theblueeyedmermaid.blogg.se

Tacksam över vänskapen vi har.

Publicerad 2015-02-28 01:08:14 i Allmänt,

Söndag 8 februari
Försökte sova så länge jag kunde men gav sen upp för att packa väskan och städa upp lite här hemma för sen stack jag och träffa Simon, en evighet sen jag träffade honom såhär på kaffe liksom, har bara sets på fest eller just i Klubben ett par gånger senaste veckorna. Mängder att prata om hade vi igen en gång men så är det alltid haha, båda har så mycket att säga och berätta så ibland känns det nästan som vi pratar i munnen på varandra. Är varje gång lika glad och tacksam över att inte ha mistat honom som vän eftersom det ofta händer när folk inte är tillsammans mera men nej minsann, inte vi. Lyckligt lottad är jag!
Tog sen fyrans tåg till Åbo, sprang via butiken, slängde hem kassarna och drog träningskläder på och iväg på BodyCombat. Det gick inget vidare idag. Hade ingen kraft i kroppen men varför vet jag inte... Kändes jädra synd i varje fall men var i varje fall där och rörde mig i en timmes tid så nån nytta gjorde det ju skulle man tro.
Städade lägenheten sen äntligen, allt för länge sedan senast. Nydiskat, nystädat och hade till och med torkat av golven litegrann låg jag sedan med gott samvete framför The Middle resten av kvällen.
 

Fem är inte en tid att stiga upp, fyfasen.

Publicerad 2015-02-28 01:05:23 i Allmänt,

Lördag 7 februari
Min första jobbtur någonsin som jag börjar klockan sex, känns som natt, ser ut som natt, är natt... fy jävlar för väckning klockan fem säger jag bara.. Första timmarna var jag inge kul att jobba med, osocial till tusen och klämde inte fram fler ord än absolut nödvändigt men tro det eller ej men det var nog inte alls så jobbit som jag hade trott ändå. Sista timmarna var jag lika glad och pratsam som vanligt och hann med en massa efter att jag slutade. 
Träffade först mamma, åkte sen till pappa och hälsa på en stund också. Hem via och vidare till Abc för att träffa Cappe, så drog han till Klubben och jag hem men Casso var också i Klubben fick jag veta så då ville ju jag också dit hihi, så stack dit och spela bilis med Casso, Simme, Jontte, Jukki och Cappe. Vidare till Serendi allhopa för Rappakalja, skitkul spel!
Så stack alla lite hit och dit efteråt, hade velat dansa men efter att ha varit uppe sen fem i morse så blev det hem och slockan istället, min kropp är inte van med sånthär.
 
Klockan är ju natt...

Dags för att jobba igen.

Publicerad 2015-02-28 00:56:04 i Allmänt,

Fredag 6 februari
Slö morgon igen... Temat för denna vecka känns det som haha (men det blir det ändring på imorgon...). Mamma kom hem och hälsa på en stund innan hon stack på jobb så fick snacka med henne en stund, mys.
Jobb klockan två och efter jobbet gjorde jag inte heller något, slöa och så bara sova.
 
Namnamnam.

Biljard med snubbarna.

Publicerad 2015-02-28 00:53:00 i Allmänt,

Torsdag 5 februari
Prillan drog iväg till Cabo Verde för två veckor så nu är jg utan både Pinglan och Petra. Usch.. 
Prillan ringde och väckte mig från flygplatsen eftersom jag skulle till tandläkaren åtta och var livrädd att försova mig, dessutom fick jag säga hejdå åt henne sådär påriktit på det här viset så bara positivt.
Tvingade mig småningom upp och ut genom dörren. Nere i trappuppgången låg en kille och sov utanför hissdörren, hahaha, första reaktionen var att skratta som fasen men sen blev jag rädd... Tänk om han inte vaknar när jag försöker väcka honom, tänkt om han har fått något fel eller något. Hyj! Men buffade på honom lite sakta och han vaknade, totalförvirrad men såg ändå ut att må okej, hahah hade tydligen varit bra onsdagsfest. 
Hos tandläkaren tog det en och en halv timme eftersom det är studeranden som fixar och lärare måste komma och kolla imellan att allt går rätt. Fick bedövning men rotfyllt fick jag inte heller denna gång för hon sa att eftersom den fortfarande var lite öm är det bättre att vänta... Hon gjorde bara en såndär mellanbehandling som tog en kvart när jag var in akut så bara över en timme längre nu... Usch för det och usch för att det ännu inte är klart. Vill inte hamna gå igen!
Hemma somnade jag, helt död, bedövningen gör mej allti helt slut tycker jag, mysko hur det kan vara så när det bara är en bit av käken som blir bedövad. 
Så blev det lite träning, dusch och tåget till Karis. Skulle sen träffa Cappe och Jontte så de väntade i Klubben. Det blev biljard en god stund innan vi alla bara stack hem.
 
Man bliiir ju så glad av att få vara i Karis ;)
 
Fina killar.

Föll pladask.

Publicerad 2015-02-28 00:47:29 i Allmänt,

Onsdag 4 februari
Sov länge och tog en riktigt lugn morgon. Promenerade sen iväg till Posten för att hämta ut ett Boohoo paket. Alltid lika spännande att öppna och prova om det passar haha. Inte superbra tyvärr alltihop men ett par grejjer gillade jag skarpt. 
Jobbade vidare på skolarbete litegrann under dagen och så blev det träning. Testade på Sh´Bam, en timme dans låter ju inte helt fel och det var superskoj men min kordination gör det nästan omöjligt att följa med en bestämd dans så kanske inte timmen för mig det heller men någon gång nu och då går det väl an.
Så skulle jag på BodyCombat men blev massa tid där imellan och orkade inte gå hem bara en sväng så hann med halvtimme cardio och 45 minuter bröstpass med Casso som också råkade vara där. Så var det dags för Combat se och jag föll pladask! Det är deffinitivt något för mej, totalälskar det! Kommer gå på det mångamånga fler gånger minsann.
 
Helt slut i hela kroppen men sjukt nöjd efter tre superbra träningsdagar.

Skolarbete, kompiskaffe och träna.

Publicerad 2015-02-28 00:41:35 i Allmänt,

Tisdag 3 februari
En stor kopp te och skolarbete som start på dagen, helt okej. Höll på med skolarbete länge och tog mängder med pauser för koncentration är inte min starka sida. Senare på dagen stack jag på kaffe med Silvester, superskoj men så skulle vi båda vidare på träning så vi skiljdes åt och jag stack till gymmet. Halvtimme cardio, 50 minuter gymmande och en timme BodyBalance. Usch, alla var viga till tusen och klara det superbra medan jag själv bara vinglade och var sjukt ovig i jämförelse och allmänt urusel så den timmen gillade jag inte haha. Men skönt och avslappnande var det visserligen på sitt vis också.
 
Motivationen ligger på noll för tillfället...

Loppisfynden.

Publicerad 2015-02-28 00:37:39 i Allmänt,

Här är några av fynden. (Förutom detta hittade jag en till tröjja och en t-skjorta också.

Perfekt i sommar och jag råälskar ryggen.
 

Myströja.

En lite "finare" klänning och en clutch.

Överaktiv idag.

Publicerad 2015-02-28 00:33:17 i Allmänt,

Måndag 2 februari
Nu har jag en period igen där det är nästan omöjligt att gå på föreläsningar som inte är obligatoriska.. Fy på mig men ja, det gjorde i varje fall att jag bara hade en kort lektion idag. Vi hade i förväg gjort en livslinje med saker som förändrat våra liv och skulle sedan berätta det som var den största förändringen i våra liv till det andra, var sjukt intressant både som metod i sig med också att få höra de andras berättelser.
Stack sedan för att träna litegrann, 40 minuter på cykeln i skolgymmet. Gick sen till loppiset Manhattan här i Åbo - superbra loppis, hittar alltid lite för mycket. Två gånger ungefär trettio minuters promenad blev det men sen sa Casso att jag skulle skaffa gymkort och som studerande är man inte rårik så för att hinna träna två hela månader innan praktiken, för kommer hoppeligen vara i Karis då stack jag ännu dit sen på kvällen. En timme i gymmet och så prövade jag på BodyPump, energin var såklart inte på topp mer men tänkte att jag bara skulle se vad det är så man kan köra fullt sen nästa gång om jag gillar det. Inte superskoj men helt okej så kanske jag gör det igen. Så skönt att komma hem, hoppa i en skön dusch och krypa upp under täcket sen!
Vet att det blev överdrivet mycket men prövade mest bara så jag vet till fortsättningen.
 
Alltid i sista minuten med skolarbetena..

Fyndade lite smått och gott.

Tråksönda.

Publicerad 2015-02-27 22:48:49 i Allmänt,

Söndag 1 februari
Vaknade sådär jobbit tidigt när hela världen ännu sover så låg och slöade och försökte låta bli att väcka Casso hurlänge som helst. Sen blev det morronmys med mera babbel innan hon drog hem. 
Låg framför serie hela dagen. När Simon, Cappe och Jontte sen var påväg hem till Karis kom dom förbi här med en kasse men mest kläder som de var snälla och tog med hit när de kom med bil så jag inte skulle behöva släpa med tåg.
Mera slöas sen, med cocis och ostbollar dessutom, så en totalt oproductativ dag men det är helt okej, söndag juh!
 

Asbra Åbofest!

Publicerad 2015-02-27 22:38:00 i Allmänt,

Lördag 31 januari
Så va en hel månad över igen... allt går så fort! 
Började dagen med att försova mig.. halvtimme sen men skippade matpausen så blev förlåten och jobbade ändå alla mina timmar. Dagen gick fort och så blev det att stressa hem en sväng för att ta väskan och sticka till tåget för det skulle bli Åbofest. Mammsen var söt och hämtade så hann bra med tåget. I Åbo gick jag hem och snart kom Casso till mitt för förfest. Chillade och hade skoj där tillsdetblev dags för utgång. Vi stack till Forte och dit kom Simon, Cappe, Jontte och Jukki sen också. Blev superrolig kväll med massa dans såklart. 
När krogen stängde tog jag Casso med mig och gick hem för folk skulle skapa slagsmål och annat löjöit drama så orkade inte försöka få till en efterfest för fiilisen for. Eller efterfest med Cassi haha, kanske inte men vi satt och snackade om allt å inge superlänge i alla fall.
 
Lövily bruud hondär! ♥

Köselfie med en någon random som klämde sig med i bilden.

En inte helt lyckad groupie men man ser att vi har kul i varje fall!
 

Många timmar hemtent.

Publicerad 2015-02-27 22:25:35 i Allmänt,

Fredag 30 januari
Hemtent idag från nio till fyra så vaknade halvnio och nio var Fiizen här. Vi fixade det tillsammans eftersom det är både roligare och enklare då så där satt vi i måånga timmar framför varsin dator.. Usch och fy men det gick någorlunda bra ändå och timmarna flög fram. Så skönt när vi äntligen var klara! 
Träffade mammsen igen sen så fick babbla med henne om allt och inget. 
Träffade ju inte Cappe igår så gjorde det idag istället. Han plockade upp mig och vi drog till Abc. Babbel, babbel, mera babbel, saknar honom en gnutta!
Hemman fixade jag mat och kika serie, slött liv tack jag vet, höhö.
 
Sååå söt! 

Hellre Karis än skola.

Publicerad 2015-02-27 22:01:34 i Allmänt,

Torsdag 29 januari
Vaknade vid tolv och tänkte gå till skolan men ville hem till Karis istället så fort som möjligt så skippade skola, packade istället väskan, stack via Subway med Jontte innan han drog till Casso och jag sprang till tåget. Gott!
Väl i Karis sprang jag via bibban, så kom mamma hem en stund och babbla lite. Senare iväg och träffa Pernilla. Abc på en lång babbeldejt.
Hemma la jag mig under täcket, kollade serie och efter en stund slutade det med att jag somnade.. oj. Skulle träffa Cappe sen men nej han hade somnat han med och sov hur länge som helst så fick ingen kontakt med honom. Låg bara hemma resten av kvällen sen.
 

Apanparty och uppe hela natten.

Publicerad 2015-02-27 21:53:00 i Allmänt,

Onsdag 28 januari
Jag sov till tio så blev många sköna timmar sömn eftersom jag för en gångs skull gått och sova itid. Sen iväg till gymmet, crossen var sönder så körde 45 minuter på cykeln, benen skakade minsann efter det och så muskelövningar på det... mör, jajjamän! 
Duschen och så tråklektion. Så var Jontte i Åbo för att hälsa på Casso så stack och träffade honom en stund när hon hade annat. Gick först runt och sökte ett ställe där man kan spela biljard hur länge som helst men hittade det inte så vi gav upp och stack på kaffe till Arnolds istället, smoothie för mej, nam!
Så blev det att fixa sig för fest eftersom det skulle bli halarparty... att festa i halare är inget jag gillar om man säger så så humöret fick lida en smula. 
Casso kom till mitt, vi drog halarna på och stack till skolan med gulisarna, spalade lite spel och tog sen ett gäng och Jontte med oss till en bar där vi satt och chillade innan Apan. Monkey fylldes och vi dansade tills det stängde. Satt sen uppe hela natten och pratade alla tre för Casso tänkte dra en allnighter för att orka med smågruppsträff och bruden klarade det och drog iväg! Sen blev det sova!
 
Duktiga tutorer som vi är joinade vi ju gulisarnas halarinvigning även innan det blev krogdags.

Busskrock på låtsas som undervisning.

Publicerad 2015-02-27 21:02:00 i Allmänt,

Tisdag 27 januari
Vaknade pigg så fixade gröt till morgonmål, kokade ägg till efter träningen jag planerat inför dagen och fixade lite småsaker. Sen skola. Kort lektion på morgonen, efteråt drog vi till gymmet jag och Fiizen. Körde 40 minuter på crossen men det var verkligen inte min dag för efter det hade jag ingen motivation till något alls. Lite muskelövningar tvingade jag ändå mig att göra och så blev det såklart massa babbel med FinFiizen, hihi.
Drog vidare på nästa lektion. En simulerad krisövning där halva klassen skulle låtsas vara med i en bussolycka, vi fick alla varsinn roll att spela och så skulle andra halvan av klassen sitta och observera. Det blev mycket verkligare än jag hade kunnat tänka mig så det var verkligen intressant, utgående från detta ska vi nu titta på hur krisarbete fungerar. Mycket roligare än bara en vanlig föreläsning!
När vi slutade drog vi på kaffe, jag, Fiizen, Casso och Ronja. Myspys.
Slöade framför serie när jag kom hem och somnade tillslut haha. Sen blev det småstädas och sovdags!
 
Denna hade de lagt upp på dörrren till klassrummet, låter lite roligt.
 
Älskar mina (rätt så) nya shorts från Nike.

Träning och kompishäng.

Publicerad 2015-02-27 12:27:00 i Allmänt,

Måndag 26 januari
Duktigt nog lyckades jag försova mig så blev en lekton mindre denna måndag. En lektion kvar och den lyckades jag ta mig på. När vi slutade drog jag direkt för att träna, hade flyt på igen och kämpade på crossen i en timme. Gick sen för att ringa ett samtal angående praktiken för att klockan inte skulle hinna bli så mycket men fick inget svar så börjar få en jädra stress angående praktiken nu, usch. I varje fall... tillbaka i gymmet högst en kvart senare var det plötsligt fyllt med folk, över tio människor hade kommit som från ingenstans och det är inget stort ställe så struntade i att börja trängas. Sprang runt stan på ett par ärenden innan jag kom hem.
Mat och duscha och chillade en god stund innan jag orkade fixa till mig och drog för att träffa Silvester. Ingen av oss orkade riktigt aktivera oss så vi satt bara hos honom flera timmar och lyssnade på musik och babblade om allt mellan himmel och jord.
När jag kom hem igen var det sovdags men oj, onlineshopping lockade lite för starkt... Boohoo hade hel del rea bland annat och då blir jag jädra svag så nu är det lite grejjer påväg hem till mig.. huuupps..
 
Inte illa att bli krönt till kung såhär första gången vi umgås på riktigt - tydligen är jag en höjdare på bra första intryck!

En riktig äckligt slö krabbissöndag.

Publicerad 2015-02-27 12:19:20 i Allmänt,

Söndag 25 januari
Vaknade som vanligt nio men för en gångs skull lyckades jag somna om så sov ända till tolvtiden och jädrar vad det behövdes! Mammasen kom sen och hälsa på så fick umgås med henne länge. Mys. Slöade och fixade lite grejjer innan det blev iväg till Åbo. Casso gjorde mig sällskap på tåget och kom sen för att crasha här, perfekt för ingen av oss ville vara ensamma haha. Vi var dessutom duktiga och fixade lite skolarbete innan sovdags.
 
Krabbisgött!

Födisförfest och Affes.

Publicerad 2015-02-27 12:05:00 i Allmänt,

Lördag 24 januari
Jobb tio till fyra mellan hyllorna, en av de tråkigaste dagarna på länge, jag vill ju sitta i kassan och prata med människor, inte stå och gömma mig bland hyllorna så superskönt att få sluta sen. Hemma blev det mat och så lyckades jag somna en stund. Fick sen fixa mig i dunderfart för snart var det förfest här hemma. Fiizen skulle firas en gång till såhär ordentligt så hon drog med sig pojkvän, syster och vänner och kom hit. Det blev ölspel, födelsedagstårta och mängder med skratt innan Affes sen kallade. Särskillt mycke folk var där inte men vi hade sjukt bra fiilis oavsett. Under kvällen hade min energidricka - eftersom jag hade tänkt vara nykter igen - på något underligt vis bytts ut mot alkoholhaltiga drycker så det underlättade också fö fiilisen trots att där inte var proppfullt med folk. Pernilla, Casso och Ette var där de med så det blev massor med dansas, perfekt!
Efteråt kom jag bara raka vägen hem och sova för en gångs skull, alltid kan man inte orka efterfesta, haha.
 

Helst slut.

Publicerad 2015-02-27 11:53:41 i Allmänt,

Fredag 23 januari
Så sjukt slö morgon, två dagar nykter fest och tränande irad tog på. Dricker jag brukar jag vara piggare dagen efter än om jag varit nykter dessutom så. Men låg bara och dog hela förmiddagen, runt tolv orkade jag börja aktivera mig en smula så packade, städade och fixade här hemma och smet sen iväg med treans tåg till Karis.
Hem en sväng och så iväg till Abc med Casso, satt där och babblade en stund men så blev det Serendi där vi mötte upp Ette och Jonne också. Massa mer babbel och jösses så skönt det var att komma hem och sova sen. Helt sönder!
 
Off to Cassodejt.

Random party.

Publicerad 2015-02-27 11:36:42 i Allmänt,

Torsdag 22 januari
Seg morgon, Fiizen var hård som stål och stack och träna runt tio men själv orkade jag inte släpa mig iväg innan tolv ungefär men det blev crossen en timme och lite muskler på det så är nöjd ändå. 
Så gjorde jag inte så mycket resten av dagen annat än försökte övertala Pernilla och Tiffe att komma till Åbo för party men misslyckades tyvärr.. MEN jag hade ju redan jobbat upp fiilisen till nivå femhundra så bestämde mig för att dra och festa ändå. Utbytesstuderandena vi träffade igår var nämligen påväg ut idag också så krashade deras förfest (nyter igen visserligen) och hängde på till krogen. Så random och inget jag hade tänkt göra egentligen men sjukt roligt var det också. Det blev dans natten lång med italienaren och hans vänner då alltså och killen kunde ju dansa så det var ju ett plus.
Höll igen ut till stängning innan det blev hem och sovdags.
 
Morgonmål innan träning.

Röd men glad!

Kvällens outfit!

Fira Fiizi!

Publicerad 2015-02-27 10:32:00 i Allmänt,

Onsdag 21 januari
Olidli smärta som sagt så ringde ingen tandläkarakuten så klockan tio var jag där. Hade skrapat bort plåmben så hon fixade rotbehandling igen och skrev ut antibiotikakur och panacod och alltihop tog bara en kvart så hann till och med till nästa lektion. Supernöjd för att det i varje fall ibland fungerar bra och man verkligen får hjälp när man behöver!
Efter lektionen blev det träning sen chill en stund med Fiizi och mat i magen innan det var dags att fixa sig redo för fest. 
Fiizen blir ett år äldre idag så fira måste är ju ett stort måste (Och vem var inte vara på chansen att festa liksom). Stort megagrattis sötnöten min!! <3
Fiizi, Ronja och Timo kom hit och alla förutom Timo körde med nyktert men jösses vad skoj vi hade, prat, skratt och kikade på Tinder för att kolla brudar åt Timo, så sjukt roligt. Småningom var det krogdags. Det blev Lynin där det var Trafic Light party. Dansade hela kvällen och natten, Ronja och Timo stack tidigare men Fiizen och jag var uthålliga till tusen och slutade inte dansa innan det var stängningsdags, då blev det babbel med lite folk, det var belgier, italienare, spaniorer och allt möjligt trevligt. Hatar när dom ber oss gissa varifrån dom är, jag är urusel på det, har aldrig gissat rätt och kommer aldri heller gissa rätt, tyvärr. Sen blev det sleepover med Fiizen så massa babbel ännu innan sovdags hihi^^
Tusen tack för en otroligt bra kväll, jag är minsann en lyckans ost som får ha så fina vänner! <3
 
Woopwoop!

På-krogen-selfe jajjamän!

Och efter-krogen-selfie är viktig hur död man än ser ut!

Ruisrockbiljetter beställda!

Publicerad 2015-02-27 10:15:14 i Allmänt,

Biljetter beställda till Ruisrock och mera planer på gångs, denna sommar kommer bli oförglömlig på alla vis!
Såå glada idag FinFiizen min och jag! ♥
 
Älskar den här bruden!

Kaffedejt med fina brudar.

Publicerad 2015-02-27 10:09:00 i Allmänt,

Tisdag 20 januari
Ringde tandläkaren såfort jag vaknade för att få en akut tid för kan inte leva med ont i käften hur länge som helst. Fick tid till tolv så knallade småningom iväg dit. Tydligen hade visdomstanden som är påväg upp tryckt på de andra tänderna så en dåli plåmb hade blivit påtryckt så tanden hade tagit stryk så nu kommer jag tvingas rotfylla. Hon bedövade, tog bort nerverna i tanden och rotbehandlage. Var sjukt bedövad eftersom hon gav mej två bedövningar eftersom jag sa att jag är livrädd för tandläkare och inte har varit dit på två år så efteråt hade jag ingen koll på halva min mun, läpparna gick kors och tvärs när jag försökte trycka ihop dem, att dricka var närapå omöjligt så att gå och träna så gott som direkt efter var inte direkt skoj men tränade bara lite.
Hem och duschade och så kom Fiizen hit. Vi beställde biljetter till Ruisrock! 
Sen drog vi till stan och träffade Ronja och gick på kaffe med henne. Mys. Ronja stack småningom vidare men då kom Timo istället så vi satt där en halv evighet men skoj var det!
På kvällen när bedövningen hade släppt ordentligt började tanden värka, alldeles olidlit... Har aldrig varit med om en sån smärta. Låg bara och lipade hela kvällen.. Ringde mamma som gav mängder av tips men inget hjälpte fören många timmar senare när det lindrades såpass att jag till slut lyckades somna. Kombinerad burana och Panadol, skrapade loss plåmben (ibland blir det tryck under som ger massa smärta sådär som tips ifall ni någon gång håller på att dö av tandvärk) och låg men varmvattenflaska mot hakan tills jag somnade. Fy fan.... Var nog en av de absolut värsta kvällarna i hela mitt liv om inte också den värsta...
 
Lovely kompisaar!
 
Tandvärk är det värsta som finns!

Klantskallen har fått allt tillbaka nu.

Publicerad 2015-02-27 09:31:00 i Allmänt,

Måndag 19 januari
Tåget till Åbo på morgonen, slängde hem sakerna och stack till skolan för att fixa klart arbete innan smågruppsträff. Efteråt blev det träning med Fiizen. Dunderfiilis!
När vi var klara skulle jag till polisstationen för att hämta plåmboken som någon underbart vänlig själ har fört dit, tusentusentusen tack! Halvsju skulle jag sen vara utanför Hansa för snubben som hade hittat min telefon kom och hämtade den till mig då. Den lyckan var ännu större än plåmboken. Kärt återseende så att säga särskillt för alla bilder.. dom har ju stort värde som minnen och har inte flyttat över några bilder alls sen jag skaffade ny fjong så det var massa minnen som skulle förvunnit men nu ska jag fixa så de säkerhetskopieras automatiskt!
Snubben som hade den var supergullig och började förklara att han ändrat språket till sitt modersmål (typ något där runt kosovo-albaninen tror jag) för att förstå men hade sen ändrat till engelska för att jag skulle få den och berättade en massa, haha han hade uppdaterat den och allt. Sött! Så skulle jag ge hittelön men då sprang han iväg, höh, han skulle verkligen varit värd det. Tänk att det finns så fina och ärliga människor ändå, har fått tillbaka hoppet på mänskligheten nu efter att ha tappat alltihop och fått det tillbaka. Tacksam till tusen!
Så blev det minishopping för att fira att jag har allt tillbaka, hihi. En långärmad croptop från HM för blev lite kär fast det bara är en enkel top utan några särskillda detaljer ens.
Så började tanden min värka på kvällen så låg och halvdog.. jösses.
 
Tihi min finfjong ♥

Telefonen snart min igen.

Publicerad 2015-02-27 09:07:28 i Allmänt,

Söndag 18 januari
När jag småningom orkade mig ur sängen blev det Abcdejt med Pinglan min. Mys. Stack sen vidare till Klubben med Cappe och Jontte och spela biljard. Lite kruis med Cappe sen ännu innan jag kom hem.
Och vet ni vad?? Jag kan inte tro det men en gubbe ringde min pappa idag och sa att han hade min telefon! Jag var redan påväg att beställa ny men nejdå, den var funnen så snart är den min igen! Underbart!

En händelserik och sjukt rolig dag.

Publicerad 2015-02-27 08:59:05 i Allmänt,

Lördag 17 januari
Mamma kom och hälsa på på morgonen så blev morgonmål med henne. Så klockan ett hade vi bestämt med Casso, Jonne och lite annat shack att vi skulle åka till Backgränd gör att spela fotis på en plan med massa snö. Vi hade en såndär yogaboll istället för vanlig fotboll vilket gjorde det hela ännu roligare och tungs som fan att springa runt i snön haha. Gör det gärna igen, perfekt lördagsaktivitet. När vi hade spelat klart stack vi till Jonnes för att grilla. Skoj det också men fick sån jävla tandvärk mittiallt så satt typ och dog men efter att ha käkat värkmedicin och kommit hem och sovit en stund släppte det så då drog jag på partaj. Stack och förfestade med Cappe, Jontte, Marc och Page som satt och spelade så var den ända som drack där men hade sjutk roligt, betydligt roligare än man kan tro att det kan vara att förfesta för sig själv med spelande filurer.
Så mötte jag upp Pinglan och det blev Affes. Där var inte så mycke folk och musiken var inte heller den bästa men fiilisen var på topp, särskillt när Ette sen kom dit. Vi dansade helst crazy och bara hoppade runt för bra musik fick dom inte till men man kan ha sjukt roligt ändå så tack för sjukt bra kväll Ette! ^^

Plåmsaren hittad och massa kompisdejter.

Publicerad 2015-02-27 08:51:08 i Allmänt,

Fredag 16 januari
Började dagen med att ränna runt stan och beställa nya bankkort, nätbankskoder och andra kort och så ta ut pengar förstås. Känns underligt att behöva gå in i banken för att lyfta pengar när man är så van att alltid göra det via automaten.
Men sen fylldes jag av enorm lycka för ringde till polisen i Åbo på morgonen för att kolla om e fått in plåmsare eller telefon, de hade de inte men en halvtimme efter att jag ringde ringde de upp mej för de hade fått in plåmboken, sååå jävla glad så de finns inte! Körkort och studiekortet är mitt igen och dessa hade jag ju inte beställt nya ännu så sjukt skön känsla.
På eftermiddagen träffade jag Petra en sista gång innan hon drar till Thailand för tre veckor. Dödligt avunsjuk! Men mys att få sitta och prata och säga hejdå ordentligt.
Så skulle jag till Serendi med Fiizen men puppekaningen hennes hade varit med och hälsat på hennes föräldrar (hur gulligt??) så dom kom till mig istället. Puppen smet under sängen och chillade hårt där hela tiden. Men super med Fiizdejt igen.
Såfort hon stack hem blev det Serendi med Pernilla ända tills det var dags att gå hem för att sova.

Klantskalle!

Publicerad 2015-02-27 08:41:42 i Allmänt,

Torsdag 15 januari
Utvecklingsamtal klockan elva, en lektion ett och så sprang jag runt stan lite, reafynd och sånt men så påväg hem lyckades jag på något underligt vis tappa både plåmsare och telefon... Duktig, usch va det var hämst, alla bilder, all kontakt med världen liksom... Fick tillslut kontakt med Ronja som var supergullig och kom till tågstationen och betalade biljetten hem till Karis och hade fixat ett nytt simkort direkt så hemma fick jag lägga igång gamla fjongen. Blev att ringa och spärra alla kort och sånt. Hyj, men när värsta paniken gåt över vilket den gjorde redan under tågresan var det inte så farligt mer för kunde ändå inget göra så onödigt att stressa om det, för gick och frågade i alla butiker jag varit i i Åbo innan jag kom hem så mer kunde jag inte ha gjort.Skit, ja urusel helt enkelt kände jag mig visserligen men det förtjänade jag nog också.
Chillade en stund med mamma i varje fall innan sovdags.
 
Inte helt död i varje fall!
 
Otursdag för hela slanten... Detta hände i skolan...

Onsdagsparty med Casso, Pia och Ia.

Publicerad 2015-02-26 23:07:17 i Allmänt,

Onsdag 14 januari
Jobb först elva så hann men en chill morgon med smoothie och allt. Efter jobbet träffade jag mamma en stund innan jag tog tåget till Åbo för party! Förfest hos Pia med Casso och Ia, sjukt roligt som alltid med dom.
Sen blev det apan och dans i mångamånga timmar. Onsdagsfest är bra fest!
 
Sötnötter! (Lövin' Cassos frilla hihiii).
 
Söt underhöll sig med att sy märken - söt som socker!
 

En dag med bara mig själv.

Publicerad 2015-02-26 22:42:46 i Allmänt,

Tisdag 13 januari
Jobb igen och så tog jag en dag för mej själv sen. Träffade absolut ingen utan låg bara hemma förutom en sväng till loppis där jag fyndade en discokula. Så skönt som omväxling att bara vara själv och desutom frivillit sådär att man själv väljer det, lyxade dessutom till det med räk-avkadopasta som gjorde hela dagen ännu bättre. Serier och mys hela dagen så gott som.
 
De här de partii!

Kompisdejter och snökrig.

Publicerad 2015-02-26 22:37:45 i Allmänt,

Måndag 12 januari
Jobb några dagar nu istället för skola vilket är helt skönt för det betyder helt totalt både jobb- och skolledig helg så jobbar mer än gärna nu istället. Efter jobbet träffade jag Sandra, blir alltid en stund mellan träffarna men det är alltid lika skoj att träffas och babbla en stund.
Så blev det en träff med Prillan sen. Vi satt i Abc och så kom Cappe och Jontte dit sernare de också så vi stack allihop till Klubben för att spela biljard sen. 
Snökrig innan vi stack hem, jädrar va roligt en småsak som det är.
 
Blev lite panda av snökriget men glad är man ju ändå.

Jobb efter firmafest - det kallar jag att lita på mej från firmans sida.

Publicerad 2015-02-26 21:55:25 i Allmänt,

Söndag 11 januari
Jobb klockan tolv så runt elva slängde jag ut övernattarna, fixade mig och gick till jobbet. Har altid trevliga arbetsdagar när jag har krabbis, trött men glad liksom. Så dagen flöt iväg och efteråt blev det ett besök till pappsen efter att ha hämtat den väldigt insnöade bilen.
 
Min krabbisdricka hade chillat i bilen hela natten så det var mest bara is där...

Firmafest å jo minsann, vi varuboden folk kan festa!

Publicerad 2015-02-26 21:32:00 i Allmänt,

Lördag 10 januari
Jobbade till halvtvå, stack hem för att ducha och fixa mig klar för fest färdigt eftersom shemat sen var fullproppat. Först var jag iväg på kaffe med Simon hur länge som helst så fick sen brottom som fasen. Firmafest nästa! Hem och byta kläder och fixa det sista och iväg. Det var supergod mat, superfina arbetskompisar (såklart) och helt enkelt superrolig kväll! Tog bilen dit för planen var att vara nykter men gratis alkohol och inte många hundra meter varken till krogen eller hem gjorde att jag inte höll mig så bilen fick snällt stanna över natten. 
Lekar, stafetter, babbel, skratt och så satt plötsligt halva gänget i bastun som inte ens var på, skitroligt!
När klockan slog över midnatt ungefär hade jag turen att få skjuts till Affes så det blev dit för skulle festa vidare med Casso. Dansade som galningar många timmar och så snack med massa folk. Efteråt blev det totalrandom efterfest hos mig tills vi tillslut slocknade allihopa.
Sjukt bra lördag! Tack chefen, tack s-market, tack Casso och tack resten! <3
 

Hatt-tema! Skål!

Finisar!

Barnskyddslagen och fina filurer.

Publicerad 2015-02-26 21:16:26 i Allmänt,

Fredag 9 januari
Hela morgonen fylldes av barnskyddslagen så jag, Fiizen och Ronja placerade oss på mattorna i gymmet för att fixa uppgifterna vi fått. Hade sjukt roligt samtidigt haha. Fina vänner kan göra skola väldigt bra hörni!
Efter skolan var det att traska till tågstationen och ta tåget hem eftersom jobbet väntade så där spenderade jag min fredag. Förutom en stund i Abc med Cappe och Jontte efter att jag slutat.
 
Fina brudar gör till och med lagstudier helt okej ;)

Fira Casso!

Publicerad 2015-02-26 20:31:01 i Allmänt,

Torsdag 8 januari
En föreläsning på morgonen inom barnskydd och eftersom Casso fyller år så blev det självklart lite firas! Hon skulle på kaffe med några andra så jag var evil bitch och hörde inte av mig på hela dagen innan utan stack sen bara dit för att överraska henne. Lyckades både överraska och göra henne superglad så det var perfekt fastän jag kände mig elak halva dagen haha. Vi satt i Roberts Café en god stund och pratade, jag, Casso, Jonne, Rosa, Kim och Sonja. Så stack Sonja hem och vi vidare på hohtominigolf. Det var mycket roligare än jag hade tänkt mej och så gjorde sällskapet såklart det ännu roligare. När vi hade spelat genom banan blev det biljard vilket också det var hur roligt som helst. Så tack för en superrolig kväll och stort megagrattis till Casso! <3
 
Grattis älskling! ♥

Tillbaka till studielivet efter några veckors paus.

Publicerad 2015-02-26 20:18:00 i Allmänt,

Onsdag 7 januari
Iväg till Åbo med Casso och Jonne. Sen var det skolstart och det var inte vidare skoj. Timmarna går så förbannat långsamt nu när man är van med ledigt och jobb istället för skola. Usch. Första kursen för iår är barnskydd vilket är jädra intressant så lite motivation fick man ju i varje fall. Kan väl bara gå uppåt nu efter jullovet haha.
På kvälle drog jag en vända runt stan för att ta vara på det som fanns kvar av julrean och helt illa var det inte. Bikbok levererade som vanligt.
Under kvällen satt jag och kollade bilder och drömde mig tillbaka till i somrast men HEJ, vi har redan gått över till rätt sida av vintern så sommaren är snart här.
 
Dessa gör att skolstart inte känns helt fel trots allt ♥
 
 Ett av dagens fynd!

Spelkväll som avslutning på jullovet.

Publicerad 2015-02-26 19:59:00 i Allmänt,

Tisdag 6 januari
Låg hela morgonen och drömde mig iväg till Asien. Värmen, dofterna, havet, stranden, sorlet, vattenfallen och folket. Bara tankarna gör mig lycklig.
Mamma kom hem och hälsa på en stund. Så skönt att sitta och prata med henne om allt. Jag har världens bästa mamma ♥
På eftermiddagen blev det plättfix med Jontte. Plättar och glass, moms! 
Casso plockade sen upp mig och vi drog på dejt. Myspys. En timme senare drog vi till Petras på spelkväll. Petra, Casso, jag, Simon, Cappe och Jonne.
Alias med att visa orden istället för att förklara, som charader istället alltså, superskoj! Så ville vi spela något annat så det bar av vidare till Serendi där vi spelade Rappakalja, första gången jag speladeså tog en stund att förstå , em superkiva var det med.
Gillade det kanske lite extra eftersom jag vann, hihi, men skulle oavsett varit lika glad för spelet var skoj och sällskapet var perfekt. Perfekt dag att avsluta jullovet med, alldeles dunderperfekt! ♥  Känner en enorm lycka.
 
 
Trots att humöret har varit sisådä ända sen nyår av nån orsak... tycker de borde börja ta slut nu, eller tja det har det väl men har kommit nya saker som nu vägrar sluta snurra i min skalle. Men trots det så har jag kännt mig otroligt älskad de senaste dagarna. har verkligen känts som att jag är omgiven av mänder av underbara människor som verkligen bryr sej om mig, som jag verkligen kan lita på om som verkligen vill umgås med mig. jag är så otroligt tacksam! 
 
Finfina allihopa!

Man behöver få vara viktig för andra och ha viktiga människor i livet.

Publicerad 2015-02-26 19:37:00 i Allmänt,

Måndag 5 januari
Vaknade och hoppade i duschen. Gick sedan för att hämta ut ett HM paket. Sen vet jag inte vad som hände men det flippade på något vis för började bara gråta och kunde inte sluta hur mycket jag än försökte. Tur så har jag fina människor i mitt liv som sagt så det tog inge länge så fick jag ett par armar runt mig och efter en stund började allt kännas bättre. Satt och pratade länge, vi kommer alltid ha mycket att prata om känns det som men inget fel på det heller. Så började jag få brottom till jobbet så sen var det bara att sticka iväg dit.
Hade en superrolig arbetsdag dels för att jag har så fina arbetskompisar med till stor del för att jag fick se hur mycket jag betyder för någon, det låter löjligt men ibland behöver man bara få det bevisat för sej själv fasten man vet det innerst inne men man behöver ändå få se det konkret, så är det bara.
Jobb till nio sen och efteråt träffade jag Petra. Även hon någon som bevisade att hon bryr sej, just idag behövde jag det och just idag gjorde hon det. Tack ni två, jag älskar er och ni betyder båda oerhört mycket för mig! ♥ 

Supersöt bh och mysbrallor är favoriterna som kom i paketet. (Haha, dör av minen xD).
 
Serendimys.

Tre fingrabbar.

Publicerad 2015-02-26 19:29:53 i Allmänt,

Söndag 4 januari
Jobba söndag igen och när jag slutade fixade vi tortillas med Simon och pratade på om allt och inget.
Följde sen med honom till klubben där Jontte och Cappe redan var så det blev ett par omgångar biljard och jösses vad roligt det var. Vet att jag har tjatat massa om mitt humör nu... förlåt men tänker fortsätta en tid till trots att det blir tjatigt. Humöret mitt blev nämligen många gånger bättre igen tack vare dedär fina grabbarna.
 
Finfina alla tre!

Behövlig tretimmarsdejt med min Fiiz.

Publicerad 2015-02-26 19:27:38 i Allmänt,

Lördag 3 januari
Kämpade mig iväg på jobb. Borde inte ha varit för jobbigt eftersom jag började först klockan elva men gick och la mig så sent så det var inte alls kul att behöva vakna. Timmarna flög ändå fram. Hem en sväng och slänga i mig lite mat innan det blev Serendidejt med Fiizen.
Vi satt där i tre timmar och pratade och jösses det behövdes. Blir alltid på gott humör efter att ha fått umgås med FinFiizen min också och särskillt ventilera lite tankar hur nere jag än är innan. Såna vänner har jag turen att ha flera av, jösses vad jag är lyckligt lottad! <3
 

Inventering och kompishäng.

Publicerad 2015-02-26 19:21:14 i Allmänt,

Fredag 2 januari
Inventering på jobbet så en såndär tio timmar lång arbetsdag som hör till då. Fy fasen men riktigt lika jobbigt som jag kommer ihåg det från förra året var det ändå tur nog inte. Men mycket skönare har det sällan varit att äntligen få stämpla ut sig efter en arbetsdag.
Träffade Petra i Abc och satt där och pratade om allt möjligt, vi hade en hel det att snacka om som alltid, skithumöret såhär efter nyår är inte det bästa så det behövde en boost och det lyckas Petra alltid med!
Senare åkte vi vidare till Serendi och mötte upp Casso och Ette. Spelade kort och babblade. Skön kväll.
Innan jag åkte hem stack jag som röksällskap åt Jontte också så där blev det också en hel det snackas.
 
Mitt liv är fullt av finfilurer <3

Bildbrist så vi kör med mer från nyåret - en skrattande Petra :*

Morgonmys för fulla muggar.

Publicerad 2015-02-26 19:16:55 i Allmänt,

Torsdag 1 januari
Det droppade hela förmiddagen in folk där vi låg i dubbelsängen så moronmys med massa folk! Najs som tusan. Låg bara där hur länge som helst med alla innan det började närma sig eftermiddag. Då beställde vi mat och fy fan vad äckligt det var.. Jag är ingen "dagen efter ätare" som jag har sagt förr, blä. 
Folk började sen sakta men säkert sticka hem medan jag fick ta tjuren vid hornen och börja städa upp kaoset. Dricka över hela golvet, lika så ostbollar och fyy vad den blandningen var äcklig. 
Men jag och brorsan var duktiga som fasen så efteråt var det lätt renare än vad det varit där på flera månader!
Stack sen med Simme, Jontte och Cappe till Abc för att slänga allt skräp och pantta. Sen var Simon som alltid hungrig igen så passade på att tvinga åt mej sällskap på det viset genom att övertyga honom om att han nog vill ha Hesemat. Så vi satt där och pratade en go stund innan jag slängde hem honom och själv kom hem.
 
Först var vi en treo. (Å Simon teks bråka med mitt fotograferas... :( hand i ansiktet och så vidare).
 
Men så droppade Pernilla modigt med och efter det blev vi bara fler och fler. Myyys!
 


Blir alltid nere efter nyår... känns så deffiinitivt avslut av allt som hänt under året liskom, som att minnena går från nått som nyss har hänt till att vara minnen som man saknar. Vette fasen varför egentligen. En dag borde ju inte ha så stor inverkan men ändå, man firar vad som varit och man firar vad som ska komma, känns som livet delas så tydligt in i nu och då. 

Bildbomb: Nyår 2015!

Publicerad 2015-02-26 19:05:27 i Allmänt,

Fjongen min hade använts flitit och inte bara av mig under natten så hade mängder med glamorösa och mindre glamorösa minnen. Underbart nyår i varje fall, tack varenda en som var med och gjorde det så bra! 

Vi firade det nya året och vi firade det ordentligt!

Publicerad 2015-02-26 18:57:05 i Allmänt,

Onsdag 31 december
Åkte till pappa för att börja städa lite men åkte sen hem för att fixa mig. Taggad som tusan för festen redan från att jag vaknade så gick på högvarv till tusen.
Plockade upp Casso och vi planerade klart alla lekar och städade huset och tur jag fick hjälp för skulle ha tagit äckligt länge annars men nu gick det med illfart!
Så från klockan sex ungefär började det dyka upp folk och firandet började på allvar. 
Först satt vi allihopa bara inne och chillade, pratade och drack en gnutta men småningom förflyttade vi oss ut för lekar! Jätteskoj med olika stafetter och tävlingar.
Inne igen fortsatte vi med mera lekar som Jonas varit snäll och planerat vilket var superkul det med!
Snart började klockan närma sig tolv så då blev det att gå ut och kolla raketer. Raketer sköts, kramar och gruppkramar delades ut utan snålhet och så även pussar haha. Alla vill väl ha en tolvslagspuss liksom!
Men firandet var minsann inte slut än, vi orkade många fler timmar. Simon och alla de som firat nyåret i Box kom också så vi har 26 stycken i det stackars lilla huset men fy jädrar vad roligt vi hade. Så sjukt bra kväll och natt! Underbara människor allihop, skratt, fiilis och lycka ända till många timmar senare när vi tillslut gick för att sova.
 
Finfina filurer! ♥

Det är imorron det gäller!

Publicerad 2015-02-26 18:36:42 i Allmänt,

Tisdag 30 december
Jobb från nio till halvfyra och dagen flög fort fram. När jag slutade blev det att handla till nyåret med Pinglan. Särskillt viktigt var ju självklart Alko, haha. Hemma blev det bara att ta det lugnt hela dagen.
 
Extra roligt att handla med dessa söta kassar!

Årets sista måndag.

Publicerad 2015-02-25 15:25:16 i Allmänt,

Måndag 29 december
Måndagar ska ju vara slö, det hör liksom till så eftersom det var årets sista måndag passade jag på att slöa lite extra. Slö bort hela morgonen och förmiddagen nämligen. Jobbade sen till nio och slöade vidare.
 
Skönt med slöas juh!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela