvällen, duschade och fixade mig redo för kvällens party! Åkte och hämtade Petra, Pernilla och Annika och började förfestandet hos mig.
Musik,skratt och prat. Simon, Cappe och Jontte kom även de dit och senare också Ette, Page och Janne så vi hade rejäl fest i vår lilla lägenhet. Ölspel tills alla var passligt vimsiga innan det var dags att fortsätta till Nox.
En väldigt bra kväll med mängder av fina vänner. Är så lycklig.
Efteråt tog jag Simon i handen och kom hem. Vi låg och pratade hur länge som helst. Älskar att bara prata om livet och världen i största allmänhet med någon sådär efter krogen när man börjar nyktra till. Kan prata precis hur länge som helst.
 
Petra tröttnade på att vänta när jag fotade så bruden satte bara ner sig i snön haha♥
 
Massa fina brudar♥ Blev tyvärr bara bilder på oss brudar men ni får nöjja er :D

Skvallerdag.

Publicerad 2014-01-28 20:46:43 i Allmänt,

Fredag 24 januari
Vi tog en liten sovmorgon innan vi åkte till Abc på kaffe, Tommi kom småningom dit han också. Roligt var det att sitta och skvallra lite. Tvingade sedan Simon med mig på sminkshopping, tror han nästan dog av uttråkning.
När klockan närmade sig åtta tog jag en dejt med Pernilla vilket självklart betydde ännu mera skvaller så det har varit en riktig skvallerdag. Hon hade jobb klockan sex så när hon skulle hem för att sova stack jag till Serendi där Simon, Cappe, Page och Jontte satt så vi spelade kort en stund. De andra stack hem och så gjorde vi också. Filmen Cloudy with a chance of meatbolls 2 blev det. Jag höll mig till och med vaken genom hela!
Berry blev vår favorit. Så söt!

Ännu en timme av mitt liv på tåget.

Publicerad 2014-01-28 18:23:11 i Allmänt,

Torsdag 23 januari
Började dagen med att låta bli att gå på svenskan utan istället ta sovmorgon och fixa lite hemma. Klockan ett var det ändå skola som gällde, vi satt i grupper och diskuterade hur man borde göra undersökningar för att nå bäst reslutat så tiden gick fort.
Det blev inget med festandet idag heller så efter en sväng på stan med Sofia och Ronja, och sen också varsin kycklingsallad med Ronja kom jag hem, tog väskan över axeln och skyndade vidare till tåget. Började läsa boken I kroppen min och hittills tycker jag den är väldigt bra.
På tågstationen stod Simon och väntade så vi åkte och köpte lite smått att äta innan vi kom hem och började kola ikapp Paradise Hotel, hade fem avsnitt att plöjja igenom så vi hann inte ens se alla.
Skönt med lugn myskväll efter veckan.
 
Frukter, bondost och chips.

Partyhard or go home.

Publicerad 2014-01-22 17:54:55 i Allmänt,

Sitter och funderar på vad jag ska göra imorgon. Vi har pratat om att festa men det skulle vi igår också och då hade jag verkligen feelis en det blev inget men nu däremot har jag ingen feelis alls så jag vet inte. De andra är inte heller supertaggade så om det inte ändrar så åker jag antagligen hem direkt när vi slutar istället. Får se imorron.
 
Dansa sönder hela natten med desa fina brudar lockar!
 
Men att åka hem och pussa på denna filur känns inte heller helt fel.

Äckligt slö dag.

Publicerad 2014-01-22 17:41:09 i Allmänt,

Onsdag 22 januari
Har haft en ledig dag idag vilket var väldigt skönt, har mest bara slöat och kollat vidare serien jag pratade om. Har i alla fall också fått städat och ätit ordentig mat för en gångs skull.
Ännu väntar skolarbeten ikväll som jag var dum nog att lämnade ända tills nu att göra men sen ska jag slöa ännu  innan det blir sovdags. Skola från halv tio till fyra imorron så skulle gärna få lite sovet.
 
Lekte med nya ögonskuggor, en ungefär vinröd och en orangeaktig. Det syns inte särskillt bra på bilden men jag gillar båda färgerna.

Underbara saknade vänner♥

Publicerad 2014-01-22 03:32:31 i Allmänt,

Saknar mina vänner hemma i Karis något fruktansvärt idag! Har sett på gamla bilder och fyfan vad roligt vi har haft det tillsammans det senaste året. Hade otroligt roligt med Cappe när vi festade, åkte på små utflykter eller bara satt och pratade i Abc.  Pernilla och jag umgicks också hela tiden och särskillt när sommaren kom. Vad vi än hittade på hade vi så himla kul och vi hade hela tiden våra små äventyr pågångs, såfort solen var framme och vi var lediga från jobbet låg vi och lapade sol tillsammans och såfort helgen kom festade vi loss som de partypinglor vi är. Förra sommaren var lugnt sagt bästa sommaren i mitt liv!♥
 
My best friend is the best💎
Älskar er båda alldeles väldigt supermycket!<3

Sökander av lägenhet fortsätter.

Publicerad 2014-01-22 03:21:44 i Allmänt,

Tisdag 21 januari
Började halvtio med info om praktiken så snart blir det dags att ringa runt och fixa en plats. Kommer vara i något daghem i Raseborg så ska bli skönt att få vara hemma mycket. Blir antagligen i Karis men skulle vara rätt kul att vara i Ekenäs också en antagligen väljer jag det närmare, slö som jag är. På matrasten sprang jag in till stan med Sofia igen för att leta upp en kasse hon hade glömt efter sig och vi hade en jädra tur för de hade hittat den så hon fick den tillbaka. Glada gick vi tillbaka till skolan för intro till nästa kurs. Gick på en halvtimme så efter att sedan suttit och kollat upp vad som ska göras i kursen och sedan planerat med min grupp angående en annan kurs hann jag sitta och söka runt bland lägenheter igen så stack iväg på en visning klockan tre och gillade den så vi kommer antagligen försöka få den.
Ringde på en annan också men de hyr inte åt såna som vill flytta in tillsammans med en kompis fick jag höra... Vi måste vara ihop som i ett förhållande för att få bo där vilket jag tycker är helt korkat och stört så blev jädra arg men okejdå...
Hemma har jag fixat med bilder och sånt. Det var egentligen meningen att vi skulle ut och fira ikväll eftersom Sofia fyller år! Men hon fick gäster så blev inget med det så har bara suttit hemma men skönt har det varit det också.
 
Gillade särskillt köket och badrummet i denna lägenhet!
 
Grattis Sofia!♥

Stan med Sofia.

Publicerad 2014-01-22 03:07:06 i Allmänt,

Måndag 20 januari
Sov länge så hann inte med mycket innan jag skulle till skolan klockan ett. En lektion på tre timmar hade vi och efteråt blev det en sväng på stan med Sofia. Hon hade lite shopping to do så jag ville göra henne sällskap. Vi skildes åt, blev mathandel och sen hem.
Fixade grekisk sallad (utan äckeloliver ofcause!) och började kolla Orange is the new Black och fastnade självklart direkt så fick inte mycket gjort. Nosestipes/ansiktsmask och att färga ögonbrynen fick jag i alla fall gjort och sovdags redan halvtolv.
 
Jag vet inte varför jag fortsätter testa sånahär för de fungerar inte på mig, aldrig att någonting skulle lyckas dra ut porer från min hud en ändå fortsätter jag testa.. Korkat I know.

Nervös inför släktträff.

Publicerad 2014-01-22 02:56:32 i Allmänt,

Söndag 19 januari
Vi hade bestämt att vi åka till Hesa klockan ett men sen plötligt hade det ändrat till tolv så fick brottom att smeta smink i ansiktet och dra kläder på innan vi drog iväg.
Jag var annars också rejält nervös eftersom jag skulle träffa Simons mamma för första gången och det sedan i kombination med stressen på morgonen och att bilen fick något fel och stannade på vägen, vi var nästan framme men ändå, det var ingen trevlig överraskning, dessutom fick jag halvvägs veta att nejdå det var inte bara mamman som var där utan vi skulle dessutom också träffa bland annat ett par av mostrarna. Blev lite mycket på samma gång men gick bra ändå och alla var supertrevliga.
Såfort vi kom hem fick jag slänga allt i kassen för det bar av till Åbo med Petra. Rolig bilresa som gick fort för vi båda hade en massa vi behövde prata om och bearbeta haha!
 
On the road!

Firade lördag med nära vänner.

Publicerad 2014-01-22 02:32:11 i Allmänt,

Lördag 18 januari
Mysmorgon ända till klockan tolv då Page kom efter oss och vi drog till Sello för lite shopping. Köpte inte mycket men fyndade ett par riktit tighta, svarta jeans i varje fall och vi hade superroligt när vi gick omkring där. Efter lite mat kom vi sen tillbaka till Karis och började fixa oss, äta och sånt innan det var dags för fest. Förfest hos Petra ed roliga filurer och hennes två mysiga hundar dessutom. Vi åt oss fulla på gelékakorna so jag tycker blev lite för hårda, kunde ha haft lite mindre gelatin så skulle de ha smakat bra, och lite socker till för den ena var sur och en andra smakade inte mycket men full blev man ändå, haha.
Vi for småningom till Nox och jag hade den roligaste kvällen där på länge. Massor av fina vänner var där och vi dansade så gott som från att vi kom till att det var slut, pratade dessutom men människor jag inte pratat med på flera år så det gjorde kvällen ännu bättre. Minns allt dessutom!
Någon efterfest blev det däremot inte eftersom vi hade relativt tidig väckning och behövde orka med en hel dag i Helsingfors. Istället tog jag Simon i handen och kom hem, vi pratade en stund om allt möjligt innan vi somnade.
 

Busy day.

Publicerad 2014-01-22 02:13:04 i Allmänt,

Fredag 17 januari
Tänkte försova mig igen en gång så fick skynda iväg till skolan med fart för att hinna itid till tenten. Det gick helt okej kändes det som men när vi sedan pratade om det efteråt var det flera saker jag hade missat att skriva ner så vi får se hur det går.
Skrev provet fortare än planerat så hann hem en sväng och en runda på stan efter det innan det var dags att söka sig till Åbo Akademi och UniYH dagen där, hade stora problem att hitta rätt men tillslut kom jag fram passligt tills vi skulle börja vår presentation. Skyndade genast efteråt hem för att ta min väska och vidare till tågstationen. Casso var på samma tåg så vi satt och skvallrade hela resan, känns länge sedan jag pratat med henne så det var riktigt roligt.
Hemma i Karis tog jag bilen och åkte och hälsade på pappa en stund, blir av alldeles för sällan tyvärr, innan Simon kom hem till mig en stund men han skulle sen iväg och spela hos Page och jag skulle träffa Petra så blev inte länge det heller.
Hos Petra bakade vi gelékakor till imorgon att äta oss fulla på. Inga mästerkockar precis men blev bra ändå. När vi hade fått det fixat kom Annika också dit, vi bakade jultårtor och mös framför Voice of Finland med tårtor och glögg och pratade.
Jag var hemma under täcket och sov redan innan tolv men närmare ett blev jag väckt av en söt filur som hade spelat klart och ville komma och sova med mig så fick tvinga mig upp från sängen och ner för att öppna dörren men det gjorde minsann inget.
 
Redo för uppdrag iklädd halare och tutor huppari!

Mitt hem i ett halvår.

Publicerad 2014-01-21 20:39:34 i Allmänt,

Nu när vi ha börjat söka efter en ny lägenhet tillsammans med Petra så har jag börjat trivas bara bättre och bättre här bara för att jag vet att jag kommer slippa bort snart antagligen. Har inte kännts riktit som hemma men samtidigt har det varit mitt hem i snart ett halvår så visst kallar jag det hemma och jag är helt säker att jag kommer att sakna min egna lilla lya när vi flyttar. Mitt första egna hem<3
Men sjukt taggad inför flytten är jag oavsett!
 
 

Ingen morgonmänniska här inte.

Publicerad 2014-01-16 13:05:28 i Allmänt,

Torsdag 16 januari
Kunde omöjligt somna inatt. Låg I sängen I mörkret redan klockan tolv men låg bara och tänkte opå allt, på hela mitt liv. Min hjärna vägrade låta mig sova. Sista gången jag såg på klockan var den redan tre. Visst är det skönt att bara ligga och tänka ibland men när man vet att man måste upp om några timmar blir man bara stressed.
Lyckades I varje fall dra mig upp, fixa en omelet till morgonmål och släpa mig iväg till skolan fastän jag mycket hellre bara hade legat kvar under täcket. Bara en lektion innan jag fick skynda iväg till hälsocentralen för att förnya ett recept. Kallt som fan men så skönt när solen lyser i ansiktet.
Nu är jag tillbaka i skolan och väntar på att klockan ska närma sig tre så vi får gå på visning. Hoppas verkligen den ser bra ut väl där också för är sjukt taggad att flytta dit nu i varje fall.
Njuta av solen hörni!
 
Cant sleep

Angående flytten.

Publicerad 2014-01-15 21:25:18 i Allmänt,

Jag tänkte då jag flyttade till Åbo att första året kan jag bo själv men sedan när jag lär känna människor här vill jag flytta ihop med en kompis eftersom det blir både billigare och roligare så på den senaste tiden har jag och Petra pratat om att söka lägenhet tillsammans. Det har inte känts så på allvar utan mera som om vi bara har drömt oss bort men idag efter visningen känns det som påriktit. Vi har en annan visning redan imorgon så vi får bara hoppas på att vi hittar något vi verkligen vill ha.
Är mer taggad över den vi ska se på imorgon men inget som säger att vi får den så lika bra att ansöka till flera och det var inget fel med denna heller, dessutom var dagens billigare så vi får se vilken vi väljer om vi skulle få chansen att välja mellan båda.
Flytten skulle bli först i mars i så fall eftersom vi ju måste säga upp de lägenheter vi har nu en månad innan.
 
Gillar att den vi ska se imorron har rymlig och bra toalett och dessutom badkar, köket ser dessutom fräscht ut, korkmattan i de andra rummen är egentligen det enda som stör mig nu i varje fall innan jag har sett den påriktit.

Skönt med sovmorgon.

Publicerad 2014-01-15 20:55:00 i Allmänt,

Onsdag 15 januari
Började skolan först elva så det var otroligt skönt med en sovmorgon, för en gångs skull lyckades jag gå och lägga mig innan tolv dessutom så fick sova ordentligt. I skolan en timme för att höra på info om lite allt möjligt, efteråt var det dags att välja profilering, jag vill ha behörighet att jobba med barn upp till sex år så lätt att välja.
Hade roligt med Sofia i datasalen på lunchtimmen innan svenskalektionen började, frivillig lektion så satt bara halva, ända till pausen, eftersom det var visning i en lägenhet här i stan klockan tre och jag har tänkt flytta ihop med Petra så småningom så stack istället dit och kollade och den var helt okej, inte i superbra skick men inget som inte skulle gå enkelt att fixa så vi skall fylla i en ansökan till den och se om vi har turen och får den.
Jenny var även hon med så efteråt blev det lunch i Picnic med dem, mys.
Hemma har jag städat, kollat lite mer Hart of Dixie (fucking beroendeframkallande..), slumrat till en stund och faktist läst lite till tenten, duktigt.
 
. | via Facebook
Så såg jag ut imorse. Hade tänkt hinna läsa lite redan då men sov nöjt bort hela mogonen istället hahah. Vill ha vovvisen btw.
 
Tog ingen bild själv så denna är snodd av Petra. Smothie för mig och sallader för de andra.

Socialpolitikspluggandet går inte vidare bra.

Publicerad 2014-01-15 20:43:17 i Allmänt,

Tisdag 14 januari
Skola i en och en halv timme där vi bara satt och pratade om barn, uppfostran och uppväxt. Timmen gick fort och efter att ha handlat mat för veckan kom jag hem och skulle börja läsa till socialpolitiksprovet på fredagen men det gick inte som planerat eftersom Hart of Dixie lockade betydligt mer... Läste ungefär en sida allt som allt så har inte mycket hopp inför fredagen men det ska nog gå bra ändå. Två dagar kvar att läsa!
 

Morgonmål och snart skola.

Publicerad 2014-01-14 09:01:02 i Allmänt,

Tomt kylskåp efter helgen så fick springa till butiken över gatan för att köpa morgonmål och nu måste jag stressa vidare för att hinna till skolan. Hoppas ni alla har en bra dag!♥

Spelnördar.

Publicerad 2014-01-14 08:57:16 i Allmänt,

Måndag 13 januari
Ännu en dag ledigt innan Åbo. Vi sov ut ordentligt i över elva timmar vilket var himla skönt. Spelade sedan Mario Kart hur länge som helst innan magarna började kurra rejält. Köttbullar och stuvade makaroner till lunch/middag medan vi kollade den sista Twilight filmen så nu har vi vårt marathon över. 
Hade egentligen tänkt komma till Åbo någorlunda tidigt på dagen men klockan var redan mycket och när vi sedan spelade nått udda platttformspel på datorn som man var tvungen att sammarbeta mycket blev klockan bara ännu mer men efter att ha sagt hejdå åkte jag hem och hämtade väskan så fick mammsen köra mej till tågstation. 
Väl i Åbo kollade jag filmen All You Need Is Love och pysslade med lite smågrejjer.
 
Oopaa!

Skvallerkväll med bruden.

Publicerad 2014-01-14 00:01:08 i Allmänt,

Söndag 12 januari
Eftersom vi hade gått och lagt oss först på morgonenkvisten tog det länge innan vi orkade upp och Simon hade annat så jag stack hem en sväng. När Pernilla äntigen hade vaknat åkte jag vidare dit där vi pratade och var slöa. Vi orkade inte bara ligga hemma så en stund satt vi med Simme, Jontte och Tommi i Abc men det var inte länge. Istället bev det filmkväll men usel film som jag inte ens minns namnet på tillsammans med lite choklad. Vi fördrev mest tiden med mängder av skvaller och allt som hör tjejkväll till och sket i att ens försöka hänga med i filmen. Skönt att bara ligga och göra inget ibland, vi får köra liknande oftare tycker jag deffinitivt.
När jag orkade lyfta rumpan därifrån åkte jag till Simmes där vi kollade nästsista Twilight och somnade sedan gott.
 
Happyhappy.

Spelkväll som fortsatte långt in på natten.

Publicerad 2014-01-12 13:39:17 i Allmänt,

Lördag 11 januari
När vi orkade vakna fortatte vi med Twilight marathonet. Morgonmål och New Moon. Efter den spelade vi massa Mario Kart,  superskoj. Vi spelade också så att vi båda satt i samma bil, roligare än jag hade väntat mig.
Vi fick order av hans pappa att hämta pizzor så efter en sväng till stan var vi hemma med pizzor och Jaffa och fortsatte med Eclipse menbåda var trötta efter maten och somnade efter halva... Det går inget vidare med att uppfriska minnet om filmerna, sover ju bara hela tiden haha.
Pigga och glada drog vi en sväng via Abc och prata med Cappe och Jontte. Senare blev det spelkväll hos Page. Annika, Sofia, Ette och Janne var också där så vi spelade först alias flickorna mot pojkarna men kom in mitt i spelet och minns inte vem som vann så antar att det blev pojkarna.
Spelade sedan i tre lag istället och med Janne och Annika på mitt lag drog vi en enkel vinst, vi hade ett sånt jävla flyt!
Trivial Pursuit spelade jag par med Simon, spelet var på finska så den vinsten är nog hans förtjänst men det var roligt. Såfort vi hade spelat slut var alla trötta och klockan var nästan fem så vi åkte hem och somnade nästan direkt.
 
Alias är lätt mitt favoritspel!

Filmmysfredag.

Publicerad 2014-01-12 13:20:00 i Allmänt,

Åkte till Simmes på kvällen där vi kollade Paradise Hotel, vi ligger efter som fan så vi hade tre nya avsnitt att se. När vi sett dem blev det bastubad en bra stund, fy jädrar vad skönt det är att bara sitta och njuta av värmen! Fortsatte filmkväll nybadade med att börja Twilight marathon så vi såg den första. Det är länge seda jag sett de filmerna så ska bli kul att se dom alla igen.
 

Nya skor.

Publicerad 2014-01-10 14:38:33 i Allmänt,

 
Detta är orsaken till att jag inte kan låtabli att köpa skor. En dag kommer jag kanske hitta skon som förändrar mitt liv. Haha nej ifall det skulle hända skulle det vara genom att få min ekonomi att gå under ifall jag blit alldeles beroende av skor. Tur nog har det inte blivit så ännu men ändå ramlade det in ett par skor till posten bara för några dagar sedan. Hupsie.
 

Tillbaka i Karis.

Publicerad 2014-01-10 12:04:00 i Allmänt,

Fredag 10 januari
Steg upp, drog kläder på mig, tog väskan i handen och ut på trappan och vänta. Det tog inte länge innan Petra kom rullande i sin röda lilla bil. Vi hade som vanligthur roligt som helst hela vägen till Karis.
Nu sitter jag hemma och ser på tv. Mamma var nyss hem en stund så umgicks med henne men hon stack iväg igen.
Ska hoppa i duschen nu och sen får vi se vad jag hittar på idag.
Hoppas ni alla har en superdag<3
 
Söt tös ♥

Don't blame the victim.

Publicerad 2014-01-10 00:11:25 i Allmänt,

http://brunetten.se/2014/01/08/om-ombytta-roller-i-valdtakt-vad-hade-han-pa-sig-da/
 
Det ovannämnda blogginlägget har blivit väldigt uppmärksammat de senaste dagarna och det är verkligen läsvärt, inlägget får en att tänka lite. Det är fruktansvärt att någon kan skylla på offret i en våldtäckt! Man ska få klä sig som man vill utan att behöva vara rädd eller bli beskylld.
 
!!!
 
Men det finns en liten detalj jag också vill ta upp. Om ifall offret inte visar motvilja då tänker jag främst på två fulla människor. Är våldtagaren full kan det vara svårt för honom att förstå att hon inte vill bara för att hon blir stel men även i detta fall är det självklart inte hennes fel. Tycker bara synd om de killar som verkligen inte förstått bättre och sedan får en stempel för livet för det. Rättvist och orättvist på samma gång.

Skitmorgon.

Publicerad 2014-01-09 23:38:43 i Allmänt,

Torsdag 9 januari
Började dagen men att igen lyckas försova mig. Hade tid hos hälsovårdaren halv tio och vaknade nio, tio minuter senare var jag utanfr dörren springandes iväg mot sjukhusområdet som ändå är en bra bit härifrån. Tjugo minuter senare var jag framme men hittade inte rätt så när jag äntligen var framme var det ingen hjädare att höra att jag hade rätt datum men fel månad. Fyfan vad jag blev sur på mig själv! Hade bokat tiden via telefon och hon i andra ändan sa bara datumet så jag tog för givet att det gällde januari men nejdå så jag hade halvsprungit genom halva Åbo alldeles i onödan... Fick en ny tid till nästa vecka i varje fall så ska fan se till att gå dit rätt tid då.
Gick sedan besviken till skolan och fixade lite saker innan lektionen började. Efter två timmar av föreläsning hade vi PR-tutorer ett möte angående en mässa nästa vecka så efter den behöver jag bara skriva ihop en text om uppdragen och sen borde det ploppa in ett par studiepoäng. Skojskoj.
Hem efter skolan och kolla vidare The Carrie Diaries, packa och städa för imorgonbitti blir det off to Karis igen.
 

2 månader.

Publicerad 2014-01-09 22:53:00 i Allmänt,

Kärlek.
Vi har nu varit galna tillsammans i två månader idag. Han gör mig lyckig och ännu mer high on life än jag vanligt är, jag kan vara mig själv till 110 procent med honom och allt känns bara så bra ♥

Serie framför skolarbete.

Publicerad 2014-01-09 22:41:00 i Allmänt,

Onsdag 8 januari
Började skoldagen med svenska halv elva efter en dusch. Spenderade lunchpausen med Sofia, skoj. En timme väntade ännu efter det men sen fick vi gå hem eftersom ingen orkade börja jobba med grupparbetet vi har att göra. Ser inte alls emot det arbetet faktist. Men i övrigt ser jag fram emot våren tack och lov.
Hemma började jag kolla serien The Carrie Diaries, borde egentligen läst socialpolitik men serien var betydligt mer intressant och den var verkligen bättre än jag hade förväntat mig.
Sen blev det snarksnark.
 
PS. Stort grattis till Casso som fyller 20! ♥
 

Kaffe med mina Åbobruds.

Publicerad 2014-01-09 21:09:16 i Allmänt,

Tisdag 7 januari
Lyckades duktigt nog försova mig men vaknade i varje fall nio och Petra kom efter mig, vi körde hem Simon och började sen vår roadtrip mot Åbo. Båda var sömniga som fan men roligt hade vi ändå. Väl i Åbo hann jag vara en stund hemma innan det bar iväg till skolan. Följdes åt med Casso dit.
När vi fick sluta blev det kaffe med Ronja och Sofia. Vi satt i Fontana och fick flera timmar att gå genom att uppdatera varann om hela jullovet. Det känns så skönt att veta att man har fina och äkta vänner här even fasten vi itne har hörts mer än någon gång nu och då via typ facebook.
Det är intressant hur de bästa vänner jag har hittat här utgörs av tre karisbrudar och en hangöbrud så alla från samma område egentligen, undrar hur det kan råka sig så, kanske det gör att vi känner oss close to home på något vis, haha.
Sprang en sväng till posten efter det innan jag kom hem och fördrev resten av kvällen med att kolla Jenna Marbles videon och somnade redan vid tio.
 
Fina brudar ♥

En alldeles väldigt bra dag.

Publicerad 2014-01-09 20:36:23 i Allmänt,

Måndag 6 januari
Ledig dag så vi passade på att sova länge. Efter mycket mysas blev det dusch, Simon jobbade lite och så klämde vi i oss lite mat innan han stack till Page. Jag var hemma några timmar och bara gjorde inget vilket också var skönt.
På eftermiddagen stack jag och träffa Petra, vi satt i Abc och pratade i nästan tre timmar, hups. Ette joinade oss en liten stund också innan vi drog vidare till Pages där Simon och Jontte redan var. Vi spelade olika brädspel och pratade. Senare blev det film och även Janne och Ette kom dit. Vi kollade Saw ll, jag kan omöjligt förstå hur någon kan tycka det är en bra film, bara så äcklig, den är ju inte ens skrämmande.
Efter att jag kört hem Petra och Jontte drog jag Simon med mig hem. Packade snabbt ihop väskan inför Åbo innan det blev tv-tittas till lite för sent och dessutom massa prat till ännu senare♥
 
Brädspel för barn funkar också!

Kommer sakna jobbet.

Publicerad 2014-01-09 20:06:53 i Allmänt,

Söndag 5 januari
Vaknade onödigt tidigt tack vare att jag stressade över att jag skulle jobba och att mitt huvud inte hade återhämtat sig, kände mig yr och huvudet dunkade. Fixade mig, tvingade Simme att umgås med mig innan eftersom han ändå skulle få sova hela dagen så tyckte det var helt okej av mig och så var mamma snäll och körde iväg mig till min sista arbetstur för denna gång.
Hade igen en gång superroligt med alla, både arbetskamrater och kunder och känns inte riktigt kul att det var sista dagen. Jag får betalt för att ha roligt och prata med en massa människor, visst är det tugnt ibland men så mycket bättre än många andra jobb och pengar behövs verkligen när man studerar så jag klagar inte.
När jag kom hem låg krabbisbarnet ännu och sov så väckte honom, vi åt innan jag körde hem honom och själv stack jag iväg till Abc med Pernilla för att få uppdatering om kryssning och helg i övrigt. Så kul att sitta och prata med henne om allt och inget!
Efteråt blev det filmkväll med Simon. Skräckfilmen Carrie som är den enda skräckfilm jag faktist velat se, somnade dock efter halva men första halvan var i varje fall bra.
 

Full fest som alltid.

Publicerad 2014-01-09 19:49:00 i Allmänt,

Lördag 4 januari
Hade en slö morgon med mamma eftersom jag började jobba först klockan tolv vilket var väldigt skönt. Jag slutade jobba klockan sex efter många roliga timmar pratandes med mängder av människor. Efter jobbet försökte jag få kontakt med Pernilla men nejdå det var omöjligt. Bruden sov som en stock efter att ha spenderat natten på kryssning. Istället hoppade jag i duschen, fixade mig och hämtade Petra. Vi drog till Pages för lite sällskapsspel. Sofia och Betti var redan där och efter lite Mario Cart fortsatte vi med Jenga. Roligt spel även om jag inte är särskillt bra på det haha.
När kvällen började bli natt drog vi vidare till Nox. Killarna var redan där och kvällen blev otrolligt rolig med massa dansa och pratas. Planerna på att vara nykter sket sig igen en gång så efteråt vinglade vi alla glatt in i en taxi och iväg på efterfest. Jag ägnade inte många tankar åt att jag hade söndagsjobb klockan tolv.
Först var det Petra, Pernilla och killarna som hade superroligt men senare kom också Casso, Rosa och Ette dit. Jag och Petra hade roligt dansandes ringdanser i köket men tror ingen annan tyckte det var lika roligt som vi eftersom vi hade väldigt svårt att få någon med oss... Men vi tyckte morsgrisar, räven raskar över isen och pepparkakeland var himla underhållande och det är väl det viktigaste, haha.
Tog inte länge så var bastun varm och alla trängdes där en god stund. Skönt och mitt huvud började småningom klarna vilket var skönt med tanke på att när jag äntligen tog Simon i handen och kom hem för att sova var klockan redan sex på morgonen så skulle inte bli alldeles för många timmars sömn innan jobbet kallade.
Låg dessutom och pratade länge så ännu färre timmar att sova.

Förfest!

Många träffar med saknade vänner.

Publicerad 2014-01-09 19:15:37 i Allmänt,

Fredag 3 januari
Fick njuta av en ledig dag. Jobb har stått på schemat väldigt mycket så det var himla skönt. Vi vaknade tidigt och vid middag åkte jag hem. Städade upp röran här hemma och spenderade kvalitetstid med mammsen, testade även göra Jell-O.
På eftermiddagen åkte jag hem till Nette som jag inte har träffat på länge så fanns hur mycket som helst att prata om så stannade där i flera timmar, drickandes té och pratade, vi hade hur kul som helst. Skulle träffa Cappe sen men hade en timmes tid över så tog en snabbsväng till Pernillas också innan hon åkte iväg på kryssning och innan jag stack till Abc och mötte upp Cappe. Vi satt där tills klockan blev natt och jag kom hem och tog det lugnt. Otroligt skönt för som ni märker har min dag varit väldigt fullproppad.
 
Jell-O cake.

Klirr i kassan.

Publicerad 2014-01-09 19:08:46 i Allmänt,

Torsdag 2 januari
Vaknade och hade en tio timmars arbetsdag framför mig så livet kändes inte himla muntert men bra betalt så ska inte klaga. De fyra första timmarna flög dessutom förbi i en sjujädra fart då jag stod i ett hörn och räknade alla vykort. Sex timmar kvar i kassan och jag var så slö sen så de gick också fort.
Efter jobbet blev det dejt med Pernilla, satt som vanligt i Abc och pratade på om allt. När vi hade pratat klart åkte jag vidare till Simmes där vi kollade nyaste Paradise Hotel och sen Vikings. Mys men efter en lång arbetsdag kunde jag inte hålla ögonen öppna särskillt länge.
Roligt att Paow är med!

Krabbisdag igen.

Publicerad 2014-01-09 18:40:13 i Allmänt,

Onsdag 1 januari
Eftersom vi kom hem först på morgonen var det ingen tidig väckning som gällde men kunde inte heller sova tillräckligt många timmar så satte mig istället och kolla tv. Senare kom en sovande liten krabbisunge också med men sov vidare ändå.
Mot kvällen passade jag på att träffa Petra en stund eftersom Simme ändå bara sov hela dagen. Vi uppdaterade varann om nyåret och snackade ett bra tag. Hem igen, en sväng till Ekenäs och sen fick jag äntligen sova. Behövdes.
 

Nyårsfiras på högsta nivå!

Publicerad 2014-01-09 18:19:45 i Allmänt,

Tisdag 31 december
Skulle egentligen varit ledig men eftersom en från jobbet hade andra planer tog jag hennes arbetstur. Efter lite mys och en dusch för att inte få så brottom att börja fira ikväll började jag jobba klockan tio. Timmarna gick inte särkillt fort eftersom det inte alls var så mycket folk som vi hade förväntat oss så det kändes väldigt bra när klockan äntligen blev sex och vi fick stänga. Häntade Simme och så fixade vi oss hos mig, åt lite och drog sen till Samppas. Till en början var det bara jag och killarna men det droppade in mer och mer folk hela tiden och efter inte så länge var vi väldigt många där.
Klockan blev tolv och jag fick min nyårskyss innan det blev ett stort kramkalas där ute på gården.
Hittills gick allt på en dans men efter detta blev minnet lite suddigt men de saker jag vet är att jag hade ett underbart roligt nyår och jag är otroligt lycklig över att ha så många fina vänner som jag verkligen har<3
Spenderade hela natten snackandes med alla, bastubadandes, dansandes och allt annat som hör nyår och fester till.
Som perfekt avslutning fick jag sova brevid den jag helst av allt skulle velat sova brevid så mitt nyår var helt enkelt perfekt.
 
 
Sexy new year ducks!

Crazy dag med Petra.

Publicerad 2014-01-09 18:08:13 i Allmänt,

Måndag 30 december
Jobb igen och redan klockan åtta. Killen låg lugnt och sussade vidare medan jag var tvungen att stressa iväg så det är en jädra tur jag trivs på jobbet för annars hade jag varit himla avunsjuk. Måndag inan nyår så hade trott det skulle vara köer hela tiden men nejdå, lugn dag så det var inte illa det heller. 
Slutade halv tre och efter att ha åkt hem och bytt kläder bar det av till Åbo för lite shopping med Petra. Vi hade otroligt rolig bilresa och blev inte tyst en sekund haha.
Var en sväng hem till henne och föra saker hon hade med och sen en sväng hem till mig för att kolla om klänningen jjag skulle velat ha på nyåret hade kommit men det hade den tyvärr inte. Vi fortsatte till Skanssi och shoppade loss på lite partykläder så nyårsoutfitten räddades.
Runt nio var vi tillbaka i Karis och åkte då direkt till Page där killarna satt och spelade. Vi hjälpte under tiden Page med att baka cheesecakes vilket var superkul. Hann också mysa med vovvarna, hihi.
Simon kom sen med till mig där de blev pratas och mysas men inte jättesent eftersom jag skulle orka upp till jobbet.
Jag hade superbra dag!
 
Petra visade mig godaste juicen ever<3
 
Söta!

Loppisshopping och fina vänner.

Publicerad 2014-01-09 16:58:00 i Allmänt,

Söndag 29 december
Vaknade efter för lite sömn men hade planerat att åka till Lojo för loppisshopping med Pernilla så tvingade ändå upp mig. Ringde och ringde men fick inget svar så gav upp och gick istället och knackade på tills hon inte hade annat val än att vakna, stiga upp och dra iväg till Lojo stad med mig som sällskap. Efter att ha sökt igenom hela loppiset och fyndat ett par grejer kom vi tillbaka till Karis och körde med krabbismat med Jürgen i Abc, ingen av oss var ens nära på nyktra igår så det passade utmärkt.
De andra stack hem och jag åkte för att säga hejdå åt morbror som skulle åka tillbaka till Sverige och satt och chillade där en stund innan det blev tillbaka till Abc för att träffa Cappe. Snackade en bra stund innan Petra och Jontte också råkade komma dit så de joinade och vi hade superroligt där.
Simon hade kommit hem från Vasa så han följde sedan med mig hem där det blev mycket pratas och så kollade vi lite serie innan det blev sussadags.
 
Vi behövde dessa för att orka med Lojo-stad.

Efter några timmars sömn orkade vi ändå fest tillslut.

Publicerad 2014-01-09 16:46:18 i Allmänt,

Lördag 28 december
Trots mycket sömn var jag ändå dödstrött efter många timmars jobb så när jag kom hem kröp jag ner i sängen och somnade på stört. Tvingade upp mig några timmar senare, fixade mig och hämtade Pernilla innan vi åkte till Jürgen för fest. Sara och Pinja och hennes pojkvän var också där och vi hade alla superskoj. Smakade på deras Jellycake som dom åt sig fulla på, en med glöggsmak och en jaloviina och gott var det.
Varken jag eller Pernilla skulle med ut men självklart lyckades de övertala oss. Nästa mål var att vara nykter men inte heller det gick som planerat.
Killarna var också ute (förutom Simme då som som sagt flytt iväg till Vasa) så hängde med dem också och blev sen efterfest hos Samppa. Samppa, jag, Rosa och Janni. Har aldrig pratat med Rosa sådär ordentligt så det var kul. Gick sen hem och sova alldeles dödstrött efter en rolig kväll.
 
Partypeople!

Pizzadejt med bruden.

Publicerad 2014-01-09 11:57:03 i Allmänt,

Fredag 27 december
Hade jobb klockan elva så körde hem killen, tankade och åkte iväg för att jobba. Roligt hade vi där allihop. Trivs så bra med alla, både arbetskompisar och kunder. Efter jobbet hann jag hem en sväng innan det blev pizzadejt med Pernilla eftersom vi båda fick sånt sur igår när alla åt men inte vi haha. Super att bara sitta och prata hur länge som helst. Efteråt kom jag bara hem och slöade. Vännerna hade annat för sig och Simme smet iväg till Vasa men otroligt skönt med en lugn kväll ensam imellan också.
 
Gottgott med fin brud<3

Lugnt i väntan på krabbisbarnens uppståndelse.

Publicerad 2014-01-09 11:55:25 i Allmänt,

Torsdag 26 december
Efter bara några timmars sömn var jag pigg igen så medan både Simon och brorsan låg döda gick jag och kollade tv. Brorsan joinade småningom så satt och snackade med honom. Mamma och Danne var hem en sväng så fick umgås med dem också. Mot kvällen började Simon bli kontaktbar och brorsan drog hem så vi fördrev kvällen med att kolla på Paradise Hotel och Vikings men eftersom jag inte hade sovit många timmar blev det sovdags ganska tidigt.
 
Får man inget sällskap av andra får man underhålla sig med godsaker, dessa bär/frukter är nya favoriter!

Juldagen firade vi riktigt ordentligt!

Publicerad 2014-01-09 11:52:10 i Allmänt,

Onsdag 25 december
Vi vaknade rätt tidigt och efter att ha varit hemma en stund åkte jag och hälsade på mamma och Danne.  Mamma fick klippa mitt hår så nu är det betydligt kortare, känns underliget men kommer nog vänja mig fort för jättemycket togs inte bort, mycket lättare att få lite volym i det dessutom så känns bra. Klämde sedan i mig lite mat och åkte vidare till Veka för att fortsätta julfirandet. Mystemest med vovven och senare kom pappa och Frey dit för att äta men själv åkte jag till Abc för att träffa Pernilla. Efter mycket babbel och sen även julklappsutdelning hämtade jag Simme. Vi fixade oss hos mig, hade egen miniförfest och gick sen till Samppa och fortsatte förfesta. Superroligt hade vi!
Tommi körde oss till Nox där jag träffade både Petra, Pernilla, Madde och många fler, så roligt när nästan alla vänner var där<3
Mycket dansas och alldeles jätteroligt men efter några timmar hade både jag och Petra förfärligt ont i fötterna så vi ställde oss i soffan barfota och dansade istället, haha underbart, länge fck vi inte dansa innan de bad oss sätta oss ner men så vänt det ändå, älskar cp ideér! Efter Nox gick vi till pizzerian,satt där minst två timmar, var hela tiden någon som vi var tvugna att vänta på men det var kul så gjorde inget. Pratade mycket med en tjej från klassen i Åbo som jag inte har pratat så mycket med så det  var trevligt och hängde med Petra hela tiden annars, awesome. Sen blev det äntligen efterfest och denna gång hos mig eftersom jag vägrade gå längre haha så blev ölspel och prat i några timmar till innan de andra gick hem och jag somnade som en stock när Simme och brorsan äntligen slutade sitta en meter ifrån mig och prata om livet i största allmänhet. Hade inte hjärta att be dem vara tysta nämligen. Men jaja, fick ju sovet tillslut i varje fall.
 
Famnglad vovve<3
 
Förfest med finingar<3

Julafton med familjen<3

Publicerad 2014-01-09 11:43:23 i Allmänt,

Tisdag 24 december
Jobbade åtta till tolv innan jag kunde börja mitt julfirande. Vi alla var tomtenissar såhär fint till julen och satt och lyste upp mörknet med våra röda luvor.
Var hem en väldigt kort sväng för att byta kläder och fixa mig lite innan jag drog vidare till mofas där julfirandet höll hus. De hade till och med hämtat hem mofa från Mjölbolsta så det var trevligt med familjen samlad. Mamma, pappa, mofa och Danne.
Vi åt gott, böt julklappar med varann och satt och kollade på lite roliga program nästan ända till midnatt.
Förra julen träffade jag Simme en kort sväng på julafton när vi hade firat klartmed familjerna så vi körde på samma iår. Åkte dit och så blev det julklappsöppning sådär fint mitt i natten och mys framför lite Paradise Hotel med lite choklad innan vi började sova.
 
Glad tomtenisse till er tjänst.
 
Fick bland annat muminmugg och myssockor<3
 
Jag tyckte det var superroligt att lägga band i morbrors hår så han fick fungera julgran. Jag tror jag var den ända som tyckte det... haha.

Familjen börjar samla sig inför julen.

Publicerad 2014-01-09 11:36:20 i Allmänt,

Måndag 23 december
Började först tre men körde hem Simon långt innan dess. Några timmar hemma i lugn och ro innan jobbet kallade var också helt okej. Jobbade till nio och tiden ville inte alls gå framåt. Efteråt åkte jag direkt och hälsa på mamma och morbror eftersom han hade kommitpå besök från Sverige ville jag åka och säga hej så fort som möjligt. Kom sen bara hem dödstrött och la mig och sova.
Ohana | via Tumblr
 
 
 

Jobb, julförberedelser och funtime med vänner.

Publicerad 2014-01-09 11:27:52 i Allmänt,

Söndag 22 december
Vi sov ut ordentligt tills jag smet iväg på jobb till klockan tolv. Efter sju trevliga timmar där kom jag hem och packade klappar... Sista minuten som alltid.
Resten av kvällen spenderades i Abc med Simme, Petra, Page och lite andra. Satt först med Petra och Page och diskuterade sängbyggen eftersom Page tyckte han kunde bygga den enklaste och bästa sängen. De andra stack så Simme kom även han och satt med oss. Roligt hade vi men alla började bli rejält trötta så vi åkte till mig och sova.
 
Dejiss: christmas presents.
Dejiss: christmas presents.
Vill inspireras av sånthär men har aldrig tid att få dem som jag vill eftersom jag varje år börjar packa typ dagen innan julafton.

Lugn lördag första gången på månader.

Publicerad 2014-01-09 11:24:03 i Allmänt,

Lördag 21 december
Smet på jobb till tio på morgonen, det värsta med vintern förutom kylan är lätt att man måste skrapa rutorna, så otroligt enerverande. Hade en trevlig andra dag på jobbet  innan jag kom hem och fixade till mig lite innan jag åkte vidare till Simmes eftersom vi hade pratat om att kanske gå till krogen senare.
Vi började med att äta och fundera på saken och kom fram till att jodå i varje fall skulle vi åka till förfester och kika läget och sen se om vi joinade dem med ut.
Det blev aldrig så eftersom vi inte orkade lyfta våra rumpor. När vi väl tänkt orka upp hade klockan blivit så mycket att de som förfestade snart skulle stuckit vidare och andra vänner hade annat för sig så det slutade med att vi blev hemma och kollade vidare på Paradise Hotel. Första lördagen på evigheter sedan jag inte var ut, säkert flera månader och med tanke på alla helger som är på kommande kan jag föreställa mig vad som väntar. Tippar på fyra utgångar de närmaste två veckorna så det var otroligt skönt att bara ta en lugnt lördag imellan och ligga hemma och mysa.
 
Party all night long
Kommer nog hinna med detta under lovet.

Your kassatant is back.

Publicerad 2014-01-09 11:19:43 i Allmänt,

Fredag 20 december
Första dagen jobb, var i god tid och kändes underligt att på nytt vara "första dagen" eftersom jag jobbade så länge där men det är endå en stund sedan. Började i varje fall tio och jobbade till sju.
Hemma umgicks jag med mammsen en stund. Simon hade kommit hem från sin Eestiresa så åkte dit på kvällen.
Vi låg bara och kollade Paradise Hotel och pratade hela kvällen. Jobb som väntade igen så läggdags itid.
 
Firade första arbetsdagen med ordentlig pausmat!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela