theblueeyedmermaid.blogg.se

Dimma i natten.

Publicerad 2013-08-30 23:36:09 i Allmänt,

Lördag 3 augusti
Jobbade till klockan sex. Hemma fixade jag en smarrig fetaostsallad i väntan på att dra till Ekenäs och börja förfesta med Cappe och Jontte. Klarade att hålla mej nykter så fick köra Cappes bil till Ettan, inte det lättaste när sätet inte går att flytta fram..
I ettan hängde jag med förfestarna, Pernilla och Simme mest, vi hade hur roligt som helst.
Efteråt fick jag låna Cappes bil hem så körde först hem honom och tog sedan med mej Simme och Jontte till Shell där Pernilla också var. Nattmat, skoj och stojj innan Jontte bestämde sig för att bli en tråkig surapa så själv blev jag svinförbannad på honom. Körde hem honom foort.
Påväg att köra hem Simme stannade vi till i Svedja eftersom vi lovat varann sista dansen men den kom aldrig så bilen fick stå för musiken. Vi la på Always av Bonjovi och dansade i sanden, en smula galet men hur roligt som helst! Vi ville inte sova riktit ännu så vi gick och satte oss på bryggan och babblade. Bryggan sjönk ned så vi var lagom blöta i baken sen haha, gick en sväng till deras egen strand också.
Natten började bli dag så körde hem honom och kom själv hem och somnade direkt.
 

Svarta små bär.

Publicerad 2013-08-30 22:43:43 i Allmänt,

Fredag 2 augusti
Började dagen men en rejäl morgongröt med färska svartvinbär jag plockade hos mofa när vi kom hem från Åbo, snuskit gott.
Så blev det båsa för att umgås med familjen och moster där. Mys.
 

En heldag fylld med städning.

Publicerad 2013-08-30 22:23:03 i Allmänt,

Torsdag 1 augusti
Vi hade äckligt tidig väcking så när klockan slog sju var vi ur huset och åkte till mofa där vi plockade upp moster. Med bilen full med saker, störstadels städgrejer körde vi mot Åbo. Såfort vi kom fram började städandet.. Såg ut där som om iget städat de två senaste åren på endel stället. Ingen av kranarna fungerade ordentligt varken kök eller dusch så vi fick ringa och klaga. Vi städade som galningar hela förmiddagen och fikade med mosters supergoda mackor! En snabbsväng bara gick vi runt i staden innan vi åkte hem igen. Till mofas en stund igen och sen hem och sova.
 
Fullproppad bil.
Moster med.
Köket börjar likna ett kök.

Paprika.

Publicerad 2013-08-30 21:52:00 i Allmänt,

Onsdag 31 juli
Låg och slöade framför teven hela morgonen. Så försökte jag leka duktig och slänga ihop ungsbakade paprikor fyllda med köttfäs och det blev succségott, det ska definitivt göras igen. Kollade runt på Nelly bara för att fördriva tid, kliade i fingrarna att beställa en massa fint men kunde hålla tillbaka.
Klockan slog tre så jobbet kallade igen.
 
 

En dag som så många andra.

Publicerad 2013-08-30 21:48:00 i Allmänt,

Tisdag 30 juli
Började först tre så passade på att sova länge, åt sen supergod gröt med blåbär innan det blev dags att dra till jobbet. När vi stängt butiken åkte jag direkt till Ekenäs och träffade Pernilla. Bästa bruden!<3
 

Underbara medmänniskor!

Publicerad 2013-08-30 20:17:15 i Allmänt,

Måndag 29 juli
Jobbade hela förmiddagen och någon gång på dagen ringde de från posten till jobbet och ville prata med mej, förstod först inte alls vad det handlade om men tydligen hade någon otroligt vänlig själ hittat min plånbok med alla nyklar, bankkort, körkort och allt och varit så otroligt snäll att den hade fört det till posten. Är så otroligt tacksam! Läste för några dagar sen någon som på facebook klagade på Karisbornas hjälpsamhet men jag är av helt motsatt åsikt. Underbara människor, det är vad det bor i denna fina stad. Tusen tack till dig som hittade den fasten du mot förmodan läser detta!<3
Firade att korten var tillbaka med att köpa melon, mögelost och allt annat som behövs för att dra ihop en riktigt smarrig melonsallad. Satt hemma och klämde i mej den medan jag kollade på True Blood.
 
Synnerligen kärt återsenede!

Slut på energi.

Publicerad 2013-08-30 20:14:17 i Allmänt,

Söndag 28 juli
Hade jobb igen en gång och sov till absolut sista sekunden, dötrött. Ni kan inte förstå hur stolt jag var att jag hade tagit det lugnt en enda lördag. Hade ingen ork till något efter jobbet och tanken på tidig väckning igen på måndag gav mej ångest så gick och lade mej tidigt.
 
Nära döden.

Madagaskarmys - ingen vanlig lördag.

Publicerad 2013-08-30 20:10:00 i Allmänt,

Lördag 27 juli
Hade jobb så utan att riktigt vakna släpade jag mej iväg för att sätta mej i kassan. Bättre än förväntat gick det men såg nog ut som en varelse från yttre rymden innan första pausen för vaknade så sent så jag var tvungen att störta upp och springa iväg direkt, såg nog inte ut som jag visste varken vad en borte eller fuktkräm var men fixade det sen så sen gick resten av dagen endå att genomlida.
Blev inget mer festande den kvällen utan istället snabbdejt med Pernilla och sen till Shell för att träffa Cappe. Simme, Page, Janne och Jontte var även de där så vi alla åkte sen till Pages för att kolla film. Madagaskar blev det och vi hade skoj. Simme och jag var nästan påväg till Ettan ändå sen men kom tillslut överens om att det nog vore bäst att låta bli.
 
Tihi, smygfotade dedär skojiga killarna^^
 

Vattenmassor, hagel och Karisnatten.

Publicerad 2013-08-30 20:08:36 i Allmänt,

Fredag 26 juli
Låg halva dagen och bara mös i sängen. En film stod på men orkade inte alls koncentrera mig. Så började jag planera lite inför kvällen, skulle ju bli jädra brottom eftersom både jag och Pernilla slutade nio och sen skulle karisnatten självklart firas..  Det var ett fyhelvetes regnväder med åska, hagel och allt, älskade det ända tills jag satte mig i bilen och skulle köra påjobb. Var tvungen att köra genom nästan halvmeter djup vattenmassa eftersom halva karis var totalt översvämmat, dessutom såg jag absolut inte mer än två meter framför bilen och då snackar vi enbart om skymtningar av att en lampa närmar sej.. Höll på att gripas av panik då bilen inte riktigt ville köra framåt men tillsist var vi båda välbehållna på s-markets parkering, den är så högt upp så därifrån rann vattnet fort.
När jag kom in för att byta om fanns inget ljus eftersom strömmen hade gått. Butiken höll de på att tömma på folk och vi fick det rätt fort tömt. Fick vänta sisådär en halvtimme innan vi kunde öppna igen. Snart rullade det på som vanligt igen och man såg hur himlen började klarna upp tack och lov och brandkåren gjorde ett bra jobb med att få bort vattenmassorna från vägarna. Vi hade himla kul på jobbet allihop och så när vi slutade var det att skynda hem och fixa oss lite. Pernilla kom hit och förfesten började, vi gick en sväng runt stan och chillade med folk på Lidls parkering innan vi for in på Nox. Skäms nog en smula men mer minns jag inte...
Har fått höra att jag lyckats med både det ena och det andra och efteråt virrade vi runt på stan en rejäl stund Cappe, Sofia och jag. Tappade bort min plånbok under tiden duktig som jag är innan vi sökte oss hem till mig för att sova. Over and out, förlåt folket :D Får nog verkligen skärpa mej nu!
 
Mysigt :)
Hagel!
Såg inget alls... Hann fota för stod länge och funderade om jag skulle våga köra genom vattnet men ingen backade bort bakifrån så fanns inga andra möjligheter.. Usch!

Stammisar är bra, stammis ska man va'

Publicerad 2013-08-30 20:02:52 i Allmänt,

Torsdag 25 juli
Ledig dag så passade på att spendera den i solen i båsa, slö dag med andra ord. Grannarna hade bjudits dit så blev värsta släktmiddagen nästan. När jag kunde smita därifrån var det igen en gång Ekenäs med bruden som gällde. Haha vi börjar bli riktiga stammisar.
 
Dundermiddag.

Räkor och en broiler.

Publicerad 2013-08-30 20:00:00 i Allmänt,

Onsdag 24 juli
Fixade med allt mellan himmel och jord hela dagen, såntdär som man ibland behöver få gjort och träffade moster en sväng.
Gjorde supergod räk-potatis sallad som verkligen gjorde min mage lycklig, mums. På kvällen blev det Bayan med Pernilla<3 Kallt som tusan men lika trevligt som alltid.
 
Vackrast!

Att stiga upp är inte skoj.

Publicerad 2013-08-30 19:58:00 i Allmänt,

Tisdag 23 juli
Jobbade till fem och åkte sen direkt och hälsade på moster och hennes man som hade kommit till Finland och skulle bo hos mofa några dar. Hade himla trevligt med dem och snackade sen skit med folk i allmänhet. Vidare och träffa fina bruden!
 
Sängen var alldeles för skön..

Jobb.

Publicerad 2013-08-30 19:55:00 i Allmänt,

Måndag 22 juli
Började dagen med youghurt med färska blåbär. Godaste på länge<3 Klockan tre sprang jag iväg på jobb och dit gick den kvällen.
 
MOMS.

Mästerkockar med fin brud.

Publicerad 2013-08-30 19:54:00 i Allmänt,

Söndag 21 juli
Låg i sängen hur länge som helst men orkade tillsist masa mej upp. Stämde träff med världens finaste Mia. Vi gick och handlade wookingredienser och gick sen till henne för att laga mat. Blev supergott, perfekt krabbismat! Mätta och belåtna satt vi hur länge som helst framför tv och bara snackade skit om allt och alla, mysigt.
 
<3

Bästa kryssningen med kusinerna!

Publicerad 2013-08-30 19:51:57 i Allmänt,

Lördag 20 juli
Tidigt på morgonen gick mamma och jag iväg till busstationen och mötte upp kusinerna och deras mamma innan vi klev på bussen som skulle ta oss till hamnen. Kryssning till Estland hade vi nämligen fått som överraskningspresent av våra fina mammor! På bussen var vi superslöa men väl i båten hade vi asroligt, gick runt och kollade, babblade och allt man gör på båtar. I Estland gick vi iland och åkte iväg till ett stort Alko. Alkohollaget blev rejält påfyllt och med mej fick jag också en limpa tobak som Simme beställt. Shoppingen var urusel vid hamnen och längre hann vi inte åka så blev inget sånt.
Tillbaka på båten passade vi på att umgås rejält igen efter som det var en god stund sen sist. Satt ute i solen på däck och åt en god middag. Tyvärr fick vi inga sittplatser så mamma och jag fick sitta på en fönsterkarm, trångt och småjobbigt var det men mysigt juh, haha! :D
Tillbaka i Karis började förfestandet för vi skulle ju iväg och dansa rumporna av oss i Ettan. Ingen alkohol för min del så jag körde men hade sjukt roligt i varje fall.
 
Tack! Älskar er alla!<3 

Vi trotsar den kyliga vinden.

Publicerad 2013-08-22 13:45:04 i Allmänt,

Torsdag 18 juli
Jobbade förmiddagen, bra arbetsdag med finaste arbetskompisara och trevliga kunder.
Resten av dagen gick åt till att babbla me den ena och den andra och väntade på att Minna skulle ha tid att träffa mig men det hade hon inte så åkte istället och träffade Pernilla :)

Träff med saknad vän.

Publicerad 2013-08-22 13:31:00 i Allmänt,

Onsdag 17 juli
Sov tills klockan strax skulle slå elva och en timme senre var det dags att kila på jobb. Jobbade till sju med mina fina arbetskamrater. Hem en sväng och via syrrans för att mata katten innan jag skyndade vidare till Pojo för att plocka upp Nette. Snodde med henne till Karis och satt i Abc och chillade hela kvällen, fanns massor att prata om! Så bestämde vi att hon skulle stanna hos mig övernatt så vi åkte efter hennes grejjer tillbaka till Pojo och hade sen myskväll med film och dippade morötter. Filmen fick inte ycket uppmärksamhet, vi babblade mest men så lyckades jag som vanligt somna mitt i haha :D
 
Teinipeilikuva, jodå blir man aldrig för gammal för :D

Bayan igen en gång.

Publicerad 2013-08-22 12:57:00 i Allmänt,

Tisdag 16 juli
Jobbade från klockan nio till halv tre rände sen runt stan hela dagen både hit och dit. Träffade Simme en snabbsväng innan jag åkte med Pernilla till Ekenäs och satt på Bayan. Först satt vi för oss själva och snackade lite skit innan vi joinade Julle, Makkan och Friman som även de satt där.
Chillade en stund och kom sen hem och somnade kapoff! Helt tömd på energi.
 
Stekt potatis med tzatziki.

Livet på landet.

Publicerad 2013-08-22 12:34:53 i Allmänt,

Måndag 15 juli
Sov superlänge, låg sen i solen heeela dagen och gjorde inget vettigt alls. Mös till tusen ute i gräset, så underbart att vara i stugan och bara ta det lugnt ibland.
Klockan sju åkte jag till Ekenäs och träffade Pernilla. Vi satt i Bayan med Julle, Staffan, Makkan och lite andra kom också senare dit. Vi hade superskoj, satt där länge och dissuterade livets soraa frågor sådär passligt en lugn måndagskväll innan vi tillsist kom hem och sova.
 

Sol, pizza och vänner, precis som det ska vara.

Publicerad 2013-08-22 10:26:54 i Allmänt,

Söndag 14 juli
Vaknade tidigt och chillade hårt! Näj men alla ville bara sova så efter att ha fungerat massör med för mycket energi gick jag ut på gården och la mig och sola. Himla mys, så lugnt och skönt.
Låg och textade full av ilska men ändå kunde jag inte låta bli, glad samtidigt juh.. det är ett mysterium detdär.
Så småningom slapp vi in till stan och tog där bilen hem till Karis. Köpte pizza som vi åt ute på Pernillas terrass. Omnom.
Femtiden åkte jag och hämtade Simme, vi matade syrrans katt, körde hem Janne och satt sen i Abc och chillade och pratade om allt mellan himmel och jord i en hel evighet.
Har inte träffat honom på länge så vi passade på nu denhär helgen för att fira att det var exakt ett år sedan vi pratade med varann första gången :D
Vi skiljdes åt och jag kom hem för att packa lite till stugan. Frey kom förbi en sväng men det blev sent så i stugan var jag inte förrän halv elva. Snackade med mamma en god stund, mös med kissemissen och sen var det bara att krypa under täcket.
 
 
Tihi, vi byggde ärtskalspyramid^^

Superskön dag på Pernillas stuga med toppen avslutning.

Publicerad 2013-08-22 10:09:00 i Allmänt,

Lördag 13 juli
Vi passade på att ha en riktigt ordentlig mysmogon innan vi sen åkte till Pernillas stuga. Blev totalfrälst av boarden man står/sitter/whatever på å paddlar. Sova i solen gjorde jag vilket var underbart skönt, åt massa gottigott, Pernillas mamma lagar supergod mat nämligen! Så simmade vi och paddlade runt. Så började det vara dags att komma hem och förberäda för fest igen. Iväg till Ekensä där vi tnkte sitta på baywatch men det sket sej och blev istället till fest på ettans parkering för vi såg några vi kände och ropade dit dem och plötsligt var det massa folk där. Kruis en stund också, skitkul! Småningom gick vi in till Ettan. Lite för full gick jag runt och snackade med allt och alla. Dansade röven av mej med mina fina vänner och "minglade" rnt på perkeringen bland alla andra fyllon efteråt.
Jag har aldrig någonsin smakat på en tobak men nu drog jag in mitt livs första nikotin, från en eltobak visserligen så räknas nog fortfarande inte som tobak :D
Det blev ingen efterfest i stan ändå.. Bitch! Haha istället stack jag med Pernilla, Julle och Jacke til Tenala. Vi satt och snackade en stund men tog inte länge så ville alla gå och lägga sig så så gjorde vi.
 
<3

Förfest i tenalaskogarna.

Publicerad 2013-08-22 09:42:00 i Allmänt,

Fredag 12 juli
Jobbade halva dagen innan det blev att träffa Pernilla, vi fixade oss festfärdiga och åkte sen till en stuga i Tenala. Roligt hade vi där en god stund innan vi sen stack vidare till Ettan. Hade ju lovat köra så långt men nu började supandet även för min del. Men det var himmla folktomt så alla ville fara därifrån. Julle for tidigt men kom sen efter oss för att vi skulle med på efterfest, utanför huset kom han på att föräldrarna var hemma så de andra stack bara och sova och vi blev lämnade åt vårt öde i en taxi. Fick telefonsamtal och blev så förbannad så vi sket i att försöka fixa annan skjuts utan tog bara taxin hem till Karis för att tuta hos Pernilla.
Hon somnade direkt medan jag låg och textade med precis alla för kunde inte somna, haha.
 

Äggfrukost.

Publicerad 2013-08-05 11:55:58 i Allmänt,

Tisdag 9 juli - Torsdag 11 juli
Massa jobb, besök till Jysk, slöas, hängas med vänner och sånt har dessa dagar gått åt till.
 
Löskokt ägg är något av det godaste och enklaste morgonmålet.
När till och med mitt horoskop peppar mej till att festa ja då finns det nog nästan ingra gränser mer, längtan till helgen är på topp.

Superdag med awesome kompis.

Publicerad 2013-08-05 11:40:00 i Allmänt,

Måndag 8 juli
Efter att ha sovit tolv timmar var klockan fortfarande bara fem på morgonen men kunde inte sova vidare sen mer så fördrev tiden med att städa och fixa lite här hemma. Ansiktsmask hann jag också med att lägga och efter en hel del chillas gick jag iväg till butiken varifrån Cappe sen plockade upp mig. Köpte energidricka och jordgubbar som vi gottade i oss på vägen.
Åkte först till Ikea där en hel del nödvändiga småsaker blev inhandlade. Bestick, glas, matta, kastruller, stekpanna och liknande så snart är jag redo för flytt. Äta passade vi också på att göra där och usch vad gott det kan vara med Ikeamat ibland, perfekt krapulamat även om det var en dag för sent.
Vidare efter en soffa som jag hade köpt på Tori.fi innan vi sen åkte in till Sello för lite mera Shopping. Hitta bland annat en supermysig stor tröja.
Superbra dag, älskar mina fina vänner, tack Cappe<3
Hemma igen var all energi åter en gång utkörd så orkade inget annat än lite slöas innan sovdags.
 
Förlåt Pernilla men vi kunde inte sluta skratta åt dej när vi såg dendär ungen. Så du sötnos :D Spillarn<3

Trötta i Hangö.

Publicerad 2013-08-05 11:30:31 i Allmänt,

Söndag 7 juli
Efter ungefär två sovda timmar vaknade jag av att folk stod utanför och snackade, pratade en stund med Ellen och så småningom började folk vakna.
Satt med Pernilla i solen utanför bilarna och åt morgonmål. Gurka!
Packade ihop lite i bilen innan vi sen gick ner till stranden för att sola. Superskönt var det och somnade till och med i sisådär en timme.
Vi började sen sakta ta oss hemåt, lite orolig över promillehalten var jag en hade gått så länge sendan jag drack senast och drack heller inte mycket så antar att känslan kom av sömnbrist mer än alkoholpåverkan. Blåste dessutom i en mätare som en där hade innan vi startade och visade noll så vi vågade åka endå.
Razzia på vägen men när de var ungefär tre bilar fören oss så åkte poliserna iväg så vi behövde aldrig blåsa :D
Hemma släpade jag in allt drån bilen, slöade framför datorn och somnade sedaan redan klockan fem, omöjligt att hålla mig vaken efter en hel helg av allt som allt bara några timmars sömn.
Stackars hangöbor nu i efterhand...

Regattan dag två!

Publicerad 2013-08-05 11:04:41 i Allmänt,

Lördag 6 juli
Efter alldeles för få timmar sömn klev jag ur sängen och stack på jobb till nio. Dagen segade sig långsammt fram till klockan äntligen slog sex och vi fick gå hem. Tog en snabbdusch och slängde in det behövligaste i bilen innan vi körde till Hangö igen Pernilla och jag.
Parkeraade på samma ställe som igår. Karisgränd kallade dom de för där var bara karisbor haha. Chillade med Simme och de andra där, gick runt på stranden och vid hamnen en del innan vi sen idag igen gick till Casino.
Dansade ännu mer än igår sådär passligt full denna gång mihi^^
När de stängde och vi gick tillbaka till bilarna va folk så fy satans tråkiga så de bara gick och sova i sina bilar. Själv satt jag bara och snackade en stund med Ellen innan jag drog ut på ävetyr. Gick först runt ed Makkan och Fredde som sökte någon fest, de misslyckades rejält så vi gick och satte oss med random människor en stund. Rätt så roligt var det visserligen men så skulle dom stika iväg med annat folk och försöka få dem att fortsätta festa men det orkade inte jag så jag gick till min bil och tänkte sova men Sammo råkade komma åkande förbi precis då så drog ut på kruis med dem istället, askul! Besök på stranden men simma vågade vi inte för vattnet var som is, snacka med folk och hälsa på "ekenäsparkeringen och prata strunt med de som var där. Sen var det himmla skönt att lägga sig och sova i bilen för trttheten började kännas väldigt bra.
 
Parkeringsfest indeed.

Jobb och Regattan.

Publicerad 2013-08-05 10:17:29 i Allmänt,

Fredag 5 juli
Jobbade till klockan två. Fixade med det ena och det andra sen och runt sextiden hämtade jag Pernilla och Jürgen och så startade vi mot Hangö. Pernilla och jag hittade sen Makkan och alla de på en parkering vi råkade köra förbi så chillade en stund där innan vi stack och träffade Simme och de andra istället. Efter att bara ha suttit och snackat och kollat när de andra drack sig allt fullare en god stund gick vi ner till stranden och kollade, vidare till hamnen där vi åt vårrullar. Hur gott som helst!
Småningom drog vi oss till Casino och dansade rövarna av oss, snackade massa skit och chillade. Endel gick i förväg därifrån så tillslut gick jag tillbaka till bilarna där jag hittade en sömntuta och en spymaskin... Tog med dem och åkte hemåt. Stannade säkert tre gånger på vägen, elak människa är vad jag är men kunde inte annat än skratta.
Släppte av de andra och fick sen äntligen gå och sova.

Stack på jobb i världens mysigaste tröja.

En sväng i älskad stad.

Publicerad 2013-08-04 12:28:38 i Allmänt,

Torsdag 4 juli
Spenderade morgonen med att gå runt i stan och kolla. Kommer sakna denna stad. Gick på flera loppisar och kollade också. Hittade ett perfekt bord till min nya lägenheten så pappa fick komma med släpkärran och hämta, dessutom var han supersöt och betalade. Världens bästa pappa.
Så var det åter igen dags att skynda iväg på jobb
.
 

Kontrakt skrivet - Snart Åbobo.

Publicerad 2013-08-04 12:23:04 i Allmänt,

Onsdag 3 juli
Tog supertidiga morgontåget till Åbo med mamma. Vi kollade först på en lägenhet i typ bara några minuter, väntade en timme och kollade sen den andra, gillade båda men skulle varit tvungen att vänta på besked om jag fick den eller inte angående den ena medan den andra fick jag skriva på direkt så valde den för om jag hade väntat och se inte fått den hade den andra säkert redan blivit uthyrd så var bara att slå till.
Vi hann med superlite shopping också innan vi fick hoppa på tåget och åka tillbaka till Karis igen eftersom jobbet kallade på mig.
 
Det var den godaste smögåsen på länge bara för att jag var hungrig som en varg!

Klöveräng.

Publicerad 2013-08-04 12:13:00 i Allmänt,

Tisdag 2 juli
Jobbade morgon så fick kämpa mig upp tidigt och iväg. Chill dag både på jobbet och när jag slutade, kvällen bestod av Pretty Little Liars och vatten melon.
 
Mys.

Lägenhetsletas för fulla muggar.

Publicerad 2013-08-04 12:04:42 i Allmänt,

Måndag 1 juli
Mamma ringde och väckte mig och sa att jag blivit antagen till Åbo så sen var det bara att börja söka lägenhet. Hittade några intressanta men nackdelarna var för stora, dåliga duschar och liknande. Tillsist hittade jag några som verkade bra så åkte till stugan så jag kunde få hhjälp när jag skulle ringa ifall de inte kunde någon svenska. Ringde men var inte riktigt nöjd så satt resten av dagen och försökte hitta något ännu bättre.
Hittade tillsist en men man kunde inte få den innan man varit och kollat på den så bestämmde visning på den och även en annan.
Tvättade håret sen och gasade iväg till Karis, tog Pernilla med och åkte till Ekensä, en sväng till Gigantti och vidare till Bayan på kaffe för bruden och cola för mej.
Satt och snackade ett bra tag men ville sen hitta på nått annat så vi åkte och handlade ägg och glass och kom hem till mig. Blandade ihop en massa plättsmet, dukade upp på balkongen och hade skitroligt plättkalas och allt . Älskar min fina brud<3
Plättar med glass och smultrorn, himmel!
Resten av kvällen bestod av massa snackas och kollas av Pretty Little Liars innan sovdags.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela