theblueeyedmermaid.blogg.se

Äntligen, snart ny nattklubb i Karis.

Publicerad 2014-10-10 13:06:03 i Allmänt,

När jag träffade Pernilla igår berättade hon att Nox ska öppna igen, fast med ny ägare och med det gamla namnet Affes tillbaka, super awesome, jag är sjukt exited! Säkert största nyheten på hela veckan i en liten stad som vår där det inte händer så väldigt mycket i vanliga fall. 
Då när det var Affes, allts för tre år sedan ungefär, kom det människor långt bort ifrån och det var proppfullt all helger, man hör fortfarande ofta folk bra om "dom gamla goda Affes-tidren" så förväntnigarna är höga.
Sammaträffande dessutom att i cafét igår med Fiizi pratade vi också om hur mycket vi saknade Affes, eller Nox för min del eftersom det hade mytt namn redan när jag blev laglig.
I varje fall så hade de fixat en sida på facebook igår. På en timme hade de fått 150 gillningar och nu är de upp i över 750 bara efter natten och morgonen! 
Hoppas de öppnar snart för bara tanken på det ger mig en sån sjujädra fiilis!
 
Efter en timme såg det ut såhär!
 

Superintressant föreläsning.

Publicerad 2014-10-10 12:53:00 i Allmänt,

Torsdag 9 oktober
Vi hade temadag i skolan om möte och bemötande med superintressanta föreläsningar. Först var det en trebarns mamma som fungerade so närståendevårdare till sin yngsta son. Han hade mängder av olika sjukdomar/funktionsnedsättningar och det var hemst att höra på när hon berättade. Någon måste vaka brevid honom varje natt. Hon pratade mycket om hur hon vill bli bemött av professionella. Hon var så öppen och berättade så personliga saker så jag var väldigt nära till tårar flera gånger. Den andra föreläsningen hölls av en 58-årig kvinna med utvecklingstörning, hon berättade om sitt liv och även hon om hur hon vill bli bemött. Intressant dag eftersom man fick lyssna på hur det är ur klientens synvinkel istället för att bara tänka det ur vår egen synvinkel som blivande professionella, det öppnade ögonen en hel del att höra.
Matrasten där emellan spenderade jag i cafét med Fiizi. Pratade om fester från tiden vi var ut varenda helg, awesome och mängder av minnen.
När vi slutade fixade jag och Linnéa klart vårt pararbete så nu har jag inga stora deadlines på över en vecka, skönt!
Såfort vi var klara sprang jag hem och slängde ihop vad jag skulle ha med hem och sprang vidare till tågstationen.
I Karis plockade Pernilla upp mig och det blev en lång Abcdejt med massa babbel, finns alltid massvis att prata om när det går en vecka mellan att vi ses ♥ Superbra dag igen en gång!
Låg hemma och chillade resten av kvällen och började se på Sons Of Anarchy, hittills verkar det bra.
 
Jag har supersöta vänner! ♥
 
 Tihi glad söttös! ♥

Gårdagens utgång blev till hemmakväll tillslut.

Publicerad 2014-10-09 08:48:37 i Allmänt,

 
Kvällen gick inte alls enligt planerna.
Vi gick iväg till krogen men gick inte in eftersom det var tomt, skickade till en massa folk men verkade som absolut ingen tänkte festa. Monkey var tomt.. marilyn hade kö men dit ville vi inte, samma med Forte, där var bara finskspråkiga så vi såg inga vi ens kände igen.
Det skulle säkert blivit bra om vi skulle väntat några timmar men ännu elva var Apan tom så det såg inte ljus ut och de andra hade tappat fiilisen så de ville gå hem så det blev inget festas till slut ändå.
Det var en besvikelse för hade ju väntat mig att få dansa och hade lagt pengar på smink i onödan, skulle vi inte varit påväg för att festa hade jag nog kört sminklöst hela veckan utan problem så sjukt synd var det.
En rolig förfest hade vi i varje fall och satt sen hela kvällen och snacka med mina fina vänner, en väldigt saknad sådan också och Simon såklart <3
 
Tur skulle jag köpt fundationen oavsett så allt känns inte onödigt och nu har jag till någon annan gång ifall jag är lika glömsk igen haha. 
 
Så kändes det när jag kom hem men fina människor ändrade fort på det! ♥

Ännu en superbra dag.

Publicerad 2014-10-08 20:11:00 i Allmänt,

Onsdag 8 oktober
Ledig dag så efter en tidig men slö morgon började jag med skolarbete, fick texten jag skrev igår översatt till engelska så kände mig nöjd. Resten fixar vi imorgon så är det äntligen klart sen. Har en uppgift att skriva till måndagen med det fixar jag på fredag morgon. Sjukt skönt nu när det känns som att stressen är över, behöver inte oroa mig över att inte hinna med allt.
Så blev det skypedejt med Simon dagen till ära. Hihi lycklig tjej.
Festandet som vi planerade för idag redan förra veckan gjorde mig sjukt taggad men under dagen dissade en efter en det. Tillslut blev det bara jag, Fiizi och hennes syster som ville festa men vi klarar oss nog bra vi också!
Fixade mig och stack till Stockmann för att fynda ett par grejjer på Hullut Päivät. 
Mötte upp Fiizen och hennes syster utanför för att gå hem till mig för förfest. Nu sitter vi här med en sjudundrande fiilis och ska snart gå till Apan för att dansa loss. Awesome brudar!
 
Ännu en regnig dag, mysig juh!
 
Skypedejt ♥
 
 Blev en parfym, har tänkt köpa den sen den kom ut så sisådär två, tre år så det var verkligen på tiden, bodylotion med gudomlig doft och en fundation, köpte en likadan ett par veckor sedan och den har blivit en favorit, kostar runt 20 annars och fick den för en tia nu så kunde inte låta bli!
 
Asbra fiilis! 

11 underbara månader.

Publicerad 2014-10-08 19:00:00 i Allmänt,

Idag är det 8:de oktober vilket betyder att jag och Simon har varit tillsammans i 11 månader! Älskar den killen mer och mer för varje dag. Han är min bästa vän, jag vill vara hans för alltid och jag hoppas han vill vara min. Att få honom att le är det underbaraste som finns! Han gör mej lycklig, trygg och gör mitt liv ännu ljusare.
Vill aldrig mista honom, han är mitt allt. Du och jag ♥
Jag hatar att vara ifrån honom men vi lär oss att få det att fungera bättre och bättre hela tiden trots avståndet och nästa vecka har han ledigt från skolan så får sällskap av honom här i Åbo. Så skönt att få vara med honom i över en vecka i sträck! ♥
 
Älskar dig obeskrivligt mycket!

Humöret är uppe i skyarna.

Publicerad 2014-10-08 18:59:00 i Allmänt,

Tisdag 7 oktober
Vaknade en timmei förväg utan att märka något innan jag var ute på gatan utanför lägenheten och alla butiker var stängda trots att klockan enligt mig var bara ett par minuter före tio och öppningsdags. Fattade att klockan bara var nio så gick hem igen för lite skolarbete men mest snack med Simon i timme jag fick överlopps. En sur Simon dessutom för han hade försovit sig istället men jag lyckades muntra upp honom hihi.
Sminket hade jag glömt i Karis märkte jag och eftersom planen var onsdagsfest var jag tvungen att införskaffa lite för festa osminkad gör jag inte så gick en sväng via Hansa innan skolan.
Började en ny kurs, verkar superintressant men krävande eftersom vi ska ut på fältet och hålla aktiviteter med en grupp åldringar, känner mig blyg bara av att tänka på det, höhö.
Matrasten spenderade jag i gott sällskap av Fiizen min, satt och snackade i cafét, fin brud! ♥
Regnet öste ner så det blev hemmamys innan jag tog itu med skoluppgifter, är så gott som klar med all text nu bara jag får den översatt så det känns super!
Så blev det såklart massa snackas med finfina vänner och Simon hela kvällen också innan läggdags kallade.
 
Trots att sminket blev i Karis och jag var ute genom dörren en timme för tidigt hade jag humöret på topp, inget kunde förstöra det 
 
FavvisFiiz!
 
Inte ens regnet hade en chans mot mitt goda humör, gick bara runt och sken av lycka för att det i varje fall inte snöar 

Bra dag trots att det är måndag.

Publicerad 2014-10-08 18:58:00 i Allmänt,

Måndag 6 oktober
Vaknade supertidigt eftersom Simon sprang omkring och packade och fixade. Halvsov i en timme tills han gick iväg till tågstationen men han gick för tidigt och jag hade inte fått tillräckligt med kramar för att klara mig tills fredagen så hoppade i bilen när han redan stått på tågstationen en god stund för att få krama honom en sista gång innan han åkte, jag är dum i huvudet må hända men det struntar jag i, haha, älskar honom och behövde en sisat kram ♥
Stack hem och dammsuga lägenheten och packa jag med. Mamma kom hem så fick träffa henne också en sista gång vilket var superskoj, dessutom fick jag skjuts till tåget.
I Åbo gick jag raka vägen till skolan för smågruppsträff. 
Stack till stan för att köpa en mössa jag förra veckan bestämt mig för att jag var tvungen att ha och så köpte jag mängder av frukt och grönt från tåget för en femma. Awesome!
Dammsugade här hemma i Åbo också och fixade in till jobbet alla önskemål då jag behöver ledigt eftersom jag har skola så kände mig lite duktig trots att inte mycket skolarbete blev gjort. Fixade mat och såg en film på kvällen. Very good girls, rätt så bra, sevärd i värd i varje fall.
Snackade med lite Simon hela dagen också så behövde inte känna superstor megasaknad av honom ännu, skönt.
 
Tågselfie i vanlig ordning!
 
Ny mössa ♥

Allt detta fick jag för en ynka femma, tåget for the win!

Dagen middag, namnamnam!

Lugn söndag med jobb och mys.

Publicerad 2014-10-08 18:57:00 i Allmänt,

Söndag 5 oktober
Jobb först klockan tolv så hann mysa, äta morgonmål och se på ett avsnitt serie med Simon. Arbetsdagen flög iväg och som vanligt på söndagar så är alla, både kunder och personal, glada och trevliga så jag jobbar gärna söndagar. Hemma igen började vi kolla serien The River. Hatar skräckgrejjer så vidare förtjust är jag inte men helt okej ändå. Fixade en skoluppgift och lite sånt under tiden tack och lov så behövde inte skrämmas ihjäl.
Sen var vi till och med duktiga och diskade innan sovdags, hyvä me!
 
 Trött finkille ♥

Äntligen ville killen min se Rio 2.

Publicerad 2014-10-08 18:51:36 i Allmänt,

Lördag 4 oktober
Liten liten stund mysmorgon med Simon innan jobbet kallade, han skulle iväg till Pages stuga för att festa så trodde int jag skulle få se honom på resten av kvällen så ville få lite tid med honom före då i varje fall.
Jobbade nio till sex och när jag kom hem var killen min där, Page hade ångrat sig och ville inte festa så jag fick en till filmkväll. Vi hade tänkt ta en sväng till Serendi men ingen ville joina så vi blev bara hemma.
Kollade filmen Rio 2, Simon gick äntligen med på att se den, superbra film!
 
Alltid galna tillsammans ♥

Ledig dag med Prillandejt och PH med Simon.

Publicerad 2014-10-08 13:08:26 i Allmänt,

Fredag 3 oktober
Slöade och fixade här hemma hela morgonen. Skrev en sida av en skoluppgift så kännde mig lite duktig ändå.
När Pernilla slutade skolan stack vi till Abc för en dejt igen. Behövdes. Superprillan ♥
Simon slutade senare än han trodde så han kom hem senare än jag trodde så fördrev tiden med tt gå till bibloteket och låna några böcker att använda till skolarbeten. Latvala fick sig också ett besök och så äntligen var det dags att åka till tågstation för att hämta min älskling.
Vi åkte till butiken för att köpa lite gott innan vi kom hem och började kolla Paradise Hotel, snackade en massa, finns en hel del att prata om när man bara ses några dagar i veckan ♥ Och så mer Paradise Hotel. Så såg vår kväll ut, sen var det sovdags.
 
 Jeee...

Underhöll mig med egobilder i väntan på Pernilla.

Grattis världens bästa pappa!

Publicerad 2014-10-08 12:57:13 i Allmänt,

Torsdag 2 oktober
Trots att vi somnade så sent så vaknade vi redan nio. Lite senare stack Casso hem och jag satt hur länge som helt och pratade med Petra. Vi åt till och med pizza men fyfan så jag började må illa av det. Händer alltid om jag äter massa fet mat dagen efter men lär mej heller aldrig.
Lite skolarbete orkade jag med men klockan halv tre stack jag till skolan för att fixa med pararbetet med henne jag jobbar med sen hade vi föreläsning, intressant och bra men föreläsaren har inte en krabbisvänlig röst, skrikig och gäll så det var inget vidare.
Saknade Simon så det tog ont hela dagen fasten det var bara ett dygnt tills jag skulle få se honom. 
Åkte til Karis och mamma plockade upp mig på tågstationen, vi åkte till pappa eftersom han fyller år och firade där med släkt och vänner, riktigt roligt hade vi. Stort grattis fina pappa! ♥
Träffade Pernilla när hon äntligen sluppit från jobbet. Vi satt i Serendi och snackade länge. Älskar Prillan min ♥
 
 Glad påväg till Karis som vanligt.
 
Älskar dej! ♥

Awesome onsdagsfest i Åbo.

Publicerad 2014-10-08 12:50:55 i Allmänt,

Onsdag 1 oktober
Ny månad igen en gång, allt går ännu fortare nu med mycket skolaarbeten, jobb och vänner, tiden räcker liksom aldrig till.
Fixade skolarbete på morgonen innan klockan blev halvtolv och jag knallade iväg till skolan för en konferens som hölls där hela dagen. Slutarbeten presenterades och representater ifrån alla möjliga ställen var där. Vi gick runt och kollade och pratade med folk där en stund innan vi stack och äta. Hade bara en lektion sen och där satt vi bara i små grupper och diskuterade så det gick superfort.
Blev sen lite skolarbete innan det var dags att sticka till Megazone med gulisarna. Det var första gången för mej men fy jädrar va roligt det var, vill igen. Jag rekommenderar värkligen!
Hemma blev det bara chill och långt samtal med Simon ♥
Fixade mig redo för fest och Casso kom här förbi så gick vi till Pias där förfesten hölls. Superskoj med ölspel och snack. Nykter hade jag tänkt så körde med jaffa under hela förfesten och så långt gick det bra men väl på krogen blev det nog ett par cidrar tillslut, hups.
Apan bjöd i vanlig ordning på en riktigt awesome kväll, fullpackat med folk och bra musik. Dansade nästan hela tiden och pratade med en massa folk. Älskar Åbofest och studielivet här!
Efterfest hade vi tänkt jag och Petra men efter krogen syntes ingen Petra till, tog ändå med mig Casso och en av våra gulisar ifall hon skulle gått tidigare för att efterfesta men hon låg sött och sov här hemma så blev inge mer än miniefterfest, men musik och snacka var skoj det också.
Sovadags blev det runt halvsex på mogonen...
 
Förfest^^
 
 
Jag och ett stycke gulis!
 
Alla älskar Casso!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela