theblueeyedmermaid.blogg.se

Flitig morgon.

Publicerad 2013-11-30 10:04:00 i Allmänt,

Vaknade över en timme sedan och har hunnit med småsaker. Läst lite finska, skrivit en del av en uppgift till ett annat grupparbete och suttit här med bloggen. Min tur att ha en sömntuta brevid mig idag då för det verkar som att han bara kryper djupare och djupare ner under täcket hela tiden, haha men bra det så har jag fått lite saker gjorda i alla fall :)
 

Har flängt runt hela dagen.

Publicerad 2013-11-30 09:45:23 i Allmänt,

Fredag 29 november
Vi vaknade någorlunda tidigtså efter morgonmåloch lite sånt var jag hemma redan innan tolv. Hann umgås en stund med mamma innan hon hade annat. Efteråt hade jag tänkt träffa kusinerna men hann aldrig med det eftersom Alice slutade klockan tre och en timme senare träffade jag Pernilla så får ta det en annan dag.
Med Pernilla blev det massa catching up to do, jag var ju inte hem förra helgen så det är länge sedan vi träffats.Vi besökte även julgatans öppning en snabb sväng där det bjöds på glögg såvi passade på att njuta av den ute i kylan.
Träffade sedan Cappe direkt efteråt, blev Abc igen och hade superroligt och massvis av intressanta diskusioner om allt från rymden ti håret på huvudet.Lite kruisas också innan jag sen kom hem.
Kollade ett avsnitt Beverly Hill 90210 och fixade med grejjs i väntan på Simon. Filmkväll (med glögg<3) igen men minuspoäng till mig för jag kunde omöjligt hålla mig vaken. Försökte verkligen men han bara skrattade åt mej när jag flera gånger slumrade till ochsedan vacknade upp i ett ryck direkt efter så tillslut gav vi upp filmkollandet och sov istället.
 
Belysning i vår fina stad.

Minijulledigt i förtid.

Publicerad 2013-11-30 09:02:53 i Allmänt,

Jag behöver inte åka tillbaka till Åbo innan nästa onsdakväll så jag låtsas ha lite minijullov nu i förväg. Vårlinje har dessutom jullov en vecka mindre än alla andra linjer så det känns himla bra att få ha lite ledigt nu istället, såhär passligt till lillajul dessutom.
Ska försöka hinna träffa nära och kära så mycket som bara är möjligt nu under dessa dagar. Har visserligen en finskatent att plugga till och en mässa i Helsingfors att besöka på tisdagen tack vare skolan men mycket ledigt i alla fall.
 
Stop being sad, be awesome instead.
Dricka mycket glögg har jag också tänkt mig hinna med<3

Hemma igen.

Publicerad 2013-11-30 08:51:12 i Allmänt,

Torsdag 28 novermber
Började dagen med att presentera vårt gruppparbete genom att diskutera något vi kommit fram till i arbetet så timmen gick fort. På IT:n finslipade vi arbetena och fick hjälp med det vi inte kunde själva så fick det inskickat.Tre grejjer avbockade från min deadlinelista igen, inte mycket kvar av denna termin nu.
 
- Finska presentation
- Socialpolitik arbete
- IT-arbete
- Finska tent
 
Hemma städe jag lite mer och fixade med småsaker i väntan på att klockan skulle bli halvsex, då var det nämligen dags att vandra iväg till tågstationen och ta tåget till Karis.
Väl framme blev det en sväng till butiken med Simon efter glass för filmkväll. Så filmen Turbo, rätt bra faktist.
 

Ledig dag (Nästan).

Publicerad 2013-11-29 22:08:26 i Allmänt,

Onsdag 27 november
Höll finska presentationen på morgonen och hade inga andra lektioner så hade nästan ledig dag. Passade på att bara ta det helt och hållet lugnt vilket var otroligt skönt efter massa stress med alla deadlines.
Hade Beverly Hill Chihuahua marathon med alla tre filmer. Asbra filmer! Vill ha Papi, sötaste vovvisen<3
Städade lägenheten och packade inför hemfärd hann jag också med.
 
Första femman, glad!

Långa skoldagar.

Publicerad 2013-11-29 21:54:35 i Allmänt,

Tisdag 26 november
Började skolan först ett så hann plugga lite innan. En lektion med intressanta diskussioner sedan gjorde vi klart grupparbetet, men skolarbetet var inte klart än, förberädde en presentation på finska om ett daghem med Sofia. Fortsatte sedan med IT-uppgifterna och fick dem så gott som klara. Hemma blev det slöas och lära mej finskapresentationen utantill innan sovdags.
 
Hinner bli kolmörk innan jag hinner hem om dagarna...

Snön kommer.

Publicerad 2013-11-29 21:27:15 i Allmänt,

Måndag 25 november
Vaknade sent igen, fixade mig och kollade upp lite smågrejjer innan jag skyndade iväg till skolan för att jobba på grupparbetet. I tre timmar satt vi där och jobbade så blir nog klart imorgon.
Fixade efteråt lite till IT:n. Kom hem sent så det blev bara slöas innan sovdags. 
 
Winterr ❤©
Har snöat idag också.

Slut efter en perfekt helg.

Publicerad 2013-11-29 21:22:54 i Allmänt,

Söndag 24 november
Pikulite krabbisbarn var vi även idag men båda hade kört med vatten hela slutet av kvällen så det var inte farligare än att det snurrade litegrann.
Morgonmål innan vi gick och hämtade bilen. Mycket mer hann vi inte med innan Simon åkte hem igen.  
Kändes underligt att vara ensam nu plötsligt, ovant liksom. Jag spenderade i varje fall dagen med att slöa krabbisen av mig med Once Upon A Time och gjorde absolut inget skolarbete alls. Fyy. Spara alla bilder från telefonen på min hårdskiva och radera från telefonen efter som den blivit full så en vettig sak blev iaf gjord. 
Somnade sedan glad efter en alldeles perfekt helg♥
 
Detta har jag utanför dörren, vill släpa medskrinnskorna till Åbo nästan, älskar att skrinna<3

Kockandet fortsätter, mitt stackars lilla kök är inte vant med sånt.

Publicerad 2013-11-26 01:26:23 i Allmänt,

Lördag 23 november
Morgonen bestod av plättkalas innan vi sen somnade om igen. Pigga och fortfarande mätta kollade vi  lite Anthony Bourdain - No Reservations. Fick sen skynda in till stan för att köpa födelsedagspresent åt Victoria. Back home blev det matlagning igen. Kyckling i supergod sås med makaroner. Hjälpte till först men han verkade ha full koll på allt så började istället fixa mig inför kvällens festligheter.
Mätta och fixade drog vi till Victorias där festen var i full gång. Vi hade superroligt med alla och det blev mängder av random diskussioner med random people.
Vi hade inte riktigt planerat att gå med ut sen men vi kunde som vanligt inte hålla oss. Victoria och de andra kom inte med till Lynin eftersom alla inte slapp in men själv skulle jag inte slippit in någån annanstans eftersom allt har K20 så vi stannade där och igen en gång blev det en super kväll. Lycka!
Vi hade en rolig kompis med oss också och det blev massor av dans. Dessutom minns jag allt från hela kvällen eftersom jag äntligen lyckades dricka lagom. Vi stannade dock inte riktit till slut utan gick istället hem, kröp ner under täcket och sussade sött efter mycket prat.
 
Tack alla och stort grattis till dig Victoria!<3
 
Pre-party food.
 
Finaste födelsedagsbarnet<3
 
Vi tre och Lynin var en awesome kombo!

Krabbiskockar.

Publicerad 2013-11-26 01:00:22 i Allmänt,

Fredag 22 november
Båda var krabbisbarn som tusan så fick inte mycket gjort. En sväng till butiken när vi vaknade men inte mycket mer än så. Gjorde tortillas till middag. Mästerkockade i mitt lilla kök vilket var superkul och himla gott blev det dessutom.
Filmmys resten av kvällen. En bläfilm och en brafilm. Började med Paradox Alice som bara var underlig och inget vidare och såg sen Home Run vilket var en betydligt bättre film. Somnade tidigt.
 
Mums! 

Supertorsdag med underbart fina filurer.

Publicerad 2013-11-26 00:31:56 i Allmänt,

Torsdag 21 november
Föreläsningen på morgonen var frivillig så vi gick inte på den utan sov länge och chillade hela morgonen. Till slut orkade vi kämpa oss upp. Hon stack småningom till skolan medan jag fördrev några timmar med att städa och fix här hemma.
Tvåtiden var Simon och Page här utanför så vi stack iväg för att leta upp parkeringsplats och släppa av Page på vägen.
Handlade lite mat och kom sen hem, mys och massa babbel. En bra sak med att inte kunna ses så ofta är att det finns mängder att prata om. Vi bestämde oss sen för utgång så skulle duscha men blev plötsligt yr. Slapp ur duschen men svimmade sen. Första gången någonsin jag svimmat och ingen kul känsla precis. Usch men efter att ha vilat en stund och fått i mig lite mat var jag på benen igen, glad att jag inte var ensam :)
Allt kändes som vanligt efter en stund så fest blev det i varje fall. Petra och Page kom hit och det blev en sjujädra förfest med finisarna.
Vidare till Monkey stack vi redan tio, allt för halarmärken möhöhö.
Dansade rumpan av mig med Petra och var full som en skottkärra så mycket mer kan jag inte säga. Till slut blev Page hungrig så vi var via Hese där jag har ett svagt minne av att jag absolut skulle ha cokis och den skulle vara light och att jag sa det typ tusen gånger.. Väl hemma slocknade jag på stört medan Simon följde Page.
Superbra kväll<3
 
Partyhard!
 
Sötisar!

Pyjamasparty med fina Sofia.

Publicerad 2013-11-21 13:13:42 i Allmänt,

Onsdag 20 november
Började dagen med finskatimme. Usch men chill i varje fall. Direkt efteråt gick jag ti de andra som redan börjat med grupparbetet. Efter en matpaus och många timmar tyckte vi det räckte så vi gör klart det nästa vecka. Fortsatte med IT sen så har tre av fyra uppgifter klara nu. Woop!
Hem och städa innan Sofia kom hit och det blev pyjamasparty.  Vi såg The Tale Of Despereaux och åt morötter med dipp. Pratade sedan om allt i hur länge som helst och gick och sova alldeles för sent. Superroligt<3
 

Skolarbete nästan hela dagen.

Publicerad 2013-11-21 12:58:00 i Allmänt,

Tisdag 19 november
Halv elva till skolan på en lektion. Vi satt och diskuterade om allt möjligt. Eftetr maten började vi sen med grupparbetet. Vi fick ihop med rätt mycket text så nu är det inte mycket kvar. Satt med det till halv fem och gjorde sen IT med Casso i minst en timme till så var hemma sent och blev nog inte mycket annat än slöa och sova sen.

 Påväg till skolan.

Död måndag.

Publicerad 2013-11-19 00:20:38 i Allmänt,

Måndag 18 november
Gick på en tre och en halv timmar lång frivillig lektion imorse. Känns förjävligt att sitta där när man inte måste men behöver lära mej så ibland måste man väl. Efter det lite fler timmar skola, satt bara och ville hem hela dagen.
Efter att ha handlat och lagat mat satt jag mig och kolla Once Upon A Time igen. Inga skolarbeten så passade på att bara ta det lugnt. Men nu sova för skolan väntar imorgon igen. Gonatt!
 
Monday morning

Grattis Robin!

Publicerad 2013-11-18 23:49:07 i Allmänt,

Söndag 17 november
Vi sov länge innan vi ääntligen orkade ta oss ut för att köpa pizza och pepsi och kom sen tillbaka till mig och kollade Monsters Inc. Krabbsmat och film, nam!<3
Klockan fem var det dags att fira Robin så Pernilla åkte hem och jag for med mamma till kusinerna. Vi bjöds på massor av gott och fick passa sötiskissen deras. Vi var där i flera timmar och det var roligt att prata om allt och inget. Är särskillt länge sedan jag sett Api.
Tog tians tåg tillsammans med Casso till Åbo och när jag äntligen var framme var det bara att sova.
 
Finaste kusinerna man kan önska sig<3

Nox som vanligt.

Publicerad 2013-11-18 23:41:18 i Allmänt,

Lördag 16 november
Efter en slö morgon fick jag skjuts hem vid elva eftersom de åkte till Tyskland. Sa hejdå och hann även prata lite med mamma innan hon åkte påjobb.
På eftermiddagen träffade jag Cappe och tvingade med mig honom för att leta upp en present till kusin. Chillade i Abc en lång stund och så lite kruisas. Hemma igen fixade jag mig inför kvällen för fasten vi hade bestämt att vi inte skulle ut denna helg så ävndrade vi oss som vanligt endå. Penilla kom hit och vi drog en miniförfest innan vi gick till Nox. Hittade Robin och de andra på vägen och sen kom även Madde så det blev en rysligt bra kväll. Dansade många timmar och drog sin med mig en full Pernilla hem till mig och sova och vi slocknade på direkten.
 
Partyhard! Puss<3

The Way Back home.

Publicerad 2013-11-18 23:11:42 i Allmänt,

Fredag 15 november
Började dagen med att sitta två och en halvtimme på finska, usch. Direkt efteråt fixade vi caset till kursen i lagstiftning så nu ha jag så gott som allt jag ska göra till det klart.
Gick en runda runt stan för att hitta födelsedagspresent till min kusin men lyckades inte hitta något jag tyckte passade så gav upp och kom hem. Städade och fixade lite innan jag skyndade till tåget och åkte hem till Karis.
På tågstationen stod Simon och Frida och väntade så följde direkt med till dem. På kvällen blev det en snabbsväng till Abc innan vi sen la oss och kolla på filmen The Way Way Back. Superbra film att avsluta en lugn fredag med.
 
På tåget.

Superserie.

Publicerad 2013-11-14 08:21:07 i Allmänt,

Gomorron världen!
Att stiga upp imorse var ingen höjdare men nu sitter jag i varjefall här i skolan. Slutar klockan fyra idag, sen blir det att söka ihop en hel hög med lagar och kolla vidare på Once Upon A Time hela kvällen.

Tråkinlägg javisst.

Publicerad 2013-11-13 22:50:00 i Allmänt,

Onsdag 13 november
Lyckades somna såfort jag lade huvudet på dynan igår så fick aldrig väckningen ändrad så klockan ringde kvart i nio imorse, nio skulle jag vara i skolan så blev försenad. Väl i skolan började jag sammanställa caset jag sökt lagar till, vi i gruppen lade sen ihop de olika casen och blev klara så får stryka en uppgift från min äckligt långa to-do-list. Ska visserligen söka upp alla lagar till ett annat case redan till fredag bestämde vi så stressen fortsätter. Särskilt eftersom jag varit lat idag.
Kom hem vid tolv och satte mig och slöa. Har länge velat se serien Once Upon A Time och nu kunde jag inte hålla mej längre. Är totalt fast så skolarbete har fått lida för det. Usch och fy på mig.
Bet ihop och fixade finskan tillslut i varje fall så nått fick jag gjort.
Ska ställa väckarklockan inför imorgon färdigt nu så jag inte glömmer, haha.
 

Trött som en åsna.

Publicerad 2013-11-12 23:01:00 i Allmänt,

Tisdag 12 november
Blev som jag misstänkt en lång skoldag. Blev en massa onödigt småtjaffsas i gruppen om saker som enligt mig skulle gå enkelt att lösa om var och en bara bet ihop och sätter mer tid på att uppmuntra varann i gruppen.. Inget blir bättre av att man bara klagar över små problem om man inte heller kan diskutera dem när vi försöker ta upp det.
Hemma var jag först klockan sex på kvällen och fick då ta itu med uppgiften om lagar. Skjuter upp finskan till imorgon eftersom ingen ork finns. Har slökollat en film nyss och textat med fin filur men håller på att somna så tänker gå och lägga mig nu. Gonatt!
 
Kvällsmål.

Iväg till skolan.

Publicerad 2013-11-12 11:34:38 i Allmänt,

Regnet faller här i Åbo. Usch... Börjar först ett idag i varje fall så har suttit och gjort skoluppgifter nu på morgonen. Sökt mängder av lagar. Måste ännu skriva ihop det till en text när jag kommer hem ikväll. Tråk. Och finska essen måste jag i varje fall få en början på. Sen börjar stressen släppa så jag kan njuta av helgen som kommer! Har bestämt mej för att spendera massa kvalitetstid med Pernilla denna helg eftersom det inte har blivit jättemycket de senaste helgerna.
Nu skola. Först ska vi sitta och diskutera socialpolitikens uppkomst utgående från en text vi läst och sen ska vi göra ett arbete om FPA så jag har på känn att jag kommer sitta i skolan till sent idag.
Ha den bra dag!

Muntert väder.

Högarna av skolarbete håller sig kvar.

Publicerad 2013-11-11 23:27:00 i Allmänt,

Måndag 11 november
Klockan nio satt vi i skolan och började planera ett grupparbete som ska göras de två närmaste veckorna. Vi kommer att ha det otroligt stressigt med att få det fixat så vi blev inte vidare muntra men fick i varje fall en början och imorgon ska vi försöka få en av uppgifterna färdiga så att vi alls har någon chans att få det gjort.
Finskalektionen gick fort utan och efter en sväng via butiken var jag hemma och började med uppgifter. Fick en hel del fixat men ännu mycket kvar.
En uppgift i lagstiftning måste göras imorgon, lite texter ska läsas och en finska esse borde skrivas.. Drunknar i skolarbeten men får jag det inte fixat får jag sitta med det i helgen och det vill jag verkligen inte heller så då är det värt att stressa istället. Dessutom skulle det vara otroligt skönt att få så mycket som möjligt undan.
Ska strax gå och lägga mej så jag orkar med allt imorgon.
 
Hämtade mina Novium mjukisbyxor idag så sitter och myser i dem nu.

Trevlig farsdag.

Publicerad 2013-11-11 22:55:50 i Allmänt,

Söndag 10 november
Farsdag idag då så när vi hade vaknat och klockan började närma sig tolv körde jag hem Simme och åkte sen efter mamma som hade kört hem mofas bil som hon hade lånad eftersom jag har kört lite med hennes nu när jag varit hemma.
Började kocka ihop maten direkt. Kyckling med ris och en avokadosallad. Pappa kom tretiden och maten uppskattdes så är nöjd. Nam. När vi hade ätit åkte vi en sväng till Ekenäs, till sjukhuset för att hälsa på mofa. Förutom att jag totalhatar sjukhus så var det rätt trevligt. Dumma skämt för hela slanten.
Hem och packa ihop allt innan jag stack till Serendi med Pernilla (ännu en saknad vän). Satt och pratade om allt som hänt den senaste tiden eftersom vi inte har träffats på ett tag. Fick även höra en hel hög med skvaller från hennes händelserika lördagkväll, haha. Alltid lika kul.
Fick sedan skjuts till tåget så blev ett till hejdå. Inte roligt att behöva säga hejdå, särskillt inte när man vet att chansen finns att man inte kan ses på två, tre veckor, antagligen blir det inte så men ifall..
Fick sällskap av Casso på tåget så tågresan gick fort. När jag var hemma fixade jag ett minimalt skolarbete innan jag äntligen fick krypa under täcket.
 
Blev i varje fall inte äckligt.
 
Hann pajja på Tarzan ett varv också^^

Nox drar ändå alltid längsta strået.

Publicerad 2013-11-11 21:54:00 i Allmänt,

Lördag 9 november
Lite tidigare väckning idag. Efter en god frukost åkte jag till mofas där mamma var och städade. Vi städade sedan uppe i snickarboden för att min fina bil skulle rymmas in. Eftersom jag inte är hemma och kör så mycket nu när jag är i Åbo bestämde jag mig nämligen för att den skulle få stå på ståförsäkring till sommaren, eller i varje fall i några månader framåt.
Efteråt åkte vi till pappa på kaffe. Via butiken efter lite som glömts inför morgondagens kockas innan vi kom hem. Tog det bara lugnt i några timmar innan det blev duschen och fixa sig. Hade planer på att sticka till Fé i grannstaden med Pernilla men vi kunde inte förfesta tillsammans tyvärr så for istället till Maddes där vi bestämde att Nox definitivt var mer lockande.
När vi kom dit satt vi med Simme och Samppa en stund men resten av kvällen gick sen åt till dansas, dansas och mer dansas med mina fina brudar. Hade inte druckit något alls men hade ändå otroligt med fiilis hela kvällen igenom. Det var mycket folk och otroligt bra stämning så vi gjorde rätt i att strunta i Fé.
Sussade sedan sött, glad efter en väldigt lyckad kväll.
 
Min stackars ensamma bil fick äntligen komma in. Saknar den redan.
 
Kvällens outfit.
 
Fina förfestpolare ♥

Makaroner med buljong.

Publicerad 2013-11-11 20:01:00 i Allmänt,

Fredag 8 november
Tog långt in på dagen innan vi orkade upp ur sängen. Duschade och blev sen bjuden på de godaste makaronerna jag någonsin ätit, haha, perfekt morgonmål.
En sväng via Abc innan det var handla mat inför farsdagen som stod på schemat. Hemma en stund.
Senare åkte jag till Shell och träffade Robin. Länge sen jag sett kusinerna så det var trevligt. Cappe och Jontte kom dit sen så pratade med dem också en stund.
Usch.. jag har alldeles för många saknade vänner.
När klockan var sent blev det filmmys igen. Idag istället hos mig med mammas pannkaka, så gott! Och lite cashewnötter. Vi såg Oz the Great & Powerful. Början var tufft gjord och första halvan av filmen var bra men mer vet jag inte eftersom att kombinationen av att jag var trött och att jag sen fick superskön massage resulterade i att jag somnade.. Hups.
 

Be Unique.

Publicerad 2013-11-11 19:31:00 i Allmänt,

Torsdag 7 november
Skippade timmen på morgonen. Gillar inte när lektioner är icke obligatoriska, det tar alldeles för mycket emot att gå på dem då, känns som det är onödigt att gå på dem nästan. Istället packade jag väskan och gick ut på stan i jakt på en farsdagspresent. Hittade ingen så gav upp och gick istället till skolan för att lämna in skolarbete.
Klockan tre hade vi provpresentationen om Novia med Casso. Det gick inget vidare men tur så var det ju inte påriktigt.
Direkt efteråt åkte vi och plocka upp Josse och Sofia och startade mot Karis. Hade superrolig roadtrip once again med brudarna.
Var hemma en stund, bara så jag hann prata med mamma lite för sen blev det filmkväll hos Simon. Vi kollade Monsters University. Apbra!



Skolgrejer fixade.

Publicerad 2013-11-06 23:39:45 i Allmänt,

Skrev klart uppsatsen, pluggade på om novias olika linjer och träffade Ronja en snabbis. Så har min kväll sett ut så nu blir det sovdags. Gonatt!

Lagarna och jag, vi är inte goda vänner.

Publicerad 2013-11-06 15:03:01 i Allmänt,

Onsdag 6 november
Hoppade i duschen när jag  vaknade och en timme senare satt jag i skolan. Möte med gruppen i kursen Service och lagstiftning så en jävla massa äckellagar med andra ord. Hade en uppgift att göra och vi ville ha den färdig så där satt vi och rev oss i skallarna av frustration i över fyra timmar utan paus.
Runt två var jag hemma och sen dess har jag inte fått mycket gjort, förberätt mig lite inför morgondagens presentation bara.
Nu ska jag skärpa mig och skriva färdigt sociologiuppsatsen jag höll på med igår. Blä. Sen blir det att packa eftersom jag förhoppningsvis åker hem direkt när vi slutar imorgon så har något att se fram emot i alla fall.
Gillar inte sånt..
 
 Myser i soffan en litenliten stund till innan jag gör klart!

Underbara vänner och familj.

Publicerad 2013-11-06 14:04:07 i Allmänt,

Fastän hela dagen gick åt till skolarbete, fastän jag sitter ensam i en lägenhet som för tillfället känns minimal och fastän jag känner mej otroligt stressad så är jag lycklig. Väldigt lycklig. För jag vet att mitt liv är fullt av underbara människor som finns här för mej, bryr sig och accepterar att jag inte är perfekt. Dessutom låter de mig bry mig om dem, acceptera och älska dem.

Fem sidor skrivna, bara ett par kvar.

Publicerad 2013-11-06 13:59:51 i Allmänt,

Tisdag 5 november
Första timmen socialpolitik direkt på morgonen. Fick veta vad som ska göras under kursen och ser inte fram emot det. Under en månad ska vi med smågruppen föra ett flertal uppgifter samtidigt som vi ska studera på egen hand till en individuell tent. Tenten kommer jag för övrigt tvingas ta vid något annat tillfälle eftersom jag kommer vara på ett PR-uppdrag dagen då tenten hålls vilket är otroligt bittert.
En smågruppsträff i sociologi och sen hem.
Planderade min närmaste framtid genom att skriva upp alla deadlines på ett papper så jag har lite koll. Sen var det bara att ta itu men fackuppsatsen som ska skivas. Fem sidor lyckades jag knåpa ihop. Ett par saker vill jag ännu ha med men deadline först på fredagen så hinner. Ska ändå försöka få in den till torsdagen så jag kan åka hem på kvällen men vi får se hur det blir.
 
Tomat-mozzarellasmörgås, så gott<3
 
En skål med honungsmelon under min pluggpaus med HIMYM. Perfekt.

Hjärnan är mörbultad av alla böcker.

Publicerad 2013-11-05 23:47:49 i Allmänt,

Regnade igen imorse. Positivt att det inte är så kallt men börjar tröttna på allt regn så snart vill jag gärna ha snö.
Nu har jag suttit med skolarbete sen jag kom från solan. Börjar snart vara klar men får ta resten imorgon för nu ska jag sova. Gonatt!

Sju böcker... En tjock som en bibel. Känner mej som en riktig boknörd. Kommer atagligen att skippa någon.
 
Snö snart?
 

Sussa sött.

Publicerad 2013-11-05 00:33:21 i Allmänt,

Glad flicka ska nu sova. Skola imorgon och ska sen orka kämpa med solarbete hela dagen så behöver sova lite. Gonatt alla fina!

Animerade lövmän.

Publicerad 2013-11-05 00:31:00 i Allmänt,

Måndag 4 november
Vaknade efter att äntligen fått sovit ordentligt. Kollade filmen Epic. Älskar animerat. Fixade sen en del skolgrejjer och packade väskan.
Hann sitta en stund i Serendi också innan det var dags att dra till Åbo. Casso körde så behövde inte sitta i ett tråkigt tåg. Roligt hade vi.

Massa filmmys.

Publicerad 2013-11-05 00:22:11 i Allmänt,

Söndag 3 november
Sov inte alls tillräckligt länge så när det sen blev krabbismorgonfilm hos kompis var det inte långt ifrån att jag somnade på soffan. Vidare till Abc med Simme och Frida en stund. Såg sen filmen Now You See Me. Sevärd film även den.
Mot kvällen kom Pernilla efter mig och vi satt i Abc och prata om allt och inget ett bra tag.
Hemma somnade jag direkt. Sov som en stock!
 
Se den!

Partyhard! Too hard..

Publicerad 2013-11-05 00:03:10 i Allmänt,

Lördag 2 november
Detdär med att stiga upp var inget som lockade särskillt mycket men tillsist var det bara att tvinga upp sig. Duschade och smet en sväng till Abc. Åt sen supergod mat med malet älgkött. Heaven. Chill en stund till innan jag fick skjuts hem.
Började småningom fixa mej och mot kvällen gick jag till Joses där Pernilla redan var och så brakade festen loss igen. Skumpa, musik och superroligt. Snart joinade även Markus så blev riktig S-market fest.
Lite innan midnatt gick jag till Madde och drog med henne till Nox så där blev det fullt party i ytterliga några timmar. Det var inte jättemycke folk där men vi var ett bra gäng och hade superroligt. Dansade på bordet ända tills vi böev tillsagda sysslade vi bland annat med. Efteråt var det efterfest hos Jasu men skippade den och kom istället hem för att sova. Skulle inte överlevt annars.
 
Tredje natten utan ordentligt med sömn men kämpade vidare. Innan vi började förfesta trodde jag inte jag skulle klara det men överlevde trots allt :)

Många timmar i bilen denna superfredag.

Publicerad 2013-11-04 23:28:00 i Allmänt,

Fredag 1 november
Väckning äckligt tidigt eftersom jag hade finskalektion elva. Halvsov hela lektionen. När jag sen kom hem satt mina killar på trappan och väntade. De hade smitit iväg för att äta medan jag var i borta och sen slapp de ju inte in igen de stackrarna.
Blev mys i några timmar innan Cappe var i körskick och vi startade mot Karis. Hemma snackade jag en stund med mamma och lite sånt innan det blev filmkväll med Simme. Såg The Milles som var superbra.
Ett par timmar efter midnatt stack vi iväg till Hesa för att hämta Frida. Skoj med miniroadtrips, hihi.
Klockan var mycket när vi slapp och sova. Somnade fort efter en lång och superbra dag, sov gott.
 
Sömniga filurer.

Halloweenparty @Monkey 2013

Publicerad 2013-11-04 22:44:52 i Allmänt,

Torsdag 31 oktober
Ännu en sovmorgon. Lyxvecka för min del helt klart. Gick i varje fall till skolan innan jag började för att träna så efter träning och en lektion IT kom jag hem igen. Började förbereda mig och sminka mig till nått liknande Black Swan. Mina kariskillar bestämde sig för att komma så lite innan sju var Simme och Jontte här och förfesten började. Ölspel och allmänt trevligt.
När klockan började närma sig midnatt gick vi till Monkey. Dansade loss med mina fina klasskompisar och röjjde på som vanligt. Ronja och jag dansade hela natten.
Så tyckte snubbarna det var dags att gå... det tyckte visserligen inte jag men fick ge mig till slut. De köpte med Mäkkärimat och så kom vi hem till mitt. Chillade en bra stund men sov sen gott.
 
Tog bara en enda bild på hela kvällen och såg inte ens ut sådär, det runt ögonen såg mycket smalare ut och grittrade massor dessutom vilket ju inte syns.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela