theblueeyedmermaid.blogg.se

Kaffe med Ela äntligen efter en evighet.

Publicerad 2015-03-02 00:14:16 i Allmänt,

Söndag 22 februari
Hade tänkt hinna med allt möjligt innan tolv då jag skulle plocka upp Ela, diska, dammsuga, packa och duscha men vaknade först efter tolv så hann bara packa Åboväskan och ducha. Städandet fick bli till nästa helg.
Drog ner till Fagervik efter Ela sen, fan jag älskar att köra den vägen, kringlig och vacker haha, förutom när man har bil framför usch.
Vi tog kaffe och uppdaterade varann om allt som hänt senaste tiden, är minst halvår sen vi träffades sist! Fanns mycket att prata om och vi ska skärpa oss och träffas oftare i fortsättningen.
Hann bara hem en sväng och slänga i mig mat innan det bar vidare till Åbo. Såfort jag var framme fick jag skynda hem för att byta till träningskläder och dra till gymmet och BodyCombat, så jädra roligt, älskar det. Lite muskelträning efter det. Stod och dansade ut sista av energin här hemma haha, så dusch och mat. Hungrig som en varg.. Resten av kvällen bara chillat hårt och snackat massa med Perta när hon kom från jobbet. Så awesome att bo med henne ♥
 

Återförenad men min pingla.

Publicerad 2015-03-02 00:10:28 i Allmänt,

Lördag 21 februari
Jag har världens sötaste mamma lätt. Hon hade vaknat tidigt och inte fått sömn mer så hon tycket hon skulle fixade morgonmål och hämta det. Dösöt! Så nykokta ägg och avokado blev jag serverad när hon kom och väckte mig. Tio drog jag på jobb och snabbt som attan var klockan fyra så fick gå hem, hoppade i duschen i väntan på att Pernilla skulle få sluta hon med. Äntligen reunion med henne efter hennes två veckor i Cabo Verde. Satt i Serendi och snackade flera timmar, hinner hända en hel del på två veckor märkte jag fast man tycker dagarna går samma och samma hela tiden men nejdå.
Sen sket vi i utgång och stack hem istället. Skönt att bara ligga och slöa en lördagkväll också för en gångs skull, särskillt efter tisdagen för då blev det nog ett par för mycket :D
 

Serendi med Simon.

Publicerad 2015-03-02 00:07:04 i Allmänt,

Fredag 20 februari
Ringde runt till minst sjugo ställen för att fråga om praktik och jag överdriver inte ens.. Börjar få panik nu snart ska jag säga. Mammsen kom förbi en sväng för att hjälpa söka platser också så där satt jag med datorn framför näsan och hon med telefonboken så ringde jag liksom överallt som bara kändes ens lite möjlit. Hälften sa att chefen inte var på plats och att jag skulle ringa på måndagen istället, 49% sa nej men en plats sa kanske, eller hon sa jo men vet inte om det passar helt med skolan, men jag lever på detta "kanske" nu tills måndagen då jag hoppeligen fått JA från skolan och kan ringa igen!
Jobb tre till nio och skulle träffa Ela sen men hon blev kusk så kunde inte komma så istället gick jag hem och kröp under täcket men så ville Simon träffas så satt och pratade med honom tills halvtvå i Serendi, måste bara säga att jag är sjukt lyckligt över att vi kan vara så bra vänner trots break up och hela den faderullan, han är sjukt viktig för mig och det kommer inget ändra på och jag vet att detsamma gäller från hans sida.
 
Mamma ♥

Kaffedejt och tågdejt med min Fiiz.

Publicerad 2015-03-02 00:04:09 i Allmänt,

Torsdag 19 februari
Hade tänkt både träna och göra skolarbete innan ett när skolan började men hade fortfarande sömnsaldot ordentligt på minus efter senaste nattens festande så kunde inte tvinga upp min innan tio och var fortfarande död sen så efter en dusch och att jag kommit fram till att jag inte kommer hinna med skolarbete heller så tog jag en halvtimmes powernap för energi fanns bara inte.
Men så kom Fiizen och moikka så packade väskan fixade mig och vi drog till skolan.
Skoldagen gick fort med metodverkstad så det blev leka med lera, skriva brev och rita träd i form av framtidsmål, intressant.
Efteråt drog vi på kaffe Fiizen och jag, är en tid nu igen innan vi tagit dejt så det satt fint. Massvis att prata om som vanligt. Älskar den bruden! Så tog vi tåget hem så ännu mer tid för babbel, woop.
Drog en sväng till mammsen såfort jag kom hem, tihi, finaste mammsen som finns <3
På kvällen satt jag ett par timmar på kaffe med Jürgen, träffas allt för sällan för fan han är awesome den killen. Jag säger det igen - Är så lyckligt lottad som har så fina vänner! (Kommer säkert upprepa det en god stund, förlåt).
 
Ordet var "trygg" så såhär såg trygg ut för mig. Inte bara kramar men att känna att man har de som är viktiga nära.
 

Ogjort skolarbete, fyy

Publicerad 2015-03-01 23:25:59 i Allmänt,

Onsdag 18 februari
Halvsov, sov, slöade och pratade en gnutta men mycket snack orkade vi inte med för fy fan så döda vi var. Tolvtiden, alltså efter int ens fem timmars sömn, tvingade jag mig ur sängen och iväg hem och duscha och vidare på röntgen, gick superfort så var snabbt hemma igen. Hade deadline på kvällen och känner mej skit som fan för det är den första deadlinen jag har missat typ någonsin men orkade inte börja itid, var för sönder och så när jag väl började var klockan så mycket så jag bara hann med lite mindre än tre sidor innan tolvslaget, borde haft minst två sidor till så orkade inte sitta och kämpa vidare när jag ändå redan hade missat deadlinen så gick och sova istället. Fy på mej!
Fortfarande överväldigad av tacksamhet över att få ha så fina vänner btw, Silv är en superkompis han också så har verkligen en hel drös med finingar! Men kommer visserligen knappast någonsin att inte längre överväldigas av det.
 
Usch..

Fastlaskiainen och sjukt bra party!

Publicerad 2015-03-01 23:18:28 i Allmänt,

Tisdag 17 februari
Sovmorgon var jädra skönt. Så stack jag för att ta blodprov. Nålskräck till tusen så såg bort från att jag satte mig på stolen tills jag steg upp för det tar ju inte ont eller känns särskillt mycket men vill bara inte se nålen, usch haha.
Så hade jag tänkt dra och träna men Fastlaskiainen juh så halvtre träffade jag Casso och Pia och gick till vårdberget. Svinkallt men rätt kul med massa folk såklart men lite tråkigt när man inte hörde speakern ordentligt så förstod inte deras grejjer riktigt tyvärr men annars skoj.
Hemma igen blev det slöa en stund innan jag mötte upp Pia och Sonja och drog på förfest till Jossan, superskoj där med ölspel, beerpong och babbel så tack alla! 
Vidare till MK för party och blev sjukt positivt överraskad över hur bra där var. Proppat med folk och roligt folk dessutom. Vill deffinitivt festa där igen minsann!
En efter en av mina vänner stack utan att mitt fulla huvud reagerade på det så plötsligt när jag började kolla mej runt hade alla stuckit men jag stannade där med random roliga människor tills fyllan försökte ta över helt och göra mej trött så var påväg hem men mötte S precis när jag skulle hämta rocken så stannade såklart kvar och festade vidare med honom och hans vänner för efter lite frisk luft där ute försvann tröttheten igen så dansade, dansade och dansade till typ fyra. Var sen påväg på efterfest men S fixade efterfest hos sig istället och övertalade mig att följa med dit. Där var vi bara tre personer haha. Men vi fortsatte festa till sjutiden på morgonen sen klarade jag inte längre av att vara vaken och orkade inte gå hem mer så gick och sova i hans rum för vi festade annars i den andra snubbens rum och där fortsatte de andra två haha, åtta stack han till skolan, sjuk jävel, jag sov gott jag haha. Vaknade till när han kom hem men så kom han också och sova så var inte vaken länge. Så dödstrött!
 
Har sååå fina vänner, miljoner tack!

Woopwoop!

Myscafé med Mia.

Publicerad 2015-03-01 22:53:00 i Allmänt,

Måndag 16 februari
Tog tåget till Åbo. Smågruppsträff med diskussion som väntade. Så hem en snabbsväng innan jag drog på kaffedejt med Mia. Supermysigt ställe vid ån där vi smaskade i oss lite glass och babblade på hur länge som helst.
På kvällen blev det träning, lite skolarbete, babbel med Petra och chill.
 
Visst är Finland ett fint land. (Bilder från tåget).
 
Supermysigt café.

En bra söndag.

Publicerad 2015-03-01 21:46:23 i Allmänt,

Söndag 15 februari
Lyckades sova länge vilket inte brukar hända efter en krogkväll eller ja.. de händer helt enkelt inte men nu gjorde det och usch så skönt! Slöade halva dagen och satt till och med en stund på balkongen och njöt av solen och värmen och så efter en dusch stack jag och hälsa på mamma. Vidare för att träffa Sandra sen. Har inte träffat henne heller på en tid förrutom igår i Fé. Superskoj hade vi där hur länge som helst. Hade tänkt ta sista tåget till Åbo men Sandra var skojjigare så blev en till natt i Karis och lika bra gick ju det. 
Bra söndag.. Även om jag har flera bra söndagar i rad till och med så blir jag ändå lika chockad för söndagar är i mitt huvud inga bra dagar, haha.
 
Happy in Karjaa liksom!

Positivt överraskad av fest på Fé!

Publicerad 2015-03-01 21:36:39 i Allmänt,

Lördag 14 februari
Jobb till halv tre. Kom sen hem och somnade en stund, dödlit skönt efter allt fö lite sömn förra natten. När jag orkade mig upp igen drog jag till Abc för att träffa Cappe och Jontte och så var Tommi där också så vi satt och babblade om allt möjligt. Så började det bli festdags så stack hem och fixade mig, plockade upp Lotta och vi vrommade iväg till Fé. Så sjukt mycke roligare än jag hade väntat mig av Fé, positivt överraskad lugnt sagt. Hängde massa med Sandra och Robu och en del med Elin också, blev flera timmar non-stop dans med andra ord. Woop, tack mina partypeople!
Körde hem Lotta och kom själv direkt hem och sova sen.
 
Blev inga bilder på hela dagen annat än en selfie när jag kom hem så får duga med den, men ser ni, glad efter Fé!?

Läkarbesök igen.

Publicerad 2015-03-01 21:24:44 i Allmänt,

Fredag 13 februari
Packade väskan och började sen dagen med läkartid klockan elva för att äntligen kolla knäna, verkligen på tiden. Hon kollade ryggraden och kände på knän och andra leder men hittade inget fel så fick tid till både plodprov och röntgen för att kolla om man kan hitta något fel där. Skulle vara skönt att få veta och framför allt att hitta en lösning liksom. 
Hann med tolvans tåg hur bra som helst i varje fall så hann vara hemma en stund när jag väl kom till Karis innan jobbet kallade. Hemma halv tio, så slöa, seriekikas och kolla runt lite om att bila längs USA:s kust. Planera och sånt fast det är två år tills studierna förhoppningsvis är klara och sen ska det sparas pengar och så ska jag fanemej till Asien också så något hum om när detta ska ske har jag inte, annat än inom kort efter att vi är klara socionomer! Älskar att planera allt möjligt trots att det känns som evigheter dit. Så var klockan plötsligt för mycket för väckning 6.30 så det blev sovdags.
 
Ser skevögd ut men vad gör väl det, haha.

Petra äntligen hemma.

Publicerad 2015-03-01 21:14:57 i Allmänt,

Torsdag 12 februari
Skippade frivillig lektion på förmiddagen och satt och jobbade med skolarbete hemma istället. Ett hade vi typ en kvart skola så det kändes ju inget vidare nödvändigt men jaja. Lånade lite böcker med Casso sen innan jag drog hem. Mer skolarbete, iväg och träna lite och så på kvällen kom Petra äntligen till Åbo så vi satt och snackade hur länge som helst för man har en hel del att berätta efter tre veckor i Thailand.. Jag är grön av avund men superglad för att hon fått vara där och ta det lugnt, festa och ha de underbart. 
 
Phiphi är för tillfället på toppen av listan för ställen jag vill besöka.

Solen fortsätter visa sig.

Publicerad 2015-03-01 20:07:49 i Allmänt,

Onsdag 11 februari
Tid till herr doktor på morgonen, underbart väder för en morgonpromenad dit och påväg tillbaka gick jag upp över ett berg och jösses vad vackert där var. Solen sken och allt bara blänkte. Praktikseminarie sen vilket jag inte gillar eftersom jag inte har en praktikplats... stress och panik snart. Så en timme till innan hem. 30 minuter cardio och en timme BodyCombat med Casso på kvällen. Skoj^^

Vackert!

Vårmys med Fiizen.

Publicerad 2015-03-01 19:57:07 i Allmänt,

Tisdag 10 februari
Efter skolan drog jag dejt med Fiizi. Solen sken och det kändes någorlunda varmt så vi gick via butiken och satte oss sen på en bänk vi ån och snackade. Sol och värme, whaat..? Våren är det du som börjar vara påväg småningom?!
Kvällen bestod av träning med Casso. Fyrtio minuter cardio och en timme rumpapass, skakade som ett asplöv påvägen hem men jädrar så skönt.
 

Biljetter till Weekend Festival 2015.

Publicerad 2015-03-01 19:45:18 i Allmänt,

Måndag 9 februari
Weekendbiljetter är nu beställda tillsammans med Fiizi! Det kommer bli så sjukt awesome, hela sommaren kommer bli alldeles fantastisk! 
Annars hade jag inte en farligt händelserik måndag, lite skolarbete fick jag gjort men inte alls tillräckligt tyvärr. Måste skärpa mej... sen.. småningom.. höhö. Usch å fy för mej, har noll moti just nu.
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela