theblueeyedmermaid.blogg.se

Nu blir de chill med vänner.

Publicerad 2014-05-30 19:41:48 i Allmänt,

Fredag 30 maj
Killen min stack iväg på jobb klockan sex imorse och för en gångs skulle klarade jag utan problem av att sova vidare ett par timmar utan att hela tiden vakna till. Fixade med bilder hela morgonen och rensade datorn lite. Mitt på dagen stack jag iväg och träffade Petra som jag inte heller träffat så även vi hade mycket skvaller att uppdatera varann om, haha.
På eftermiddagen blev det fin middag med Simon. Lax i ugnen, kokt potatis och en stor sallad. Nam! Och om en liten stund drar vi med gänget till Serendi och chilla. Ha en bra kväll!
 
Dundergott!♥

Veckan lider mot sitt slut och skolan den är över för iår.

Publicerad 2014-05-30 18:58:00 i Allmänt,

Denna vecka har jag klarat av sista skoldagen och gjort de sista uppgifterna så nu är sommarlovet här!
Hela måndagen gick åt till att jobbade med aktivitetsportfoliet hela dagen för att kunna lämna in det på tisdagen som var sista skoldagen så jag inte behöver åka dit en gång extra bara för det. Tur så gillar jag pyssel så det var rätt kul.
Tisdagmorgon bar det av till Åbo dådå, rätt onödigt enligt mig, särskillt för de som kommer ända från österbotten, men roligt hade vi och efteråt satt jag med Casso och gjorde uppgifter en stund innan vi kom tillbaka till Karis.
På onsdagen försökte jag få klart skolarbetena men lyckades inte få riktit allt. Var tvungen att ta pauser ibland och passade då på att städa lite så effektiv dag blev det i varje fall. Mamma ringdeoch sa att jag skulle komma och se på något jag aldrig förr sett så vi åkte dit. De hade haft en bikupa i skorstenen och så hade sotaren varit där så de hade hjälpts åt att ta bort kupan. Mängder av bin hade vält ut över spisen sa mammsen men eftersom de var dåsiga av insektgift så landade de rakt ner men mängder var det, närmare tio liter allt som allt med bara bin! Men det roligaste var ändå att det rann honung längs väggen ner från skorstenen och kommer antagligen fortsätta rinna ett bra tag :'D
På kvällen följde vi med Frida till Lojo en sväng följt av mys med Simon, The Lego Movie och Ben and Jerry´s.
Igår fick jag äntligen klart de sista skoluppgifterna och jösses en sån skön känsla att ha de över! Hann även träffa både Nette och Pernilla som båda är för länge sen sist igen och vi har mycket att prata om ♥
 
 När skolarbetet ser ut såhär är jag nöjd, roligt att pyssla juh!
 
Bina var döda så dem slängde vi ut i skogen men honung... En likadan form hade redan fyllts till hälften så det kom en hel del!
 
 Vi ville testa de nya sorterna och jösses så gott ♥ 

En snabb uppdatering i form av bilder.

Publicerad 2014-05-30 13:54:00 i Allmänt,

Nu har det inte blivit bloggat på ungefär en om en halv månad fastän jag skrev sist att jag skulle skärpa mig men det lyckades visst inte. Men nu tänkte jag börja med en liten uppdatering i bilder i varje fall!
 
Vecka 17
Jag blev trött på håret så tog saxen i handen och klippte det.
 
 Så åkte vi ner till stugan och firade mammas födelsedag och där var även denna bjässe på besök. Grattis mamma! ♥ 
 

Serendi på Poetry Jam där bland andra Jürgen framförd sina dikter, fina ord!
 
Och så skulle allt från Åbo så blev två resor dit med slläpvagn för att få hem allt, med jobb och flyttning var jag helt död efter den helgen!
 
Vecka 18
Vappenveckan bodde jag hos Casso. Efter två dagar skola och ett rejält firande på vårdberget var det skönt att komma hem.
 
Vecka 19
Redan ett halvår med min fina filur ♥ Jösses vad fort tiden går, vi firade med mat på KW.
 
Helgen spenderades i Pages stuga, sjukt roligt med allihop!
 
Vecka 20
Sommaren kom så shortsen kom äntligen i användning, underbart!
 
Raseborgdagen till ära hade de konsert på sportplan med Jukka Poika och Krista Siegfrid, så sjukt bra! Fick en sån sjujädra fiilis av dem båda men Jukka Poika är lite av en favorit så det var sjukt najs att få gå och höra honom! Vi fortsatte kvällen med några kalla på Pernillas terass!
 
Så fortsatte vi till Ettan men där va de tomt så vi fortsatte till Fé och kvällen var jävla bra!
 
Vecka 21

Nu är praktiken över vilket känns himla tråkit eftersom jag har trivdats som fisken i vattnet, kommer sakna alla ungar och alla arbetskamrater!

Fredagen spenderades med Pernilla. Efter en serendidejt stack vi iväg och sola till hennes stugaoch tog dessutom årets första dopp. Underbart skönt!
 
På lördagen var jag och simma med min fining. Till och med han vågade sig och simma och dessutom både många gånger och länge :) På kvällen blev det utgång till klubben!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela