theblueeyedmermaid.blogg.se

Snart är jag åbobo igen.

Publicerad 2014-08-28 08:36:23 i Allmänt,

Onsdag 27 augusti
Kämpade upp i morse vilket inte alls kändes lockande men tur att jag gjorde det för många andra tutuorer var det inte som gjort desamma så vi var på priken tillräckligt, inte en för mycket.
Gulisarna hade massor av femton minuters programpunkter från halv nio till tolv och vi tutuorer skulle hjälpa dem hitta mellan de olika stationerna. Började inte bra för oss eftersom punkthållaren till den första stationen inte var på plats så vi fick bara snällt sitta och vänta på att gå till nästa punkt men förutom det var det riktigt roligt.
När vi slutade gick jag och Petra efter nycklarna till lägenheten och gick dit för att kolla var man kan parkera när vi kommer med flyttlass. Kommer bli lite jobbit för finns inget särskillt bra ställe men det ska nog gå ändå.
Hemma hos Ronja senare började jag må illa och hade ont i magen så tänkte att ifall jag håller på att bli sjuk så vill jag inte riskera att smitta ner Ronja som ju varit supersnäll och låtit mig bo där de senaste dagarna så jag stack hem till Karis.
Somnade ett par timmar och mådde betydligt bättre så åkte och hälsade på pappa som äntlgen har kommit hem från Österbotten där han har befunnit sig halva sommaren. Har ju saknat pappsen juh så det var tevligt.
Vi planeraade morgnodagen då det blir att köra ett lass möbler och saker till Åbo på eftermiddagen med mamma. Hem, skype med Simon, somnade tidigt.
 
Jag sköter mej!
 
 Kommer ha ångest en vecka över detta köp men älskar den! ♥
 
Hihi ♥

Gulisöl för våra gulisar.

Publicerad 2014-08-26 22:30:00 i Allmänt,

Gokväll!
Timmarna flög fram under gulisölen så nu, fyra timmar senare är jag äntligen hemma igen. Vi hade superkul med gulisarna. Började med en frågesport som självklart handlade om oss tutorer och det blev himla kul att höra vad folk tror om oss haha. Så fick dom sitta och bara chilla en stund. Senare höll vi på med leken "jag har aldrig" länge vilket också var superkul men klockan närmade sig elva så jag började traska hemmåt, ska nämligen vara i skolan halvnio imorgon igen och hjälpa till så behöver sova så gonatt!
 
Dessa köpte jag idag... det går bra dethär med att spara pengar, kontot skriker snart, hupps...

Stress!

Publicerad 2014-08-26 17:29:00 i Allmänt,

Måste ta och skriva av mig här lite onödigt för att kanske bli av med lite av stressen i varje fall.
Kommer bli stressing helg nämligen, eller hela slutet av veckan egentligen. Jobbar till klockan sex både lördag och söndag, och samtidigt ska jag hinna flytta allt till Åbo. Slipper ju inte iväg förrän absolut tidigast halvsju någon av de dagarna och förutom detta vill jag ju i varje fall hinna umgås med Simon, Prillan och mammsen också så vet inte hur jag ska hinna med allt, vi får se hur det går...
Skulle kunna åka med ett lass redan på fredagen vilket jag kommer vara tvungen att göra men helgen kommer bli sjukt jobbit oavsett. Men å andra sidan slutar jag skolan redan runt tolv på torsdagen också så om jag åker hem och packer i raserfart finns det en chans att vi skulle hinna med första lasset då för alla kärl coh sånt är ju fortfarande nedpackat sen jag flyttade hem alltihop. Det kommer no gå bra till sist men nu känns det omöjligt, just därför för att det känns som att jag inte kommer att hinna umgås med de viktigaste ens...
Ska sluta tänka på detta för en stund nu och istället ha skoj med tutorerna och gulisarna.
 
Dont stress
Får bara försöka tänka så men det är svårt för skulle bara vilja få allt planerat nu så skulle jag inte alls behöva stressa sen.

Iväg med gulisarna på gulisöl ikväll.

Publicerad 2014-08-26 16:26:00 i Allmänt,

Tisdag 16 augusti
Vaknade och gick in till stan, Vi skulle med och äta med gulisarna. Var dyngblöt när jag äntligen kom fram till skolan och fötterna simmade runt i skorna.. Tog två par skor med hit men ena paret ger mig skavsår och andra oaret är tuna och blir våta direkt så sprang in I HM och slet åt mig ett par nya skor för fortsätter jag gå i dessa kan jag nog inte gå alls nästa vecka, sjukt obekvämt.
Kom sedan till skolan och åt, sen dess har jag gått runt på stan men nu sitter jag här i skolan och väntar på att klockan ska bli sju eftersom jag inte orkar gå en sväng till Ronja för att sen vara tvungen att komma tillbaka hit direkt. Kan hända att jag går in till stan en sväng till också för vet inte hur jag ska lyckas få nästan två timmar att gå här..
Klockan sju blir det I varje fall gulisöl med gulisarna, det ska bli superskoj!
 
Skulle köpa micro-usb sladd när jag var och gick I butiker för att kunna ladda här i skolan så gick till Tiger. Detta var den ända de hade så nu sitter jag här med något som ser ut som julbelysning men fungerar gör den och det är huvudsaken!
 
Har tänkt klara mig på detta tills jag kommer hem ikväll. Smakade en gång på Innocents äppel-hallon juice och blev kär direkt men har inte hittat den på evigheter nu hittade jag istället denna, sjuukt god den också. Inte särskillt billig men ibland är man värd lite lyx!

Första skoldagen för gulisarna.

Publicerad 2014-08-26 16:03:59 i Allmänt,

Måndag 25 augusti
Dagen började halvnio med morgonkaffe med lärarna för att planera dagen lite. Halvtio stod vi alla ute på garden och väntade på alla gulisar. Deras dagen bestod av som vanligt av att allihopa fick massvis med information om allt som har med studierna att göra. Skoldagen avslutades med en rundvandring i skolan som vi tutorer ansvarade för innan de fick gå hem.
Efteråt träffade jag Petra och vi fixade garantihyran för lägenheten så snart får vi nycklarna. Hoppeligen kan vi börja flytta in under helgen.
Klockan sex hade vi igen program för gulisarna så gick tillbaka till skolan lite före för att ordna innan gulisarna kom. Det kom relativt många och vi hade namlekar och annat skoj i en timme innan de hade annat program. Då gick jag hem till Ronjas
Vi gick till Lidl för att handla, och efter att ha suttit och pratat hur länge som helst stack Ronja iväg till killen sin igen. Själv pratade jag länge i telefon med Simon, hoppade sen i duschen och så var det sovdags.
 
Bron över tågstationen är den närmaste vägen till Ronjas och den är sjukt skrämmande att gå Over sent på kvällen och natten. Man känner sig så instängd, om någon vill en illa har man ingen chans om man är där och det är sjukt äckligt så hoppas det inte hinner bli så mörkt innan jag kan gå hem imorgon!
 
Ronja smet iväg så detta blev min sovpartner för natten. Ojoj så söt!

Totorutbildning och första natten hos Ronja.

Publicerad 2014-08-26 15:58:00 i Allmänt,

Söndag 24 augusti
Mös med Simon hela morgonen, båda var supertrötta så vi låg bara i sängen och kollade serie. Packa fick jag också göra för klockan två var det dags att ta tåget till Åbo. Petra kom med samma tåg så vi satt och pratade hela vägen.
Släpade sedan min tunga kappsäck till skolan där väntutorutbildning, del 2 hölls. Det började fyra och tog inte alls så länge som planerat så ungefär klockan sju började jag släpa tungväskan mot Ronjas. Hon var inte hemma just då så väntade på hemme i stan innan vi sen gick hem till henne. Hade superskoj hela kvällen och pratade och kollade tv. När klockan blev sent stack hon till sin pojkvän och jag ringed min. Såfort vi pratat klart gick jag och sova. Har ju inte sovit mycket under helgen alls, kanske tio timmar sedan fredagmorgon så var helt slut.
 
Så detta ska vi då syssla med!
 
Fördrev tiden med random foton medan jag väntade på Ronja. Älskar läppfettet och är ännu lycklig över att ha hittat min ring!
 
SötRonja! ♥

Festandet fortsätter.

Publicerad 2014-08-26 15:51:00 i Allmänt,

Lördag 23 augusti
Jag kan inte sova länge när jag varit ut dagen innan, ingen skillnad om jag varit fulle eller nykter så vaknade vid nio. Låg en stund och bara lät Simon sova vidare men till sist blev jag för rastlös så väkte upp honom. Det blev mys hela morgonen och dagen. Låg bara och kollade serie. Började se på Welcome to Sweden, en superrolig serie som är värd att se om man inte vill behöva tänka.
Vi åkte och handlade och fixade krabbismat och mös framför serie lite till sen blev det för oss att fixa oss eftersom det skulle festas även idag, nyktert visserligen för mig även idag men ändå.
Körde iväg Simon till Jannes och Ettes där han skulle förfesta, själv åkte jag till Serendi och träffade Pernilla och Annika. Även Josse kom senare. De andra hade tänkt att de inte orkar festa men när jag kom och sa att jag far ut i varje fall så ändrade det snabbt och vi bestämde att ut blir det för både mig, Pernilla och Josse idag.
De åkte med Annika och själv stack jag efter Simon och ett par andra från förfesten han var på innan det blev off to Ekenäs.
Dansade natten lång och hade en super kväll idag med. Inte riktit lika roligt men det var bara för att det är sjukt jobbit att dansa när det är trångt när man är nykter men annars var det super även idag. Kändes som alla var ute, till och med Fiizi och dessutom var hon full, första gången på ett år typ! Skitkul!
Sen blev det hem och sova för oss alla.
 

Bästaste Prillan fyller år så det firar vi såklart ordentligt!

Publicerad 2014-08-26 15:24:22 i Allmänt,

Fredag 22 augusti
Morgonen gick åt till två saker. Jag fick städat där hemma så nu är det dammsugat, lakanen är bytta och det är betydligt freschare och så kollade jag Defiance. Har bara två ansvitt kvar nu av denna sesong men de kommer ut först nästa vecka så får snällt sitta och vänta ännu.
När jag städade hittade jag förresten min kalevalaring som jag haft borttappad hela sommaren. Den hade fallit bakom några böcker I bokhyllan så när jag drog ut boken låg den plötsligt där, blev så sjukt glad! ♥
Mot kvällen blev det att fixa sig för Prillan min fyller idag!
Hämtade henne och så satt vi i Serendi med Jürgen, Josse, Erika och Erikas pojkvän. Senare kom också Simon dit så fick äntligen se honom efter några dagar ifrån varann, underbart! Och sjukt roligt hade vi där dessutom, pratandes om allt. När klockan började närma sig midnatt blev det krogdags så jag, Prillan, Simon och Jürgen stack iväg till Ettan. Det är inte ofta vi festar med Jürgen nu för tiden så det var superroligt. Mest stod jag på dansgolvet med Prillan och dansade loss. Tror det var den roligaste utekvällen nyktert typ någonsin I hela mitt liv och kvällen vann även många fyllekvällar så det var en rysligt bra kväll vill jag lova!
Hemma tog det inte länge innan vi somnade.
 
Äntligen återfunnen! ♥
Orkade inte laga mat så detta fick bli dagens mat haha.
Grattis finaste partypinglan min! Älskar dig sötnos!

Ny vinterrock.

Publicerad 2014-08-21 23:57:11 i Allmänt,

Jag har shoppat för mycket igen och har himla svårt att sluta, särskillt med tanke på att jag snart är i en stad med butiker överallt så har jag inte supermycket hopp om att kunna sluta handla på en stund heller.
I början av veckan råkade jag köpa en vinterock, men behövde verkligen en och har tänkt köpa hur länge som helst, fick den relativt billigt och då blir det ju nästan omöjligt att låta bli att köpa..
Den kom i varje fall hem till mig idag och jag är otroligt nöjd med mitt köp, perfekt för vår kalla finlandvinter juh!
 
Lövit!
 
Nästa inköp blir antagligen en cykel för kommer behöva det i Åbo! Att spara pengar är inte det enklaste tyvärr, haha, ibland går det bra men så har jag perioder då jag inte kan sluta köpa saker. Sitter och intalar mig att jag behöver det men ljuger ju bara för mig själv. Jaja så länge jag har mat i kylskåpet och tak över huvudet så är det väl inte hela världen ändå.

Fem timmar med saknade vänner.

Publicerad 2014-08-21 23:46:00 i Allmänt,

Torsdag 22 augusti
Det var helt otroligt tugnt att stiga upp imorse, tydligen tyckte mammsen min lika för hon hade försovit sig så hon ringde mig för att försäkra att jag i varje fall vaknade i tid. Världens sötaste mamma! ♥
Sprang iväg på jobb efter lite morgonmål och dagen flög på i rasande fart. Efter jobbet stack jag till Serendi för att träffa Sofia. Vi har inte träffats på hela sommaren så vi hade hur mycket som helst att prata om, plötsligt hade över två timmar gått med prat och mycket skratt och vi var tvugna att skiljas åt.
Hemma blev det mat och serie men klockan sju mötte jag upp Casso i Abc. Har inte träffat henne heller på superlänge så vi hade mängder att prata om vi med och plötsligt var klockan över halvtio. Massor med prat och skratt där med med andra ord.
Hemma blev det en halvtimme i telefon med Simon och lite snack med vänner.
 
Dagen har alltså gått åt till nästan sju timmar på jobbet, nästan fem timma kaffedejter men väldigt saknade vänner och över halvtimme telefontid med finkillen min. Låter inte så tokigt.
 
Coca-colareklam jao! Söt filur hondär, vi måste börja ses ofta! ♥

Prillandejt och ett par telefonsamtal.

Publicerad 2014-08-20 22:47:00 i Allmänt,

Efter jobbet blev det Abc med Pernilla. Drack en smoothie som inte var så god som jag hoppats på.
Hemma pratade jag länge i telefon med Simon, han hade såklrt massor att berätta efter sin första dag i skolan. Jobbigt är det att sakna honom men är superglad för hans skull eftersom han trivs jättebra och har hittat massa nya vänner. Så skönt, det gör mej mycket mindre ledsen! ♥
Ringde även och pratade med mammsen en stund, trevligt det också men nu ska jag sova, för imorgon har jag morgontur och ska sedan träffa lite vänner.
Gonatt!
 
Dagens outfit.

Äntligen bloggat ikapp och stämmt in två träffar med vänner tills imorgon, skojskoj!

Publicerad 2014-08-20 12:54:00 i Allmänt,

Onsdag 20 augusti
Var länge upp och vaknade tidigt ändå, kunde inte somna om så kommer vara dötrött på jobbet ikväll.
Börjar kvart över två så snart måste jag springa iväg.
Har bara skrivit här hela dagen, bloggat ikapp liksom för att ha minnen sen i vinter, därför vill jag inte ta bloggpaus heller, bloggar ju för mej själv så det blev lite jobbiga inlägg nu med en hel vecka i ett men nu är jag ikapp och ska försöka hålla igång och blogga ofta. Kommer säkert bli lättare sedan när skolan börjar. Har lagt all min tid på jobb och att umgås med vänner, familj och Simon nu under sommaren juh.
Har i varje fall lovat mej själv att skärpa mig från och med nu, hur det går vet jag inte men vi får se, håller i varje fall tummarna.
Nu slänger jag bara i mig lite av gårdagens leftovers (sjukt gott även ida) innan jag måste skynda iväg på jobb, hejdå, ha en bra dag!

 Lite planering och ett par avsnitt Defiance har jag också hunnit med idag faktist.

Räkpasta och hejdå.

Publicerad 2014-08-20 12:25:17 i Allmänt,

Tisdag 19 augusti
Åter igen ledig dag, mina "två turer i veckan"-veckor ha börja nu när skolan snart drar igång så kommer inte att jobbar särskillt mycket.
Började dagen med att gå runt stan en sväng men hittade inte vad jag sökte så gick tillbaka hem. När Simon kom hem började jag fixa mat medna han packade ihop sina saker.
Matn blev faktist riktigt gott om jag får säga det själv, räkpasta med avokado och mjukost med gräslök,
vi åt det framför filmen Barefoot och kramade ordentligt innan han stack iväg. Rysligt ledsammt var det.
Jobbig kväll även idag med andra ord, visst det är snart helg så kommer han hem igen så det är inte det att vi tvingas vara ifrån varann i ett par dar som är jobbit, det klarar väl alla. Men det att vi vet att minst två och ett halvt år frammåt kommer det vara jobbit eftersom vi studerar på olika orter.
Skulle det vara ett år skulle det inte vara så farlligt men två och ett halvt känns så otroligt länge, jag har snart varit 18 i två och ett halvt år och känns som en evighet sen jag fyllde så att tänka att samma tid kommer jag ha ett jobbit distansförhållande är inte alls trevligt. Tack och lov kommer vi ha paus från distansen på sommrarna vilket gör att det redan känns mycket lättare och klart jag vet att vi klarar det och att det inte kommmer vara så jobbit sen mer när vi vant oss med det, nu efter nästan fem månader konstant tillsammans känns det som en stor förändring bara, chock liksom så det kommer väl bara bli bättre.
 
Extrapoäng av sötsnubben min för han tyckte också jag lyckats och gluffsade glatt i sej
 
Han är giraff och jag är apa så gav honom apan och behöll giraffen själv, haha, cheesy jepp!
 
Tröståt mango, länge sedan jag åt det senast.

Tråkig nyhet och sista hela dagen med Simon innan han åker iväg för att studera.

Publicerad 2014-08-20 12:11:28 i Allmänt,

Måndag 18 augusti
Vakna och började se en ny serie, Defiance, awesome serie. Mycket annat fick jag inte gjort innan Simon kom hem. Vi slängde i oss lite mat och jag stack med mamma för att hälsa på mofa som är riktit dålig nu. Han ligger på sjukhus och har otroligt ont. Hemskt att se den som alltid har varit så stark plötsligt vara så svag, att se hur någon som alltid varit så glad att leva inte orkar mer, inte orkar existera mer.
Det tar så ont att se hur ont han har, önskar att han bara skulle slippa allt, han har haft ont så länge nu..
När jag sedan kom hem hade vi myskväll med Simon för det var sista dagen han var här innan han åker till Vanda eftersom skolan börjar. Sista dagen innan vi kommer att bo och studera långt ifrån varann, killen far till Vanda och själv åker jag till Åbo på fredag. Känns inte kul men vi kommer nog ses mer än jag tror nu. Tungt är det ändå.
Mys och film resten av kvällen då altså.
 
Film och detta var heelt okej!
 
Alla har dåliga dagar ibland men denna filur gör äen de sämsta dagarna betydligt bättre ♥

Min sista hela vecka i Karis innan Åbo.

Publicerad 2014-08-20 10:47:00 i Allmänt,

Vecka 33 - snart har jag skrivit tills nutid haha.
 
Måndag 11 augusti
Slö morgon igen, snart ska jag kombinera skola och jobb tillsammans så passar på att ta de lugnt dessa sista veckor innan skolan drar igång. Träffade mammsen min gjorde jag också innan jobbet och dagens stora goda nyhet. Jag och Petra fick precis den lägenheten vi mest av allt ville ha, centralt mitt mellan skolan och torget men nära till allt - så perfekt som det kan bli tror jag!
Lyxade till pausen på jobbet genom att mummsa i mig blåbär som mamma gav mig. Min mamma är världens sötaste.♥
 
 
Tisdag 12 augusti
Jobba till halvfyra, hann bara hem och slänga i mig lite mat innan jag stack till tågstation för att möta Ronja som kom från Hangö, vi åkte till Serendi och satt där och pratade och pratade, har inte träffats på sååå länge så det blev aldrig en tyst sekund! det var sjukt kul att träff henne men synd nog hade hon bara en timme på sig innan hon var tvungen att ta tåget vidare till Åbo. Tur ses vi snart igen!
Jag kommer att bo där första veckan i Åbo eftersom vi får lägenheten först den första nästa månad och jag är väntutor och ska därför vara där redan hela veckan före när de nya eleverna kommer till skolan.
När jag sedan släppt av henne på tågstationen träffade jag Pernilla, vi har suttit i serendi hela sommaren så det blev Abc nu istället för omväxlingt skull.
 
Det klickade direkt mellan oss, redan veckan efter att skolan började och vi aldrig tidigare träffats festade vi ihop för fullt. Hade våra egna underliga bus och hade det hur roligt som helst! ♥ Bilderna är med andra ord nästan ett år gammla.
 
 
Onsdag 13 augusti
Ledig dag och kylskåpet var tomt på morgonmål när jag vaknade så åkte till butiken och hittade en ny smak av Skyr, Mango så var tvungen att prova, smakar väldigt gräddigt men har inte så stark smak men rätt så god var den ändå.
Så skulle jag skriva under kontrakt och något annat papper till lägenheten men fick bara ut ena pappret innan färgen i printern tog slut så fick vänta att Simon kom hem, så åkte vi till honom och fixade det där.
Känner mig såå taggad! Nu e den vår, bor från och med 1.9 tillsammans med Petra mitt i Åbo. Awesome!
När vi fick allt klart kom vi hem och lagade supergod mat. Kyckling med ris och avokadosallad. Underbart gott!
Till efterrätt njöt vi av kladdkaka med hallon och grädde framför en film. Älskar den killen ♥
Vi tänkte sova ute ännu denna natt och det gick bra till en början men vi vaknade mitt i natten av att himlen lös upp igen och igen av åskan och det bullrade hårt och mycket. Så vi var tvugna att flytta in för att somna om.
 
Mästerkockarna igång igen!
 
 
Smällar heela tiden.
 
Torsdag 14 augusti
Ännu en ledig dag. Vi hade tänkt spendera de här dagana i Båsa men vädret är så dåligt så vi stanna hemma ändå, lite synd eftersom det antagligen var sista tillfället denna sommar att vara där men är inte så kul heller när det bara regnar.
Istället låg jag och mös i Simmes tröja hela dagen och kollade på serier.
När han sen kom hem blev det mat och mera mys för vad kan man annat göra i sånt här väder känns det som.
 
 
Fredag 15 augusti
Simon stack iväg till Weekend och jag på jobb, lilla skillnaden där, är en smula avis, en hel kaka avis om jag ska vara ärlig. Jobbade till halvfyra, hade dålg dag så när jag kom hem chillade bara tills kvällen, humöret blev tur nog bättre såfort jag kom hem.
På kvällen gick jag till Serendi för en dejt med Prillan min så sen var humöret självklart på topp igen.
 
Hemskt när man måste börja gå i långtröja och byxor redan..
 
Lördag 16 augusti
Vakna och åt dundergod frukost innan jag stack på jobb. Hallonyoughurt med solrosfrön strödda över.
Sluta klockan fem och handla lite innan jag stack hem, duschade, och fixade mig.
Mötte upp Sandra runt sju i Abc. Vi sa hela tiden att vi inte hade bestämt om vi skulle dricka eller inte men väl i Abc köpte vi ändå dricka "för säkerhets skull" haha båda viste nog att det skulle bli partaj trots allt för det är ju alltid skoj. Vi åkte till Sandra och förfestade, Petra kom förbi ensväng också innan vi gick vidare till Alban. Resten av kvällen och natten festade vi loss i Ettan med dansas och ha det skoj.
När Ettan stängde gick vi via Prisses efter franskisar. Efterfest hos Sandra men jag lyckades somna så gott som på fläcken, huppsis.
 
Glada trots jobb som väntar.
 
 
Söndag 17 augusti
Vakna tidit medan snubbarna fortfarade sov, låg på en madrass å dog av värme med typ ett tjockt duntäcke hahaha, eget fel att jag låg under det. Klockan hann ändå bli tolv innan vi våga köra så vi låg bara och pratade och slöade tills dess.
Gick till butiken efter morgonmål, och slängde i mig lite av det innan jag körde hem. Simon kom hem från Weekend inte långt efter så fick äntligen krama honom efter ett par dagar.
Hemma en stund innan vi åkte till Ekenäs och Pappagallo på glass, vi har tänkt göra det så många gånger i sommar men det har aldrig blivit av så ny tänkte vi att vi måste göra det eftersom det snart blir sista chansen.
Någon ordentlig mat orkade vi inte laga utan köpte en såndär fryspåse med ris, kyckling och grönsaker, det var faktist gott ändå eller så var vi bara så hungriga. Film resten av kvällen. Kings of summer och Drinkinbuddies, superbra bådatvå, se dem tycker jag!
 
 Prövade på kokosglass och päronglass, nam.

Jobbturer, simmturer och shoppng.

Publicerad 2014-08-20 00:21:15 i Allmänt,

Vecka 32
 
Måndag 4 augusti
Jobba morgon och tappa bårt både itt bankort och s-kort. typiskt, dålig dag javisst!
 
Tisdag 5 augusti
Morgonmål på balkongen, beställa nya bankkort och kvällsjobb på det.
 
 
 
Onsdag 6 augusti
Jobbade morgon, sen blev det bara slö dag hemma innan kvällen då jag äntligen träffade Mia igen efter en evighet sen senast. Superkul hade vi och tiden flög iväg, plötsligt började det regna och klockan var redan halv tolv så vi gick hem. Men superkul kväll! ★

Torsdag 7 augusti
Slö morgon igen. När Simon kom hem åkte vi direkt iväg och simma eftersom vi hade lite tid över innan vi skulle och äta till Simons pappa. När vi väl kom dit hade stömmen gått så blev inte mycket mat lagat där. Istället åkte vi efter pizzor men visst var det ju gott det med.
Resten av kvällen njöt vi av regnvädret framför en film.
 
 
Fredag 8 augusti
Idag har jag varit nio månader tillsammans med kille min, nio underbara månader. Men vi fick vänta med firande tills kvällen.
Stack på jobb på morgonen och träffade Pernilla när jag slutade, skojskoj men på kvällen när vi båda kommit hem blev det god mat, simtur i Svedja igen och så avslutade vi dagen med filmmys och att sova tidigt för att orka upp tidigt och shoppa.
 
 
Så sjukt kul att leka på dem!
 
Älskar denna killen så otroligt mycket och vill aldrig förlora honom. Han finnas alltid där när jag behöver honom oavsett vad det handlar och om vi kan prata om precis allt. Han är trygghet, kärlek och lycka för mej ♥ Och jag får var mig själv tillsammans med honom, vi är galna vi två!
 
 
Lördag 9 augusti
Tidig väckning och iväg mor huvudstaden. Eller det blev aldrig Helsingfors centrum utan vi åkte först till Jumbo för att shoppa. Hittade inget annat än toppar, vilket jag redan har alldeles för många av men får skylla mig själv för kunde ju ha låtit bli att köpa dem. Åt även där innan det bar vidare mot centrum men orkade inte leta parkeringsplats och första gången jag kör i centrum (förutom en gång mitt i natten utan nån trafik) så fick halvt panikattack eftersom jag inte viste vart jag skulle utan ville bara bortbortbort så vi åkte istället till Sello, enklare så.
Enformigt shoppas för min del för här blev det sedan bra underkläder. Hittade även perfekta träningsbrallor inne på hm men fanns inte i min storlek tyvärr.
Me tanke på min tidigare nära break down i hesatrafiken och allmänt trött efter en lång dag bad jag snällt killen min att köra och snäll som han är gick han med på det så på hemvägen fick jag bara sitta och ta det lugnt.
Länge fick jag inte ta det lugnt för det var dags för partaj. Fixade mig och så kom Pernilla och Jontte hit innan vi stack till Ekenäs. Frida var gullig och körde oss, Prillan och jag åkte in till stan medan killarna stack på förfest men det tog inte länge så befann även vi oss på förfest. Vi gick förbi Mannströmms och man hörde tydligt och klart att där festades så vi drog förfest med dem. Superkul med massa folk! Vidare till Ettan och roligt var det där med men hade tagit ett par shottar för mycket så åkte hem tidigt och simnade direkt.
 
Namnam.
 
Slöa påväg hemåt.

Sex toppar och underkläder, rätt enformigt vah?
 
Söndag 10 augusti
Vaknade med välfötjänt huvudvärk vid nio på morgonen. Vi tänkte att tio öppnar nog pizzerian så vi gick ner till stan men nejdå vi var nästan en timme i förtid men orkade inte gå hem tillbaka heller så gick runt i vår tomma stan och fördrev tiden på så vis.
Klocka blev elva och beställde pizzor i Darin, fick dricka på köpet och gick hem. Låg sedan och såg film och glufsade pizza på balkongen. Vi testade deras specialpizzor, sommarpizza (körsbärtomater, kebabkött och ruccola) som blev min favorit, och stockholmspizza tror jag de kallade den andra, inte tokig alls den heller men vi orkade nästan bara med halv pizza var.
När vi orkade oss upp senare på eftermiddagen åkte vi iväg för att simma idag igen. Måste passa på, snart är sommarvärmen förbi.
Lekte på madrasserna i vattnet, hade allmänt superkul och så kom Simons pappa och Frida dit ett varv.
På kvällen gick jag till Serendi för att träffa Sandra, sjukt länge sedan vi sågs bara vi två, kanske ett helt år. Hade med andra ord massor att prata om och hade det supertrevligt!
 
MOMSMOMSMOMS!

Åska och simturer om vartannat.

Publicerad 2014-08-19 23:03:00 i Allmänt,

Snabbuppdatering eftersom jag ligger efter igen så här är resten av vecka 31.
 
Tisdag 29 juli
När jag kom till stugan hann jag inte vara länge där innan det blev stranden med Ela. Skönt var det men molnen kom lite senare så vi åkte sedan hem igen. När jag kom ner var mamma och morbror som är och hälsa på från Sverige kommer ner så umgicks med dem en stund.
Till mat blev det Pulld pork men sallad, potatis och tzaziki, supergott!
På kvällen åkte vi igen för att simma en stund innan film och godis.
 
 
 
Onsdag 30 juli
Prillan min kom ner till stugan så vi stack iväg till stranden direkt. Låg i vattnet å pratade så gott som tills de va dags att åka hem igen för Prillan hade massa att stå i så hon kunde inte stanna så länge.
Simme kom småningom från jobbet och på kvällen blev det dagens andra simtur. Tyvärr tog det inte länge innan det kom mörka moln och buller hördes, ett rejält åskväder brakade igång så vi fick komma upp ur vattnet, satt istället på stranden och såg på blixtarna. Jag är så otroligt facinerad av dem, vackert ♥
Regnet började plötsligt ösa så vi fick springa genom skogen till bilen. Såg inget genom rutan när vi körde eftersom det regnade så kraftigt.
På kvällen packade vi ihop våra saker och begav oss mot karis igen. Hann även träffa Cappe en sväng, lääänge sen sist.
 
Skojit.
 
Men så kom åskan...
 
och regnet.
 
Massvis med regn.
 
Torsdag 31 juli
Inget att säga om denna dag, jobb och
myskväll ungefär.
 
Lekte nyttig på pausen på jobbet.
 
Fredag 1 augusti
Inte mycket mer att säga. Jobbade kväll och gick direkt efteråt till Serendi där killarna redan var.
 
Outfit. Ny topp!

Totalälskar ryggen!
 
 
Lördag 2 augusti
Jobbet kallade men slutade redan klockan tre och äntligen var det lite bättre väder igen så vi passade på att sticka för att simma. Seudon blev det denna gång och skönt som fasiken var det!
Blev en lugn lördagskväll, bara filmmys hela kvällen.
 
 
Söndag 3 augusti
Sovmorgon, god frukost och seriekollas innan jobbet. Timmarna på jobbet gick fort och snart var klockan redan sex. Satt en stund i Abc med Simon efter jobbet och senare blev det Serendi med Prillan.
 
Perfekt!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela