theblueeyedmermaid.blogg.se

Maybelline new york - dream matte mousse.

Publicerad 2013-03-31 11:47:00 i Allmänt,

Denna är räddaren i nöden, den får alltid åka med i min väska. Det är en fundation men huden blir inte sådär jobbigt glänsande av den så du behöver egentligen inget puder ovanpå om du inte råkar ha det med dig. Ett stort plus är dessutom att den är otroligt lättapplicerad, enkelt att få jämn, täcker och jämnar ut suveränt.
Med den och en mascara i väskan behöver du inte oroa dig för var du kommer hamna, perfekt en söndag som denna. Gårdagens slitna ansikte fixas på nolltid, haha.
Rekommenderar starkt..

Lackat gitarristens naglar rosa.

Publicerad 2013-03-31 11:35:00 i Allmänt,

Att laka naglar onykter är inte det lättaste, någon annans naglar dessutom, haha, men gick helt okej juh och han lovade ha de kvar även under sin spelning! Rosa naglar gäller :D Sånt kan man hålla på med på förfester, haha.
 

Nox igen en gång.

Publicerad 2013-03-31 09:58:00 i Allmänt,

Lördag 30 mars
Redrama var asbra fast det var så proppfullt så man knappt såg honom. Hade i varje fall superskoj där med alla och musiken efteråt var också super så feelisen var på topp. Mycket dansas. När det var slut var det bara att skynda hem och sova för jobbet väntade ju på mig klockan nio i morse. Var förvånansvärt pigg när jag drog mej ur sängen och iväg. Det var människor i mängder så dagen gick fort fram, dessutom roliga människor, glatt humör och snack med Lotta så blev det en väldigt bra arbetsdag.
Det var påskmarknad i stan och på matpausen hann jag även ut och gå där en sväng, perfekt med frisk luft för att orka resten av dagen. Sen hem och duscha och fixa innan Cappe var snäll och körde mej till förfest hos Pernilla med Jenny, vidare till Jürgen. Musik, dricka och bra sällskap. Sen till Nox.
Hade asbra kväll, roligt som fan, minnesluckor tyvärr, blev kanske lite mycket men hade askul men massa trevliga människor, dansas och allt sånt, precis som det ska vara. Blev att sova ganska direkt sen eftersom vi sket i efterfest, hade nog förbrukat mestadels av energin ändå så skönt det också.
Tack!
 

Ugglemotiv på visa-kort.

Publicerad 2013-03-30 14:19:00 i Allmänt,

Har som sagt beställt nytt electronkort, det andra börjar börjar nog ha sett sina sista dagar så förhoppningsvis inge krångel mer. Det borde komma nästa vecka och har typ världens finaste motiv. Synd bara att man inte kan välja motiv av foto man tagit själv hos andelsbanken men nöjer mig bra med det här visserligen, Så gulligt!
 

Peppar inför Redrama i Nox!

Publicerad 2013-03-29 19:00:00 i Allmänt,

Har länge tyckt Redrama är asbra och har råkat sett honom två gånger live. En gång på popkalaset och en gång när han uppträtt i sporthallen här i vår stad när något företag firade något, tja, ingen aning, minns inte men bra är han och ikväll blir det tredje gången jag får se honom, skoj!
Sitter här med Cappe och jobbar upp feelisen med Redramas låtar för tillfället.
 
So now your world broke down
You give it a kick-start
You only see the light when it's pitch-dark
You can't give up on me, we've come this far
You're on, you're on your way

Glad påsk!

Publicerad 2013-03-29 17:59:28 i Allmänt,

Firar påsk med mämma!
 
Efter påskmiddagen blev det mämma. Älskar det. Många gånger om året kanske man inte hade velat äta det men såhär till påsk älskar jag smaken och tycker synd om alla svenskar som aldrig fått smaka detta. Mumms.

Årets hittills bästa träningspass.

Publicerad 2013-03-29 17:49:39 i Allmänt,

Fredag 29 mars
Precis som jag hade tänkt låg jag bara och tog det lugnt igårkväll men så när tolvslaget redan gått förbi blev det ändrig i in fridfulla tillvaro. Istället drog jag ut och körde hem ett litet fyllo, fasiken vad den munnen gick,haha, inte tyst en sekund, underbart med energi. Sen somnade jag direkt.
Steg upp först vid tolv efter att länge ha legat i sängen och myst. Hade lite saker att ta hand om och hemma igen drog jag på mej löpartightsen och drog ut på en runda. Vädret var underbart och man känner verkligen att det är vår i luften. Energin hade jag på topp så sprang längre och betydligt snabbare än vanligt, kändes som att absolut iinget kunde stoppa mig. Mer såna tack, den känslan motiverar mej mest av allt! Hemma drog jag lite övningar och tänjde. Efter bästa å effektivaste workouten för iår kändes det underbart att hoppa i duschen, sköta huden och sen sätta sig och äta underbar påskmiddag med familjen.
Snart kommer Cappe hit så förfestar vi lite och senare till Nox och lyssna på Redrama. Peppad!
 

Planer för påskhelgen.

Publicerad 2013-03-29 13:11:00 i Allmänt,

Den stora fråga om var förfesten ska äga rum.
Påsken är här och det betyder att utgång tre dagar irad väntar mig. På fredagen ska jag med Cappe och lyssna på Redrama, men förfesten? Hittills verkar det bara bli chill hos mej, är inte ens säker på att jag kommer dricka något eftersom jobbet kallar nio på lördagmorgon och slipper därifrån först nio timmar senare. På lördagen blir det sen att dansa tills benen inte bär mer. Men förfesten? Om jag inte somnar efter jobber är det förfest utanför stan som gäller men inget är ennu säkert så vi får se.  På söndagen ska vi lyssna på när en bekant spelar så innan dess blir det antagligen igen en lugn miniförfest men då med Pernilla och alkohol för inget jobb då så behöver inte bekymra mig över något sådant.
Inget att fundera över egentligen, oftast bestämms sånthär bara timmar innan det är dags så ingen panik och sen kan planerna dessutom ändra totalt plötsligt så bara att ta det som det kommer. En rolig helg har jag framför mig i alla fall, det är ett som är säkert!
 
Förra helgen var det förfest med kusinerna, hans flickvän som fyllde aderton och en till av deras vänner, skojigt var det!
 

Helgen före det drog vi på reunion från i somrast då vi fyra hängde en hel del. Pernilla, Cappe, Simme och jag. Det var en av de roligaste förfesterna på ett bra tag!

Kvällsmackor med tomat och youghurt.

Publicerad 2013-03-28 22:03:01 i Allmänt,

Underbart kvällsmål. Var lite dåligt med osten med orkade inte öppna en ny, tog verkligen vara på det sista kan man säga, så blev ungefär fulaste mackan någonsin men smaken var det absolut inget fel på. Mums!

Arbetsdag som gått fort.

Publicerad 2013-03-28 20:33:56 i Allmänt,

Torsdag 28 mars
Timmarna på jobbet rullade fort fram. Mängder av folk som blir alldeles förskräckta när butiken kommer vara stängd en dag.. otroligt hur beroende vi är av att ha tillgång till allt konstant. Men behövdes endå inte i kassan så fick gå och plocka upp varor på hyllorna mestadels av dagen, trevligt med omväxling. Satt bara sista timmarna i kassan men då var det också väldig rusning så hade att göra hela tiden.
Slapp äntligen hem och nu sitter jag här med en tekopp i handen och myser. Hade tänkt sticka och umgås med lite vänner men de får nog klara sig utan mig, tänker inte gå ut i kylan mer idag. Tänker bara ligga och ta det lugnt, ladda energi inför helgen.
 

Gårdagen fynd.

Publicerad 2013-03-28 18:30:00 i Allmänt,

Bältet fick jag för 90 cent tack vare att affären hade vårrensning. De två små shampooflaskorna bara för de var så gulliga och doftade gudomligt.
 
Enkel väska som inte ser stor ut men är otroligt rymlig och totalälskar detaljerna som kryssen där handtagen är fästa, att ena sidan har virkat tyg på och den superstora dragkedjan.

Solsken.

Publicerad 2013-03-28 10:28:27 i Allmänt,

Ute skiner solen och snart drar jag på jobb, Ledig dag imorgon så hoppas på lika bra väder då!
Steg upp för nån timme sedan, hoppade i duschen och det är ungefär det enda jag fått gjort idag. Har fixat mig nu och alldeles strax är jag tvungen att skynda iväg. Ha en trevlig dag!

Märkte att mitt hår inte alls mår bra, otroligt slitet så måste verkligen gå och klippa mig snart!

Sprungit ärenden hela förmiddagen.

Publicerad 2013-03-27 23:49:09 i Allmänt,

Onsdag 27 mars
Hade tid bokad tio i baken. Trött till tusen drog jag mig upp, kletade smink i ansiktet och åkte iväg. Beställde ett nytt kort vilket verkligen behövdes, placerade om lite pengar och sånt. När jag var klar där var det ett besök på apoteket som stod näst på listan, efter att köat en bra stund slapp jag äntligen iväg till skolan och kolla preliminära bedömningen av matematiken i studentskrivningarna. Förutsatt att jag det var mina egna poäng jag räknade och inte blandade hade de gått betydligt bättre än vad jag väntat mig. Vågar inte riktigt lita på det ännu, får vänta tills de riktiga resultaten innan jag kan vara säker men man kan lugnt säga att känslan i magen när jag gick därifrån var väldigt bra.
Märkte för några dagar sen att jag småningom behöver lite nytt smink så passade på nu när jag hade tid. Hann även fynda lite smått.
Så långt hade jag ju fått en del gjort idag men när jag sen kom hem var det som om all min energi bara rann ur mig. Tvingade mig att städa lite, hade egentligen också tänkt ta mig ut och springa en runda men hade ingen motivation alls så lät bli. Istället fick det bli mys under täcket. Slödagar måste också få finnas.
En kompis kom förbi en sväng för att röka så vi sto ute och pratade en bra stund. Senare kom en annan kompis förbi, satt och pratade om allt mellan himmel och jord.
Imorgon ska jag jobba så ska alldeles strax lägga mig och sova. Gonatt<3
 
Lagom duckface..

Nattuggla.

Publicerad 2013-03-27 22:12:00 i Allmänt,

Dedär med att sova itid om kvällarna är inte min grej.. Har aldrig varit någon morgonmänniska utan suttit uppe till kvällen blivit natt för länge sen. Så även igår... Slutade jobbet åtta och åkte då och hälsade på en kompis som nyligen fyllt år. När klockan närmade sig elva var jag så otroligt trött så jag bestämde mig för att åka hem och sova men tror ni jag sov när jag kom hem? Nej precis. Började prata med folk och taggade som fan inför planer inför helgen och kommande vecka, blev även lite djupare diskusioner och plötsligt hade tre timmar paserat...
Man känner sej så ansvarslös när man vet att man har saker att göra dagen efter och skulle behöva sova men inte gör det.
Jag vet ju själv nog hur bra som helst hur mycket mer man får gjort om man sovit itid och stiger upp tidigt.. jaja hoppas man lär sig någon gång så småningom i alla fall.

Te för att pigga upp, älska te<3

Nystart.

Publicerad 2013-03-27 16:59:00 i Allmänt,

Hej!
Jag har bloggat från och till i tre år nu och har alltid hållit mig till samma blogg men har under en längre tid funderat på att starta en ny. Slippa av med allt det gammla men vill inte heller ta bort allt, tänker spara det som minne men inget mer än så. Vill börja pånytt bara så nu bestämde jag mig för att det var dags. Så here we go!
 
Jag är väldigt glad och en riktig dagdrömmare, drömmer om allt och inget, livet helt enkelt. Bor i en realtivt liten stad i södra Finland, har bott här hela mitt liv och trivs bra. Fyllde aderton förra sommaren, kändes som det var alldeles nyss men snart har redan ett år susat förbi.
Efter högstadiet fortsatte jag till gymnasiet och skrev nyligen de sista skrivningarna så förutsatt att det gått vägen står jag med den vita mössan på huvudet när juni månad kommer. Så underbar känsla att äntligen ha kämpat sig igenom det och att veta att man har mängder av nya äventyr framför sig.
Ett par dagar per vecka ungefär sitter jag bakom kassan i en mataffär, visst känns det lite jobbit ibland att jobba men egentligen är det roligt. Underbara arbetskamrater, massa social kontakt och så självklart lönen, haha!
Annars om dagarna blir det att umgås med vänner väldigt mycket, träna lite nu och då och ofta köpa lite för mycke kläder och så fest såklart.
Jag lever livet och livet ler!
 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela